Party party!

I kveld skal jeg ut på byen i Oslo med Linda, Blerim og flere venner. Har ikke festet med Linda på lenge, så dette blir fun! Håper dere har en bra natt til 1.mai feiring!

Love Stina <3

S – Outfit 30.04.12

Ett kjapt outfit før jeg løper til bussen! Skal prøve å legge ut ett innlegg med hva jeg skal i kveld, litt senere. Blogges!

 


Bukse, Topp – Bik Bok // Sko – Skopunkten // Kjede – Glitter

 

Love Stina <3

 

Konkurranse – Vinn extensions!

Jeg har lenge brukt clip-on extensions fra Locks and Bonds. Jeg bruker ett sett med 7 piece clip-on + 2 quad clips. Jeg bruker fargen #1 jet black. Og nå kan endelig en heldig leser vinne ett sett med extensions! Du kan velge mellom clip-on 7 piece + Quad clip eller 150 micro ring extensions hvor det følger med ett micro ring kit. Jeg trekker ut en heldig vinner 15 mai. Vinneren får også porto den kjappeste portoen på håret (3 dager). 

 

Kort om håret:
Håret fra Locks and Bonds er europeisk. og det er 100% ekte menneskehår. Man kan krølle, rette og vaske håret. Jeg har brukt clip-on extensions siden i sommer og har virkelig fått prøvd de ut. Jeg liker veldig godt kvaliteten på håret og det varer lenge (dersom man behandler det riktig). Håret er også tykt helt ned, så man slipper at det skal se pistrete og få den “billig-extensions” looken som man fort kan få av andre extensions. 

For å vinne må du: 
– “Like” og “Share” facebook siden til Locks and Bonds HER.
– Gå inn på www.locksandbonds.com og velge ut extensionet, samt farge du ønsker og kopiere url’en inn i kommentarfeltet.
– “Like” facebook siden min HER

Husk å legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg dersom du vinner!  

Love Stina <3

Sommerkroppen 2012

Kjenner at treningen har gitt resultater. La ut ett par bilder for en stund siden av hvordan magen min var. Og nå har den blitt bedre. Woop woop! Kommer absolutt til å fortsette å trene løping og styrke fremover. Hvis jeg klarer å holde meg helt unna godteposen også, er det helt perfekt! Sommerkroppen 2012 skal være fit!

Love Stina <3

S – Outfit 28.04.12


Bukse – Cubus // Sko – Skopunkten // Genser – H&M // Klokke – QMAX

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

Powerplate

På tirsdag prøvde jeg ut powerplate hos Renessanse. Hadde aldri prøvd det ut, så var veldig spent! Poweplate er en type trening som gjør at man blir mye sterkere. Den er 3x så effektiv som styrketrening. Så denne type trening passer midt i blinken for de som har dårlig tid, eller for de som ikke ønsker å bruke 2 timer på treningssenteret. Man kan ta pushups, situps, planken og mye mer på powerplatene. Det som er unikt med powerplatene er at de vibrerer, så de blir sånn at kroppen blir “tyngre” på en måte. Da yter kroppen mer og man får maksimalt ut av treningsøkten sin. Med powerplate kan man trene; styrketrening, massasje, uttøyning og avspenning. Prøvde ut styrke på hele kroppen og massasje på bena. Massasjen gjør at man ikke blir så støl i bena. Og det er var utrolig deilig å slippe stølheten dagen etter trening.

Renessanse hjelper de deg med å komme igang med treningen på powerplate. Så du trenger ikke å vite hvordan du skal bruke de før du starter. Trenerne på Renessanse lærer deg det. Det er forskjellige treninger man kan melde seg på innenfor powerplate blant annet; sixfab, sixpack, expert, osv. Så hvis dette er noe du vil prøve ut kan du gå inn på Renessanse.no og melde deg på der! 

♥ Har du prøvd ut powerplate før?

 

Love Stina <3

Show me your colours

Fulgte DENNE tutorialen for å lage bildet

 

Love Stina <3

It’s friday

Love Stina <3

Snapchat

Legg meg til på snapchat: stinablogg