New in from Nelly + 25% rabatt!

annonse – nelly

I går fikk jeg en svær pakke med klær fra Nelly, og siden det er 25% rabatt på alt fra NLY brands, passer det perfekt å vise dere hva jeg fikk. Her er det masse vår- og sommerklær, og det er så mye lekkert!

25% RABATT – GYLDIG TIL 1. MAI 10:00

TOPPHER
BUKSEHER
SKOHER

25% rabatt nå! 

Elsker denne toppen. Perfekt for meg som liker blomster, hehe!

TOPPHER
BUKSEHER
SKOHER

25% rabatt nå! 

Får skikkelig Kim Kardashian vibes av denne toppen. Love it!

KJOLEHER
SKOHER

25% rabatt nå! 

Hvor lekker er ikke denne kjolen?

KJOLEHER
SKOHER
25% rabatt nå! 

KJOLEHER
SKOHER

25% rabatt nå! 

Likte denne kjolen såpass godt at jeg måtte ha den i både rosa og blå. Så utrolig søt, og perfekt som hverdagskjole om sommeren!

SKJØRTHER 70% rabatt nå!
TOPPHER
SKOHER

25% rabatt nå! 

Perfekt genser til hverdags. Love it!

KJOLEHER
SKOHER

25% rabatt nå! 

Altså, hvor fin er ikke denne kjolen? Perfekt om du vil være pyntet, men ikke ha superlang kjole!

SKJØRTHER 70% rabatt nå!
TOPPHER
SKOHER

25% rabatt nå! 

Elsker hvor søt denne toppen er!

TOPPHER
BUKSEHER
SKOHER

25% rabatt nå! 

Slike ermer har blitt så populære den siste tiden, og det kommer nok til å bli en stor trend fremover. Ikke rart, for det er jo så lekkert!

SKJØRTHER 70% rabatt nå!
TOPPHER
SKOHER

25% rabatt nå! 

Denne toppen har jeg i sånn tre farger bare at den er i body og de har jeg brukt så mye at det var på tide å bytte de ut, hehe! Elsker at det er magetopp!

 

SETHER

25% rabatt nå! 

Dette kosesettet er perfekt for hjemmekontor!

SETHER

25% rabatt nå! 

Også et sett som er perfekt for hjemmekontor. Dette har jeg også i svart, og det har blitt en storselger blant dere som leser bloggen min!

 

Håper du fant noe fint! Ps; Alle klærne er vanlige i størrelsen, hehe!

Endte opp på 4 forskjellige hagesentre!

I dag dro jeg til Tønsberg en tur for å skifte til sommerdekk. Etter at jeg for mange år siden kjørte bil og var en sving unna av å kjøre på tre hjul, nekter jeg å skifte dekk selv, så da er dekkhotell genialt. Hehe! Mens jeg satt og ventet tenkte jeg; hvorfor ikke sjekke ut hagesenterene som er rundt ved Tønsberg?

Jeg har jo ikke vært så mye rundt der, og jeg elsker å sjekke ut lokale hagesentre. Det er jo så mye spennende og fint å se! Så jeg googlet masse rundt og fant fire forskjellige steder å dra innom. Dro innom; Mæle gartneri, TH flor, Hassum gård & gartneri, og til slutt vegge gård og hagesenter.

Det var så gøy å dra innom alle, og jeg ble så inspirert! Kjøpte bare et par løytnantshjerter stauder, venter med å handle masse til jeg faktisk har plantet ut alt jeg har og kan se hva jeg mangler. Kjedelig å ha kjøpt inn altfor mye, haha!  

Jeg ble seriøst helt forelsket i dette treet. Spurte hva slags type det var og det var morelltre. Det blomstret så utrolig lekkert! I hagen min har jeg lyst på masse forskjellige frukt-trær, det gir så mye høyde og rom i hagen, også er det jo så lekre når de blomstrer!

Sommerblomster! Herregud som jeg gleder meg til å fylle hagen og verandaen full! Hehe!

Har cirka 70 fuchsiaer (slik som på bildet under, bare at jeg har cirka 10 forskjellige typer fuchsia) hjemme, og jeg gleder meg så mye til de blir store og blomstrer!

På bildet under kan dere se hvordan løytnantshjerte ser ut. De er så lekre! De er stauder (flerårig), så disse kommer til å vokse seg større og større for hvert år.

