Til min fremtidige selv

annonse – bubbleroom

Vet dere hva jeg har gjort? Laget en tidskapsel! Det er en video der jeg svarer på spørsmål om hvordan livet mitt er nå og tanker om fremtiden. Jeg har laget en ganske stor spørsmålsrunde man kan bruke, og det kommer til å bli spennende om noen år og se tilbake på denne videoen. Målet er å lage en ny video på cirka samme tidspunkt hvert år, og svare på de samme spørsmålene. Da kan jeg se hvor mye jeg forandrer meg fra år til år, og hvordan livet utvikler seg.

Livet flyr avgårde så fort, og man tenker at det man føler akkurat nå er noe man kommer til å huske. Men vet du hva? Antageligvis kommer du til å glemme det meste av det du tenker, føler og mener akkurat nå.

Jeg har en egen minnepenn til disse opptakene, sammen med et dokument med alle spørsmålene på, så det er lett å finne alt samtidig. Prøv det ut selv!

PS; om du har barn har jeg laget en liten spørsmålsrunde for de også. Tenk så gøy det hadde vært å sett videoer av seg selv som barn, og fått vite alt om hva du selv tenkte og følte da?

SKJØRTHER

 

Tidskapsel spørsmål:

Dato i dag:

Sivilstatus nå:

Bosted:

Viktigste mennesker i livet nå:

Følelser:
– Hva er det du bekymrer deg mest for i fremtiden
– Hvordan føler du at livet ditt er?
– Hva er du takknemlig for?

Mål og aspirasjoner:
– Hva er dine mål akkurat nå?
– Hva er dine mål for fremtiden?
– Hva er dine hår for fremtidige deg?
– Hva håper du har forandret seg innen 5 år?
– Hva prøver du å bli bedre på?

En dag i livet ditt:
– Hvordan er livet ditt til vanlig?
– Hva er en typisk dag for deg?
– Hvilke ting liker du best å gjøre?

Ting du har lært:
– Hvilke råd ville du gitt fremtidige deg selv?
– Har du lært en viktig lekse nylig, som du ikke vil glemme?

Fremtiden:
– Mitt liv om 5 år
– Mitt liv om 15 år

SKJØRTHER

 

Til barn:

Alder, dato i dag.

Hvem er dine bestevenner?

Hva vil du bli når du blir stor?

Favoritt leke?

Hva er det du liker å gjøre?

Hva liker du best og minst på skolen?

Favoritt mat?

Hva er du flinkest til?

Favoritt tingen du har gjort i år?

 

Prøv det ut selv! Stol på meg; du kommer til å se tilbake på de videoene med gode og vonde følelser en dag, og du kommer til å kunne minne deg selv på hvor langt du har kommet og hvor mye du har vært igjennom som har formet deg til å bli det mennesket du en dag kommer til å være!

 

5 Ting du ikke vet om meg!

annonse – nelly, ellos

Treningsklokke – Jeg har alltid på meg treningsklokken min. Syns det er så gøy å se hvor aktiv jeg faktisk er, og det gjør at jeg går litt ekstra for å få opp antall skritt per dag. Jeg bruker forresten DENNE treningsklokken fra Fitbit.

JUMPSUITHER

 

Rulleskøyter – Jeg har faktisk aldri prøvd rulleskøyter. Jeg har alltid vært altfor redd. Det ser jo skikkelig gøy ut, men denne pysa kommer nok aldri til å tørre.

 

Anders Nummedal – Da mamma var gravid hadde hun og pappa bestemt seg for at dersom jeg ble gutt skulle jeg hete Anders Nummedal. Hele familien skulle endre etternavn til Nummedal, sånn at jeg kunne bli oppkalt etter bestefaren til pappa. Tenk så rart det hadde vært! Glad jeg ble jente og ikke ble oppkalt etter noen jeg kjenner. Å måtte bli så direkte oppkalt etter noen hadde jeg ikke likt. Da må man liksom leve opp til hva det mennesket gjorde.

JUMPSUITHER

Dobbeltledd i fingrene – Jeg har noe som heter “double jointed fingers” på engelsk. Det betyr at jeg kan bøye begge leddene i fingrene mine. Så det øverste leddet de fleste ikke kan bøye, kan jeg bøye på de tre midt-fingrene.

