Norsk sommer på sitt beste!

I går gikk jeg tur til toppen av Fjerdingen, sammen med Sofie, Rebecca og Chloe. Sofie har jeg kjent ganske lenge, siden hun er sammen med fetteren til Per Fredrik, og Rebecca er en god venninne av Sofie som jeg har blitt med kjent med i sommer. Så koselige og herlige jenter begge to!

Vi kjørte til Porsgrunn og parkerte på “4PVP+GF Bjørkedal” (plott det inn på google maps så får du helt korrekt plass til parkeringen). Også gikk vi oppover derfra. Det var Sofie og Rebecca som hadde hørt om turen, så jeg hadde ikke helt peiling hva jeg bega meg utpå, hehe!

Det var cirka en time med kun oppoverbakker..! Så her fikk rumpa, lårene og leggene kjørt seg skikkelig! Men herregud så deilig det var å få litt høy puls og faktisk bruke kroppen litt. Har vært en ganske lat juli måned med mye regn og innesitting, så det var deilig å rusle i skogen i shorts og topp, og bare nyte varmen og treningsturen!

Chloe var jo selvfølgelig med, og hun storkoste seg! Hun elsker å være med på tur og da er hun virkelig i sitt ess!

Liten fun fact; jeg har alltid veldig store pupiller. Så på vanlige bilder står jeg alltid foran noe slags lys så øynene mine skal se vanlige ut. Men på bildet under hadde jeg sola rett i øynene, og da kan dere se hvor blå øynene mine egentlig er. Ganske sykt egentlig! De er jo knallblå! Visste nesten ikke det selv engang, haha!

BTW: pupillene mine har alltid vært veldig store. Går ikke på hverken medisiner eller drugs (har aldri prøvd stoff engang), så er ikke derfor. Noen har bare større pupiller enn andre.

Skjønner dere hva jeg mener med bratt eller? Rett opp for å si det sånn!

Når vi kom til toppen ble jeg mildt sagt sjokkert. Det er noe av den villeste utsikten jeg har vært borti! Helt majestetisk! 361 meter over havet, og med havutsikt!

Sofie – Rebecca

 

Vi kunne se til langt utpå havet og det var så stas! Utsikten var mye villere enn på bildene, og dere burde alle gå til den toppen og se selv. For det var virkelig litt av et syn!

I går følte jeg virkelig at det var norsk sommer på sitt beste. Både mai og juli har jo vært sinnsykt kalde. Mai var jo kaldeste på 23 år og juli har jo vært fylt med regn og kaldt vær, og kun noen få dager med fint vær. Så det var så deilig at vi fikk en skikkelig sommerdag i går med en så fin topptur!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

 

Spontan date night!

På onsdag var Per Fredrik og jeg på stranda en tur for første gang denne sommeren. Det har jo vært så kaldt vær og lang allergisesong, så vi har liksom ikke fått kommet oss noe på stranda. Men litt utpå kvelden ble det endelig finvær så da tok vi oss en liten tur dit. Er jo så fint på Ulastranda!

Mens vi var der ble vi sultne, og fikk pltuselig lyst til å stikke ut og spise. Så da dro vi hjemom, skiftet og dro ut igjen på Brygga11 i Sandefjord. Her er det så deilig fiskemat, og det er virkelig et sted du må innom hvis du er i Sandefjord og skal spise!

 

Selv om det ikke har vært så mange sommerdager denne sommeren, føler jeg at jeg i alle fall har fått mest ut av alle de dagene det har vært fint vær. I dag er det sol igjen, så i dag skal vi ut på nye eventyr. Skal dra ut på en øy rett utenfor Sandefjord som jeg ikke har vært på før, så det blir gøy!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

Endelig er drivhuset innredet!

I går innredet jeg endelig ferdig drivhuset, og nå har det blitt så lekkert der inne! Når jeg viste dere drivhuset i det første innlegget hadde jeg jo bare satt inn noen av krukkene jeg hadde plantet i fra før av. Men nå har jeg satt en del av tomatene, paprika’ene, jordbærplantene og chilli’en i krukker og satt de i drivhuset. Jeg har også handlet urter og til og med en drueranke, som jeg har satt inn i drivhuset.

Jeg har også satt på takdekor, som gjør at drivhuset er enda mer #extra ut. Syns det ble så lekkert! Gir en mer viktoriansk look. Love it!

Er også genialt så ingen fugler setter seg på taket og gjør fra seg heller!

