Lag din egen – Mango leppeskrubb!

annonse – slikkepott

Å lage sin egen leppeskrubb er både enkelt, gøy og mye billigere enn du man kjøper på butikken. Du kan få tak i endeløst med smaker- og fargekombinasjoner, og det er bare fantasien som setter grenser. Her er hvordan du kan lage en mango leppeskrubb!

🍋 1 ts kokosolje (for pleie)

🍋 2 ss sukker (for skrubb)

🍋 Noen dråper mango essens (for smak) (kjøp HER)

🍋 Gul konditorfarge (for morro skyld) (kjøp HER)

 

Bland alt det våte sammen først. Deretter blander du i sukkeret til det får perfekt konsistens. Oppbevar i et lufttett beger i kjøleskapet for best holdbarhet.

Bruk leppeskrubben 1-2 ganger i uken, alt ettersom.

Håper den faller i smak! Har masse gode og enkle oppskrifter på lager, så følg med om du vil ha mer inspirasjon!

5 Beauty hacks

annonse – nelly, kicks, lyko

Hårfarge DIY – Jeg farger alltid etterveksten min hjemme. Da sparer jeg mye penger, og resultatet blir like bra. Så lenge man ikke skal bleke kan man like greit farge håret selv. Jeg har brukt DENNE hårfargen i åresvis, og det er uten tvil min favoritt.

JUMPSUITHER

 

Sminkefjerner servietter – Når du skal fjerne maskaraen er det veldig viktig at du myker den opp med lunkent vann før du bruker sminkefjerner servietter. Om du bruker serviettene rett på maskaraen uten å myke den opp først, er det fort gjort at du knekker av en hel haug vipper.

 

Leppeskrubb – Dersom du er helt tom for leppeskrubb kan du bruke en gammel tannbørste og litt vaselin for å fjerne den døde huden på leppene.

JUMPSUITHER

 

Kviser – Finn ut hva som faktisk gir deg kviser. Dette kan være noen årsaker; billig foundation med mye alkohol, for tørr hud, meieriprodukter, sukker, alkohol, mangel på vitaminer og mineraler. Test ut ved å kutte ut en og en ting i et par uker, og finn ut hva som faktisk gir deg kviser.

 

Ansiktskrem – Når du skal påføre hudkremen din er det smart å massere den inn i huden. Da kommer den lengre ned i huden og kan jobbe bedre. Jeg bruker forresten DENNE hudkremen.

 

Hjemmelaget jordbærsyltetøy – Oppskrift!

Som jeg nevnte i det forrige innlegget, så skulle jeg dele oppskriften på dødsgodt hjemmelaget jordbærsyltetøy. Dette er en oppskrift jeg har brukt i åresvis, og den er både enkel og supergod! Syltetøyet kan fryses ned, så du har til hele vinteren!

Dette trenger du:

♥ 2 kg jordbær

♥ 1 Certo frysepose

♥ 400 gram sukker

 

Slik gjør du:

Start med å skjære av stilkene på bærene, og del opp hver bær i cirka 4 deler.

Deretter veier du opp hvor mye bær du har. Så moser du halvparten av bærene.

Så blander du frysepulveret med sukkeret. Også blander du det med alle bærene i en stor røre. Rør til alt er blandet perfekt.

Så er det bare å fordele syltetøyet i bokser som du kan ha i fryseren. Jeg kjøpte disse boksene på Meny, men du får sikkert tak i like på de fleste matbutikker.

Dette syltetøyet er så godt, og mye bedre enn det man kjøper på butikken! Jeg spiste det sammen med hjemmelagde hveteboller, og det var dødsgodt!

Plukket mine egne..!

annonse – nelly

For litt siden tok jeg med Per Fredrik på en jordbærgård som er i nærheten av der vi bor. Der har de selvplukk, og super billige jordbær; perfekt for meg som ville lage masse jordbærsyltetøy.

Det er jo også litt gøy å kunne gå rundt og plukke sine egne jordbær. Da setter man liksom litt ekstra stor pris på syltetøyet når man har både plukket bærene og laget syltetøyet selv!

GENSERHER

SHORTSHER

Det var jo helt nydelig vær den dagen vi var ute. Så det ble skikkelig koselig å rusle rundt på jordet og plukke bærene!

GENSERHER

SHORTSHER

 

Følg med i neste innlegg om du vil ha oppskrift på dødsgodt hjemmelaget jordbærsyltetøy! Gården vi besøkte heter forresten “Martinsens jordbær” om du lurer. Men tipper sesongen er over innen nå dessverre!

