Meld deg på ukens blogg!

Når er det evigheter siden jeg har hatt ukens blogg. Jeg har rett og slett glemt det helt bort. Og det er mer jobb med det enn hva man skulle tro. Siden jeg må gå igjennom alle bloggene som melder seg på. Men siden mange av dere har spurt etter det, skal jeg ha det igjen. Den som blir ukens blogg får bilde av seg selv og link til bloggen sin, i sidemenyen min. Jeg trekker ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
– Følge meg på bloglovin HER. 
– Skrive ned adressen til bloggen din som en kommentar

 

Love Stina <3

100’000 visninger på youtube

På morgenen i dag så jeg at youtube kontoen min har tikket over 100’000 visninger. Tenk at alle videoene mine har blitt sett over 100’000 ganger til sammen. Syk tanke! Lille meg liksom.. Det er kanskje ikke så mange visninger i forhold til andre store bloggere. Men det er veldig god start. Og jeg må ærlig si at jeg er ganske stolt av meg selv. Det skal litt til å få så mange visninger, uten å drite seg ut totalt eller lage pornofilm, haha! Og håper ikke jeg har gjort førstnevnte, sistnevnte vet jeg at jeg ikke har gjort i alle fall. 

Husk forresten å abonnere på kanalen min på youtube. Alle videoene jeg legger ut på bloggen min havner på youtube først. Så da får du er liten mail hver gang jeg laster opp en video der. Kjekt eller hva? Trykk HER eller på bildet for å abonnere. 


 

Love Stina <3

Dagens outfit – Vg listen topp 20

Nå skal jeg straks dra til Oslo med Lisa og Isabella. Vi skal på VG listen topp 20. Gleder meg til å høre artistene spille. Stemning! Har ikke vært på konserten på flere år, så dette blir gøy. Været har ikke vært helt bra i dag. Men det er meldt bedre i kveld. Så da får vi leve i håpet på fint vær. Jeg har forberedt meg på dårlig vær med regnjakke og gummistøvler. Ett par kjappe antrekksbilder før jeg må løpe ut døren! Flere som skal på konserten i kveld? 


Jakke – Helly Hansen // Sko – DNA // Bukse – Cubus // Genser – Gina Tricot

 

Love Stina <3

Ett nei er ett nei – Voldtekt

Kom over en video på facebook tidligere i dag, hvor Amnesty viste en video om voldtekt. I Norge er loven om voldtekt helt på trynet. Det er kun (i følge loven) voldtekt dersom gutten truer eller bruker vold. Så hvis en jenter prøver å si nei og gutter har sex med henne, er det i følge loven ikke en voldtekt. Jeg var ikke klar over dette selv før jeg så det i videoen. Ble rimelig sjokkert egentlig. Ett nei bør holde! Amnesty prøver i samarbeid med FN å endre den norske lov, til at hvis en jente sier nei, er dette ett nei. 

For at dette lovforslaget skal komme igjennom trenger de underskrifter. Se videoen HER og skriv under. Alle underskrifter hjelper. Del gjerne videoen på facebook så enda flere kan skrive under på kampanjen. Dette er en viktig sak, som alle bør ta seg 3 minutter til å være med å hjelpe til. 

 

Love Stina <3

Clean all day long

Siden jeg hadde kun en fridag forrige uke har det hopet seg opp med mye rot på rommet mitt. Både på soverommet og klesrommet ser det ut som det har vært en orkan! Så i dag skal jeg rydde, støvsuge og vaske rommene. For et slit det blir! Har unnagjort mye på soverommet. Men det ser fortsatt helt jævlig ut! #Uff.. 

Love Stina <3

Kveldstrening!

Har ikke fått trent på noen dager, så nå skal jeg på Rennesanse. Skal bli deilig å trene igjen! Kan faktisk si at jeg er glad i å trene nå. For 6 måneder siden hatet jeg trening, og trente nesten aldri. Mens nå får jeg dårlig samvittighet hvis jeg går noen dager uten trening, og jeg liker faktisk å trene. Sykt! 

 

♥ Er du glad i å trene?

