Antrekk – Nyttårsaften!

Godt (snart) nytt år! Nå er både Per Fredrik og jeg i full gang med å gjøre oss klare for kveldens feiring. I kveld skal vi feire med en gjeng av hans venner i Sandefjord. Så det blir veldig gøy! Har bare møtt en av kompisene hans fra før av, så blir koselig å bli kjent med flere av de! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, må bare le litt av gårsdagens snapchat emner. Veldig sent i går kveld begynte jeg og Per Fredrik og diskutere hvordan man uttaler “kullsyre”. Greit at Sandefjord og Hokksund ikke er så langt ifra hverandre. Men gud så mange ord vi sier forskjellig. Så etter litt diskusjon la vi ut video på snapchat og ba dere sende en video der dere sa “kullsyre”. Wow, for en respons dere ga! Her snakker vi hundrevis av videoer på noen få minutter. Etter en liten stund la vi også ut “lakris” og “mobiltelefon”. Etter rundt 2000 snapchats fra dere, vant Per Fredrik på både “kullsyre” og “mobiltelefon”, mens jeg vant “lakris”. Haha! Se gjerne videoene på min snapchat “stinablogg”. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anyways, ønsker dere alle en fin feiring! Nå må vi dra hjemmefra!

 

Mine nyttårsforsetter!

Wow, endelig er nyttårsaften her! 2015 har virkelig vært litt av et år. Jeg har jobbet veldig hardt, og har føler jeg har kommet så mye lengre i livet mitt det siste året. Jeg føler jeg endelig begynner å bli etablert, og har kommet godt igang med voksenlivet. Hvert år prøver jeg alltid og sette noen nye mål. Mål som går på jobben, privatlivet, helsen, osv. Nyttårsforsetter er virkelig en genial måte å gi seg selv et skikkelig spark i baken, og si “dette er året du virkelig skal klare det”. 

Mine nyttårsforsetter i år er både små og store, men alle veldig viktige for meg. La deg gjerne bli inspirert til å skrive noen nyttårsforsetter du også, og del de gjerne i kommentarfeltet, sånn at vi kan inspirere hverandre! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine nyttårforsetter er;

– Null godteri og brus frem til 1. mars (med unntak av 5. februar, siden det er bursdagen min)

– Rydde leiligheten hver eneste kveld, så jeg slipper at det ender opp med å se opp som en et lynnedslag har skjedd!

– Trene minst 2 ganger på gymmet i uken, helst 3. 

– Bruke mindre penger på ting surrete innkjøp. Bli mer bevisst på maten jeg kjøper, så jeg ikke kjøper masse bomkjøp. 

– Spise mye sunnere. Mer kjøtt og grønnsaker.

– Bli mer aktiv i hverdagen, og gå flere turer ute.

– Bli flinkere til å spare penger, og sette de inn på sparekonto

 

Hva er dine nyttårsforsetter? 

Årskavalkade – Del 3 – Juli – September

Da var det på tide med del 3 av årskavalkaden. Denne gangen er det juli – september som vi skal mimre tilbake på! Herlige sommer og middager ute. Ah, nå må denne vinteren snart ta slutt! 

Juli

Feiret bursdagen til skjønneste Maria Kassandra!

Løp mye rundt Sognsvann!


Fikk dilla på marble, og gjorde om stuebordet til marblebord! Se hvordan HER

 Trente mye styrke!

 Reiste en tur til Bergen

Snakket om det å være youtuber i Dagbladet

Antrekk

Spiste tapas ute med søsteren min. Ah, herlige sommerkvelder med god mat. Savn!


Fikk dilla på pioner

Spiste mange middager med Donna på Aker Brygge

August

Reiste til Kypros

Antrekk

Min egen neglelakk ble endelig lansert, i samarbeid med TL Design. Er den ikke fin?

Var på whiteparty / innflytningsvors hos Donna

Hadde photoshoot med Kyle Meyr og tok blant annet dette bildet!

Nådde 25’000 abonnenter og hadde en hel uke der jeg la ut en ny video hver dag!

September

Antrekk

Snakket om kroppspress i VG helg

Var med June på Olivia og spiste herlig middag!

