Trening og kveldskos!

I kveld skal jeg og Lisa kose oss med litt snacks. Det meste er sundt så da er det lov! Vi skal se på Crazy, Stupid, Love. Så det blir kos! Fikk trent litt på morgenen i dag. Men fant ut at jeg absolutt ikke er noen morgenfugl! Må nok holde meg til kveldstrening. 

♥ Hva skal du i kveld?

 

Love Stina <3

Weheartit inspo

♥ Hva syns du om bildene?

 

Love Stina <3

Over 700 fans på Facebook

Er så glad nå! Fansiden jeg har på Facebook, for bloggen min, tikket nettopp over 700 fans. Er ganske sikker på at jeg har verdens søteste lesere. Som følger bloggen min, og gir meg så utrolig mange koselige kommentarer, hver eneste dag. For dere som ikke følger meg på Facebook allerede, kan trykke HER for å gjøre det. Legger ut link til hvert innlegg der, pluss at jeg legger ut andre oppdateringer der. 

 

♥ Følger du meg på Facebook?

 

Love Stina <3

Dagens antrekk

I dag har jeg vært i Oslo mesteparten av dagen. Lunsjet med Roberta først. Også møtte jeg Nora etterpå. Kos å se igjen begge. Har vært veldig flink blogger i dag, tok ikke ett eneste bilde. Så ja, 10 poeng til meg! Neida. Skjønner ikke hvordan jeg klarte å ikke ta ett eneste bilde i løpet av dagen. Hadde til og med speilrefleksen med meg, hele dagen. Skulle egentlig trene litt på kvelden i dag. Men er så ekstremt støl i hele overkroppen etter gårsdagens trening. Så da blir det heller trening i morgen. Skal trene tidlig med Lisa i morgen. Hehe, 12 tiden er tidlig nok for meg!


Topp – Bik Bok // Wedges – Din Sko // Bukse – Only // Jakke – Vero Moda // Kjede – Glitter // Klokke – CMYK 

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du “like” denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 

♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Going to Oslo!

Nå skal jeg straks ta toget til Oslo. Skal ha en liten lunsj med Roberta. Som det er altfor lenge siden jeg har sett! Er utrolig herlig vær ute igjen i dag. Så nå kjennes det ut som sommeren virkelig er på vei. Love it! Blogges senere!

♥ Hva skal du i dag?

Love Stina <3

Videoblogg – Skjønnhetsvaner

Da var ukens 1. første treningsøkt ferdig. Herlig! Klarte å ta 3000 meter på 21 minutter. Målet mitt er 16 minutter. Så er en del igjen, men skal fortsette å trene meg dit! Som jeg sa i forrige innlegg, har jeg lagd en video til dere. Med alle skjønnhetsvanene mine. Håper dere får noen tips!

 

♥ Hva er dine skjønnhetsvaner?

 

Love Stina <3

Videoblogg og trening!

Nå skal jeg straks dra på Renessanse for å trene litt. Skal prøve å få trent mest kondisjon i dag, men får se hva det blir til! Kjenner at jeg nesten har blitt litt glad i å trene nå. Kan ikke tro at jeg faktisk sa det! Jeg som egentlig hater å trene. Men nå er det faktisk ganske deilig. Måtte bare komme inn i det først. Så nå er det nesten så jeg gleder meg til å dra på trening! 

Spilte inn en videoblogg til dere tidligere i dag. Vlog’en handler om alle skjønhetsvanene mine. Mange av dere som har spurt om en slik video, så nå er den på vei. Regner med at den blir publisert i 21 tiden. Har verdens tregeste internett her.. 

♥ Liker du å trene?

 

Love Stina <3

Kort eller langt hår?

♥ Hva syns du?

 

Love Stina <3

Følg meg på Instagram

I går kveld lagde jeg meg en instagram konto. Har lagt ut noen bilder allerede. Kommer til å oppdatere oftere der, enn på bloggen. Søk opp “stinablogg” og følg meg. Da hadde jeg blitt kjempe glad ♥ Skriv gjerne hva du heter på Instagram i kommentarfeltet.

 

♥ Bruker du instagram?

 

Love Stina <3