Å leve av å bli hatet

I dag har jeg virkelig hatt tidenes to-do dag her hjemme. Da jeg stod opp 6:30 i dag, satt jeg igang med å skrive en lang liste på alt jeg måtte gjøre her hjemme. Alltid når jeg har vært på tur til utlandet bygger det seg opp så mye jeg må gjøre her hjemme. Tror uten å overdrive at jeg har kjørt 6 klesvasker, 4 oppvaskmaskiner, og ryddet inn 5 fulle IKEA poser med klær i klesskapet.

Altså, hvordan rekker det å bli så mye som må ryddes og vaskes? Fatter det virkelig ikke! Skulle egentlig prøve å catche opp med mailen også, men da jeg hadde holdt på med alt mulig av husarbeid og redigering av København vlog, tok jeg heller en liten time for meg selv på badet. 

Er det én ting jeg har lært, så er det hvor viktig det er å bare koble helt ut og ta tid til seg selv i en hektisk hverdag. Så jeg fylte opp badekaret med Bubbly fra Lush, tok på meg ansiktsmaske og bare slappet av i en time mens jeg leste en veldig god bok!

Boken jeg har begynt å lese er Kissie / Alexandra Nilsson sin “Hatad & Álskad”. Den handler om hennes bloggkarriere, og hvordan det har vært å være en blogger som lever av å provosere. Det er jo ingen tvil om at denne jenta har provosert mye, og fått ufattelig mye hat. Det er veldig spennende å se hvordan blogglivet har vært fra hennes side. 

Selv kunne jeg aldri gjort det samme som hun. Jeg er ikke så veldig provoserende av meg, og det er sikkert en grunn til at jeg nesten aldri får hat her på bloggen. Jeg har jo sett hvordan det har gått med bloggkollegaer som er provoserende, og mange av de har måttet gå igjennom mye fælt. Det må jo være helt forjævlig å få drapstrusler titt og ofte, og vite at hver gang du går ute er det noen som kan prøve å skade deg.

 Nei grøss. Jeg er overlykkelig for at 99% av mine lesere er superhyggelige jenter som bare er gode! 


 

Nå er det full tacokveld på Per Fredrik og meg. Det blir så koselig! Også skal vi selvfølgelig se på Bloggerne. Haha, er alltid helt hekta på det programmet, og det er så gøy å se både venner og andre jeg ikke kjenner fra en helt annen situasjon!

Video: Reisen vår til København!

Mens jeg var i København i helgen filmet jeg en god del da vi rundt på restauranter, på hotellet og i dyreparken, og nå har jeg endelig satt det sammen til en vlog. Om du så på snapchat (stinablogg) fikk du sikkert med deg at jeg snakket om at det var 60 klipp å redigere. Så det har tatt sin tid!

Men jeg elsker virkelig å lage reisevlogger. Det er jo så gøy å kunne se tilbake på en reise via en video. Jeg har jo en vlog fra alle reiser jeg har reist på de siste årene, og det er så koselig! 

Hvis du vil se flere reisevlogger kan du se de HER.

Husk å abonnere på youtube kanalen min! Det er gratis, og da får du se videoer som jeg ikke alltid legger ut på bloggen! 

Etter 6 år er gleden endelig tilbake

Turen til København har virkelig inspirert meg i matveien. Vi har spist så utrolig mye spennende gourmet mat, og jeg kjenner at den gamle matgleden har kommet tilbake. Det er noe jeg aldri trodde at kom til å skje, etter at jeg fikk matlaging så til de grader oppe i halsen da jeg var kokkelærling.

Etter den perioden da jeg var 18 år, har jeg lenge hatet det å lage mat. Men den har gradvis kommet tilbake. Nå kjenner jeg at jeg får lyst til å faktisk bruke god tid på kjøkkenet til å lage skikkelig mat. Ofte bruker jeg bare 20 min på en middag, og da blir det som regel ganske bra. Men fremover har jeg lyst til å virkelig eksperimentere på kjøkkenet og bli skikkelig flink til å lage middager og desserter. 

På lørdag var Per Fredrik og jeg på en helt fantastisk restaurant, der vi fikk så god mat! All maten var så spennende, og forseggjort, og man kunne smake så mye forskjellig i hver rett. 