Velkommen inn i oasen. Elsker at det er masse planter her nå!

I det ene hjørnet har jeg plantet en drueranke. Planen er at den skal vokse oppover veggene og dekke litt av taket etterhvert. Jeg har satt druen på den siden av drivhuset som solen ikke kommer fra, så drueranken ikke lager noe særlig skygge for de andre plantene. Da ville jo litt av vitsen med drivhus blitt borte, hehe!

Har hatt druer på verandaen i et par år, men de står i halvskygge og er mest for å pynten sin del. De har ikke vokst noe særlig fort i det hele tatt. Så nå er jeg spent på å se hvor fort denne drueranken kommer til å vokse siden den får sol hele dagen, har enda større potte til røttene sine og får høyere temperatur siden den står i drivhus.

Tenk så deilig det hadde vært å kunne plukke sine egne druer inne i drivhuset!

Ah, det er så deilig å ligge i lenestolen og bare nyte synet inne i drivhuset og av hagen. Endelig har det blitt så fint som jeg drømte om. Det har vært mye jobb, men herregud så verdt det!

 

Er så spent på hvor mye lengre sesongen blir på grunn av drivhuset. Jeg har tenkt til å dra en skjøteledning bort sånn at jeg får strøm i drivhuset, sånn at jeg kan ha en liten varmeovn på kalde kvelder. Også hadde det vært gøy å ha en liten varmevifte som skrur seg på når det blir under 10 grader utover høsten, så sesongen kan forlenges og jeg kan forhåpentligvis høste tomater, urter og alt mulig enda lengre!

Noen som har drivhus selv og har erfaring med dette? Prøvde å google i går, og da kom jeg over en artikkel med en dame som sa at hun kunne starte sesongen allerede i februar. Det er jo helt sykt nice! Jeg bor jo også i veldig mildt klima siden jeg bor rett ved sjøen i Sandefjord, så her blir det jo ikke like kaldt som på innlandet. Blir uansett veldig spennende å se!

Slik lager du hjemmelaget ripsgele!

I fjor lagde jeg hjemmelaget ripsgele for første gang, og det spiste vi masse av i hele desember. Visste virkelig ikke at ripsgele smakte så godt til julemat, men det gjorde det virkelig. Mye bedre enn tyttebær til og med, hehe!

Jeg har jo en ripsbusk i hagen som virkelig kom med masse rips i fjor. I år hadde den ikke like mye. Vil tippe det er fordi vi hadde den kaldeste mai måneden på 23 år, så en god del av blomstene frøs nok, og da blir det naturligvis mindre rips. Men noe rips ble det i alle fall, og i går lagde jeg gele av det!

Å lage ripsgele er superlett, og du trenger kun; rips, vann og sukker. Det er litt koketid på ripsen, men det er bare å la den putre mens du gjør noe annet i huset. Du kommer til å takke deg selv i desember, hehe! Ripsgele er også superdigg sammen med ost og kjeks!

Det er mange som sier at man ikke skal bruke for modne rips, siden de inneholder mindre pektin. Så det er smart å høste før de blir for overmodne. Jeg tok mine i går, og da var de nok akkurat i grenseland, men geléen ble perfekt fordet!

Slik lager du ripsgele:

 

Dette trenger du:

Rips (ofcourse)

2,5 dl vann per kg rips

Cirka 800 gram sukker til 1 liter saft

Sylteglass

 

Dette gjør du:

Plukk rips og fjern alt av blader og ekstra rusk og rask. Du behøver ikke å fjerne stengler.

Vei opp ripsen, ha den i en kjele og tilsett vann. La småkoke i cirka 30 minutter eller til du ser at ripsen har falt sammen.

Sil ripsen gjennom en finmasket sil.

Mål opp hvor mye rips-saft du har og vei opp hvor mye sukker du cirka trenger.

La ripssaften får et kjapt oppkokk og tilsett sukkeret litt etter litt. Smak deg frem.

La det koke i 10-15 minutter, før du tar en test for å se om det blir stiv gele. Mens det koker kommer det en del skum på toppen, fjern dette underveis, og ikke rør i blandingen etter at du er ferdig med å røre inn sukkeret.

For å teste om geléen blir stiv, tar du noen dråper på en askjett, setter i kjøleskapet til det har kjølt seg ned, også drar du en skje igjennom. Dersom geléen holder seg stiv og ikke siger sammen er blandingen din klar.

Dra kjelen av platen et par minutter, og hell blandingen i sterile sylteglass, som du lukker igjen med en gang. La de avkjøle seg og oppbevar geléen i kjøleskap.

