Julemarked på Bærums verk

Var på julemarked på Bærums verk i går med gode venner 🥰 Aldri vært der før, men herregud for et koselig sted. Også var det så sinnsykt mye å se på! Hit må jeg uten tvil tilbake neste år! 🎄også må jeg anbefale å spise på «vertshuset». De hadde helt nydelig gourmet mat og du ble tatt med 400 år tilbake i tid. For en opplevelse!

Vintermagi i hagen!

Er helt magisk i hagen når det er mørkt 😍 Elsker at vi faktisk har snø i år. Nyter det så lenge det varer! ❄️

 

Julemarked i Oslo!

Det var så utrolig fint på julemarkedet i år 😍 Selv om det var iskaldt 🙈❄️

Altså. Det var så koselig å ta pariserhjulet😍 Selv om jeg syns det var bittelitt skummelt også. Er jo så høyt oppe! 🙈

Tidenes fineste julebutikk 😍 Kunne gått rundt her og tittet i timesvis!

DIY: pepperkakeborg!

Hvor fin ble ikke denne pepperkakeborgen? 😍

Slik lagde jeg den:
Tegn ut maler på bakepapir, skjær ut pepperkaker med malene (brukte ferdig pepperkakedeig). Stek og avkjøl. Lim sammen med limpistol. La det tørke i en times tid. Skjær ut oasis så det passer inn i borgen, fukt oasisen og ta plast rundt den. Sett i lys (anbefaler led-lys, brukte levende kun på bildet) og granbar. Sett borgen på en plate, sett i oasisen og pynt med mose på utsiden.
Håper dere fikk lyst til å prøve dette selv! Er absolutt ikke vanskelig. Perfekt som et lite søndagsprosjekt. Også er borgen skikkelig fin å ha på julebordet 😍🎄🤶🏻
 

DIY julestjerne!

Elsker årets julestjerner! Så lekre! Også er de superlette å lage. Kjøpte kalenderposer i forskjellige farger (Nille, kremmerhuset, osv). Scroll lengre nedover for å se hvordan du enkelt kan lage de!

Tegn opp på posene, klipp ut form på alle, lim slik på bildet, og «åpne» de ved å lime siste posen på den første. Stikk ut et lite hull og knyt et snøre og heng opp. Tar cirka 5-10 minutter per stjerne! 🎄🌟