Deprimert?

I dag har jeg gått en skikkelig lang tur på ski, skrudd av telefonen og virkelig tatt meg god tid til å reflektere over livet mitt. Jeg har vært ganske nedfor den siste tiden av flere årsaker.

En av grunnene er jo dette med haters, men en annen grunn er på grunn av noe jeg endelig fikk sjekket hos en hjertespesialist i går og fikk bekreftet at var i orden. Det har jo hengt over meg en god stund og gjort meg ganske stressa. Men etter både timen i går og skituren i dag føler jeg meg mye bedre.

Å jobbe som blogger er jo noe som kan se ut som en enkel og overfladisk jobb. Men det er jo så mye mer enn det. Jeg elsker å skape en plass her på nettet hvor alle som trenger kan få et avbrekk fra hverdagens mas og kaos, og bare koble ut litt.

Jeg vet jo at jeg har så mange lesere der ute som faktisk elsker bloggen min, og som virkelig bryr seg om meg og jeg er nødt til å fokusere på de. Folkene som skal hate på meg får jeg rett og slett bare drite i.

Jeg elsker jo å dele livet mitt og lage denne plattformen her. Så det er det jeg kommer til å fortsette med. Jeg er bare nødt til å jobbe med min egen psyke. Jeg har jo slitt med depresjoner og angst tidligere, og fått mye hjelp fra psykologer.

På vinteren stenger jeg meg altfor mye inne og da er det enkelt å havne i dårlige tanker oppe i hodet og havne nede i det hullet som er en depresjon. Jeg er heldigvis ikke helt der enda, men det er fordi jeg faktisk tar tak i psyken min nå og har tatt ting i mitt tempo.

Jeg har lyst til å komme mer tilbake til bloggen igjen, men som mamma sa “gjør litt hver dag og ikke push deg for hardt”. Det har hun helt rett i. Så jeg kommer til å blogge så mye jeg ønsker når jeg har overskudd, og når tiden er inne kommer jeg til å være tilbake 100% igjen og blogge 3 ganger om dagen igjen.

Julepynt enda??

Hva skjer med at plutselig våren er her? Eller, det var å overdrive litt. Men de siste dagene har det vært typ 10 grader og masse sol! Da vi reiste til Gran Canaria var det 70 cm snø i hagen, og hele huset var nedsnødd. Nå er det bare bittelitt igjen. Så glad for det! Endelig kan jeg ta vekk julepynten ute. Haha! Tuller ikke når jeg sier at all julepynten ute henger oppe og lyser opp som et amerikansk hus på film. (video på snapchat; stinablogg) Naboene har sikkert veddemål om hvor lenge vi skal la det henge opp. Hahaha!

 

Men til mitt forsvar har det vært helt umulig å fjerne lysene når det er et lass med snø over alt av ledninger. Så nå sitter vi bare og venter på at den siste delen av snøen skal smelte så vi får sagt farvel til julen for denne gang. Bare 267 dager igjen til vi kan pynte til jul igjen, hilsen frøken christmas crazy 🤓🎅🏻

Dette er forresten antrekket jeg hadde på meg på tirsdag. Rakk å knipse noen kjappe bilder før jeg dro til Molle (mormoren min). Der hadde vi full jentekveld med alle jentene i familien pluss fetteren min.

På tre generasjoner ble det bare en gutt i familien vår, så vi er mildt sagt mange jenter. Er hele 10 jenter og bare 1 gutt. Hehe! Så da er det koselig å ha jentekvelder med masse god mat, skravling og morro! Slik kvelder er virkelig gull!

 

 

Kjenner jeg blir så glad av å se at solen er fremme litt lengre hver dag. Vi får jo faktisk 5 minutter mer med sol hver dag nå, så det er så gøy! Jeg er så nørd og glad i sol at jeg sitter og sjekker på timeanddate.no for å se når soloppgang og solnedgang er hver dag. Har til og med 2 forskjellige apper på tlf som viser soltider. Kan skylde litt på jobben, meeeen er mest for egen del. Hehe!

 

Det hjelper når man har det kjipt

Siden den siste uken har vært litt kjip har jeg heldigvis fått vært mye med venner og familie. Det hjelper så utrolig mye når ting er litt kjipt! I dag ba Rebecca meg med på lunsj på Kokeriet etter frisørtimen min. Har jo ikke rukket å se henne siden bursdagsfeiringen min, så det var virkelig på tide å sees igjen!

Rebecca holder på med husjakt for tiden, så vi skravlet mye om det. Det hadde jo vært så koselig om hun hadde flyttet nærmere der jeg bor så vi bare kunne syklet til hverandre. Omg, det er jo sånt jeg ikke har kunnet med venninner siden ungdomsskolen. Men det er jo så koselig! Tenk å bare kunne sykle / gå til hverandre, grille og ta noen drinker midt på sommeren. Ah, det hadde vært noe! Krysser fingrene nå! Hehe! (ps; vet det ikke er lov å sykle når man har drukket noen drinker, så derfor jeg også skrev GÅ. bare poengterer det før noen skal arrestere meg på det og lage en stor sak ut av det).

