Sjekket inn på hotell i Oslo!

Nå har vi nettopp kommet til Oslo og er klare for å feire nyttårsaften! Har nettopp sjekket inn på The Thief, hvor vi skal være i kveld. Er så genialt at det er lov å ha med hund hit, for da kunne Chloe også være med oss. Det er jo så mye raketter i kveld, så ville aldri latt henne være alene når det bråker så mye!

Morsomt; vi fikk akkurat samme rom som sist. Så vi får sett rakettene rett fra rommet. Selv om vi kommer nok til å gå opp på takterrassen og se de, men da kan vi i alle fall se herfra litt først. Hehe!

Det er så koselig å se alle juleysene rundt på Tjuvholmen. Masse lekre trær overalt! Chloe syns i alle fall at det var super spennende å titte ut! Hehe!

Nyttårsaften antrekk!

Nå er vi på vei til Oslo for å feire nyttårsaften. Før vi dro hjemmefra prøvde jeg nyttårskjolen for å dobbeltsjekke at alt var i orden. Ingenting som er kjipere enn å skulle ta på seg kjolen rett før middagen på hotellet, og finne ut at den har spjæret. Hehe! Det hadde heldigvis ikke skjedd, men man vet aldri.

Uansett, rakk i alle fall å ta bilder av kveldens antrekk før vi skulle dra! Gikk for en skikkelig glam paljetter kjole i kveld!

Ah, denne kjolen er så fin! Gleder meg skikkelig til å bruke den i kveld! Håper dere får en fin nyttårsfeiring i kveld!

Nå er julen pakket ned..

I dag startet jeg dagen med å pakke ned siste rest av julen. Pakket ned det meste av julepynten for et par dager, men juletrærne nektet jeg å ta ned før i dag. Juletreet i stua skinner så utrolig fint, og føler det er selve kronjuvelen av julepynten, så den klarte jeg ikke å gi slipp på før i dag.

 

Det er både deilig og trist at julen er ferdig. Det er selvfølgelig trist siden julen er så magisk, men nå kjenner jeg at jeg er så sinnsykt klar for å stå opp tidlig igjen, spise sunt, trene, ikke ha sosiale planer nesten hver dag og kunne fokusere på jobb og meg selv.

Jeg er så glad for at jeg har hatt en så magisk desember. Det har virkelig gitt en nydelig slutt på et år som har vært ganske hardt. Jeg er veldig klar for å gå inn i et nytt år med et nytt mindsett, og forhåpentligvis blir 2020 mye bedre på alle plan eller hva 2019 var.

Med under 8 timer igjen av året, og ikke minst; tiåret, tenker jeg på alt som har skjedd, og alt jeg håper og vil at skal skje det neste tiåret og året. Jeg aner ikke hvor livet mitt er om 10 år, men det eneste jeg vet er at jeg gleder meg til hver dag og skal nyte hele reisen!

Nå er vi på vei inn til Oslo for å feire nyttårsaften på The Thief. Gleder meg til å feire nyttårsaften med Per Fredrik og Chloe! Håper dere får en nydelig nyttårsaften, også snakkes vi senere i dag!

7 Ting jeg forlater i 2019

Nå er det ikke lenge igjen før vi går inn i et nytt år, og ikke bare et nytt år, men et nytt tiår. Jeg har opplevd så mye og blitt voksen i løpet av dette tiåret. Selv om det siste året har brakt med seg mye bra, er det en god del ting jeg vil legge igjen i 2019, og her er 7 av de.

Være for hard mot meg selv – Jeg er altfor flink til å være hard mot meg selv. Jeg må lære meg å være mer snill mot meg selv, og ikke forvente at jeg skal være superwoman hele tiden.

 

Prokrastinering – Jeg er en person som er nødt til å ha deadlines, om ikke blir ikke ting gjort. Altfor ofte sitter jeg og bare kaster bort tid fordi jeg ikke orker å sette igang med det som faktisk må gjøres. Men det er det slutt på nå! I 2020 skal mottoet mitt være “det som jeg gjør ferdig nå, slipper jeg etterpå”.

 

Angst og depresjoner – Lettere sagt enn gjort, men jeg skal i alle fall prøve å legge en lang og vond periode bak meg og gå inn i 2020 med et friskt pust og bedre psyke.