 

Få betalt for å klage!

annonse – meningstorget

Har du noensinne opplevd å få et skikkelig dritt-produkt fra en butikk? Så tørr du enten ikke å klage direkte til butikken, eller så tørr du å si noe men det er på facebooksiden dems, der du kanskje ikke blir hørt og du får ikke akkurat noe igjen for å klage. Vel, hva om jeg kunne fortelle deg at du faktisk kan få betalt for å klage!

Drøssevis av industrier vil faktisk ha dine tilbakemeldinger, både ros og klaging – og det beste; du får betalt for det! Via Meningstorget kan du svare på spørreundersøkelser om reklamer, drikke, mat, politikk og enda mer. Du får betalt i cash som du får utbetalt via Paypal, også kan du få gavekort fra CDON, Dressmann, Zalando, Peppes Pizza og enda flere. Hvor nice er ikke det? Få betalt for å kunne klage!

Det som er enda bedre med Meningstorget, er at du kan gjøre det hvor som helst, og når som helst. Så når du står i køen i matbutikken, du sitter på bussen på vei til jobben eller du bare kjeder deg på en søndag kan du bruke dødtiden på å tjene ekstra penger, som kommer godt med om du er en fattig student eller bare har lyst på ekstra penger til å kjøpe den jeansen du har lyst på eller være et par ekstra dager på sydenferie.

Om du melder deg inn hos Meningstorget kan du også donere til veldedige organsiasjoner. Det er en flott måte å støtte gode formål på! Hvor bra er ikke det?

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG INN PÅ MENINGSTORGET!
(18 års aldersgrense for å kunne registrere deg)

Lykke til, og klag i vei!  

7 Ting jeg aldri kommer til å gjøre – Alkohol, Sex-Tape, Kort hår ++

Oppleve en orkan på nært hold – Det er sikkert på bucket listen til mange litt spesielt interessert å oppleve en orkan på nært hold. På den ene siden virker det jo veldig spennende, men samtidig så er det litt sånn; jeg har lyst til å leve. Så nei, orkaner er ikke noe for meg.

 

Broadway musikal – Jeg hater musikaler. Klarer aldri å se på filmer som er musikaler, og spoler som regel over sånn klein synging på filmer og tvserier. Jeg tror det verste noen kunne tatt meg med på er en broadway musikal.

 

Spise verdens sterkeste chilli – Jeg er tidenes pyse og må aldri ha ekstra mild når jeg skal spise indisk mat. Kjæresten min elsker sterk mat og momser gjerne tabasco saus fordi han syns det er godt. Hva er galt med han liksom? Haha! Kjøpte en gave til han til bursdagen hans med verdens sterkeste chilli smaker, og han tok den med på guttekveld der de fikk seg en skikkelig test. Han turte å smake verdens sterkeste. Jeg derimot; hadde hatt nok med en vanlig paprika.

Klippe håret kort – Jeg hadde skulderlangt hår for noen år siden, og jeg hatet det. Jeg hadde sett hvor mange som kledde det, og ble lurt av modellagenten min til å klippe det sånn. Tok et par måneder så var det hair extensions igjen. Kort hår er ikke noe for meg dessverre.

 

Slutte å spise favorittmaten min – Et liv uten biff, indisk mat og taco er virkelig ikke så gøy. Det er virkelig noen av livrettene mine og herreguuuud så godt det er!

Sex tape / bilder – Jeg kunne aldri filmet eller tatt bilder mens jeg hadde sex for eget bruk. Plutselig blir de lekket også har hele verden sett meg ha sex. No thanks.

 

Ikke drikke alkohol på et år – Mange setter seg sånne challenges der de skal gå uten å drikke alkohol i en måned eller et år. For meg funker ikke det. Jeg drikker sjeldent mye alkohol, men jeg elsker å ta et glass rødvin sammen med god mat. Alt med måte og kun for de som er gamle nok.

Saken er henlagt

I dag ringte politiet meg med noen veldig kjipe nyheter. Voldssaken er henlagt.. (les HER om du ikke vet hva jeg snakker om). De har ikke klart å finne mannen som slo meg, og derfor er saken dessverre henlagt.

Det føles kjipt at de ikke har funnet han. At den sjuke mannen lever i det frie og kan skade enda flere, føles ikke bra ut. Jeg kjenner jeg har fått en skikkelig stuck i meg etter at han slo til meg, og jeg håper virkelig ikke at han skader enda flere mennesker.

Det som faktisk er positivt er at dersom jeg skulle finne ut hvem han er, blir saken tatt opp igjen. Så han kan fortsatt bli straffet – dersom vi finner han.

Jeg kjenner at jeg må prøve å gå litt videre – for min egen psyke sin skyld. Det er nå 2 uker siden det skjedde, og det har satt sterke spor på meg. Det har vært 2 uker med mye smerter, angstanfall, fortvilelse og uro.