 

Favoritt film – Min favorittfilm av alle filmer jeg noensinne har sett er “streets of fire”. De er en rockemusikal fra 1984, og den er helt magisk. Jeg hører på musikken fra den filmen nesten hver eneste dag.

Antrekk

Annonse – Gucci, nelly

KjoleHER / HårklypeHER / VeskeHER / SkoHER

KjoleHER / HårklypeHER / VeskeHER / SkoHER

5 Fitness hacks

Tidspunkt – Alle mennesker er forskjellige. For noen funker det supert å trene om morgenen, for andre derimot funker det best å trene om kvelden. Eksperimenter og finn ut hva som funker best for deg.

Treningsbag – Ha en regel om at du alltid skal ha treningsbagen ferdig pakket i bilen. Da er det mye lettere å stikke innom treningssenteret på vei hjem fra jobb. Har du først kommet hjem og satt deg ned i sofaen, blir det mye vanskeligere å komme seg ut på trening igjen.

30 day challenge – Er du helt nybegynner innen løping? Sett deg et mål om at du skal løpe et minutt på dag 1, øk med et minutt hver eneste dag i 30 dager. Vipps så klarer du å løpe i hele 30 minutter!

Lørdager – Sett deg en regel om at du kun skal spise godteri på lørdager. Da blir det lettere å styre unna i uka, fordi du vet at du faktisk skal spise godteri til helgen.

På stranda – Når du er på stranda er det fort gjort at man bare ligger og soler seg. Gjør det til en vane at du alltid skal svømme masse når du først er på stranda. Svømming er en av de beste aktivitetene for å trene hele kroppen!

 

INSTAGRAM STINABLOGG
SNAPCHAT STINABLOGG

5 Beauty hacks

Barbere underlivet – Når du skal barbere underlivet kan det være smart å bruke asan dusjsåpe istedenfor vanlig barberskum. Det er mye bedre PH messig for underlivet, og barberskummet kan ofte gjøre at man ender opp med røde prikker.

Rask hårvask – Dersom du har dårlig tid og trenger å vaske håret, kan du bare vaske øverste delen og foran på håret. Det er som regel der håret blir fett først, fordi det er der man berører mest.

JUMPSUITHER

 

Øyeskygge som kontur – Når jeg legger øyeskygge bruker jeg det mest som kontur for øynene mine, enn bare glitter for morro skyld. Jeg legger alltid på en måte som gjør at øynene mine kommer mest frem, og så jeg får markert creasen.

 

Hovne ører? – Hovner hullene i ørene dine opp etter at du har brukt øredobber? Da kan det hende at du har nikkelallergi. Kjøp øredobber i sølv og se om dette kan hjelpe.

JUMPSUITHER

Varm eller kald? – Når du skal velge ut farge til brynene er det viktig at du tar i riktig tone. Jeg gjorde den feilen en gang at jeg tok en altfor varm farge, og det så helt rart ut!

 

INSTAGRAM STINABLOGG
SNAPCHAT STINABLOGG

Lag din egen – Bringebær leppeskrubb!

Annonse – Nelly

Å lage sin egen leppeskrubb er både enkelt, gøy og mye billigere enn du man kjøper på butikken. Du kan få tak i endeløst med smaker- og fargekombinasjoner, og det er bare fantasien som setter grenser. Her er hvordan du kan lage en bringebær leppeskrubb!

KJOLEHER

🌸 1 ts kokosolje (for pleie)

🌸 2 ss sukker (for skrubb)

🌸 Noen dråper bringebæressens (for smak) (kjøp HER)

🌸 Rosa konditorfarge (for morro skyld) (kjøp HER)

 

Bland alt det våte sammen først. Deretter blander du i sukkeret til det får perfekt konsistens. Oppbevar i et lufttett beger i kjøleskapet for best holdbarhet.

Bruk leppeskrubben 1-2 ganger i uken, alt ettersom.

KJOLEHER

Håper den faller i smak! Har masse gode og enkle oppskrifter på lager, så følg med om du vil ha mer inspirasjon!

 

INSTAGRAM STINABLOGG
SNAPCHAT STINABLOGG

10 år siden sist!

Åååå, i dag har det endelig vært skikkelig sommervær igjen! Kjenner jeg får så mye mer energi og glede i kroppen av det! Får bare lyst til å dra ut og gjøre noe!