Hvilket minne fra disse månedene husker du best?

Godteristopp etter nyttår?

I overigår var jeg og Maria Kassandra en tur på Storo kjøpesenter. Det er jo helt vilt mye salg nå, så vi måtte innom og sjekke om det var noe fint. Jeg fant et par nye topper fra Bik Bok + litt nye treningsklær. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til nyttår er omme, og jeg kan begynne å trene igjen. Helt ærlig, den siste tiden har det blitt nærmest null trening og mye usunn mat. Her snakker vi risgrøt, pannekaker og tomatsuppe til nesten hvert måltid. Haha! Virkelig ikke bra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så fra nyttår av har jeg bestemt meg for å kutte ut unødvendig sukker, alkohol og usunn mat, i bytte mot trening og sunn mat. Tror det virkelig kommer til å gjøre underverker! Kjenner jeg er så gira på å komme igang! Men frem til da skal jeg trykke i meg så mye usunn mat, godteri og alkohol, at jeg nesten sprekker! Og forhåpentligvis blir skikkelig lei det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal du bli sunnere etter nyttår?

 

Stor endring på snapchat!

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg lagde en offentlig snapchat bruker. De siste månedene har jeg prøvd å bli flinkere til å oppdatere. Men jeg har funnet ut at jeg må gjøre en ganske stor endring om jeg skal klare å fortsette med snapchat, og hvis jeg skal klare å gjøre snapchat bedre. 

Greia er at per dags dato har jeg to brukere. En som er offentlig (stinablogg) og en privat. Hver gang jeg skal oppdatere den offentlige må jeg logge ut av den private, og inn på den offentlige. Dette tar som regel bokstavelig talt 8-10 minutter hver eneste gang. Ganske frustrerende, spesielt når jeg ofte bare vil legge ut noe kjapt i midten av et øyeblikk. Derfor ender det opp med at jeg ofte ikke får lagt ut noe annet enn “nå har jeg blogga” snapchats. Og det er jo ganske kjipt for dere som følger meg der (sykt at det er 14’000 av dere som ser på mystoryene mine!). 

 

Derfor er jeg nødt til å gjøre en endring. Hver eneste dag får jeg sikkert 200 snapchats som ikke engang er ment til meg. “Ut på kjøretur” eller “dagens middag” er ting som bare blir spam for min del. Så derfor kommer jeg fremover til å gjøre sånn at ingen kan sende meg snapchats, bortsett fra noen får venner jeg selv kommer til å legge til. Men dere kan fortsett se mystory’en min. Og hvis jeg skal for eksempel ha en snapchat Q&A eller hvis det er noe jeg ønsker å få deres feedback på, kommer jeg til å åpne sånn at alle kan sende snapchats i en viss tidsperiode. Skjønte dere hva jeg mente nå?

Så derfor må jeg gå igjennom hele snapchatten min og slette alle som jeg tidligere har lagt til (dette kommer til å ta laaaang tid..). Sånn at jeg kan begynne å kun bruke den offentlige. Dette kommer til å bli mye bedre for alle, da jeg får lagt ut mye mer mystory og slipper å bruke veldig lang tid hver eneste gang jeg skal legge ut en mystory. 

Anyways, long story short. Om du ser at jeg har slettet deg, er dette grunnen. Du kan fortsatt se alle mystory jeg legger ut 🙂

Årskavalkade – Del 2 – April – Juni

Her er del 2 av årskavalkaden. Syns det er så gøy å gå igjennom månedene i arkivet. Kjenner jeg virkelig lengter etter sommeren etter å ha sett igjennom disse bildene! 

 

April

Jeg skrev innlegget “10 tegn på at han er en player“, og det gikk mildt sagt viralt, og ble lest av 150’000 mennesker!

Jeg fikk endelig en perfekt garderobe løsning på rommet i kollektivet. Bare dumt jeg ikke får hatt den her i leiligheten. Men men! Var gøy så lenge det varte!

Jeg testet ut Flash Tattoes, og fikk mildt sagt helt dilla!

Endelig begynte det å bli skikkelig vår i Oslo, og jeg startet å trene ute i Frognerparken!

