Sesongens første skitur!

I dag har jeg vært på sesongens første skitur! I år har jeg gledet meg så mye til skisesongen, og jeg har vært innom skisporet.no utallige ganger for å sjekke hvordan det stod til med skiløypene og om de var klare.

Vi bor jo bare en liten kjøretur unna et langrennsannlegg som forlenger skisesongen veldig med snøkanoner og hele pakka, så løypene har vært klare en liten stund allerede. Men jeg har vært litt småforkjølet og har villet vente med skitur til etter julaften. Det hadde jo vært så kjipt å bli skikkelig syk på julaften!

Nå er julaften over, så i dag kom jeg meg endelig ut på ski! Rebecca sendte meg snap i går at hun hadde fått nye ski av kjæresten sin til jul. Så hun var ikke vond å be med på en skitur!

Vi var mildt sagt ikke de eneste som var på skitur. Er det bare jeg som ikke visste at 1 juledag var skidag? Hele parkeringsplassen var stappfull, og det var så sykt masse mennesker i løypene. Haha! 

Det ble et par runder på ski, mye skravling og masse turglede! Elsker å stoppe litt her og der bare for å skravle og få igjen pusten. Formen må virkelig jobbes med, og skiene må byttes ut. Haha! Fant nemlig ut at skiene mine er klare for å ta kvelden. Jeg har jo hatt de siden 2013, så de begynner å bli ganske gamle. Merket stor forskjell på gliden på mine ski og Rebecca sine. Så på torsdag skal jeg på treningsbutikken og handle nye!

Jeg elsker å gå på ski, og da er det gøy med litt skikkelig gode ski. I år har jeg tenkt til å komme i storform, og la langrenn være hovedtreningen min, så da må det litt ordentlig utstyr på plass!

Nå skal jeg kose meg foran peisen og drikke litt kakao i julepysjen min, mens jeg hører på litt julemusikk. Kjøpte Camilla Pihl sin bok her om dagen, og den gleder jeg meg til å lese!

Min julaften

God jul 🎅🏻❤️ Nå håper jeg dere alle har hatt en koselig julefeiring, og både gitt og fått masse fine julegaver. I går feiret vi med familien min hjemme hos foreldrene mine. Vi ble hele 12 stykker rundt matbordet, om man teller de små bærtene (Chloe og Nelly, hehe!). Så vi var en god gjeng og det ble så koselig!

Mens vi spiste satt hundene i hvert sitt bur, men Chloe har så sykt FOMO at hun til slutt endte opp på fanget til Per Fredrik. Haha, hun er så altfor glad i å være sammen med mennesker 😁

Mamma hadde pyntet så utrolig fint med masse julepynt og lekkert julebord 😍

Utover kvelden kom til og med julenissen en tur på besøk, og det syns spesielt tantebarna våre at var koselig! Til og med Chloe syntes at det var stas, selv om hun var litt skeptisk i starten!

Jeg har fått så mye fint til jul i år, og jeg føler meg så heldig som har så mye familie og godhet rundt meg. Per Fredrik og jeg ble enige tidlig i desember om å gi hverandre en tur til Gran Canaria til jul. Så i februar reiser vi til Meloneras på Gran Canaria, og da skal vi kose oss så mye! Det gleder jeg meg til! Januar er jo en så kald, mørk og litt kjedelig måned, og da har jeg hele måneden å se frem til sydentur 😃✈️🏝

Slik har vi pyntet kjøkkenet til jul!

Nå har Rebecca nettopp vært her, og vi har levert julegaver til hverandre, spist litt pepperkaker og skravla. Det er jo lille julaften, så vi måtte levere pakker til hverandre i siste liten. Det er jo helt vilt at det er lille julaften allerede. Føler alltid at de siste to ukene før jul bare flyr avgårde!

I kveld skal Per Fredrik og jeg kose oss med masse juleprogrammer på tv. Har sett at det er noe julekveld på NRK1 så det kommer vi til å titte på. Vi skal i alle fall se på grevinnen og hovmesteren. Det er en must-see hver jul!

Jeg tusler rundt i julegenseren min, og virkelig nyter de siste dagene med jul 🎅🏻🎁

Jeg har tatt litt halvveis ferie i desember, for å koble helt av fra et veldig hektisk år. Så jeg har nesten ikke fått vist dere noe av pynten i år. Så jeg kan jo benytte anledningen til å vise dere litt av pynten på kjøkkenet.

