Her skal vi feire nyttårsaften!

Nå har vi kommet oss frem til The Thief i Oslo, og vi er straks klare for å spise middag. Vi har bord reservasjon klokken 21, så frem til det skal vi bare ta en liten drink i baren. Er så spent på å hvordan restauranten på hotellet er. Har ikke spist her før, så det gjenstår å se!

Er den som resten av hotellet er den amazing. Hotellrommet våres er så utrolig fint, og vi har utsikt ut som vannet og Aker Brygge. Det er bare så nydelig her!

Noe som er gøy er at det er lov å ha med hund, så Chloe er på sin første hotelltur. Så langt snuser hun veldig mye rundt på rommet, og alt er veldig spennende og litt skummelt. Hun har allerede vært ute på verandaen og snuset rundt, og nå ligger hun på fanget mitt og ser ut mot utsikten. 

Nå får jeg nesten runde av her, så vi kommer oss ned til baren. Så får vi krysse fingrene for at Chloe klarer å oppføre seg på hotellrommet alene mens vi er på restauranten i kveld. Hehe!

Årets nyttårs-kjole!

I dag var jeg virkelig så usikker på kjolevalget mitt. Jeg spurte jo dere om råd i går, og fikk så mange gode råd. Men jeg følte liksom ikke at noen av kjolene var det jeg ville ha, om dere skjønner? 

Så jeg lette bakerst i klesskapet, og fant til slutt den perfekte kjolen! Denne har både glitter og den sitter godt etter på kroppen. Perfekt for meg! Jeg som nesten aldri bruker hårbøyler, (kan faktisk ikke huske sist jeg brukte det?) gikk for en sykt fin hårbøyle i dag! Syns den virkelig satt kronen på verket. Bokstavelig talt! Hehe! 

Nå skal vi straks dra innover til Oslo. I kveld skal vi feire på The Thief. Der har de egne rom som det er lov å ha med hund på, så Chloe skal være med oss. Dette blir første gang hun drar på hotelltur, så jeg er spent på å se hvordan det går. Det er jo forsåvidt første gangen hun drar til Oslo også, så dette blir spennende for den lille bærta! Oppdaterer dere fra Oslo! 

Årets nyttårssminke

Nå er sminken klar for nyttårsaften. Jeg gikk for en gylden look med massevis av glitter! Å få på løsglitter var ingen lett sak, for herregud som det dryste overalt. Men jeg syns det ble ganske bra til slutt Det ble i alle fall mye glitter. Hehe!

Winged eyeliner måtte jeg selvfølgelig også ha. Det har blitt et lite must for meg, fordi det er så fint! 

Håret er krøllet og passer perfekt til nyttårsfeiringen! 

 

Nå skal jeg knipse litt bilder av kjolen, så dere kan se hvilken jeg valgte! Gleder meg til å vise dere! 

Vi har kastet ut julen!

Gjett hva Per Fredrik og jeg gjorde rett etter at jeg hadde filmet ferdig house tour videoen? Vi pakket ned hele julen! Vi reiser til Oslo i morgen, og da vi kommer hjem 1. nyttårsdag er det deilig at det er helt “normalt” igjen her, og at julen er helt over.

Vi pyntet jo hele huset 27 november, så vi har mildt sagt hatt jul en god stund. Til og med juletreet ble pyntet da, så her har det virkelig vært full jul siden. Så når vi går inn i et nytt år er det deilig å være helt ferdige med julen. 

Pynten vi har ute kommer vi til å la stå oppe til 15 januar, siden jeg syns det er så koselig med lys ute, og det gjør det litt lettere å takle mørketiden. Men ellers enn det skal alt av julepynt vekk. Nå har vi holdt på i timesvis med å ta av julekuler av to store juletrær og seks små juletrær, 25 lysremser rundt i huset, og alt mulig annet julepynt.

Hele gangen er full av esker og bokser som er stappfulle med julepynt, og det blir litt av et prosjekt å få alt sammen opp på loftet. Heldigvis har vi et svært loft, så vi har god lagringsplass. Det trenger vi for å si det sånn. Haha! 

Chloe er så rar! Hver eneste gang hun ser en eske hopper hun rett oppi den. Bare sjekk ut videoen Per Fredrik filmet mens vi ryddet, som jeg la ut på snapchat (stinablogg). Ler meg halvt ihjel av den rare lille hunden!

Nå er det bare litt småting rundt i huset igjen, så er alt ryddet opp. Det er utrolig hvor tomt og rart det føles, nå som alt er ryddet vekk. Treet står fortsatt igjen midt i stua, bare uten noe pynt og det ser så ensomt ut uten all pynten. Haha! 