Antrekk

20. April hadde jeg 5 årsdag som blogger, og feiret det med en god middag sammen med Donna. Utrolig å tenke på at jeg har blogget i over 5 år!

Jeg dro med June på veldedighetsmiddag til inntekt for sultne barn i Afrika. 

Antrekk

Jeg og 7 andre bloggere gikk sammen for å designe en egen neglelakk. Først hadde vi photoshoot sammen, som dere kan se på bildet under. Gjett om det var vanskelig å holde det hemmelig her på bloggen at jeg skulle lansere egen neglelakk!

Jeg var mildt sagt overlykkelig over at det var full blomstring og nesten sommer i Frognerparken!

Antrekk

Jeg testet ut biffsushi (!!) sammen med June. Overraskende godt!

Jeg dro til Berlin på en jobb for Restylane og fikk møte Sharon Stone!

1 Juni flyttet jeg endelig ut fra kollektivet jeg bodde i, og inn i egen leilighet. Gjett om det var helt fantastisk å gå fra å ha et rom på 9 kvm til en egen leilighet på 38 kvm! Lagde også en flyttevlog som du kan se HER

Jeg begynte å løpe en fast runde rundt nabolaget. Er det lov å si at ens eget nabolag er det alle fineste? I så fall, er det det jeg sier!

Jeg hadde mitt første vorspiel i leiligheten med en gjeng kompiser!

Og mitt andre rett etterpå med familie og venner!

Jeg gjorde en tutorial for NRK der jeg viste hvordan man kan lage blomsterkranser! Se hele videoen HER

Victoria kom på besøk og var hos meg noen dager!

Søsteren min Madeleine, og tantebarnet mitt Emmeline kom på besøk!

Hvilket minne husker du best fra disse månedene?

Del 3 kommer i morgen!

Årskavalkade – Del 1 – Januar – Mars

Wow! Nesten et år er omme, og jeg sitter igjen med mange fantastiske minner. En av de aller beste tingene ved å være blogger, er at jeg kan se tilbake i bloggen og mimre. Siden vi er i slutten av 2015, vil jeg mimre litt tilbake på året som har gått. Om du nettopp har begynt å lese bloggen er dette en genial måte å bli oppdatert på det siste. Har du fulgt meg igjennom hele året, kan du være med å mimre tilbake! 

Januar 

Et av mange antrekksbilder fra Frognerparken. Som var mitt favorittsted å ta bilder da jeg bodde på Majorstua.

Jeg hadde en skikkelig jentekveld på byen, med en  gjeng av mine nærmeste venninner!

Maria og jeg fikk helt dilla på sushi!


Jeg dro på Vixen blog awards med et knippe herlige bloggvenninner!

 

Februar

Jeg fikk helt dilla på å gå på ski. Kjenner jeg gleder meg som en liten unge til snøen får lagt seg skikkelig her i Oslo, så jeg endelig kan gå på ski igjen!

Jeg feiret 22 årsdagen min med herlige venninner!

Kusinen min Eveline kom på besøk til Oslo, og vi hadde en kusinedate på Olivia!

Jeg vant årets videoblogger under Gullsnutten 

Jeg ble hektet på DIY innlegg, og skrev blant annet DETTE innlegg

Jeg fikk kontrakt med Side2 / Nettavisen, og ble blogger hos de. Et samarbeid jeg fortsatt er under, og er ekstremt fornøyd med. Helt fantastisk å være hos så flinke mennesker!

Maria og jeg gjorde en “food challenge”. Mildt sagt en morsom video!

Jeg dro på P4 vinterlyd konsert!

Jeg bodde i kollektiv, og slik så rommet ut! 

Mars

Jeg dro på hyttetur med Nordic Screens og en god youtubere.
Hele serien kan du se HER, min vlog kan du se HER

Antrekksbilder i Frognerparken

Donna, June og jeg fikk helt dilla på Villa Paradiso!