Noe som var litt ekstra gøy var at vi kunne se rett inn på kjøkkenet når vi spiste. Er ikke så mange steder som har den løsningen, men jeg digget det!

Nå skal jeg rydde ut av kofferten og shine opp her hjemme. Aner ikke hvordan jeg får det til, men det blir helt kaotisk hver gang jeg kommer hjem fra reise. Per Fredrik er alltid ferdig med å rydde ut av bagen sin på sånn 5 minutter. Jeg derimot.. Der tar det hundre år. Hahaha!

Dette kjøpte jeg i København!

Da jeg var i København i helgen satt jeg ikke akkurat shopping i første rekke. Jeg ville helst oppleve Køben før jeg begynte å shoppe. Men litt shopping fikk jeg sneket inn! Det ble blant annet en tur innom Victorias Secret og New Yorker. Og jeg fikk tidenes søteste gave fra Per Fredrik! 


Tee – New Yorker / Bukse – Husker ikke hva butikken het

Et av stedene vi stakk innom var Illum som er et gigantisk motehus med merker som Mulberry, Celiné, Marc Jacobs, Prada, osv. Det var så mye fint å se på der at jeg ble helt satt ut. Jeg syns jo at mote er som kunst, når det er bra gjort. En veske fra H&M er jo ikke akkurat kunst, for den blir lagd på 10 minutter i Kina.

Mens en veske fra for eksempel Prada blir det lagt så mye godt håndverk bak, designet skiller seg ofte veldig ut, og det blir som et lite kunstverk som kun noen få har. Det var veldig gøy egentlig, fordi de fleste ser ikke på mote på den måten, men Per Fredrik som er veldig glad i kunst, skjønte faktisk hva jeg mente og var helt enig; en skikkelig forseggjort designerveske er faktisk et kunstverk. 

Da vi var på flyplassen og jeg kjøpte mat på Joe & The juice, ventet Per Fredrik utenfor, og da jeg kom tilbake hadde han plutselig kjøpt nytt mobildeksel til meg fra Mulberry. Hvor søt er ikke han? Det designet på dekselet er akkurat det designet som gjorde at han faktisk skjønte at mote er kunst. Så det gjorde det ekstra spesielt og koselig!

Da vi var i dyreparken måtte jeg innom for å kjøpe litt suvenirer og fant blant annet denne supersøte kaninen til Chloe. Hun elsker når hun får leker av oss, så jeg måtte bare kjøpe den med til henne! Hun har allerede blitt så glad i den, og koser med den hele tiden!

Fant endelig en skinnbukse som det går ann å bruke. Denne er i et stoff som er skikkelig behagelig, samtidig som den ser ut som en vanlig skinnbukse. Tommel opp for null klamhet. Hahaha! 

Ble også litt nye ansiktsprodukter, et par sko til å bare bruke når jeg skal kjapt ut på tur med Chloe og litt suvenirer! 

Så det ble litt innkjøp! Har et innlegg til fra København som jeg helt har glemt å dele med dere. Så det kommer på bloggen senere i kveld! 

Uken som gikk #13

Ukens nedtur. 
– Veien hjem fra København har virkelig vært lang. Flyet skulle egentlig fly til Sandefjord, men på grunn av tåke måtte det lande på Gardermoen og vi måtte ta toget hjem. Skulle egentlig vært hjemme 17:15 ca men isteden kommer vi hjem 22 ish. Kjipt! Hater å få slike forsinkelser og rot! Og turen hjem med tog ble en tusenlapp som jeg aldri ser igjen. Penger jeg heller kunne brukt på sminke.

 

Ukens innkjøp
– En ny rettetang, et par treningsbehåer og noen nye jeans fra København! Gleder meg til å vise dere sistnevnte!

 

Ukens høydepunkt
– Denne helgen reiste Per Fredrik og jeg til København. Så det var uten tvil ukens høydepunkt! Det var så gøy med dyrehage, michelin restauranter, fancy sushi, shopping og bare oppleve København. Vi er forresten på vei hjem i skrivende stund. Nå sitter vi på toget fra Gardermoen hjem.