Vi har bakt pepperkaker som vi har hengt opp i ett rødt julebånd, også har vi hengt opp julekort vi har fått. Kortet over er fra fetteren min og kjæresten hans, og det er så koselig og fint!  

Det går mye julete om dagen, og vi har linet opp med både te, gløgg og julekopper i vinduskarmen ☺️🤶🏻

Den pepperkakekoppen her kjøpte jeg på Primark i fjor, og den er jeg så glad i! Jeg pleier alltid å legge pepperkakene mine i rommet under så blir de gode og varme! 

For noen dager siden spilte vi inn siste runden med Bloggerne og da lagde vi pepperkakehus. Vi tenkte å lage noe litt utenom det vanlige, og endte plutselig opp med å lage en kopi av vårt eget hus. Syns det ble så utrolig fint med masse melis som snø og bambie i hagen siden vi ofte har bambier tuslende rundt i hagen 😍

Nå skal vi straks lage litt julemat. Vi har spist julemat i hele desember og kost oss så mye, og i kveld er det intet unntak! Kos dere masse i julen, så skal jeg titte innom her litt her og der. Legger også ut masse på snapchat, så bare å følge med der (@stinablogg)

God jul! 🎅🏻🎁❤️🎄

Jule-spørsmålsrunde!

Hva ønsker du deg til jul?
– Elsker å få skjønnhetspleie produkter også er det koselig med gaver som er skikkelig personlige. Jeg har jo mer enn god nok råd til å kjøpe de tingene jeg selv ønsker, så det er ofte de som det er lagt litt sjel i som er ekstra fine å få.

Favoritt julefilmer?
– Barbie nøtteknekkeren, hjemme alene, mikkes jul, jingle all the way, The santa clause, bad santa. De gir meg så julestemning!

Favoritt jule accesory?
– julestrømper som er i julemønster og super comfy!

5 ting du må gjøre hver jul?
– Se masse julefilmer, pynte til jul, feire jul med familie, kjøpe gaver til alle jeg er glad i og høre på masse julemusikk!

 

Mest minneverdig julestrømpe?
– Da jeg bodde hjemme lagde mamma alltid julestrømpe med mambo, smarties og biler. Søsteren min og jeg satt med hver vår julestrømpe og så på askepott. Det var så koselig! Det gjorde vi helt til jeg flyttet sammen med Per Fredrik. Husker mamma trodde at søsteren min og jeg hadde blitt for voksne et år, og da fikk hun streng beskjed om å dra rett i butikken. Blir aldri for gammel for julestrømpe med godteri 😄 Haha!Nå lager alltid Per Fredrik og jeg julestrømper til hverandre, også har vi en til Chloe. Så sitter vi alle sammen og spiser godteri og ser på filmer på julemorgen. Dødskoselig!

Hva liker du best å bake til jul?
– Jeg har nylig fått helt dilla på sugar cookies. Så det skal jeg uten tvil bake masse i år! Også må jeg selvfølgelig bake pepperkaker. Det er virkelig et must have! I år har jeg lyst til å teste en del forskjellige cookies, så det blir spennende!
En ting du hater med julen?
– Å vite at det er mange der ute som sitter alene på julaften og ikke har noen å feire med. Det gjør meg veldig trist 💔 Veldig glad for at det er mange hjelpeorganisasjoner som deler ut mat og gaver til de som ikke har så mye penger, så alle skal få det litt bedre! Kirkens bymisjon har en ordning der du kan hjelpe de som gruer seg til jul. Les mer om det HER.

Christmas must haves?
– Julepysj, julestrømper, kakao, pepperkaker og en god julefilm.

 

Hva spiser du helst på julaften?
– Jeg elsker å spise kalkun på julaften! I vår familie har bestemor alltid laget kalkun til jul, og herregud så godt det er! Blir sulten bare av å tenke på hvor godt det er med kalkun, gulrøtter, kalkunsaus, rosenkål og tyttebær. Nam! Er også veldig glad i rakfisk. Tanten og onkelen min har drevet med oppdrett av rakfisk og de lager tidenes beste rakfisk!

Favoritt julesang?
– Det er så sykt mange koselige å velge mellom! Men “Driving home for christmas – Chris Rea” er nok favoritten! Har en egen spilleliste på spotify med min favoritt julemusikk som du kan finne HER.

 

🎅🏻🎁🎄

Slik stresser du ned i julestria!