Selv om det blir rart og tomt når det ikke er jul lengre, kjenner jeg at det skal bli deilig å komme tilbake til hverdagen igjen. Jeg tror nok jeg må ta en tur på både plantasjen og en interiørbutikk etter nyttår, for nå føles det så tomt ut her!

 

Housetour – Jule versjon

Nå har jeg endelig filmet en ny housetour! Denne gangen er det en juleversjon der dere får se hvordan vi pyntet huset vårt til jul både inne og ute. Vi har også pusset opp flere av rommene i huset siden sist housetour, så nå kan dere endelig se det på video. 

Håper dere liker videoen. Husk at dere kan abonnere gratis på YouTube kanalen min HER. Det er en god del videoer som ikke havner på bloggen, så om du vil få med deg alt er det smart å abonnere. 

Fortell meg gjerne hva du vil se i neste video!

Hvilken kjole på nyttårsaften?

I dag er jeg endelig i bedre form, og det er så deilig! Jeg har virkelig rukket å gjøre så mye, og det er gøy å være tilbake for fullt igjen. En ting jeg endelig har gjort, som jeg har hatt lyst til å gjøre lenge er å filme en housetour juleversjon.

Så den skal jeg straks redigere og legge ut senere i kveld. Så det er bare å følge med om du vil se den!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Men før jeg begynner på den må jeg bare ha litt råd fra dere. Jeg er seriøst verdens dårligste til å velge kjole, og siden dere var så flinke med å hjelpe meg med julekjole spør jeg dere igjen! Hvilken av kjolene i dette innlegget skal jeg bruke på nyttårsaften? 

Per Fredrik og jeg skal til Oslo og bo på The Thief, spise god middag og se på rakettene fra takterrassen. Så jeg må ha noe som er nyttårsaften, men som kanskje ikke er heeeelt raveparty. Om dere skjønner? Haha! Hvilken syns dere jeg skal gå for?

 

#1 Jumpsuit 

#2 Playsuit med paljetter

#3 Kjole med paljetter

🌟 Hvilken bør jeg gå for? 🌟

Mitt eget hjemme-spa

I kveld har jeg virkelig blitt bedre i formen! Feberen begynner endelig å avta, og det er så deilig. Nå får vi bare krysse fingrene på at jeg ikke får feber igjen i natt. Så kan jeg endelig friskmelde meg igjen. Selv om det ikke er noe som heter sykemelding når man er blogger da, haha! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Siden jeg følte meg bedre tok jeg meg et langt bad og det var så deilig! Vi har jo et fantastisk badekar med både lys, 3 forskjellige massasjestråler og til og med radio. Men jeg bruker det altfor sjeldent. Det er noe jeg virkelig må ta meg tid til i 2018, for det er jo så deilig. Massevis av lys, chailatte,  litt junk tv på mac’en og deilig bobler er bare himmelsk. Hjemmespa er amazing!

Dette er forresten mitt favoritt badeskum. Det dufter helt himmelsk! 

Etter badet følte jeg meg bare så detox’ed og fri fra alt av feber-helvete, og det var så digg! Nå skal Per Fredrik og jeg se hjemme alene 2 og kose oss med litt middag. Vi reiser jo til New York og skal bo på det hotellet som er i den filmen, så det gjør det ekstra morsomt å se filmen! 

7 Ting jeg er glad jeg gjorde i 2017

I går fortalte jeg dere om hvilke ting jeg angret på at jeg gjorde i 2017. I dag tenkte jeg å kjøre en positiv vri på det, og fortelle dere 7 ting jeg er glad for at jeg gjorde i 2017. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Tannlege – Etter å ha slitt med tannlegeskrekk i mange år, og ikke vært hos noen som helst tannlege på 4,5 år overvant jeg endelig skrekken og dro til tannlegen. Jeg var igjennom mange behandlinger for å fikse opp i dårlig arbeid som tidligere tannleger hadde gjort.

Etter å ha gått rundt med vonde tenner som jeg i tillegg var kosmetisk misfornøyde med, er det så fantastisk å endelig være ferdig med behandlingene. Tannlegen fikset opp alle tennene mine, og gjorde så de ble mye finere. Det er så deilig å være ferdig med dette, og jeg har endelig ikke tannlegeskrekk lengre. 

Kjøpe bil – I mars 2017 kjøpte jeg meg min første bil. Da jeg bodde hos foreldrene mine lånte jeg alltid bilen til moren min, og når jeg bodde i Oslo tok jeg bare trikken. Da vi flyttet inn i huset juni 2016 lånte jeg bare Per Fredrik sin bil, og det var jo veldig snilt av han å la meg låne den!