Ukens irritasjonsmoment
– Frokosten på morgenen i dag. Siden frokosten på hotellet er totalt shit, søkte jeg rundt på Tripadvisor etter steder å spise. Jeg fant et skikkelig bra sted, som lå 15 minutter unna med taxi. Da vi kom frem var det stappfullt, og en times ventetid. Vi hadde jo ikke akkurat regnet med at vi måtte bestille bord på en frokost. Men det skulle vi gjort! Sultne gikk vi 10 minutter i surt regn, for å finne et sted som vi ble anbefalt.

Da vi kom dit var det 45 minutter til det åpnet. Så vi måtte finne enda et nytt sted. Etter å ha søkt rundt på Tripadvisor fant vi til slutt en fransk liten restaurant som vi tok taxi i et nytt kvarter til. Da vi omsider kom frem og satt oss ned, så vi at vi bokstavelig talt kunne velge mellom egg med ost, eller tørr brødskive med tomatshit på. Ikke akkurat det vi forventet. Skulle vi hatt det kunne vi heller spist på hotellet liksom. Så vi tok taxi til et nytt sted hvor vi til slutt endelig fikk jeg helt ok mat. Ah, for et opplegg for å finne frokost. Herregud. Gøy å bruke 1,5 time for å finne frokost.

 

Ukens matopplevelse
– U formel som vi var på fredagskveld var virkelig en matopplevelse! Her snakker vi skikkelig gourmet mat i Michelinklasse. Savner den maten allerede!


 

Akkurat nå
– Nå sitter jeg på toget på vei til Sandefjord. Er rimelig sliten og klar for å komme hjem. Gleder meg ikke sånn veldig til å måtte kjøre til Larvik i tillegg for å hente Chloe. Men det blir jo veldig koselig å se igjen den lille bærta!

 

Ukens opptur
– Å være sammen med Per Fredrik og bare være oss, uten å tenke på 100 ting vi må gjøre, jobbe eller Chloe i et par dager har virkelig vært helt fantastisk!

 

Hvordan har deres uke vært?

Ukens spørsmål #150

Lurer på hva du og kjæresten din gjør sammen? Jeg og kjæresten min snakker om å flytte sammen, men er redd at vi skal sitte oppå hverandre og se på TV hver ettermiddag når vi er ferdige på jobb..
– I hverdagen blir det som regel til at vi begynner å lage middag når vi er ferdige med å jobbe, sånn i 20-21 tiden. Også ser vi på noen serier og bare koser oss sammen. Vi er også veldig flinke med å gjøre ting utenfor huset, som å dra ut og spise eller reiser på ferier. Er viktig å gjøre ting utenfor huset sammen når man har flyttet sammen, så man ikke blir fastgrodd i sofaen. Hehe! 

Har du begynt som modell igjen siden det å ta slike bilder var en jobb?
– Nei, det har jeg ikke. Den photoshooten jeg var på i København var fordi jeg skulle gjøre noe bloggrelatert. Så da ble jeg ansatt som blogger og ikke modell.

 

Hvilket hotell bodde dere på i København? Er det å anbefale?
– Vi bodde på Radisson Royal Blue i Hemmerichsgade. Syns hotellet er helt ok, men Radisson hotellene er som regel ganske kjedelige. Interiøret er som regel ikke noe nytt og fancy, og frokosten suuuuger alltid. Men, de har 24/7 service og de er veldig hyggelige. Mulig jeg er litt kresen fordi jeg er vandt med 5 stjerners hoteller. Hehe!

 

Lurer på om du noen ganger glemmer litt at du bruker hair extensions?
– Jeg går aldri og tenker sånn “oi shit, jeg har hair extensions på meg”. Haha! Men jeg har blitt utrolig vandt med å ha det på, så jeg tenker ikke akkurat så mye over at jeg har det på. Er vel kun når det begynner å bli for lenge siden jeg har “heist” det opp, og det begynner å få veldig ettervekst så jeg merker at det er der, da kan jeg bli litt vel bevisst at jeg har det. 

 

Har du tenkt noe mer over hva slags bil du vil ha?
– Ja det har jeg! Jeg vil ha en hvit bil, haha, fargen er viktigst altså. Også liker jeg veldig godt hvordan Audi A4 og Audi A5 ser ut, men jeg må nesten dra og se på de før jeg klarer og bestemme meg. Plutselig finner jeg ut at jeg ikke liker de, så da må jeg se etter noe annet.

 

Hva bruker du på brynene dine?
– Anastasia dipbrow pomade. Den er seriøst amazing.