Julentiden kan fort bli ganske stressende og hektisk. Det skal vaskes overalt, pyntes, man skal handle inn julegaver til alle og enhver og man skal på alle mulige julebord. Da kan det fort bli litt mye for de fleste. Så for at alle skal kose seg mest mulig i juletiden har jeg noen tips til dere!


🎁 Få oversikt – Start med å skrive en liste (liste-stina slår til 😃) over alt som må gjøres, og alle du skal handle til. Når du har oversikt er det lettere å forholde seg til alt. Sett deretter opp datoer du skal handle, vaske, osv så du har en plan.

🕯 Lys – Nå er det jo veldig mørkt ute, og det kan fort føles litt kjipt. Men om du tenner masse telys hjemme blir det plutselig koselig isteden. Jeg har begynt å tenne lys arbeidsbordet mitt så det er ekstra koselig når jeg sitter og jobber.

🛁 Bubble bath – Har du et badekar kan du fylle det opp med varmt vann, ha oppi en bath bomb (gjerne med juleduft), tenne noen lys og bare kose deg. Egenpleie er alfa omega!

🙏🏻 Takknemlig – Hver gang jeg blir stresset eller lei meg ramser jeg opp 10 ting jeg er takknemlig for. Da skifter man mindsett og plutselig innser man at man egentlig har det veldig bra, og ikke trenger å være så stressa.

😃 Vær sosial – Juletiden skal tilbringes med familie og venner, så inviter gjerne med deg venninna de eller moren din på en julelunsj for et lite pust i bakken og litt påfyll med koselig julestemning.

 

🎅🏻❤️🎁

Siste filming med Bloggerne

annonse – cubus

Nå har det plutselig blitt noen dager siden jeg sjekket inn her sist. Jeg hadde innspilling med Bloggerne både mandag og tirsdag hvor vi filmet masse juleting. På tirsdag filmet vi siste gangen for denne sesongen, så jeg tok litt halvveis juleferie i et par dager etter det.

Nå har jeg filmet med Bloggerne i et helt år, og det har virkelig vært litt av en reise. Det å dokumentere livet mitt via Bloggerne har vært veldig annerledes enn hva jeg noensinne har gjort, og det har vært både gøy og krevende å holde på med.

PYSJ HER

2018 har jo vært et veldig opp og ned år for meg. Jeg har hatt høye oppturer med både forlovelse og det ene og andre på jobbplanet. Men det har også vært et tungt år fysisk og psykisk. Jeg har lært så utrolig mye dette året om hvilke ting som jeg bør ha i livet mitt, og hvilke ting jeg ikke bør ha i livet mitt.

Nå i juletiden har jeg brukt mye tid på å reflektere over året som har gått, og forventninger rundt det kommende året. Selv om 2018 var til tider et vanskelig år har jeg lært så mye, som jeg gleder meg til å dra nytte av i året som kommer.

PYSJ HER

Juletiden er også en tid som er ment for å roe ned og kose seg. Så nå om dagen tusler jeg mye rundt i julepysj, drikker kakao og bare slapper helt av. Syns julen har gått så utrolig fort, og jeg føler det egentlig er typ 10-12 desember, men det er jo 20 desember i dag. Skjønner virkelig ikke hvor tiden har blitt av!

Jeg skal i alle fall passe på å kose meg masse, senke skuldrene og slappe av frem til nyttår. For allerede første januar braker det løs, og da har jeg så mye som jeg gleder meg til å gjøre! Skal røpe noen av nyttårsforsettene mine snart. Så følg med da! 😃🎅🏻⚡️

 

25% Rabatt på nyttårskjoler!

annonse – nelly

Nå er det virkelig ikke lenge igjen til nyttårsaften, så nå er det på tide å finne kjolen du skal bruke! I dag har Nelly 25% rabatt på alle kjoler, så da passer det perfekt å gi dere en god dose inspirasjon til nyttårskjolen! Jeg har noen favorittkjoler derfra som jeg vil vise dere, og alle passer perfekt til nyttårsfeiringen!

KJOLE HER

 

KJOLEHER

 

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

Håper du fant litt inspirasjon til den perfekte kjolen! Er fortsatt ikke 100% sikker hvilken kjole jeg går for selv i år, men det blir uten tvil en av disse superfine! 😍

 

Privatliv, Pris på huset, Vegetarianer, Toppblogger, Røyking ++ Ukens spørsmål #233

annonse – kicks og nelly

Hva syns du om at folk dømmer deg på grunn av utseendet?
– Jeg er så vandt med det, at det gjør meg ikke noe. Det er jo en av de tingene man må regne med som blogger, og jeg tror nok jeg har et litt distansert forhold til utseendet. Om noen sier at jeg er stygg for eksempel, så er ikke det noe som går på meg som person, og da bryr jeg meg fint lite.