Nå begynner jeg endelig å bli bedre igjen. Selv om nakken min fortsatt er veldig vond, og jeg må ta en del smertestillende for hodepinen.. Men jeg blir i bedre form for hver dag som går. Jeg føler meg mer klar til å gå tilbake til hverdagen igjen, og prøve å legge dette bak meg. Selv om det er lettere sagt enn gjort.

Jeg kan jo begynne med å prøve og se på Skjellvika stranda som et fint og koselig sted igjen, og ikke bare et sted der en fremmed mann slo til meg foran drøssevis av folk som ikke brydde seg.

Så jeg kan jo vise dere bildene jeg tok den dagen jeg var på Skjellvika. Rett før mannen slo meg.

 

Jeg håper virkelig at jeg en dag kan bli 100% trygg igjen på å gå på stranda alene med Chloe. At jeg kan finne tilbake til gleden meg å gå turer alene, og få flere fine strand-dager!

Plastisk kirurgi, Farmen Kjendis, Bloggerne, Baby ++ Ukens spørsmål #251

annonse – nelly

Hvordan har du og Per Fredrik det?
– Vi har det veldig bra! Vi koser oss veldig mye om dagen, og finner på masse morsomme ting sammen. Jeg er ikke så flink til å dokumentere alt her på bloggen, men på Snapchat (@stinablogg) får dere se mye mer av det!

 

Hva er din favorittsang akkurat nå?
– “Salvatore Ganacci – Horse”. Sykt rar men kul sang. Musikkvideoen er sjukt spesiell. Det er en sånn sang man må ha tatt mye heavy narkotiske stoffer for å lage. Haha!

 

Er du mindre redd for hest nå etter at du har vært på farmen kjendis?
– Nei, overhodet ikke. Siden det har vært i media og er offentlig, kan jeg jo nevne hvordan det gikk med Triana Iglesias. Hun falt av hesten og knakk 5 ribbein og fikk store skader på indre organer. Rart jeg er redd for hest når sånt skjer eller?

KJOLE – HER (30% OFF NÅ)

 

Når du får barn, kommer du til å ta permisjon?
– Nei, det har jeg ikke mulighet til. Kan liksom ikke si “bye-bye” til bloggen i 9 måneder. Vet jo at noen bloggere har tatt 50% permisjon, men det får jeg bare se enn når / hvis den dagen kommer.

 

Griller dere aldri noe annet enn pølser? Haha
– Haha, joda det gjør vi. Men vi griller ofte til lunsj og da blir det fort pølser. De gangene vi skal grille til middag er det selvfølgelig litt mer spennende ting!

Tror du at du noen gang kommer til å være med på bloggerne igjen?
– Jeg vet ikke. Akkurat nå tenker jeg nei. Jeg vil heller fokusere på mine egne ting. Følte det tok så mye fokus fra meg over lengre tid. Men hvem vet; plutselig er jeg med igjen.

 

Har svigerinnen din fått baby?
– Ja! Både svigerinnen min og søsteren min har nettopp fått baby, så Per Fredrik og jeg har blitt tante og onkel to ganger nå. Veldig koselig!

Er det noen trender du ikke liker? Eventuelt trender som har vært, som du ikke likte?
– Ofte når det kommer en ny trend tenker jeg “æsj, så stygt” også tar den sånn 3 uker også elsker jeg trenden. Haha! Jeg er helt håpløs. Husker når chokers ble en greie. Da syns jeg det var så grelt i starten, og jeg fikk skikkelig flashback til da jeg selv var kid. Men så gikk det noen uker, så prøvde jeg ut choker selv og elsket det! Heldigvis er det lov å endre mening om ting.

 

Hva slags plastisk kirurgi har du tatt?
– Jeg har ikke tatt noe plastisk kirurgi.

Hårklype – HER
Topp – HER
Skjørt – HER
Sko – HER

Hvor fikser du neglene dine?
– De fikser jeg selv. Har gjort det i 1,5 år nå. Syns det tok så lang tid og det var så dyrt å fikse de på salong. Så jeg setter heller bare på negler. Det tar 5 min, og da er de perfekte i en uke. Jeg har prøvd en del forskjellige merker i løpet av denne tiden, og DISSE er uten tvil favoritten min!

 

Hva syns du om å bo så nære hester og andre dyr?
– Vi har jo en hel haug med hester som går på beite foran huset vårt, rådyr som tusler rundt huset og små fugler som er rundt huset. Jeg syns det er så koselig og idyllisk! Om vinteren er det ekstra mye små fugler her fordi vi har masse fuglemat satt ut til de, og da er det nesten som å være askepott. Hehe!