Har du stressende dager med tanke på jobben din?
– Som regel legger jeg opp dagene slik jeg ønsker, og tilrettelegger så jeg ikke skal stresse meg halvt ihjel. Men i desember for eksempel, så var det ekstremt mange sponsede videoer og innlegg som jeg måtte gjøre i tillegg til den vanlige bloggingen, og da ble det ekstremt mye jobb. Så da var det ganske stressende. Men jeg jobber med noe jeg elsker og syns er gøy, så litt stress her og der går helt fint! 

 

Har du ikke faste dager på YouTube lengre?
– Nei. Jeg legger heller ut videoer når jeg har noe nytt å dele. Før så la jeg kun ut videoer på onsdager, og da ble det altfor ofte til at jeg la ut videoer jeg ikke var 100% fornøyd, fordi jeg var nødt til å legge ut noe. I tillegg er det mye lettere å lage vlogger, når jeg kan legge de ut dagen etterpå, og ikke må vente i flere dager da videoen egentlig har dødd ut. 

 

Er det vanskelig å drive med YouTube, hunden, bloggen og huset?
– Da vi nettopp hadde flyttet inn var det å ha hus veldig overveldende. Det var så veldig mye å gjøre, og det å ha hage var noe nytt for meg, så jeg brukte mye mer tid enn jeg egentlig trengte. Men etterhvert ble jeg vandt med det, og nå er det null stress. Litt samme var det med Chloe i starten. Da var hun liten baby og krevde veldig mye av oss, men nå som hun har blitt ganske stor er det null stress. Så alt i alt fungerer alle tingene ganske godt sammen, selv om det kan bli hektisk til tider.

 

Wow, det er så rart å tenke på at jeg har skrevet ukens spørsmål 150 uker på rad. Det er jo nesten i 3 år! Gleder meg til å svare på spørsmålene deres i 150 uker til (om ikke mer, hehehe!).

 

Noe dere lurer på til neste “ukens spørsmål”?

Testet behandling som Kim Kardashian har gjort!

I går hadde vi skikkelig uflaks! Vi dro ut for å handle i Strøget og ta en tur innom tivoliet. Vel, da vi gikk ut av hotellet regnet det og blåste ut av en annen verden. Så vi ble rimelig klissvåte så fort vi stakk snuta ut! Så vi måtte nærmeste sprinte ned til Strøget og inn i den første butikken vi fant for å kjøpe paraplyer.

Vel, etter at vi hadde vært innom den første butikken begynte vi å rusle nedover og se etter flere butikker. Men tror dere ikke at vi var for sent ute da? Nesten alle butikkene var stengt, og ikke bare det, men vi fikk også vite at tivoliet åpner ikke før i april. Ah, snakk om uflaks! 

Heldigvis fant vi en litt koselig og morsom ting å gjøre nedover i Strøget. Nemlig; fish kiss! Det er noe jeg har sett så mange ganger i forskjellige land, og på Keeping up with the Kardashians (hahaha), men jeg har aldri testet det ut.

Første som man gjør er å gå ned i en garderobe og vaske føttene, ta på badesko og jeg som hadde jeans måtte låne skjørt.

Deretter kommer man opp også er det bare å ta føttene nedi vannet. Her er det mange små Garra Rufa fisker som spiser døde hudceller fra føttene mine. Det gjør at huden blir myk og man øker blodstrømmen til føttene. Dette er visst en tyrkisk behandling som de har gjort i over 400 år. Så det er ganske kult! 

Jeg var redd for at det kom til å gjøre vondt. Men det bare kilte egentlig. Også var det skikkelig koselig fordi de var så små og søte. Også drakk vi hvert våres glass med rødvin, og koste oss skikkelig! 


 

 

Har du testet ut Kiss Fish?

Tidenes beste tips!

I dag har vi vært på seriøst den beste sushirestauranten som finnes. Vi ble tipset av Maria Kassandra, som er en god venninne som har bodd i København og å dra på en sushi restaurant som heter Sticks and sushi. Da vi kom dit skjønte vi med en gang at tipset fra Maria var amazing. Restauranten var superfin, hadde utsikt over hele byen, og det vi rakk å se av mat før vi bestilte var helt sinnsykt. 