Vet jeg har veldig hagedilla om dagen, men det er jo to grunner til. Nr 1; hagesesongen har nettopp starta, og da er det lov å være gira. Nr 2: det er koronatider, og da er hagesentre steder man kan gå uten at det er stor fare for å smitte hverandre. Hehe!

Håper dere i alle fall fikk litt hageinspo! Bare å spørre om dere lurer på noe, så skal jeg svare så godt jeg kan!

5 Garden hacks

I pallekarm – Skal du ha pallekarm for første gang, og du er usikker på hva du burde fylle den med? Dette er noen ting som er enkle å få til og som mange bruker i matlagingen; tomater, jordbær, sukkererter, basilikum, oregano, koriander, gressløk og sitronmelisse.

Ikke vann bladene – Når du vanner blomster, spesielt roser, er det viktig å ikke treffe bladene. Er det sol ute fungerer de små vanndråpene forstørrelsesglass funker for å sette fyr på noe, og det er fort gjort at blomstene får små brente flekker på seg. Det er også lett å ødelegge selve blomstene på plantene, så best å vanne rett der røttene er.

Trenger de vann? – Å vanne for mye eller for lite er oppskriften på å ødelegge blomster. Hehe! Et triks jeg lærte av bestemoren min da jeg var liten, er å stikke fingeren noen centimeter ned i jorda og kjenne etter. Er det tørt; vann. Er det vått; ikke vann. Så enkelt er det.

 

Blomsterert – Om du ikke har sådd blomsterter enda, bør du komme igang nå. Blomstererter er noe jeg selv har sådd for første gang i år, og jeg gleder meg masse til de blomstrer. De har den deiligste duften noensinne og de er så fine når de blomstrer. Det er også superlett å så de selv, og de vokser veldig fort!

Legg frøene i et glass med vann om kvelden og utpå dagen etter planter du de i jord, når de har kommet opp med 3 sett med blader, kniper du vekk det øverste settet med blader, så kommer det mange flere greiner på de.

13 april

27 april

 

Potte om en plante? – Om du har kjøpt en stikling eller en blomst som du skal ha innendørs en liten stund, før du setter den ut, er det som regel nødvendig å potte den om etterhvert. Samme gjelder også hvis du har sådd frø og har masse små planter. For å se om planter trenger å potte om er det bare å ta en titt under potta. Stikker det ut røtter bør den pottes om.

 

New in from Bubbleroom!

annonselenker – bubbleroom

Her om dagen fikk jeg en pakke med noen sommernyheter fra bubbleroom. De har jo så mye lekkert nå! Disse plaggene gir meg skikkelig sommerfølelse, og jeg gleder meg så mye til å bruke de utover våren og sommeren. Har allerede begynt å bruke den blå kjolen. Den er perfekt nå, hehe!

Nå er det også 10% rabatt på alt fra bubbleroom! 

KJOLEHER

Altså, hvor lekker er ikke denne kjolen? Perfekt for date nights, venninnekvelder og når du skal ut og shoppe og vil se ekstra fab ut!

KJOLEHER
JAKKEHER
VESKEHER

Denne kjolen roper sjø, måker og ispinner. Perfekt kjole å bruke når du skal ut og handle, spise is, dra på stranda, gå turer i sentrum og bare kose seg ute i sommer!

JAKKEHER

Hvor sykt fin er ikke denne jakken? Elsker den!

TOPPHER

Hvor søt er ikke denne toppen? Elsker ermene på den. Gleder meg til å bruke denne masse!

 

Håper dere fikk litt sommerinspo! Alle klærne er forresten normale i størrelsen 🙂

Trussel-brev, Uten sminke, Veske-Hund ++ Ukens spørsmål #279

annonse – nelly, lyko, bubbleroom

Hva gjør du for å forhindre blå ringer under øynene?
– Ikke noe som virker i alle fall, haha. For jeg må som regel ha masse concealer under øynene!

 

Går du uten sminke noen gang eller er det full glam hele tiden?
– Jeg går som regel masse uten sminke hjemme, og drar ofte i butikken osv uten sminke. Så er ikke full glam hele tiden, hehe!

 

Hvordan er det å ha Chloe med for å handle? Er det noen som kommenterer at du har hund med inn? Og klarer ho å holde seg oppi veska?
– Det er null stress. Jeg tar henne som regel med bare på noen få steder, de som jobber i butikkene pleier aldri å si noe på det, siden hun sitter i vesken hele tiden. Det hadde vært noe helt annet om hun hadde ruslet rundt på gulvet og bjeffet på kunder og ansatte. Og ja; hun klarer å holde seg oppi veska. Jeg har også bånd på henne i tilfelle hun skulle prøve å hoppe ut, men det gjør hun basically aldri.