Håper du fikk lyst til å teste dette selv! 

25% – 40% rabatt på Nelly!

annonse – nelly

Frem til midnatt i morgen er det hele 25% rabatt på alle NLY brands. Nelly har jo dødsmye lekre klær, og selv bruker jeg nesten bare klær derfra fordi de har så mye lekkert. De har jo også noe for nesten alle smaker, så det er jo perfekt!

Siden det er salg nå tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter fra salget av klær jeg har i egen garderobe. Noen av plaggene er det opptil 40% rabatt på, så her kan du gjøre mange kupp!

TOPPHER
25% rabatt nå!

 

GENSERHER
25% rabatt nå!

 

JUMPSUITHER
40% rabatt nå!

 

KJOLEHER
25% rabatt nå!

 

TOPPHER
60% rabatt nå!

 

KJOLEHER
25% rabatt nå!

 

GENSERHER
25% rabatt nå!

 

GENSERHER
25% rabatt nå!

 

GENSERHER
25% rabatt nå!

 

TOPPHER
25% rabatt nå!

KJOLEHER
25% rabatt nå!

 

KOZY SETHER
25% rabatt nå!

 

KOZY SETHER
25% rabatt nå!

 

KJOLEHER
25% rabatt nå!

 

KJOLEHER
40% rabatt nå!

 

KJOLEHER
25% rabatt nå!

 

TOPPHER
40% rabatt nå!

 

 

Villa-port til 100k? Baby-Navn? Når skal jeg gifte meg? Hvor lenge blogge? ++ Ukens spørsmål #283

annonse – aimn, kicks, bubbleroom, nelly, lindex

Hvor ofte trener du?
– Det varierer helt vanvittig. Noen perioder er jeg superflink, og da står jeg opp 06:00 og trener hver eneste morgen hele uka, mens i andre perioder fokuserer jeg mest på å være aktiv og da ligger på 15’000-20’000 skritt hver dag. Viktigste for meg er jo at jeg holder meg i god form og bruker kroppen mye. Merker så utrolig fort på psyken hvis jeg sitter for mye stille.

Topp – HER
Tights – HER!

 

Når skal du gifte deg?
– Jeg skrev et langt innlegg om det HER som forklarer alt.

 

Hvilke bloggere har du best forhold til?
– Jeg kjenner jo de aller fleste som blogger, enten det bare er på hils eller om det er venninner jeg kan ringe til. Når mange av oss var i samme nettverk og det ofte var samlinger, som var det mer sånn at vi ofte møttes og var sammen. Men nå er det helt ærlig sjeldent at jeg henger med andre bloggere. Men det er jo mest fordi at vi alle er busy og bor langt unna hverandre.

 

Hvor har dere kjøpt porten? Syns den ble så fin! Og hva kostet den?
– Bestilte fra Lauritzen i Stokke / Garda Sikring. Siden vi ville ha navn på den, og den er elektrisk kostet det en del ekstra, tror den endte på rundt 110’000,- kr.

Du er mye off for tiden, hvorfor det?
– Jeg skrev jo litt om det for en liten stund siden, og det var fordi ting fra fortiden min ble dratt opp, og jeg måtte deale med det. Det er jo ting fra fortiden min som har vært ekstremt vonde og alvorlige, men av hensyn til min egen sikkerhet har jeg aldri ønsket å snakke offentlig om det. Så ja, det tok meg en stund å jobbe meg psykisk igjennom det.

 

Hvilken foundation bruker du? Syns sminken din alltid er så fin! 
-Takk! Jeg bruker DENNE foundationen. Den er superbillig, og funker skikkelig bra. Den dekker kviser skikkelig godt, også sitter den superbra på huden og gir en dewy finish!

Hvor ofte tar du etterveksten din? Siden det som regel syns for i bunnen med svart hår.
– Jeg farger håret mitt cirka hver 6-7. uke. Innen da har jeg ganske lang ettervekst, men siden mitt naturlige hår er mørkt brunt, syns etterveksten basically kun når solen skinner ekstremt sterkt i hodebunnen min. Hehe! Når det er oveskyet eller jeg bare er inne syns det ikke i det hele tatt. Hadde sikkert farget håret oftere om jeg ikke hadde hatt hair extensions, men siden jeg må ta de av og på hver gang jeg farger håret mitt gidder jeg ikke å farge så ofte. Hadde jeg hatt vanlig brunt eller lyst hår hadde jeg jo måttet farge det oftere, men siden jeg har mørkebrunt hår blir det liksom ikke sååå krise.