 

Hvordan føler du det er rundt det med privatliv osv? Er det sånn at folk kommer på døra og vil ta bilder?
– Vel, privatliv er ikke noe jeg har veldig mye av. Dere vet jo ekstremt mye om meg, og jeg har alltid vært veldig åpen med dere, om alt fra depresjoner til hva jeg gjør på fritiden min. Men selvfølgelig er det jo noe av privatlivet som er bevart, så noe har jeg. Haha! Når det kommer til at folk kommer på døra, så har det skjedd noen ganger, og det syns jeg virkelig ikke at er ok. Men jeg har både skjult adresse, i tillegg til at jeg flere ganger har skrevet på bloggen at jeg ikke ønsker slikt, så jeg opplever heldigvis ikke dette så ofte.

 

Hva bruker du på brynene dine? De er alltid helt on fleek!
– Hehe, jeg har et produkt som jeg har brukt i flere år og det er mitt ride or die øyebrynsprodukt. Har prøvd masse annet og ingenting funker som dette. Produktet jeg bruker finner du HER.

 

Har du noen gang tenkt på å være vegetarianer eller veganer?
– Ja, jeg har tenkt mye på det. Jeg har vel kommet frem til det at det å kutte ut alt kjøtt totalt, blir for ekstremt for meg. Men jeg kuttet ned veldig på hvor mye kjøtt jeg spiser, og jeg har et veldig bevisst forhold til dette.

Liker du å være blogger, eller kan det være tøft noen ganger?
– 97% av tiden elsker jeg å være blogger. Da er det helt fantastisk og jeg stortrives. Men det hender jo en gang iblant at jeg enten får totalt skrivesperre eller bare har en skikkelig dårlig dag på jobb. Da er det ikke så gøy akkurat. Er heller ikke veldig gøy om jeg plutselig får ekstremt mye hat på en gang. Men heldigvis skjer dette såpass sjeldent at det er null problem.

 

Hva syns du er det beste med å ha flyttet inn i eget hus?
– Privatliv. Gud som jeg elsker å ha det! Da jeg bodde i leilighet på Frogner, var det ekstremt lytt der, så om jeg snakket i telefonen kunne naboene høre hva jeg snakket om. Og i Oslo er det jo ikke akkurat sånn at du kan gå ut og få privatliv heller. For det er jo folk overalt. Så jeg merket stor forskjell da Per Fredrik og jeg flyttet inn i hus sammen. Deilig å endelig kunne høre på høy musikk uten å måtte sette opp nabovarsel på forhånd. Haha! Også er det jo sjukt digg å ha god plass. Nå har jeg eget rom til å jobbe på, walk in closet, svær stue og stort kjøkken, vi har hage og mye mer. Det er så digg! Da jeg bodde i leilighet måtte jeg ha halvparten av klærne mine på loftet, fordi jeg ikke hadde plass til de..

Hvor mye kjøpte dere huset for? Og hvor mye brukte dere på å pusse opp osv?
– Selve huset kostet 5’850’000 (inkludert omkostninger). Vi har vel brukt 200’000 cirka på å pusse det opp. For et år siden fikk vi ny prisantyding på huset og da lå den på 6’500’000,- kr.

 

Hvordan føles det å bli assosiert med alle de overfladiske rosabloggerne der ute?
– Ah, jeg blir så oppgitt av slike holdninger som denne her! Vet du hva? Jeg kjenner så mange av de bloggerne som er langt opp på topplisten, og jeg kan si deg en ting, de er langt ifra overfladiske. Bare fordi man skriver om sminke og andre jenteting, betyr det ikke at man er overfladisk. Hvis dere faktisk leste ordentlig på de bloggene som ligger langt opp, ville dere sett at de aller fleste av bloggerne er så langt ifra overfladiske som det er mulig å bli.

Hva gjør du egentlig hvis noen står i nærheten av deg og røyker?
– Da går jeg avgårde. Jeg hater røyk og klarer ikke stå i nærheten av noen som røyker. Det verste jeg vet er om sommeren når det er uteservering, og folk røyker ved bordene, og røyken blåser bort på meg. Da blir jeg så irritert!

 

Hvor høy er du?
– Jeg er 160cm. Så litt under gjennomsnittet for å si det sånn. Hehe!