 

Dårlige treningsrutiner – I 2019 har jeg hatt helt ræva treningsrutiner. Aka, jeg har ikke hatt rutiner. Det har bare blitt trening her og der. 2020 skal bli et kick ass år, og da er trening for viktig til at jeg ikke skal ha ordentlige rutiner!

Drittmat – For at psyken og kroppen min skal ha det bra i 2020, må jeg legge igjen mye av drittmaten i 2019.

 

Alt vondt som skjedde i tiåret – Et tiår har gått, og selv om det har vært mange fantastiske opplevelser, har det også vært mange vonde. Nå er det på tide for meg å legge de ned i en mental boks, og sette den boksen vekk for godt.

 

Ikke høre på meg selv – I 2019 var jeg altfor dårlig på å høre på hva jeg faktisk trengte. Om det bare er en tur i skogen, en tur på spa eller å dra til Oslo, så er jeg nødt til å bli flinkere til og lytte på meg selv. Så jeg ikke går helt tom for livsglede og inspirasjon.

Lei av julen?

Nå skal jeg straks dra til Drammen. I kveld skal jeg ut og spise middag med Pia og Susanne. Det er vel de to venninnene i livet mitt som jeg har kjent aller lengst.

Vi rekker ikke å møtes så ofte, men det er veldig koselig når vi først er sammen! Det er jo alltid så mye som skjer i livene våre, så det er alltid mye å catche up på, hehe!

Herregud, desember har virkelig vært tidenes mest sosiale måned. Føler jeg har vært mer sosial enn noensinne, haha! Det har vært så mange julebord, julefeiringer, fester og selskaper at jeg har kommet ut av telling. Men det hører jo julen til! Selv om jeg kjenner det skal bli deilig å få litt mer tid til jobb og alenetid i januar. Hehe!

Har ikke engang rukket å sette meg ned og planlegge 2020 engang. Det gjør jeg alltid hver romjul. Men i år har det rett og slett vært for mye sosialtid og tid hvor jeg har vært syk. Så jeg får heller gjøre det på nyåret.

Desember er amazing, men jeg er glad det bare er en måned i året. Selv om jeg kommer nok til å sitte i krisemodus 5 januar og savna jula sykt mye. Haha! Kjente det stakk litt i magen allerede i går når vi pakket ned det meste av julepynten. Det er jo så sinnsykt koselig med julen! Men nå kjenner jeg at jeg begynner å bli klar for rutiner, sunn mat og tid til jobb igjen, hehe!

Nyttårsaften – Spørsmål!

annonse – nelly

For et par år siden feiret Per Fredrik og jeg nyttårsaften på The Thief, og mens vi spiste middag gjorde vi en litt annen vri på samtalen. Vi gjorde en liten spørsmålsrunde for å virkelig reflektere over året. Det var både gøy, interessant og det var en perfekt måte å ende året på.

Nå tenkte jeg å dele hele spørsmålsrunden med dere. Så dere også kan gjøre stille de samme spørsmålene rundt nyttårsmiddagen.

KJOLEHER (FINNES OGSÅ I BLÅ OG SØLV)

 

1 – Hva var den beste tingen som skjedde i år?
2 – Hva var det mest krevende i år?
3 – Hva var det mest uforventede som ga deg glede i år?
4 – Hva var det mest uforventede som var krevende i år?
5 – Hvilke tre ord beskriver 2019 best?

KJOLEHER (FINNES OGSÅ I BLÅ OG SØLV)

 

6 – Hvilke forhold var de mest verdifulle for deg i år?
7 – Hva er den største personlige forandringen fra januar til desember?
8 – På hvilke måter har du utviklet deg emosjonelt i år?
9 – På hvilke måter har du utviklet deg spirituelt i år?
10 – På hvilke måter har du utviklet deg fysisk i år?

 

11 – På hvilke måter har du utviklet deg i venne / kjærlighetsforhold med andre?
12 – Hva likte du best med jobben din i år?
13 – Hva var det mest krevende med jobben din i år?
14 – Hva kastet du bort mest tid på i 2019?
15 – Hva var det beste du brukte tiden din på i år?!