 

Hvor høy er du?
– Jeg er 160 cm. Love it!

50% rabatt nå!
JUMPSUIT
 – HER

 

 

Kan du gi et eksempel på et fint jentenavn?
– Oi, vanskelig! Jeg syns Valeria og Allegria er veldig fine navn. Ikke så vanlige jentenavn i Norge akkurat. Men jeg syns de er skikkelig fine! Elsker russiske jentenavn, og har veldig lyst til at barna mine skal ha russiske navn.

 

Hvilke prosjekter eller andre ting gleder du deg til resten av året?
– Altså 2020 har vært så crazy at jeg tørr faktisk ikke å legge noen store planer. Jeg hadde jo massevis av spennende planer og idéer for dette året, men de har jeg valgt å utsette til 2021 fordi 2020 rett og slett bare er for kaotisk. Plutselig blir det full lockdown igjen fordi corona blusser opp igjen (håper for guds skyld at det ikke skjer, og jeg har valgt å ikke reise til utlandet for og hjelpe med å holde smitten nede), eller så skjer det noe annet cray-cray. Men planen min er i alle fall å bli mye mer aktiv igjen her på bloggen, og dele masse morsomt og spennende med dere!

Akkurat nå er jo nesten ferdig med drivhuset i hagen, og det var jo et ganske stort prosjekt. Som ble helt sinnsykt bra!

Hvilken bh bruker du til topper der du har bare skuldre? Du får alltid skikkelig kløft i de!
– Hehe, jeg bruker stick-on BH som du finner HER hos lindex. De er seriøst helt geniale da man bare klistrer de rett på puppene og de sitter på som et skudd og gir deg kløft i stroppløse kjoler / topper, og topper med tynne stropper der man ikke vil at bh stroppene skal syns. Perfekt om du skal ha en kjole med bar rygg, da disse kun syns foran.

Når flyttet dere inn i huset?
– Vi overtok huset i slutten av april 2016, også brukte vi litt over en måned på oppussing. Vi byttet jo alt av gulv i min del av huset, rev det gamle kjøkkenet og satte opp nytt, bygde walk in closet, bygde studio til Per Fredrik og mye mer. Så vi flyttet inn 1 juni. Er så glad for at vi ikke flyttet inn i et oppussing-kaos, for det er ikke noe særlig gøy å bo i. Vi har jo pusset opp en del etter at vi flyttet inn også, men da har liksom ikke hele huset vært kaotisk samtidig.

 

Hva er ditt must have sminkeprodukt for tiden?
– Nå for tiden har jeg helt dilla DENNE leppestiften. Fargen på den er helt perfekt nude, og konsistensen er matt men ikke sånn supermatt, så den gir en skikkelig fin finish. Jeg bruker den hver eneste dag, og det er min go-to leppestift.

JAKKEHER

 

Hvor lenge kommer du til å blogge?
– I mange år fremover. Dere blir ikke kvitt meg så lett, hehe! Jeg vet at blogging har kommet for å bli, og så lenge man er flink til å oppdatere ofte og lager godt innhold, så dør ikke bloggen ut. Så ja, jeg kommer til å holde på i mange år, for jeg elsker virkelig blogging!

KJOLEHER
50% RABATT NÅ!

 

Hvilken selvbruning bruker du?
– Jeg har brukt DENNE i mange år, og syns den er skikkelig bra. Fargen blir ekstremt jevn (til og med hendene blir 100% jevne), varer i cirka 7 dager og trenger kun å være på huden i 1-3 timer. Også er den superbillig! Nå er det også 30% rabatt på den!

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

Slik fikk jeg 17 gratis Pilea / Elefantøre planter! – Stikling guide!

For noen dager siden var søsteren min på besøk, og hun la veldig godt merke til en plante jeg hadde i et hjørne i stua. Dette er en Pilea / Elefantøre som jeg kjøpte for lenge siden, som har vokst helt vilt siden jeg kjøpte den. Men jeg har liksom aldri tenkt noe over den eller gjort noe annet enn å potte den om en gang og gi den godt med vann og næring. Søsteren min fortalte at pilea’en setter veldig lett stiklinger, og at det er superlett å formere den (altså lage flere planter).