 

Love Stina <3

Sminken jeg bruker

Etter at jeg la ut videoen med hverdagssminken min var det mange av dere som lurte på om jeg kunne lage ett innlegg med alle produktene. Hva de heter, hva de brukes til, osv. Alle produktene er fra bareMinerals. Gå inn HER for å se hvilke salonger i nærheten av der du bor, som selger bareMinerals. Etter at jeg begynte med sminke fra bareMinerals har jeg fått mye færre kviser. Huden min har blitt så mye bedre. Sminken er også veldig naturlig og deilig å bruke, man unngår også å få de brunkremsskillene man lett får med annen flytende sminke. bareMinerals tester ikke produktene sine på dyr, så det er strålende!

Alle produktene blir listet i den rekkefølgen jeg legger de på. Klikk HER for å se videoen.

Prime Time. 
Denne primeren gir deg et silkebløt hud. Den gjør at foundation klarer å legge seg bra, og man slipper å få “flekker” i foundationen sin. Jeg bruker alltid en primer før jeg legger noe sminke. Ett absolutt must!

Blemish remedy
Blemish remedy legger jeg på alle kviser. Den behandler kvisene mens du har på deg sminke. Den forhindrer også rødhet. Med en gang jeg startet med denne ble kvisene borte. Den fungerer helt utrolig bra!

Well rested 
Denne bruker jeg som en concealer på rødheter, under øynene og på kviser.  

 

Foundation; Golden medium
Denne bruker jeg i hele ansiktet. Den har solfaktor 15. God dekkevne. Den legger seg jevnt, og holder seg utover hele dagen. Man slipper å måtte “fylle på” utover dagen. Men hvis man svetter veldig mye kan det hende at man må fylle på. Men jeg har ikke erfart at jeg har måttet det. 

Foundation; Golden tan
Denne legger jeg i “3 tall” i ansiktet. Se på videoen hvis du lurer på hva jeg mener med 3 tall. Denne har samme egenskaper som golden medium. 

 


Pure radiance
Jeg legger denne i ett 3 tall.  Den gir en utrolig glød. Den har litt shimmer effekt.

Blush; Hint
Denne blushen har en naturlig farge. Legger den på kinnbena.

 

High shine eyecolor; bronze
Se video for hvordan jeg legger den.

Tigers eye, øyeskygge 
Se video for hvordan jeg legger den.

Flawless definition; curl and lengthen
Utrolig bra mascara. Den separerer og gir god lengde. Jeg får ikke klupmer på vippene av den.

 

Blemish remedy
Brukes til å påføre blemish remedy produktet.

Max coverage concealer
Denne bruker jeg til å påføre concealer

Flawless face
Denne bruker jeg som konturkost til; pure radiance, golden tan og hint.

Full flawless face
Denne bruker jeg kun til produkter jeg har i hele ansiktet; golden medium.

 

 

♥ Bruker du sminke fra bareMinerals?

 

Love Stina <3

Livet som blogger

Det skjer veldig ofte at venner og bekjente/ukjente spør hva jeg tjener på bloggen min. Hva jeg får sponset, osv. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere litt om hva slags ting jeg har fått sponset. De fem beste tingene jeg har fått sponset er; Iphone 4, krølltang fra herstyler, Daniel Wellington klokke, treningsmedlemskap på Renessanse og extensions fra Locks and Bonds. 

På bildet under ser du noen av tingene jeg har fått sponset. Har blitt sponset med så mye sminke at jeg har sminke de neste 3-5 årene, haha. Har også blitt sponset med mye hår produkter. Hudprodukter er vel det jeg har blitt sponset mest med. Har ikke sjans til å få brukt opp alle kremene. 

 

Love Stina <3

I love curles

Det er helt utrolig hvor sliten jeg er i bena i dag. Orker ikke å gjøre noe som helst.. Etter 10 timersvakten i går er jeg helt ødelagt. Har heldigvis fri fra jobben i dag. Så da blir det å jobbe med bloggen istedet. Mye bedre! Skal prøve å få lagd innlegg om sminken jeg bruker til vanlig. Skrive hva produktene heter, hva de hjelper til, osv. Flere av dere som ønsket det, så må prøve å få det til! Mulig jeg også lager en liten film om kremene og rensen jeg bruker i hudrutinen min. Hvis det er noe ønske?

Love Stina <3