Klar for Tryvann!

Et veldig kjapt innlegg før jeg stikker på Tryvann. Med kveldens antrekk. Kommer garantert til å være synlig med denne genseren! Den er forresten fra Zipperall. Men nå må jeg løpe! Håper på en uforglemmelig bra kveld! Håper alle dere som skal feste i kveld, også får det!

Ser jeg noen av dere på Tryvann i kveld?

Siden sist @stinablogg

Instagram @stinablogg
Oppdaterer en del der også. Koselig om dere vil følge meg der! ♥ 


♥ Genseren jeg skal ha på meg på Tryvann i morgen. Kul eller hva? Blir en egen discokule! Kommer i alle fall til å synes. Haha!! ♥ Selvdigger ♥ Russedåpen! Duckface er det nye navnet mitt. Love it! ♥ Eveline (søskenbarnet mitt) og meg på vei til Eidsvoll. En kjedeligere skoletur på museum. En ting jeg hater her i verden; museèr. ♥ Dagen derpå. Hadde sovet over hos Vicky etter Drammenstreffet og skulle ta bussen hjem. Sjekk de møkkete skoene! ♥ Selvdigger igjen. Gud som jeg digger meg selv! ♥

Day 3: Noe eller noen du savner

Denne her var ganske lett. Men også vond å mimre tilbake på. Er det noe jeg savner så er det definitivt hunden min Rikke. Jeg fikk henne da jeg gikk på barneskolen. Når jeg fikk henne var hun allerede ganske gammel, siden jeg overtok henne fra en gammel dame som hadde fått kreft. Rikke var min aller første hund, som kun var min. Har vokst opp med at vi har hatt hunder hjemme. Men denne var min, og da var det helt spesielt. 

Hun pleide alltid å ligge i sengen min når jeg sov. Husker hvor koselig det var å kose med henne! Savner henne virkelig. Men hun ble veldig gammel, og jeg hadde mange fine år med henne. Hun vil alltid ha en stor plass i hjertet mitt. Selv om jeg har verdens søteste kattepus, vil hun fortsatt alltid være et savn!

Day 2 – 10 ting ingen vet om deg

20 day challenge – Day 2  

1. Jeg er livredd for lastebiler. Når jeg kjører på motorveien med bil er jeg så sykt redd for å bli påkjørt av de. Store og skumle! I tillegg så er sjaførene som kjører lastebiler ofte fra Polen og Litauen, og det kjører de sikkert mer crazy enn i Norge. Så er ikke rart jeg blir redd når de kommer hit! 

2. Når jeg var liten ønsket jeg å bli en turner, akkurat slik moren min hadde vært. Så mamma kjøpte inn rosa turndrakt og utstyr til meg. Klar for å gjøre stor karriere dro jeg håpefullt på turntrening. Når jeg hadde vært der i 30 min gikk jeg bort til moren min og sa “Trukke dette var min greie jeg”. Dermed var min turnkarriere over. 

3. Jeg er faktisk sykt handy. Man skulle ikke tro det. Men jeg har satt sammen senga, hyllene, sminkebordet og tv bordet helt på egenhånd. Jeg henger alltid opp sånne bilder og ting som det på egenhånd. Høres kanskje ikke vanskelig ut for en tjueåring. Men har vært sånn siden jeg var 10 år. Haha

4. Jeg foretrekker å snakke engelsk fremfor norsk. Tenker 80% prosent av tiden på engelsk istedet for norsk. Ganske merkelig engentlig. 

5. Når jeg blir flau eller syns at noe er kleint begynner jeg å gjespe. Aner ikke hvorfor jeg gjør det. Og det er ikke med vilje. Men det skjer liksom automatisk. Skikkelig teit egentlig.

6. Jeg kan sovne overalt. Bokstavelig talt overalt. Aner ikke hvor mange ganger jeg har sovnet sittende i klasserommet eller på bussen. Her snakker vi hver eneste dag. 

7. Når jeg var liten trodde jeg at Elvis Presley døde fordi han spiste så mye iskrem. Først for et par uker skjønte jeg at det ikke var grunnen. Ice=meth=heroin. Altså dop var visst grunnen. Også jeg som har gått rundt hele livet og vært redd for å dø hvis jeg spiste for mye iskrem..