Hva syns du om kvinner som drar hverandre ned på grunn av misunnelse?
– Jeg tenker at sånne type ting setter fremgangen i kvinnesaker 100 år tilbake. Det er allerede så mange ting som kjemper imot oss kvinner, spesielt på verdensbasis, men også her i Norge. Vi kvinner burde være der for hverandre og heie på hverandre, og ikke være bitchy og misunnelige. Har dessverre opplevd hvor fæle jenter kan være på grunn av misunnelse, og det er så trist at enkelte kvinner skal være sånn!

 

Hvor er kjolen din fra?
– Den finner du HER. Kommer enda flere bilder av den senere i kveld i en bubbleroom haul!

 

Stina hvor har du kjøpt den rosa kjolen ser skin aktig ut ? Håper du kan gi meg linken til kjolen å håper på svar fra deg 
– Den har jeg fått masse spørsmål om. Den er fra nelly, men er dessverre utsolgt! Du finner en lignende HER som er samme type vibe!

Håret ditt er sykt blankt til å være extentions, kjempe fint! Hvilke hårprodukter bruker du?
– Det er en blanding av at håret jeg bruker er av veldig god kvalitet, og produktene jeg bruker til det. Bruker DETTE håret, og det er seriøst helt amazing! Bruker kun Redken produkter;  DENNE shampoen, DENNE balsamen og DENNE hårkuren .

 

Har du og Per Fredrik hver sitt treningsrom? Kan du vise? Ser han ofte trener på et mørkt svart rom, mens ditt er lyst?
– Ja, hehe! Originalt i huset er det 5 soverom og 2 stuer. Det ene soverommet gjorde vi om til treningsrom (det er det hvite). Den ene stuen gjorde vi om til todelt studio til Per Fredrik. Den ene delen bruker han som studio og den andre brukte han til å filme i før, men han har gjort om den delen til treningsstudio. Det hvite treningsrommet er en god del mindre, så han kjøpte inn masse utstyr i starten av året for å lage sitt eget så han skulle slippe å dra ut av døra på treningssenter. HER kan du se hvordan mitt treningsrom ser ut.

 

Har du noen gang fått trussel brev eller at du har følt deg truet over noen hatere?
– Jeg har aldri fått noen trusselbrev, men jeg har fått en del creepy stalkerbrev. Heldigvis er det veldig lenge siden, og det har sluttet. Så det er jeg glad for. Men det var skikkelig ekkelt da det pågikk. Har fått en del stygge kommentarer opp igjennom årene, og en del som har sagt at de vil gjøre voldelige ting mot meg, og det er ikke akkurat særlig hyggelig. Disse har vært enkelthendelser, og dersom de hadde blitt mer alvorlige eller gjentatt seg hadde jeg ikke tvilt på å til politiet med en gang.

 

Hvor har dere kjøpt porten? Syns den ble så fin! Og hva kostet den?
– Bestilte fra Lauritzen i Stokke / Garda Sikring. Siden vi ville ha navn på den, og den er elektrisk kostet det en del ekstra, tror den endte på rundt 110’000,- kr.

 

Hvilken foundation anbefaler du?
– Jeg bytter litt mellom to stykker. DENNE liker jeg veldig godt og den er budsjettvennlig, mens DENNE er også sykt bra men den koster litt mer. Begge dekker utrolig bra og gir en nydelig finish!

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

 

 

Uken som gikk! Trening, Sunn mat, 10 år som blogger, Shopping ++

UKENS POSITIVE: De siste to ukene har jeg vært veldig flink til å trene og spise sunt, og denne uken har jeg i gjennomsnitt gått 10 km hver eneste dag, og i tillegg har jeg trent masse styrke og mange av meterne har kommet fra joggeturer. Så det er deilig å være skikkelig igang igjen!

 

UKENS HØYDEPUNKT: På mandag var det akkurat 10 år siden jeg begynte å blogge. Så det var uten tvil et stort høydepunkt for meg. 10 år med oppturer der jeg har fått oppleve så utrolig mye bra på grunn av bloggen, og fått så mange fantastiske følgere. Men også 10 år der jeg hele veien har hatt folk (til og med nære og kjære) som har har null tro på meg og vist mye skepsis til dette karrierevalget. Så det var ganske emosjonelt for meg når det endelig bikket over 10 år i denne bransjen. Og dere; jeg gir meg ikke med det første, jeg har kommet for å bli!