KJOLEHER (FINNES OGSÅ I BLÅ OG SØLV)

16 – Hva er den største tingen du har lært i år?
17 – Hva angrer du mest på at du gjorde?
18 – Hva er du mest glad for at du gjorde?
19 – Lag en frase som best beskriver ditt 2019.
20 – Hva er den viktigste forskjellen du vil gjøre i livet ditt i 2020?

 

PS: lagre dette innlegget som bokmerke, så finner du det enkelt under middagen i morgen! 

Lag din egen – Pineapple leppeskrubb!

Å lage sin egen leppeskrubb er både enkelt, gøy og mye billigere enn du man kjøper på butikken. Du kan få tak i endeløst med smaker- og fargekombinasjoner, og det er bare fantasien som setter grenser. Her er hvordan du kan lage en ananas leppeskrubb!

🍍 1 ts kokosolje (for pleie)

🍍 2 ss sukker (for skrubb)

🍍 Noen dråper ananas essens (for smak) (kjøp HER)

🍍 Gul konditorfarge (for morro skyld) (kjøp HER)

 

Bland alt det våte sammen først. Deretter blander du i sukkeret til det får perfekt konsistens. Oppbevar i et lufttett beger i kjøleskapet for best holdbarhet.

Bruk leppeskrubben 1-2 ganger i uken, alt ettersom.

Håper den faller i smak! Har masse gode og enkle oppskrifter på lager, så følg med om du vil ha mer inspirasjon!

10 År reunion med ungdomsskolen!

I går var jeg på 10 års reunion i Hokksund sammen med de jeg gikk på ungdomsskolen med. Det var så utrolig gøy å se igjen hele gjengen!

Noen av de så jeg for tre år siden da vi hadde reunion med barneskolen, men de fleste har jeg ikke sett på hele 10 år. Herregud så mye folk hadde forandret seg, og så voksne de var!

Isabella og Lisa – To av mine nærmeste venninner på ungdomsskolen og vgs!

 

Jeg dro først til Pia så vi kunne catche up litt først. Det er ikke sååå lenge siden vi har sett hverandre, men omg så mye som har skjedd siden sist!

Når vi ankom festen fikk vi hvert vårt kort (jeg trakk ruter 9), som skulle vise oss hvor vi skulle sitte. Alle satt annenhver gutt og jente, og det var tilfeldig med hvem vi endte opp ved siden av. Morsom måte å gjøre det på, og jeg kom i snakk med folk jeg nesten ikke snakket med på ungdomsskolen engang, hehe!

Pia – bestevenninnen min fra barndommen!

 

Vi ble ganske mange i går, og ganske sent utpå kvelden fikk vi tatt et gruppebilde av mange av oss som var igjen til slutt!

Alt i alt ble det en utrolig koselig kveld i går. Siden jeg har vært veldig forkjølet og dårlig de siste dagene, drakk ikke jeg. Men det var faktisk null stress, og selv om vi ikke hadde sett hverandre på 10 år så føltes det virkelig ikke sånn i det heeele tatt. Hehe!

 

Når vil vi ha barn? Farmen Kjendis på tv? Villa-port til 100k? Parajumper? ++ Ukens spørsmål #265

annonse – stinalashes, lyko

Når er det første episode av farmen Kjendis kommer?
– Har ikke lov til å dele eksakt dato, men det begynner på nyåret.

Kommer det jule housetour på YouTube?
– Planen var egentlig å lage housetour av julehuset vårt i år. Men jeg var syk de dagene som jeg hadde ledig tid til det, så det kommer dessverre ikke. Men jeg har lagt ut masse innlegg med bilder av hvert eneste rom: soverommet, kjøkkenet, stua, sminkerommet, juletreet, utendørs. Så dere kan jo ta en titt på de! Nå har vi faktisk begynt å ta ned pynten, og det er kun juletrærne og pynten ute som gjenstår.

Hvor har dere kjøpt porten? Syns den ble så fin! Og hva kostet den?
– Bestilte fra Lauritzen i Stokke / Garda Sikring. Siden vi ville ha navn på den, og den er elektrisk kostet det en del ekstra, tror den endte på rundt 110’000,- kr.