Så jeg googlet litt, så et par YouTube videoer og fant ut hvordan jeg skulle gjøre det. Titter man under bladene ser man at nye planter titter opp, og hvis man forsiktig graver vekk jorden rundt miniplanten med en teskje, ser man at den har en mørkere del av stengelen. Jeg klippet så langt ned på den som mulig, så jeg fikk med meg mest av den brune delen.

Slik ser en stikling ut. Man kan se at den allerede har begynt å lage små røtter.

Så er det bare å sette stiklingene i vann, til de har fått skikkelig med røtter. Når det har godt med røtter kan man plante de i en potte med god jord. Tipper det tar cirka 2-3 uker før de har fått nok røtter.

Dette tok bare 15 min og var superlett, og jeg fikk hele 17 stiklinger! Så forhåpentligvis blir det masse nye pilea planter.

Dette er jo en super måte å få masse gratis planter i huset på, også kan du jo gi bort noen stiklinger til venner og familie. Sendte snap video til søsteren min så fort jeg hadde gjort dette i går, og hun hadde skikkelig lyst på et par stiklinger, hehe!

Er spent på å se hvor fort de gror. Skal lage et oppdateringsinnlegg om noen uker, så dere kan se hvordan det har gått med stiklingene!

10 Ting jeg hater med å være jente

Vi blir dømt etter hvordan vi ser ut – Vi kvinner blir ofte dømt etter hvordan vi ser ut, og ikke hvordan vi er som menneske og hva vi har fått til. Heldigvis er ikke dette like ille i Norge som i andre land, men det er fortsatt ikke helt ok i Norge enda.

 

Mensen – Vi blør en av fire uker hver måned, vi får syke craving, humørsvingninger og alt mulig “koselig”.

Prevensjon – Det finnes kun et prevensjonsmiddel for menn og det er kondom. Null bivirkninger. For oss kvinner derimot, så er det forventet at vi skal putte i oss hormoner som fucker med hodene våres; og dette er noen av de VANLIGE bivirkningene på p-piller: hodepine, migrene, angst, svimmelhet, kviser, humørsvingninger, depresjon, vektøkning, og MYE mer. Altså. All den dritten vi jenter må gå igjennom bare for at menn skal slippe kondom (btw; kondom er det ENESTE som beskytter mot kjønnsykdommer).

 

Barn – Fra man bikker 25 og er i fast forhold får man spørsmål HELE tiden om “når skal du ha barn???”. Bitch, la meg får barn når jeg vil, om jeg i det hele tatt vil. Kan vi seriøst bare slutte å mase på hverandre om når vi skal ha barn, og la bare folk leve sitt eget liv? Kanskje personen du spør allerede har prøvd å få barn i flere år uten hell, kanskje de ikke vil ha barn, eller en av de andre 100 grunnene til at det faktisk ikke er innafor å mase om barn.

Graviditet – 9 måneder der du må gå rundt med et menneske inni deg, du kan ikke drikke alkohol, det er typ 100 forskjellige matvarer du må holde deg unna, ofte ligger man rundt doskåla og spyr i hytt og gevær, kroppen blir aldri helt den samme igjen, og til slutt topper hele dritten seg med at du skal trykke et menneske ut av dåsa. Altså, hvor fucka er ikke det? Det er 2020, kan vi ikke snart lage en bedre løsning? Hahaha

 

Blir behandlet dårligere – På en generell basis blir vi kvinner behandlet dårligere og har mindre rettigheter enn menn. I Norge er vi fortsatt langt ifra likestilling, og om man ser rundt i verden er det jo helt umenneskelig hvordan kvinner blir behandlet. Føler meg ekstremt heldig som har vokst opp i Norge, og ikke i land som enten skjærer av deg nesten alt du har der nede og syr alt helt lukket sammen når du er et lite barn, nekter deg å gå på skole, selger deg som sexslave eller noen av de andre “koselige” tingene som skjer med oss kvinner.

Barbering – Vi kvinner “må” barbere halve kroppen bare for å bli klare for dagen. Når vi går inn i dusjen er det rett på business. Da er det shampo, balsam, hårkur, dusjsåpe, intimsåpe, ansiktsrens, og barbering av halve kroppen. Menn derimot; en såpe for alt, også har de jo ikke akkurat like mye å skulle barbere som vi kvinner har.

 

Sexual harrasment – Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har vært ute med venniner på byen og danset med de, og gutter har kommet opp og prøvd seg på veldig upassende måter. For ikke å snakke om alle creepy dm’s man får. Bare det å gå på gata midt på lyse dagen er ikke lett, når alle skal glo, rope og si alt mulig upassende til deg.