 

 

UKENS SOSIALE: På mandag tok Trine og jeg turen rundt på hagesentere og så på masse blomster. Det var så koselig å gjøre det sammen! Også har Per Fredrik og jeg kost oss så utrolig mye ut på verandaen denne uka. Vi pleier jo å være mye sammen til vanlig, men denne uka har vi ligget ute masse og solt oss, og det er så deilig!

UKENS SERIE: American Playboy på amazon prime. Per Fredrik og jeg har sett på den om kvelden, og den er så fascinerende! Serien handler om livet til Hugh Hefner og hvordan han startet playboy. Er jo ikke noe spesielt fan av selve mannen, men er fortsatt interessant å se hvordan det hele startet.

 

UKENS FAVORITT-BILDE: Bildet under fra fredagens tur på Plantasjen med Chloe. Hun er så søt når hun sitter i vesken sin, så det blir ukens favoritt bilde fordi det rett og slett er så søtt og koselig!

 

UKENS SANG: DENNE remixen har gått på repeat hele uka. Det er en mashup av ikoniske sanger fra de siste 10 årene. Bringer frem så mange gode minner, og gir masse energi! Får lyst til å hoppe opp og danse når jeg hører den! Hehe!

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
April hagetour der dere fikk se hele eiendommen vår og rundt i hagen og på verandaen! Tenkte å gjøre sånne hagetourer hver måned fremover, så dere kan følge med på alle hageprosjektene som skjer!

UKENS CRAVING: Gresk yoghurt med cashewnøtter, jordbær og blåbær, eller quinoa-salat. Begge deler er i alle fall supergode! Spiser som regel førstnevnte som frokost og quinoa-salat litt senere på dagen. Sunt og godt!

 

Håper dere har hatt en fin uke! Nå skal jeg komme igang med å skrive ukens spørsmål, så kikk innom senere i kveld for det!

 

7 Problemer med sminke

Vi som bruker sminke har nok merket at det noen ganger kan oppstå en del problemer med det. Uansett om du er jente eller gutt som bruker sminke tror jeg du kan kjenne deg igjen i disse tingene!

Panda – Det er sååå gøy å innse at eyelineren ikke var vannfast når man er midt i byen på en solskinnsdag og øynene begynner å renne. Panda much.

Flekker – Å prøve en hvit genser uten å søle sminke på den er en egen jobb i seg selv. Ekstra fint med hvite genseren som stopper midt på halsen, så det kommer sånn fin brun ring øverst på de fra sminken. Ehe.

Vipper – Alltid gøy når man sitter på restaurant og innser at man ikke limte vippene godt nok på, så de popper plutselig rett av. Det har faktisk skjedd med meg (heldigvis mange år siden, haha).

Kyssing – Typ hver gang jeg har kysset Per Fredrik må jeg fylle på både leppestift og touche up sminken på nesa. Her blir alt overført til han. Woho.

Setting spray – Når man midt på dagen ser at sminken begynner å gli utover, og innser at man glemte setting spray. Auch.

Pudder – Når du nettopp har tatt på pudder for å sette foundation, men innser at du glemte å ta concealer under øynene. Det skjedde med meg her om dagen og jeg visste ikke om jeg skulle ta av all sminken eller bare fortsette. Jeg fortsatt og angret etterpå. Sminken ble shtøgg.

Leppestift – Om du har vanlig leppestift på deg må du ha den i nærheten hele dagen. Her må det fylles på hver gang du spiser, drikker, kysser kjæresten, eller bare når den begynner å fade vekk.

 

Har du opplevd noen av disse tingene før?

Sparte 26’000 ,- kr + Full hagetour!

For en uke siden la jeg ut en svær hagetour her på bloggen (LINK), der dere fikk se hele hagen og en skikkelig god oversikt over hvordan alt så ut, og litt planer fremover. Men jeg fikk jo nesten ikke vist blomstene rundt på verandaen og i hagen.

Den siste uken har det også vært helt fantastisk vær så blomstene har begynt å blomstre enda mer, så da kjører jeg likesågodt igang en hagetour igjen med fokus på blomster! Skal prøve å skrive alle sorter på blomster i innlegget, men om det er noe dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet!

