Veldig redusert!

Når jeg og Susanne stod opp i dag var vi veldig slitne og reduserte etter helgens festligheter. Så da stakk vi like så godt på Friday’s og spiste frokost der. ELSKER Jack Daniel’s burgeren de har der. Kjøper den nesten hver eneste gang jeg er der. Nam! 

Nå er jeg endelig hjemme og i senga mi. Kjenner det skal bli godt å legge seg til å sove litt. Har jo lagt oss i 6-7 tiden på morgen begge dagene. Så det tar veldig på. Men det var så verdt det! Har ikke hatt det så gøy på lenge! Neste år er det “Europride” så da kommer hele Europa for å feire. Jeg og Susanne har allerede planlagt å dra dit. Tror det kommer til å bli sykt bra! 

Skeiv natt, tigerpus og G-girls!

I går var jeg og Susanne på Skeiv natt. Vi vorset hos oss og i pride park før vi stakk på Rockefeller. Til vår store skuffelse var det nesten bare gutter der. Så vi stakk heller på G-Girls som ligger rett ved Rådhusplassen. Der var det fullstappet, ikke så rart med tanke på at det er nytt utested. Men det var veldig gøy der. Møtte masse folk som vi ble kjent med.Vi danset, snakka og drakk. En helt perfekt kveld! 

 

Turen hjem til leiligheten tok ganske lang tid. Siden vi stoppet og snakket med masse random folk. Blant annet tigeren på bilde under. Haha, holdt på å dø av latter når vi tok bilde med han. 

Så også en fyr som tok med seg ei potteplante på fylla. Hahaha, hva skjer med det liksom?

Homseparaden – Skeive dager!

“Vi syns alle skal få være som de vil og ha åssen kjærste de vil” 

Da har jeg og Susanne gått i Homseparaden. Vi sto oppe på en trailer som Helseutvalget hadde. Det var sykt gøy å stå oppe på den! Var skikkelig party stemning. Syns det er så fantastisk bra å se alle i paraden kle seg på den måten de egentlig vil. I fjærboar og kjoler. Helt herlig! Forresten: er en del som lurte på om jeg også er skeiv. Nei, det er jeg ikke. Men jeg er på skeive dager for å støtte de som er det, også syns jeg det er utrolig gøy å feste med folk som er skeive. De er så mye mer fordomsfrie enn andre! 

Kvinnekveld – Skeive dager

I går var jeg og Susanne på kvinnekveld på Rockefeller. Vi hadde vors hos oss først med en gjeng med jenter. Hadde “jeg har aldri” drikkeleken. Der ble det mye pinlige men morsomme øyeblikk. På Rockefeller var det fire etasjer med jenter. Så det ble en stor jentefest. Var veldig annerledes å feste med nesten bare skeive jenter. Men var veldig gøy! Blogges senere! Nå skal jeg gå i paraden!

Dagens antrekk – 28.06.13

Body – Cubus

Shorts – Bik Bok 

SkoHERFRA

Skeive dager!

Da er jeg og Susanne på plass i leiligheten vår i Oslo. Vi har leid en leilighet i Heimdalsgata. Så her skal vi bo hele helgen! Ble sykt fornøyd med leiligheten. Det var sykt fint her! Nå skal vi fikse oss litt før vi stikker ned på Rådhusplassen, på Pride Park. Så da blir det nok mye å se på der. Er en del boder med forskjellige ting i. Etterpå blir det vors i leiligheten før vi stikker på Kvinnekveld på Rockefeller. 

 

Noen lesere som skal på Skeive dager?

Salgsbloggen er oppdatert!

Nå har jeg nettopp oppdatert salgsbloggen! Har lagt ut en del klær der. Har også fjernet alt som er solgt. Så du trenger ikke være redd for at tingene du vil ha  allerede er utsolgt. Oppdaterer den etterhvert med flere ting også. Så bare å følge med!

Sjekk ut salgsbloggen på: stinasalg.blogg.no

Dagens antrekk – 27.06.13


Shorts og Topp – Bik Bok

Siden det er typisk norsk sommervær ute i dag (altså regn) har jeg en skikkelig “inne” dag. Skal føre regnskap, prøve å få lagt ut mer klær på salgsbloggen (stinasalg.blogg.no) og så må jeg jo selvfølgelig pakke litt. Skal nemlig være i Oslo i hele helgen. Jeg og Susanne har leid oss en leilighet som vi skal bo i. Grunnen til at vi skal dit er selvfølgelig fordi det er skeive dager. Syns det er like gøy å være der hvert år. Selv om jeg ikke er skeiv selv, så støtter jeg de som er det 110%. Så i morgen skal vi på kvinnekvelden, og på lørdag skal vi på skeiv natt og homseparaden. Gleder meg! 

En grusom historie

En av de mest grusomme tingene jeg vet om er voldtekt. Det skjer ofte. Altfor ofte. Mange forteller det aldri til noen. Fordi de skammer seg. I Norge er voldtektsstraffene helt latterlig lave. Jeg blir kvalm av rettssystemet. De fleste som blir dømt for voldtekt sitter kanskje inne i maks 3-4 år. Er det nok? Det syns ikke jeg. Når man har ødelagt et menneske sitt liv bør straffen være lengre. De fleste voldtekter blir heller aldri anmeldt. Det er få som står opp og kjemper for seg selv etter en voldtekt. Hvorfor er det sånn? 

En jente som sto opp og kjempet for seg selv er Monika Korra. Hun er fra Norge og flyttet til Dallas, Texas for å gå på skole. Hun ble gjengvoldtatt på vei hjem fra en fest. I videoen under kan du se hennes sterke historie. Anbefaler alle å se den. Jeg begynner nesten aldri å gråte når jeg ser filmer. Men denne fikk tårene til å komme fort. 

Kilde til video: nettavisen.no

Hva heter du på instagram?

Noen bilder fra Instagrammen min siden sist jeg la ut bilder derfra. Heter stinablogg der, så det er bare å følge meg. Blir alltid glad for nye følgere! ♥ Gjerne skriv ned hva du heter på instagram. Så sjekker jeg ut profilen din!