Menyen var på typ 30 sider der man kunne bestille alt fra rå tunfisk salat, til biff tartar og østers. Så vi bestilte typ 25 forskjellige retter (jepp, leste kvitteringen at vi hadde bestilt ca så mange forskjellige, hahhaa). All maten var så sinnsyk god og spennende. Elsker å spise mat som er så spennende, for da blir jeg skikkelig inspirert til å bli flinkere til å lage mat selv. 

Til dessert bestilte jeg likegreit 6 forskjellige desserter. Hadde litt muchies kan du si! Haha! Per Fredrik er ikke så glad i desserter, så de var kun til meg for å si det sånn. Ble rimelig mett når jeg var ferdig. Haha! 

Nå skal vi ut og sjekke ut Strøget før vi drar en tur på tivoliet. Gleder meg skikkelig til å se tivoliet når det er mørkt, for da er det så fine lys! 

Livredd i dyrehagen

I dag var vi i dyrehagen i København, og det var så gøy! Både Per Fredrik og jeg elsker å gå i dyreparker og se på alle mulige dyr. Det er jo så morsomt å se alle dyr man har sett på bilder og video i virkeligheten. Også er det jo litt småskummelt men også gøy å se på alle dyrene. Vi så blant annet en isbjørn, og jeg er jo livredd for de. Syns det var skikkelig skummelt å se den, selv om det stod bak et gjerde.

Oooog, dere vil aldri tro meg når jeg sier dette. Jeg er jo livredd for fugler, og nekter å gå i nærheten av de. Men inne på dyrehagen kunne man gå inn i et slags drivhus hvor det var som en regnskog, og det fløy fuglene fritt rundt i rommet. Gjett om jeg var redd da! Men det er så viktig å pushe sin egen frykt, så jeg turte å gå der inne en stund faktisk!

I et av byggene var det helt mørkt, så vi så nesten ikke hvor vi gikk, og der var det så mye forskjellige rare dyr. Blant annet disse supersøte snåle dyrene og flaggermus. Freaky!

Se den fine apen da! Stod så lenge og så på de, for de er jo så fine! Awww! 

Hahaha. Den her ser seriøst ut som en gammel engelsk herremann. Så snål ape!

Per Fredrik og fugler altså. Han er så glad i de! 

Mon tro om han her har droppet legday på gymmet??

Det ene stedet hvor det var sånn regnskog var det også masse sommerfugler overalt. Se så vakre! 

Hahaha. Den her er så rar! Kjenner dere igjen denne fra alle mulige memes?

Vi så også en kamel! Per Fredrik turte til og med å hilse på den. Jeg derimot, holdt meg 2 meter unna… Hahah! 


 

Har du vært i dyrehage før? Hva var det mest spennende du så?

Alle vet hvem kjæresten min er

I går spiste vi middag på en helt fantastisk michelin restaurant! Vi søkte litt rundt på Tripadvisor etter gode restauranter, og fant en som heter U Formel med Michelin stjerne. Per Fredrik og jeg elsker å spise gourmetmat. Sånn type mat er så spennende, samtidig som den er så god. Da blir det å spise ute en skikkelig opplevelse.

Er egentlig litt rart, for da jeg var 18 år jobbet jeg som lærling på gourmet restaurant, og hadde ikke sansen for gourmet mat i det hele tatt. Men nå som jeg har blitt voksen, og Per Fredrik har introdusert meg for det, er det virkelig det beste som finnes!

Etter restaurantbesøket dro vi videre på en cocktailbar vi ble anbefalt av hun som var servitøren våres. Da vi kom dit skjønte vi virkelig ingenting. Det lå i en snål bakgate blant masse boligblokker. Men da vi kom inn var det stappfullt av mennesker og skikkelig god stemning.

Dessverre ble det litt for mye mennesker for oss, så vi dro heller på en rockebar som lå rett ved. Der ble vi kjent med en liten gjeng dansker og hadde det skikkelig gøy! Elsker å være på barer der de spiller skikkelig metal og rock musikk. Da føler jeg meg virkelig hjemme! Er alltid så morsomt når vi drar på spesielt sånne rockesteder, men også egentlig alle andre steder, så vet alltid alle hvem Per Fredrik er. Er så vandt med det i Norge, men er så mindfuck når det er utenfor Norge også. Haha! 

I dag har vi vært i dyrehagen og på en helt sinnsykt sushi restaurant. Mer om det etterpå!