Husker selv når Per Fredrik og jeg var på husjakt for tre år siden (herregud som tiden har flydd avgårde). Vi var på drøssevis av visninger før vi til slutt fant drømmehuset. Å finne det rette huset er virkelig ikke bare- bare. Vi dro til og med på visninger på hus vi visste ikke ville være noe for oss, bare for å hva vi likte og ikke likte. Sykt å tenke på at vi bare hadde vært sammen i litt over 3 måneder når vi begynte husjakten. Haha! Sånn er det når man virkelig møter den rette, og vet det fra første sekund! Ooooog bor en time unna hverandre. Hehe!

 

Livredd for å blogge

Nå har det gått noen dager siden jeg var innom her sist.. Det er en uke siden jeg kom hjem fra Gran Canaria, og jeg har virkelig ikke klart å komme igang med bloggen igjen.

Det er mange grunner til det, noen som jeg helt ærlig vil holde for meg selv, og en jeg kan fortelle dere om.

En av grunnene er at jeg i perioder blir livredd for å blogge. Hvert eneste ord jeg skriver på denne bloggen blir nøye lest av tusenvis av mennesker, og jeg må konstant veie ordene mine og være ekstremt forsiktig så jeg ikke tråkker noen som helst på tærne, for om jeg sier én eneste ting feil; da bryter helvete løs. Da får jeg tusenvis av hatkommentarer, blir latterliggjort på Jodel, instagram, forumer og på facebook.

 

Jeg vet at det å få dritt dessverre er en del av bloggpakka og det å være en offentlig person, og som regel takler jeg alt hatet ganske greit. Men noen ganger er det vanskelig å stå sterkt og gi blaffen i alt hatet.

Jeg er jo bare et helt vanlig menneske, som lever et ganske normalt liv, så det blir tøft noen ganger å takle alt sammen. Jeg vil liksom ikke sitte her og klage. For herregud så heldig jeg er som har muligheten til å leve av å skrive om livet mitt og mine interesser.

Det meste som blir sagt er jo faktisk bare positivt, og jeg er så takknemlig for all den kjærligheten jeg får av dere! Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg når jeg får skjønne kommentarer og meldinger fra dere. Det gjør alt virkelig verdt det!

Det er akkurat det som gjør det ekstra kjipt når jeg ikke klarer å blogge. Jeg vet det er så mange som blir skuffet fordi dere er vandt til at jeg blogger tre ganger om dagen, og plutselig blir det bråstopp.

Jeg håper og tror at dere har forståelse for at blogglivet og livet generelt kan være litt tøft noen ganger, og at jeg bare må ta litt pause iblant for å puste og kunne komme sterkere tilbake.

 

 

Stor forandring på bloggen!

ENDELIG har jeg fått ny header her på bloggen! Nå var det mildt sagt på tide med en oppfriskning her. Den forrige headeren har jeg hatt i 1,5 år så det var virkelig på tide å bytte den ut.

Da jeg var på Gran Canaria reiste vi til Puerto de Mogan en av dagene, og da hadde vi full photoshoot med blomstene så vi fikk tatt nye bilder til header. Jeg syns den nye headeren er så fin! Også er den skikkelig meg! Rosa, blomster, clean tekst, blonder og all about that makeup. Hehe! Det er utrolig hvor stor forskjell det blir med en ny header!

Jeg har jo hatt utallige headere igjennom tidende, og nå kan jeg vise dere et par av de!

Her er den forrige jeg hadde, som jeg hadde helt frem til i dag tidlig. 

Denne tok jeg bilder til da jeg var på Gran Canaria februar for to år siden. 

Aner ikke når jeg la inn denne, men det er en stund siden!  

Lagde et langt innlegg med alle headerne jeg har hatt siden jeg startet å blogge, som du kan lese HER. Mye flaut og rart! Men morsomt å kunne se tilbake på!

 

 

Flyet vårt ble kansellert..!

Woho, endelig ny uke og jeg er helt tilbake fra ferie! Det ble en liten “ferie fra ferien” når jeg kom hjem. Grunnen til det var mye på grunn av plutselig flyproblemer.

Vi skulle egentlig ta fly hjem på fredag 07:30, og være hjemme i huset 15:00. Så vi måtte opp 04:00 på morgenen, så vi la oss veldig tidlig kvelden i forveien. Vel..

Da vi hadde lagt oss ringer de plutselig fra hotellet og sier at flyet vårt er utsatt. De sa ingenting om når eller noe som helst, men at vi skulle ha fått en e-mail. Vi hadde ikke fått hverken e-mail eller sms, så vi ringte Ving og de visste like lite om flyet som vi, og sa at flyet skulle gå til avtalt tid men de skulle sende sms om det skjedde noen forandringer. 02:00 på natten våkner vi og ser tekstmeldingen: flyet ditt er kanselllert, og vi har booket deg på nytt fly til 15:50 og du lander på Gardermoen istedenfor Torp (Sandefjord). Så der ble dagen mildt sagt snudd opp og ned.