 8. Jeg er sykt utålmodig. Det klikker helt for meg hver gang folk bruker lang tid eller er forsinket. Derfor er jeg alltid 10 minutter for tidlig hvis jeg skal på noe. Nekter å være forsinket. 

9. Jeg hater å kaste bort tiden min. Derfor har jeg aldri lest en bok – sånn type fortelling bok. Siden jeg ikke får noe ut av å lese de. Hater også når jeg må sitte å vente på noen, fordi de er forsinket. Bortkastet tid!

10. Jeg hater kliss-romantiske-jentefilmer. Elsker action og grøssere. Men sånn klissegreier takler jeg ikke. Haha.. Sykt guttete når det kommer til valg av filmer. 

Endelig er sommeren her!

I dag har det vært så herlig vær. Har vært ute i flere timer. Først når jeg rakte plenen i noen timer. Også når jeg tok bilder og var ute med mamma. Var så deilig å gå i shorts uten å måtte fryse. Endelig!! Merket også på lyset på bildene at sommeren er her. Det blir så fint lys ♥ Er i skikkelig lykke-sommer modus nå. Enda bedre er det at jeg er russ nå, og da slipper jeg det kalde været, som ofte er i mai. Så da krysser jeg fingre og tær og håper på at været holder seg! 

Gjennom tidende!

Det er ofte dere spør meg om hvordan jeg så ut når jeg var yngre. Så derfor skal jeg vise dere litt bilder fra 8.klasse og oppover. Må nok si at jeg alltid har vært veldig jentete. Men om det har blitt bedre eller værre gjennom tidende er uvisst. Har i alle fall blitt flinkere med jenteting! Hehe

8. klasse 

Her hadde jeg nettopp begynt på ungdomsskolen. Følte meg som en skikkelig stor og voksen jente, siden jeg tross alt var ferdig med barneskolen. Jeg ble veldig bertete i 8. klasse. Jeg gikk og sa ting som “oh mye gaaaad” og “ewwww”, til alt og alle. Mitt største idol på denne tiden husker jeg at var Paris Hilton. Her hadde jeg også hunden min Rikke. En søt og gammel Shih Tzu. 

10. klasse

Dette var slutten av ungdomsskolen. 10. klasse var fylt med mye rart. Altfor mye sminke; brunkrem og mascara spesielt. Husker vi var en jentegjeng på 6-7 stk, der flere av oss brukte altfor mye brunkrem. “Vandrende brunkrem flaske” var noe av det vi selv kalte oss. Haha. Spesielle sminkevaner på den tiden. Bortsett fra sminken husker jeg ikke så veldig mye fra 10.klasse. Bortsett fra at jeg skjerpet meg veldig på skolen, og ble faktisk ganske flink! 

1. Videregående

Endelig var jeg ferdig med ungdomsskolen, når stod videregående for tur. Jeg begynte på restaurant og matfag. Her fikk jeg mange nye og gode venner. Jeg begynte også som modell på videregående.

Jeg ble også veldig avhengig av solarium. Det ser dere sikkert på bildene under. Hvis jeg får hudkreft noengang, vet jeg hvilken periode i livet jeg skylde på i alle fall. Hehe. Jeg hadde også fått meg 2 forskjellige jobber. Første jobben var telefonselger, også ble jeg ferskvareassistent. Dette var også året jeg begynte å blogge whoop whoop!


2. Videregående

Her hadde jeg begynt på Kokk og servitør. Jeg hadde blitt veldig flink på skolen. Gikk ut derfra med 4,9 i snitt (må skryte litt da, hehe). Farget også håret mitt svart og satt i extensions utover året. Og solariums avhengigheten begynte endelig å dabbe av. Her begynte jeg endelig å “finne meg selv” også.  Når det kom til interesser og og venner, samt utseende. Eller.. ?

 

Forandret meg litt gjennom tidende?