Hva syns du om Parajumper jakker?
– Jeg tenker at det er ikke noe vits i å kjøpe jakker med ekte pels, når man heller kan kjøpe fuskepels jakker. Føler vi har kommet såpass langt i 2019 at det burde være en selvfølge at man ikke kjøper pelsjakker.

 

Er du fornøyd med kroppen din? Hva liker du minst / best?
– Skulle gjerne vært litt bedre trent, ellers enn det er jeg veldig fornøyd. Liker best at jeg er naturlig curvy, uten å måtte ta operasjoner hverken i puppene, rumpa, midjen eller hoftene, hehe! Det jeg liker minst er at huden min er et evig prosjekt med tørr hud og kvisete hud, så jeg må alltid bruke masse produkter for å holde den i sjakk.

Hvilken farge er ditt naturlige hår?
– Mørk mørk brun. Så nå som jeg har helt svart hår får jeg synlig ettervekst dersom jeg står ute i sola liksom. Ellers enn det syns ikke etterveksten så veldig godt.

Hva bruker du for å dekke over kviser? Du sier du har kviser, men kan ikke se noen på deg?
– Jeg har ofte kviser (spesielt under mensenuka..), men de blir nærmeste usynlige fordi jeg bruker riktige produkter. Etter at jeg har påført primer bruker jeg alltid DENNE concealeren fra NYX til å dekke over alle kviser, også påfører jeg foundation etterpå. Da blir de basically usynlige. Helt amazing.

 

Hvordan går det med Chloe?
– Hun går det supert med! Akkurat nå ligger hun i fortet sitt i sofaen og sover. Hun elsker å flytte på putene så det blir et lite fort. Hehe! Hun har fått så mye fint i julen, men er nok litt sur for at det ikke kalenderpakker hver morgen lengre!

Når tenker dere å få barn?
– Jeg blir 27 i februar, og trodde at jeg skulle være litt mer klar for å få barn innen nå. Men noooope. Jeg kjenner at jeg virkelig ikke er interessert i å få barn på noen år for å si det sånn. Har snakket med så mange småbarnsforeldre nå i desember og er ikke klar for at barn skal bare ta over hele livet mitt, og jeg aldri har tid til de tingene jeg liker. Er altfor fokusert på karriere og mine drømmer til å ha tid og ork til masse kids nå. Gjennomsnittsalderen i Norge for førstegangsfødende er jo rett over 30 år, så det er jo ikke akkurat noe hastverk enda.

 

Blir det noe rabatt på StinaLashes vippene snart?
– Ja, nå har jeg nettopp satt de til hele 50% rabatt siden det er romjul! Rabatten varer kun ut året, så det er ikke lenge igjen! Det er også gratis frakt hvis du handler over 500,- kr. Handle på stinalashes.no

Hvordan endte du opp i Sandefjord? Er familien din derfra eller?
– Jeg er egentlig fra Hokksund og det meste av min familie bor i områdene rundt der. Flyttet til Oslo da jeg var cirka 20 år, og da Per Fredrik og jeg ble sammen ville vi kjøpe hus og endte opp i Sandefjord siden han er derfra og all familien hans bor der. Selv ville jeg aldri flyttet tilbake til Hokksund, og jeg var lei all støy og kaos i Oslo, så da passet det perfekt å flytte til Sandefjord.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

Klar for reunion med ungdomsskolen!

I kveld skal jeg på reunion med de jeg gikk sammen med på ungdomsskolen. Jeg så en del av gjengen for tre år siden da vi hadde reunion med barneskolen, men de fleste har jeg ikke sett på over 10 år! Det er helt vilt å tenke på hvor fort tiden har flydd avgårde!

Jeg er så spent på å se igjen alle. Lurer så sykt på hvordan alle har det nå, hva som har skjedd siden sist, og hvordan det blir å se igjen alle. Selv er jeg et heeeeelt annerledes menneske enn da jeg gikk på ungdomsskolen. Hehe!

 

Før jeg skal på festen skal jeg en tur til Pia og møte hun litt først. Vi var bestevenner fra vi var bare et par år gamle og til langt uti tenårene, så det passer perfekt at vi drar dit sammen, hehe! Nå er jeg faktisk litt sent ute med alt jeg skal rekke, så jeg får bare runde av her. Skal prøve å holde dere oppdatert via snapchat i kveld!