Men å ha min egen bil er en frihetsfølelse ingenting kan slå! Nå kan jeg kjøre hvor enn jeg vil, når jeg vil uten å måtte planlegge hvem som skal ha bilen. Nå skal det sies at det å ha bil er virkelig dyrt, og enda dyrere enn jeg hadde trodd. Jeg tror det koster rundt 8000,- – 10’000,- kr i måneden å ha bil, om man legger sammen absolutt alle utgifter. Så det er mye penger! Men så verdt det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjøpe Canon G7X kamera – Jeg hadde lenge siklet på dette kameraet, men hver eneste gang jeg prøvde å kjøpe det var det utsolgt. Så jeg kjøpte først et annet kompaktkamera, som helt ærlig; var sykt ræva. Deretter kjøpte jeg et nytt speilreflekskamera som jeg var helt bestemt på at jeg skulle drasse med meg overalt. Problemet var bare at dette kameraet med linsen veide flere kg og var stort, så det ble tungvint å ta det med rundt.

Da jeg i sommer var i bursdag til en venninne møtte jeg Isabelle som hadde kameraet jeg hadde siklet på så lenge. Det var da jeg bestemte meg; dette kameraet skulle jeg ha! Så jeg saumfarte alle nettbutikker på nett og fant endelig G7X kameraet! Det er det beste kompaktkameraet jeg noensinne har hatt, og det er virkelig en drøm å bruke det. Jeg bruker det alltid når jeg er på farten og når jeg skal vlogge. Det er virkelig et kamera jeg kan anbefale på det varmeste. 

3 Blogginnlegg hver dag – Fra januar til midten av sommeren slet jeg så mye med motivasjonen til å blogge. Målet mitt var hele tiden å blogge 2-3 ganger hver dag, men det ble som regel 3 ganger en dag, og neste dag null. Dette gjorde at jeg følte at jeg aldri gjorde en god nok jobb, og aldri klarte å levere bra nok for dere. Til slutt bestemte jeg meg; jeg skulle begynne å blogge 3 ganger hver eneste dag i 50 dager.

Det var veldig krevende og jeg måtte blogge fra både bursdager, familiemiddager og jeg måtte ofte stoppe langs motorveien for å blogge. Men herregud, det var så verdt det! Nå har jeg blogget 3 ganger hver eneste dag i 188 dager, og bloggmotivasjonen min har aldri vært høyere. Det er tydelig at dere også liker det, for lesertallene mine har aldri vært høyere! Et av målene mine for 2018 er å gjøre hvert innlegg enda bedre, nå som jeg endelig har blitt vandt med å blogge så mye.

 

Gran Canaria – At vi reiste til Gran Canaria to ganger er noe jeg er så glad for. Der nede er det som paradis og vi storkoste oss virkelig! Ingen tvil om at vi kommer til å dra tilbake en gang i fremtiden.

Effort – At jeg endelig innså hvor gøy det er å faktisk legge tid og energi ned i ting. Før var jeg sånn som bare kunne slenge et potetgullpose og et par flasker blandevann på bordet og that´s it, når jeg skulle ha vors. Nå derimot har jeg fått virkelig sansen for å gå all-in på både pynt og mat, og det er jo så mye mer gøy! Julen i år er også et godt eksempel på akkurat dette. Jeg gikk all-in med pynten, og det har jo vært så koselig!

Botox – Etter å ha slitt med hodepine og nakkesmerter i åresvis valgte jeg til slutt å teste ut botox. For å si det sånn; det har forandret livet mitt drastisk. Jeg har nesten aldri vondt i hodet lengre, og nakken min som alltid har plaget meg er sjelden vond. Jeg hadde jo kviet meg i mange år for å gjøre noe slikt, fordi jeg visste at jeg kom til å få mye pepper for det. Men til slutt bestemte jeg meg for å ikke bry meg om andres meninger, og det kunne jeg ikke vært mer glad for den dag i dag.

 

Hva er du glad for at du gjorde i 2017? 💗

Farlig høy feber

inneholder reklame

Heisann fra sofaen! Nå føles det nesten ut som at jeg har grodd fast her. Haha! Jeg har vært syk i flere dager nå, og kjenner virkelig at jeg gleder meg til å bli frisk igjen. I natt våknet jeg opp iskald og hadde gåsehus over hele kroppen. Jeg var så kald at jeg ristet! Per Fredrik våknet opp og passet på meg.

Siden jeg ligger rett ut og er syk, får dere heller se bilder fra da jeg var 1000 hakk friskere. lol

Vi tok tempen min og jeg skjønte fort at jeg egentlig ikke var kald. Jeg var glovarm! Jeg hadde 39,7 i feber og hadde fullt kuldesjokk. Per Fredrik hentet febernedsettende og en kald klut og hjalp meg med å få feberen ned. Uff, det var virkelig fælt å ha så høy feber! 