Dag 1 – Ditt siste innkjøp

Mitt siste innkjøp er denne hårsprayen. Har brukt den før, og elsker den. Den legger seg utrolig lett i håret og gjør at hårsveisen holder så sykt mye lengre. Bruker alltid den her når jeg lager krøller. Da holder krøllene skikkelig godt! Har ikke hatt den på en stund. Så har merket at jeg har savnet den! Den er faktisk ikke så sinnsykt dyr heller. Pleier å koste ca 229,- for 250ml. Jeg hadde flaks når jeg kjøpte min. For da var 500ml til prisen av 250ml. Så fikk den billig! Tror de selger den i de fleste frisørbutikker. Den anbefales virkelig!

Ble døpt duckface!

I går hadde vi dåp på skolen (åssiden). På forhånd hadde de i klassen sendt inn forslag til navn til russestyret, om hva folk skulle få på luene sine. Jeg fikk duckface for jeg lagde den leppe-tullevideoen holdt på å dø av latter når jeg så navnet! Selve døpingen var slik at man måtte drikke en 0,33 liter øl på 15 sekunder. Det man ikke rakk å drikke helte russepresten i håret. Også fikk man luen med navn og begrunnelse. Klarte nesten å drikke opp hele ølen, så fikk heldigvis ikke så mye i håret. Men var ikke alle som var like heldige, haha!


Takk til Line som var flink fotograf. Hehe! 

Etter at alle var døpt festet vi videre på Åssiden en stund, før jeg og Vicky pluss noen andre dro på Sundhaugen i Vestfossen. Der var det sykt mye russ. Så det ble ganske mye liv! Kjenner det veldig godt i dag, at jeg hadde det gøy i går. Våknet opp med et 5 cm langt kutt på rompa. Aner faktisk ikke hvor det kommer fra engang! Haha. Fyllaaaaaaa

 

Ferdig med de tre første russeknutene!

I dag tok jeg de tre alle første russeknutene. Vi var flere i klassen som tok de, så da gjorde vi det sammen. Var veldig gøy å gjøre drive-in på Mc’ern knuta. Døde helt av latter! Har filmet masse, så kommer nok en film med klipp fra russetiden etterhvert. Gled dere!

Russeknutene jeg tok i dag var:
Halve russekortet – Spise et halvt russekort (Anbefales ikke. Fikk sykt vondt i magen, og choka flere ganger. Hahaha). 
Happy meal leke – McDonalds drive-in med handlekurv
Bit av sitteunderlaget – Sitte under pulten en hel skoletime 


Meg og Vicky (Victoria) i handlevonga! Shorty one fourties får plass begge to! Camilla og Marita i bakgrunnen. Hehe! 

Nå skal mamma straks kjøre meg til skolen. For vi skal ha dåp og feste utenfor. Siden andre har sendt inn navn som skal stå på lua mi, så gru-gleder meg til å se hva navnet mitt på lua blir. Men blir nok gøy! Festing på en onsdag aka lillelørdag er aldri feil! 

20 day’s challenge?

In lack of inspiration, tenkte jeg å ha en 20 day’s challenge. Dette er en challenge for meg som blogger, hvor jeg skal gjøre hvert punkt på listen i 20 dager. Fant listen hos fotballfrue.no. Men syns noen av tingene var så kjedelige. Derfor tok jeg de vekk. Kvalitet før kvantitet, eller hva? Men tenkte å spørre dere først om dere er gira på at jeg skal gjøre en slik ting. For hvis dere er det, så gjør jeg det! 

♥  day 1:  Ditt siste innkjøp
♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg
♥  day 3: Noe eller noen du savner
♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
♥  day 5: Favorittproduktet ditt akkurat nå
♥  day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
♥  day 7: Et 3 år gammelt bilde av deg
♥  day 8: Et bilde av deg selv tatt i dag
♥  day 9: Et bilde av håndskriften din
♥  day 10: 5 ting du ønsker deg
♥  day 11: Noe du er redd for
♥  day 12: En sang du er skikkelig lei av
♥  day 13: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
♥  day 14: Et bilde av deg selv som barn
♥  day 15: Innholdet i vesken din
♥  day 16: Parfymen du bruker
♥  day 17: Din verste uvane
♥  day 18: Dine 5 yndlingsvesker
♥  day 19: En kjendis du ligner på
♥  day 20: Den rareste tingen du har