Hva slags pudder bruker du til å sette concealeren under øynene?
– Jeg har prøvd mange forskjellige produkter, alt ifra baking til vanlige puddere. DETTE er uten tvil min favoritt. Den setter concealeren skikkelig på plass uten å gi flashback, linjer eller bli for tørr.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

5 Fun facts om meg

Allergisk – Jeg har noen få men veldig rare allergier. Jeg er nemlig allergisk mot; hvitløk, ingefær, trøfler og jordskokk. De to siste er det nesten ikke i noe mat, så de merker jeg ikke så mye til. Men hvitløk og ingefær er jo seriøst i dødsmange matretter, og siden det blir brukt som krydder går det ikke ann å bare si til kjøkkensjefen at de skal fjerne hvitløken eller ingefæren. Superkjipt!

#Nomakeup – En ting ikke mange tror på, men som faktisk er sant. Jeg går mer uten sminke, enn med. Jeg elsker å gå uten sminke, og jeg prøver å la huden min få puste så mye som mulig. Spesielt etter Farmen Kjendis har jeg blitt så komfortabel uten sminke at jeg lett drar i både butikken og rundt på turer uten sminke. Selv om det kanskje ikke syns så ofte på bloggen. Her liker jeg å ha litt mer glam look. Men på snapchat legger jeg ofte ut bilder uten sminke.

Klistremerker – Jeg elsker å pynte opp notatene mine med klistremerker. Muligens litt barnslig. Men jeg syns det gjør ting mye morsommere! Jeg bestiller alltid massevis av klistremerker fra eBay med alt ifra unicorn til blomster til flamingoer på.

Leste ikke bøker – Det var først da jeg ble voksen at jeg begynte å lese bøker. Jeg har aldri syntes at romantiske noveller eller krimbøker er noe spennende, og det var kun det å finne når jeg var yngre. Etter at jeg ble voksen har jeg fått helt dilla på å lese selvbiografier til mennesker som har oppnådd store ting, og bøker om selvutvikling og økonomi.

Cola voksen – Igjennom hele barndommen min drakk jeg nesten aldri Coca Cola. I familien min drakk vi kun “gul brus” aka Fanta. Cola derimot var fy-fy. Haha! Når jeg ble voksen smakte jeg på det og fikk helt dilla. Nå drikker jeg cola zero hver eneste dag.

10 Ting du kan gjøre i sommer

Sykkeltur – Ta deg en sykkeltur og bli skikkelig godt kjent med nærområdet ditt. Selv har jeg virkelig ikke blitt godt nok kjent med områdene rundt i Sandefjord, og det å sykle rundt er en genial måte å bli kjent med nye steder.

Konsert / Festival – Det er så mange konserter og festivaler som arrangeres hver sommer, så her er det bare å plukke ut sine favoritter. Selv skal jeg på konsert med en venninne i august, og vi planlegger også flere konserter og festivaler utover sommeren.

Øyhopping i Oslofjorden – Kjøp deg dagspass til kollektivtrafikken, og ta båter rundt i Oslofjorden. Opplev de forskjellige øyene og alt det koselige på de.

Spill kubb – Inviter noen venner og spill kubb sammen i parken eller i hagen.

Hage – Kjøp inn noen blomster og pynt opp på verandaen.

Åpen himmel – Pakk med deg en hengekøye (på xxl har de sånne små du kan ha med i sekken), og sov under åpen himmel. Bare pass på at du ikke slår leir der det er masse mygg. Hehe!

Fisketur – Ta med deg fiskestanga ut og fisk dagens middag. Ferskere fisk får du ikke! Og om du skulle komme tomhendt hjem har du i det minste fått se litt vakker norsk natur!

Hjemmelaget is – Lag din egen hjemmelagde is. Enten ispinner, sorbet eller “vanlig” is. Det er så mange gode smaker man kan eksperimentere med, så google rundt etter morsomme og spennende oppskrifter på smaker man ikke får tak i på butikken.

Gratis konserter – Overalt i Norge blir det arrangert massevis av gratis konserter. VG lista topp 20 er veldig populær, men det finnes også en rekke andre gratis konserter man kan få med seg!

Sommerjobb / Småjobb – Om du skal studere til høsten kan det være smart å tjene noen ekstra kroner nå. Som student får man veldig lite penger å leve på, og da er det smart å bruke sommeren til å tjene opp penger til studietiden.

Nytt språk – Hvorfor ikke lære et nytt språk? Eller i alle fall lære nok til at du kan snakke litt spansk, fransk, tysk eller japansk på din neste reise?