Ute på kvelden – Det å gå ute på kvelden er sjansespill om du er jente. Overfallsvoldtekter er dessverre en altfor reel ting. Husker da jeg flyttet til Oslo som 18 åring. Da var det drøssevis med overfallsvoldtekter i SLOTTSPARKEN hver eneste helg. Altså, hvor sjukt er ikke det? Jeg tørr seriøst aldri å gå ute alene når det er mørkt, fordi jeg er så redd for at noe skal skje. Elsker vinteren for å si det sånn, når det blir bekkmørkt sånn i 16 tiden, ehee.

 

Antrekk – Å velge antrekk når man er jente er virkelig ikke bare-bare. Ja vi har mye å velge i, men enkelte ganger kan det være mye verre. La oss si at du skal i bryllup. Da må du velge en kjole som er pynta nok til bryllup, men ikke så pynta at du er finere enn bruden, også skal den ikke vise for mye hud, men du skal ikke se ut som en potetsekk heller, også er det mye å tenke på med fargene. Menn derimot; de trenger ikke å tenke noe over det, og ofte slenger de bare på seg dressen rett før de skal dra avgårde..

 

5 Beauty hacks

annonse – Lindex, kicks


Rosa / rød i huden?
– De fleste nordmenn har rosa undertoner i huden, og det er helt vanlig. Men om du vil jevne det litt mer ut og får mer gyllenhet i huden, kan du bruke DENNE selvbruningen og være flink med å bruke DENNE body lotion’en. Tørr hud blir ofte mye mer rød siden den er irritert, så ved å tilføre masse fuktighet unngår du det.

Neglebånd – Jeg takler ikke når neglebåndene siger nedover neglene. Liker den cleane looken når de er dyttet helt opp. Men det er ekstremt mye dårlige verktøy der ute for å dytte opp neglebåndene, og jeg har prøvd mye! DENNE er seriøst amazing og det er den eneste jeg noensinne har vært fornøyd med!

Drysser øyeskyggen? – Da kan du legge SÅNNE under øynene når du påfører øyeskyggen. De fungerer som skjold så du slipper å bli full av øyeskygge under øynene innen du er ferdig.

 

Anspent i ansiktet? – Gi deg selv skikkelig pleie med DENNE amazing ansiktsmasken som gir masse fukt, og legg DENNE i kjøleskapet litt før du bruker den til å massere ansiktet. Fungerer amazing.

Billig og bra foundation? – Hvis du vil ha en billig og bra foundation, som dekker godt og etterlater huden dewy og fin, bør du teste DENNE. Det er min favoritt billigfoundation, og jeg elsker den!

 

 

 

Hagen før vs nå! Ekstrem forskjell!

I går la jeg ut et innlegg der jeg viste dere hvordan hagen så ut i april, juni og juli i år. Det var jo en sinnsykt forskjell. Se hele bildedrysset HER. Når jeg hadde skrevet det innlegget fikk jeg lyst til å ta en titt på hvordan hagen så ut før vi reiv den mai / juni 2019.

Da reiv vi jo vekk nesten alt det gamle, fjernet alt tømmeret som var helt oppspist av insekter, fjernet svære thujaer som tok opp halve hagen, utvidet hagen til tomtegrensen, bygde mur sånn at hele hagen ble rett og ikke bare i bakker og dumper slik den var før, og vi satt opp villaport. Nå er jo nesten hele hageprosjektet fullført, og det er så sinnsykt å se hvor forskjellig det ser ut her!

 

Sist men ikke minst; her er dronebilde av april 2019 vs juli 2020. Forskjellen er så sinnssyk!

 

Det er så gøy å se hvor stor forskjell det faktisk har blitt! Det føles jo nesten som et nytt hjem. Hehe! Nå er det jo endelig slik vi vil ha det. Før var det jo en helt annen stil også var det masse svære trær i hele innkjørselen. De trærne var nydelige om sommeren, men resten av året så det ikke ut. På bildene fra verandaen ser dere jo hvordan trærne så ut sommeren for et par år siden, da det var varmt. De var jo helt brune! Uffameg! For ikke å snakke om den jobben med løvblåseren hvert år.. Det ene året fylte jeg uten å overdrive 35 søppelsekker med løv. Altså!!

Så ja, som sagt store forskjeller. Liker veldig godt hvordan det har blitt nå! Og nå er jo hagen også nyetablert, så alt jeg har plantet i år kommer til å bli mye større med årene!