Nå er det ikke lenge igjen til syrinen blomstrer. Denne dufter så sinnsykt godt! I år skal den plantes ut i selve hagen!

Tulipaner er perfekt å plante nedi krukker som denne!

Dette treet aner jeg faktisk ikke hva er. Noen som vet??

Påskeliljer – Stemor – Spirea – Syrin – Dvergsyrin oppstammet – Roser

Verandakassene er fulle av stemor og perleblomster. Elsker den kombinasjonen!

Dette treet / busken har jeg fått flere spørsmål om. Det er en forsynthia. Den blomstrer masse gule blomster i april, også blir den full av grønne blader.

Tulipanene skulle egentlig være rosa. Men tipper de ble hvite siden jeg plantet de i januar, og de ikke fikk satt røtter tidlig nok.

Elsker at stemorsblomstene har vokst seg kraftige og tette allerede!

Narcisuss trumpet dutch master – Superlekker! Denne må jeg kjøpe flere blomsterløker av til høsten!

Stemor sammen med en japanspirea. Alt skal plantes ut i hagen utover sesongen!

Rhododendron – stemor – rhododendron

Nesten alt her skal plantes ut i hagen. Rhododendron plantene har stått i krukker på verandaen i et par år, og nå er et på høy tid å plante de ut så de kan få bedre plass til å vokse!

Arkitektens trøst – Min favoritt klatreplante. Denne vokste seg utrolig svær i fjor, men en vindstorm ødela det den klatret i, så i år må den starte nesten på nytt. Men det er null stress siden den vokser ekstremt fort, og den nå har fått et mye større rotsystem. Bør ikke plantes på steder der den kan vokse fritt, da den fort kan ta helt overhånd.   

Pallekarmen min som er full av stemorsblomster. Disse er for pynt til bilder, så derfor står de bare i en pallekarm. Er så spent på hvordan det kommer til å se ut når de vokser seg større og fyller ut pallekarmen enda mer! Det har kommet sinnsykt mye mer blomster den siste uka!

Staude-urtene er i full gang under minidrivhuset!

Vasket hele garasjen og bilen her om dagen, og da fikk jeg endelig vasket dette søte kafé settet også. Så nå står det midt i hagen foran klatrehortensiaen. Den planten er så svær og det blir alltid helt tett med grønne blader der. Superlekkert! Perfekt på vegger med lite / ingen sol.

Rosene er i gang. Her er det therese bugnet rose til venstre, bonica rose i midten og en kaprifol til høyre. Gleder meg til alle blomstrer. Da dufter det helt nydelig!

Flere av blomsterløkene jeg gravde ned i januar. Pleier alltid å plante blomsterløker i oktober, men disse ble glemt bort i en pose som jeg fant i januar, haha!

Hegg treet er i full gang. Dette dufter helt nydelig når det blomstrer i cirka mai!

Denne hortensiaen gleder jeg meg til blomstrer. For jeg har null anelse om hva som kommer opp. Jeg kjøpte den i høst siden den hadde fine høstfarger, men det var ikke noe lapp på, så jeg er veldig spent!

Søte stemorsblomster ved inngangsdøra!

Haha, det ble en god del bilder. Verste er at det egentlig var sånn 65 bilder, men jeg klarte å kutte det ned til 33..

Herregud. En sykt morsom funfact! Tidligere i dag gikk jeg over alle plantene jeg har sådd innendørs, og regnet på hva jeg har brukt på frø og stiklinger, og hva det ville kostet dersom jeg skulle kjøpt alt ferdig i butikken. Jeg fikk mildt sagt sjokk. Jeg visste at jeg hadde spart noen tusenlapper, men dette var bare for crazy. Jeg har brukt 1200,- på frø og stiklinger, og skulle jeg handlet alt det hadde det kostet 27’600,- kr. Altså!! Hvor sykt er ikke det??

Ingen tvil om at det er smart å så planter selv. MYE penger å spare på det. Verste er at jeg har ikke sådd for å spare penger. Jeg sådde fordi jeg lengtet etter å holde på med blomster i vinter, og vipps hadde jeg spart 26’000,- kr. Crazy!

Dette hjalp mot angst og depresjon!

De siste to ukene har jeg virkelig kommet inn i en bra rutine når det kommer til både mat og trening. Jeg har vært superflink til å stå opp grytidlig, helst 06:30, trene enten styrke eller jogge en tur om morgenen, være aktiv igjennom hele dagen og spise kun sunn mat. Det har virkelig gitt resultater! Herregud så mye mer våken, frisk, sterk og full av energi jeg føler meg!