Jeg dro til Drammen for å se skisprinten med Victoria.
Typisk at vi må stå på en svær kloss for å rekke opp til å se noe!
#shortgirlproblems

Våren begynte endelig å komme, og jeg fikk helt dilla på utetrening i Frognerparken

Maria og jeg hadde en fantastisk morsom kveld ute på byen!
Antrekk

Jeg var på Side2 fest der jeg ble kjent med mine kollegaer i Side2

Antrekk

 

Del 2 april – juni kommer ut senere i dag!

 

Ukens spørsmål #89

Hvordan holder du deg så tynn?
– Hmmm, nå vil jeg si at jeg er mer slank enn tynn. Men samma det! Måten jeg i alle fall holder kroppen min som den er på, er ved en del gode vaner. Jeg drikker nærmeste aldri kalorier. Å drikke kalorier blir helt borte i natta for meg. Eneste jeg drikker kalorier er igjennom melk i kaffe, eller vin ved en sjelden anledning. Men nesten alltid drikker jeg kun vann. Ellers enn det prøver jeg å holde meg i aktivitet. Det er ikke alltid jeg orker eller har tid til å trene.
Men fordi jeg går veldig mye hver dag, redder jeg meg inn på det. Når det kommer til mat prøver jeg å aldri overspise. Man kan godt spise godteri en gang iblant, så lenge man ikke stapper i seg en hel sjokoladeplate og en potetgullpose. Alt er ok i moderate mengder. Ellers handler det egentlig kun om å bruke huet. Jeg tror de fleste skjønner at man ikke kan stappe i seg hamburger fra Mc Donalds hver dag, og forvente å være slank.

 
Hvor mange selfies tar du hver dag?
– Det kommer litt ann på hva man regner som en selfie. Hvis man kun regner de man tar der man holder mobilen / kameraet i handa, er det overraskende få. Men om man teller med de der jeg har kameraet på tripod, er det ganske mange flere. Da vil jeg tippe rundt 100 i gjennomsnitt hver dag. Når jeg tar bilder er det jo mye som må stemme; lys, farger, posering,fokus, osv. Og da er man heldig om man treffer blinkskudd på første forsøk. Hehe!
 
Hvor er morgenkåpen fra? Utrolig fin farge!
– I know! Får nesten litt sånn Victorias secret følelse av den, siden det er ganske lik farge. Den er forresten fra eBay! Link HER
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lurte på om du komme legge ut en link til korsettet du kjøpte fra EBay og hvilken størrelse du har? 
– Jeg har det i xs. Du får tak i det HER.

Jeg fikk så lyst på det kameraet du fikk av foreldrene dine, og kan du skrive hva det heter? Jeg vet at du sa hva det heter, men jeg hørte det ikke så tydelig og jeg aner ikke hvordan du skriver det så jeg bare lurte på om du kunne skrive det? ps: Jeg prøvde å se den delen der du sa det mange ganger. Videoen var og er superbra!
– Kameraet er fra Olympus, og heter Pen e-pl7. Så langt er jeg veldig fornøyd med det. Tenker å skrive et oppfølgingsinnlegg om en måneds tid der jeg forteller hvordan jeg syns kameraet har vært å bruke!

Hvordan skal man ta av løsvipper? Hvis du bruker vippe lim?
– Jeg pleier å ta tak helt i selve vipperemsen ytterst ved øyet, og dra forsiktig innover. Enkelt og fjerne så lenge man ikke tar på helt ekstreme mengder vippelim.

Det var en sykt fin kjole! Hvor kjøpte du den? Du var veldig fin i den, men du er jo alltid fin du<3
– Takk! 🙂 Den er fra Nelly. Men den er dessverre utsolgt!

Hvilken ansiktsskrubb bruker du?
– Jeg bruker Ole Henriksen “walnut complexion scrub”. Har brukt den en god stund, og er veldig fornøyd!

Hvor er skoene og buksen fra?
– Buksen er fra Bik Bok og skoene er fra Din Sko. 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

Video: Dette fikk jeg til jul!

Som jeg nevnte i gårsdagens innlegg, skal jeg vise dere hva jeg fikk til jul i video. Endelig er videoen klar, så nå er det bare å se på! Litt morsomt å laste opp på en søndag, og ikke en onsdag. Så det blir en liten bonusvideo. Det kommer også en video på onsdag forresten!  

Hva fikk du til jul?