I dag har jeg sovet nesten hele dagen, og bare prøvd å slappe helt av. Jeg har nettopp snakket med legevakten på telefonen, og det er antagelig ikke noe annet å gjøre enn å ta det helt med ro og bare vente på at feberen skal gå over. Håper bare jeg blir friskere innen i morgen, sånn at Per Fredrik og jeg kan feire nyttårsaften i Oslo som planlagt. Er jo kjipt å være syk på nyttårsaften. 

KosedressHER  (fra gina tricot)

Nei, nå gleder jeg meg fryktelig til å komme meg inn i et nytt år der jeg skal være sunn og pleie kroppen min. Så jeg forhåpentligvis slipper å være så mye syk. For dette er jo ikke særlig gøy akkurat!

 

7 Ting jeg angrer på fra 2017

Nå er snart 2017 over, og den siste tiden har jeg reflektert mye over året som har gått. Det har vært mye opp- og nedturer i 2017, og selv om jeg ikke er en person som liker å angre på ting, er det en del ting jeg skulle ønske at jeg hadde gjort annerledes. Lærepenger å ta med inn i det nye året.

💛 At jeg ikke spiste sunnere. Jeg ble mye syk i 2017 og det skyldtes både dårlig immunforsvar og B12 og jernmangel. Hadde jeg spist mye sunnere og tatt de vitaminene jeg trengte hadde jeg sluppet det. Kjipt å tenke tilbake på hvor mye jeg var syk helt uten grunn… 

💛 Alle pengene jeg kastet bort. Uff, jeg tørr nesten ikke tenke på hvor mye penger jeg kastet bort på unødvendige ting i 2017. Dyre parkeringer, klær jeg ikke trengte eller egentlig ville ha, mat som aldri ble spist, og generelt mye jeg aldri brukte. I 2018 kommer jeg til å bli mye flinkere til å tenke over kjøp før jeg drar kortet.

💛 At jeg ikke utforsket Sandefjord / Vestfold mer på sommeren. Sandefjord er helt fantastisk fint og det er så mye fint rundt her! Men jeg fikk nesten ikke sett noe som helst av det i sommer, og det er så kjipt. Jeg hadde en dag der jeg dro på roadtrip sammen med Chloe der vi besøkte en haug med steder rundt i Sandefjord / Vestfold, og vi storkoste oss så mye! I 2018 skal jeg uten tvil på flere slike turer!

💛 At jeg lot andres bekymringer veie meg ned. Hvis jeg snakker med noen som står meg nær om deres bekymringer / plager i livet, blir jeg altfor påvirket av det. Ofte føler jeg at jeg ikke engang kan være glad, fordi noen som står meg nær har det kjipt. Det som jeg ikke tenkte over er at alle har alltid et eller annet i livet sitt de bekymrer seg over, eller er plaget med, så om jeg hele tiden tar det innover meg blir jeg til slutt bare deppa. Så i 2018 kommer jeg til å bry meg om meg selv og mitt liv.

💛 At jeg ikke var på flere skogsturer. Skog og friluft er noe som virkelig gir meg energi her i livet! Det gir meg et avbrekk fra hverdagen, får meg til frigjøre tankene mine og det bare er så inspirerende. Her hvor jeg bor er det så mye nydelig natur at det er en skam å ikke ta bedre utnytte av det! I 2018 kan du bare kalle meg skogs-stina. Hoho! 

💛 At jeg ikke klarte å blokkere vekk andres meninger om meg. Ofte får jeg kommentarer her på bloggen fra anonyme personer som vrenger ut alt mulig dritt de har, og andre ganger får jeg feedback fra familie / venner om at jeg nesten er gal som skrev om hvilken foundation jeg bruker. Kanskje ikke så ekstremt på den siste, men dere skjønner kanskje hva jeg mener? Uansett. Jeg lot det gå inn på meg, og jeg begynte å høre på hva alle mente om meg og det jeg driver med.

Det gikk så langt at jeg stengte kommentarfeltet i 1,5 måned og jeg ble redd for å skrive om de tingene jeg selv ønsket å skrive om. Når jeg fikk alt på avstand innså jeg hvor idiotisk det er å høre på alle mulige andre mennesker om hvordan jeg skal leve livet mitt, så jeg åpnet kommentarfeltet igjen med en ny attitude. I 2018 har jeg som mål å ikke la noens meninger og tanker om hva jeg driver med, gå inn på meg. 

💛 At jeg ikke dro til legen oftere for å sjekke alle vitamin mangler. Jeg var i ekstremt dårlig form hele sommeren fordi jeg hadde veldig lave jern verdier, og dette var ikke noe jeg fant ut av før jeg var så dårlig at jeg nesten svimte av bare jeg gikk opp trappen. I året som kommer skal jeg dra til legen hver 3. måned og sjekke ALT som kan sjekkes. Helse er viktig og det må prioriteres!