Som de fleste av dere vet har jeg jo slitt med depresjoner og angst i et par år, og herregud så mye forskjellig ting jeg har prøvd for å bli kvitt den dritten. Jeg har jo også følt meg så fysisk svak, hatt null energi og alltid følt meg småsyk (fysisk) hver gang jeg har pushet kroppen litt. Så jeg ble til slutt nesten redd for å trene, fordi jeg følte meg syk etter hver økt, og hadde null energi resten av dagen.

Så for et par uker siden tenkte jeg; hva om jeg gjør absolutt alt riktig? Står opp tidlig, spiser bare sunn mat, trener hver eneste morgen, holder meg aktiv igjennom dagen, holder meg borte fra alt av drama og ting som stresser meg, jobber bra hver eneste dag. Hva vil skje da?

Vel. Så langt har det vært amazing! Jeg føler meg seriøst som meg selv igjen, og det har jeg ikke gjort på flere år. Jeg klarer faktisk å JOGGE nå. For bare en måned siden orket jeg såvidt å gå på tur, og nå klarer jeg å jogge hver eneste morgen! Altså. Det er så crazy!

Dette sier jo mye om hvor fysisk svak man blir når psyken er i ubalanse. For min del har jeg følt meg mye bedre psykisk den siste tiden, har hatt noen dager her og der som har vært litt vanskelige, men da har jeg jobbet meg igjennom det istedenfor å bare legge meg ned og gi opp.

Jeg har måttet være streng med meg selv og gi meg selv klare guidelines på hva som er ok og ikke, og jeg har måttet prøve og feile litt. Spiste sjokolade på lørdag og følte meg seriøst så fysisk syk av det at jeg ble helt skremt. Frister ikke akkurat særlig mye lengre med den sjokoladen nå..

 

Hjelper også litt at turen jeg løper om morgenene er helt nydelig! Ned til havet og stranda! Uansett. Vet det er mange nå som kanskje sliter litt ekstra med psyken mtp alt som skjer i verden nå, og ville bare titte innom og gi dere litt håp for at man kan føle seg bedre med riktig mat, trening og rutiner i hverdagen, selv om det kanskje ikke hjelper på alt, kan det hjelpe på en del!

5 Oppfinnelser jeg skulle ønske at fantes!

Hologram skype
Tenk så kult det ville vært å skype med vennnene dine ved å bruke hologram? Den dagen det blir satt inn i smarttelefoner er en dag jeg gleder meg til! Herregud så kult det blir. For ikke å snakke om hvor mye mer livaktig det blir å snakke med vennene sine. Plutselig blir man mye nærmere sine kjære som bor langt unna!

Hunde-oversetter
Jeg gleder meg til den dagen kommer at de finner opp en maskin som klarer å oversette hva hunden din sier, og den oversetter hva du sier, sånn at man kan snakke med hunden sin. Hunder er jo ekstremt smarte dyr, og de har nok mye kult å si! Tenk om jeg kunne skjønt hva Chloe sa liksom.

 

Sminke robot
En maskin som du stiller inn hvilken øyenskygge, leppestift, osv du vil ha på, også sminker roboten deg på veldig kort tid. Tenk så mye tid vi kommer til å spare! Endelig kan vi få mye mer tid til å gjøre enda flere ting! For ikke å snakke om at vi endelig ikke trenger å stuke med å gjøre en winged eyeliner i 20 minutter, som vi til slutt ender opp med å se ut som cleopatra.

Flyvende biler
Omg. Denne gleder jeg meg veldig til! Tenk så kult det blir når de finner opp biler som kan fly! Tenk da. Da slipper vi å stå midt i rushen i mange timer. Vi slipper å kjøre på svingete og dumpete veier (ja, jeg blir fort bilsjuk). Og bare tenk på den morsomme følelsen av å faktisk fly en bil!

Tidsmaskin
Hvis de noensinne klarer å lage en tidmaskin, som gjør at vi kan oppleve historiske hendelser, uten at vi endrer fortiden, er jeg førstemann til å kjøpe en! Tenk så gøy det hadde vært å sett ekte vikinger, cleopatra, dratt på rockekonsert med Kiss på 70 tallet, sett sine egne foreldre da de var unge og så mye mer. Tenk de sykeste historietimene man hadde hatt på skolen om man hadde hatt en tidsmaskin!