Så når jeg kom tilbake fra frisøren tidligere i dag, dro jeg med meg Per Fredrik rett ut på Ulastranda. Der er det så deilig! Elsker å være der nå som det er litt utenfor sesong, og man kan kose seg litt i fred og ro alene!

Da vi kom til parkeringsplassen skulle jeg bare fikse billett, og plutselig møtte jeg på en gammel venn jeg ikke har sett på sikkert 10 år. Vi ble stående og skravle en stund, og det var så koselig å sees igjen! Er jo ikke så ofte jeg møter på kjentfolk her i Sandefjord, og spesielt ikke kjentfolk fra Drammen, så det var overraskende og gøy!

Kjenner jeg gruer meg skikkelig til sommeren er helt over. I forrige uke regnet det og bare var drittvær, og da ble jeg livredd for sommeren skulle være helt over. Det var litt for tidlig for min del.. Men i dag fikk vi et glimt av sommer igjen, og det er jeg glad for at jeg nøt skikkelig!

Nå skal vi straks dra en tur på Farris Bad for å spise middag. De har så sinnsykt god mat der, så en tre retters middag der slår aldri feil!

 

INSTAGRAM STINABLOGG
SNAPCHAT STINABLOGG

Totalt skamløs

annonse – Gucci, nelly

I dag startet jeg dagen hos frisøren. Jeg fikk heist opp hair extensionet mitt. Det er alltid så deilig når mitt naturlige hår er nyfarget og håret sitter helt perfekt. Da bare føler jeg meg 20x mer freshere. Hehe!

Etter frisørbesøket tittet jeg litt rundt i byen, også tok jeg meg en tur opp til et sted jeg har funnet som det er skikkelig fint å ta antrekksbilder. Som jeg også kan stå helt alene..

KJOLEHER | SKOHER | VESKEHER | SOLBRILLER – GUCCI, HER

Litt kleint å stå midt i en folkemengde når man står med selvutløseren. Haha! Selv om jeg faktisk turte å gjøre det da jeg bodde på Frogner for 4 år siden. Da stilte jeg meg opp midt i Frognerparken med kamerastativ og selvutløserknapp. Null skam.

Var litt mer skamløs back in the days enn hva jeg er nå. Nå blir jeg nesten flau om en nabo ser at jeg tar bilder på min egen veranda. Haha! Uffameg.

KJOLEHER | SKOHER | VESKEHER | SOLBRILLER – GUCCI, HER

 

Uansett. Der jeg tok bildene ble det sååå fint lys! Har lyst til å bli flinkere til å ta mer antrekksbilder igjen der jeg bare tar med meg stativet i bilen, og tar bilder hvor jeg vil.

Gjorde jo det før, og bildene blir jo så mye finere! Er dere ikke enige? Mulig jeg bare er supernerd på foto og sånt, men jeg syns i alle fall det er mye mer morsomt å ta bilder sånn!

 

INSTAGRAM STINABLOGG
SNAPCHAT STINABLOGG

Årets siste..

I går kveld dro Per Fredrik og jeg ut en tur med paddle board’ene våre. De kjøpte vi tidligere i sommer, og vi har hatt det så mye morro med de! Det begynner å bli kaldere for hver dag som går nå, så vi regner med at det ble årets siste tur.

Det var så koselig å være ute på vannet. Se solnedgangen, høre på stillheten, se krabber og skjell nede i vannet og bare nyte det å være ute på vannet om kvelden. Vi syns uten tvil det er best å være ute om kvelden.

På dagen kommer det en del bølger fra store båter, også blir det veldig lyst ute på vannet. Så man får ikke den samme roen. Men på kvelden derimot; da er det helt magisk!

 

Vi tok det ganske med ro i går, så jeg satt bare med bena i kryss på brettet det meste av tiden. Vet man egentlig skal stå på brettene, meeeen det gidder jeg ikke alltid. Mye koseligere og beroligende å sitte!

Gleder meg allerede til neste år da vi kan padle enda mer! Da kan vi ta med brettene litt mer rundt i landet og padle også! Noen av dere som har prøvd paddle board? Hva syns dere om det?

 

INSTAGRAM STINABLOGG
SNAPCHAT STINABLOGG

Feeling blue – Outfit

annonse – nelly

JakkeHER / KjoleHER / VeskeHER / SkoHER

 

JakkeHER / KjoleHER / VeskeHER / SkoHER

 

INSTAGRAM STINABLOGG
SNAPCHAT STINABLOGG