Går det ann å sende post til deg?
– Jepp! Jeg åpnet faktisk en postboks for en god stund siden, men har helt glemt å si noe om den. Men om dere vil sende meg noe post, er det bare å sende til PB1532, 3206 Sandefjord.

Syns du det er slitsomt å bruke sminke hele tiden?
– Jeg er så vandt med det at jeg tenker ikke over det. Men på kvelden syns jeg det er deilig å kunne ta av sminken, men det er mest fordi jeg liker å kunne kysse Per Fredrik uten at han får masse sminke i ansiktet. Hehe!

 

Har du alltid vært så fotogen på bilder?!?! Hvordan går det ann? Hver gang jeg smiler ligner jeg på en påkjørt frosk.
Hehe, koselig at du syns jeg er det! Fra jeg var 16 til ca 19 holdt jeg på som modell, og da lærte jeg veldig mye om poseringer, så derfor klarer jeg alltid å vise meg selv fra min beste side på bilder. Hehe! Kan lage et innlegg med noen triks og tips om dere vil det?

Da du var liten, så du for deg at du skulle bli en av Norges største bloggere?
– Da jeg var liten fantes ikke blogging. Haha! Nå følte jeg meg gammel! Blogging ble en greie i 2008 og da var jeg 15 år gammel. Jeg begynte å blogge i 2010, men jeg trodde aldri at jeg skulle få en så stor blogg som jeg har i dag. Det er så surrealistisk å tenke på at tusenvis av mennesker klikker seg inn her hver eneste dag for å lese noe jeg har skrevet. Det er virkelig helt vilt å tenke på, og jeg er så takknemlig for at dere følger meg 💗

 

Hva er ditt must have sminkeprodukt for tiden?
– Nå for tiden har jeg helt dilla DENNE leppestiften. Fargen på den er helt perfekt nude, og konsistensen er matt men ikke sånn supermatt, så den gir en skikkelig fin finish. Jeg bruker den hver eneste dag, og det er min go-to leppestift.

Slik er huset pyntet til jul ute!

Nå er det et par dager siden vi pyntet huset utendørs, og det ble så fint! Frem til i dag har det ikke vært noe særlig snø, så jeg har ikke hatt lyst til å ta bilder når det bare er is og ikke snø. For is er jo ikke akkurat særlig julete og fint. Haha!

Når det kommer til pynt elsker jeg å ha veldig mye lys, og i samme farge. Jeg har sett mange ha blinkende lys i mange farger, og det er jo veldig morsomt og gøy å se på! Men ikke helt min stil. Hehe! Så jeg kjører heller kun varmglødende lys.

Hvor søt er ikke denne? Det er så mange rådyr utenfor huset vårt at vi bare måtte ha et rådyr ved inngangen. Apropo rådyr, de var rett utenfor verandaen vår i stad, og det er så koselig å se de!

I inngangspartiet vårt har vi hengt opp girlander og satt opp et ekstra tre for å ta med skogsfølelsen til inngangen. Så koselig! 

På andre siden av huset har vi pyntet syrintreet så man ser alle lysene når man kjører inn veien. Vi hadde også pyntet epletreet, men Chloe klarte å løpe rett på ledningen og rive den rett av. Så det gikk rett vest, haha! Uff! 

En av tingene som er nytt i år er lysene som henger over garasjedøren. Er så fornøyd med hvordan de ble. Den veggen var så tom uten den lysremsen, så det var på tide å få hengt noe der! 

Så sånn ser det ut her. Det er så koselig når vi kjører inn i gårdsplassen og ser alle de fine lysene, også er det kjempe koselig å titte ut av kjøkkenvinduet på kvelden når det er mørkt og alle lysene lyser opp vintermørket!

Årets fineste nyttårskjoler!

annonse – bubbleroom

Nå er det ikke lenge igjen til nyttårsaften, og om du ikke har fått tak i kjolen du skal bruke bør du være kjapp. Fristen for å bestille kjole så du har den på nyttårsaften er 17 desember 22:00.

Jeg elsker å pynte meg opp skikkelig på nyttårsaften med paljetter og bling bling. Når vi skal gå inn i det nye året, må vi jo gjøre det med stil, eller hva? Om du ikke har funnet den perfekte kjolen enda, skal jeg hjelpe deg på vei! Bubbleroom har jo et stort utvalg av helt nydelige kjoler og her er noen av mine favoritter!

1 HER  ⎟2 HER ⎟3 HER ⎟4 HER
5 HER ⎟ 6 HER7 HER