Vi landet på Gardermoen sent på kvelden, og tok taxi til Sandefjord og var hjemme i 2 tiden på natten. Selv om det var superkjipt at alt ble snudd så veldig på hodet, skal Ving ha credz for veldig god kundeservice med å spandere taxi fra Gardermoen til Sandefjord, og bestille nye billetter til oss (på Ving sin regning) og fikse alt sammen. Kjenner jeg er veldig glad jeg booket reisen igjennom et reiseselskap, som tok hånd om alt. Har jo hørt om så mange tilfeller der fly blir kansellert, og man må betale for nye billetter selv. Så det hadde vært kjipt om det skjedde med oss!

Anyways. Dette ble mildt sagt long story, not short. Men på lørdag var jeg helt zombie hele dagen etter lang reise, og på søndag var det familieselskap og jeg ryddet huset i bokstavelig talt 4 timer. Så ja. Jeg tok en ekstra lang ferie. Men nå er jeg tilbake igjen med fulladede batterier, og det klør i fingrene etter på komme igang!

Vår Valentinesday feiring!

Happy valentinesday! I dag har Per Fredrik og jeg slappet av masse ved bassenget. Solt oss, lest masse i bøker og bare tatt det helt med ro. Jeg har lest ferdig to bøker mens jeg har vært her nede, så jeg har lært så mye om trening!

Denne uken har virkelig vært helt fantastisk. Kjente jeg virkelig trengte en uke borte fra kulden og hverdagsmaset. I morgen reiser vi hjem supertidlig, og må opp allerede 04:00.

Så vi tok date nighten litt tidligere enn alle andre, og spiste ute på indisk restaurant for 5 dagen på rad. Haha! Ingen tvil om at vi har fått dilla på indisk mat. Servitøren kom til og med bort for å håndhilse på oss, fordi vi har vært der så mye. Haha!

Vi begge spiste så mye at vi nesten ikke klarte å gå fra restauranten. Det er et par timer siden vi spiste, og jeg er seriøst så mett enda at jeg aner ikke hvordan jeg skal orke å pakke koffertene mine. Ja, jeg har forresten flere kofferter. Er man blogger så har man mye utstyr, og da ender det opp med tre kofferter. Tihi.

Nå må jeg prøve å pakke koffertene også skal vi legge oss så tidlig som mulig. Her er klokka en time mindre enn i Norge, så jeg tipper at jeg kommer til å legge meg sånn halv ni på kvelden. Bittelitt tidligere enn hva jeg normalt gjør i Norge!

 

Lavkarbo på ferie?

I går var vi i Puerto de Mogan. Det er en utrolig nydelig liten fiskeby med gamle spanske hus, og masse blomster. Det stedet er så fint og jeg gikk bare rundt med stjerner i øynene av alle de fine blomstene! Dette er virkelig en by du burde sjekke ut om du er på Gran Canaria!

Jeg fikk endelig tatt bilder til en ny header her på bloggen også. Det er mildt sagt på tide! Headeren jeg har på bloggen nå, har jeg hatt i 1,5 år. Så den trenger virkelig å bli byttet ut! Passet jo perfekt å ta de bildene i Mogan, med alle de fine blomstene! Må gjøre en del ting på headeren før den er klar, men sier ifra så fort den er oppe!

Vi spiste først lunsj på et sted som vi bare kjappet oss inn på. Det angret vi fort på! Det stedet hadde virkelig ikke bra mat, og der angret vi at vi ikke sjekket Tripadvisor først. Det er virkelig et must når man skal spise ute – spesielt i sydenland. Det er så store forskjeller på maten at man blir helt sjokkert.

Men til en senere lunsj sjekket vi Tripadvisor og da fant vi et skikkelig bra sted. Husker ikke helt hva det het dessverre. Men de hadde veldig god mat der, også kunne vi se ut mot havna. Så koselig! 

Er en del av dere som har lurt på hvordan jeg gjør det med lavkarbo nå som jeg er på ferie. Siden jeg er på ferie og spiser ute, er det vanskelig å spise lavkarbo. Det er én ting å spise lavkarbo hjemme. Da er det bare å kjøpe inn riktig mat selv. Men på ferie er det vanskelig, og helt ærlig; det er ferie. Så da spiser jeg akkurat det jeg føler for.

Når jeg kommer hjem blir det tilbake til sunn mat igjen. Litt usikker på om jeg skal fortsette med lavkarbo eller bare spise “vanlig” sunn mat. Så det får jeg nesten ta som det kommer! Har jo merket både fordeler og ulemper med lavkarbo etter å ha testet det ut i over en måned.

Fordelene har jo vært at energien min har vært mye mer stabil, og jeg har klart å spise mye mer proteinrikt. Det som er ulempene er at jeg merker at på treningsfronten går jeg mye fortere tom for energi, og det har gjort det vanskelig å trene. Det kan godt hende det bare er en ting som kroppen må venne seg til, og at det er noe som går seg til etterhvert. Jeg er ingen lavkarbo ekspert, så jeg snakker kun utifra egne erfaringer.

Så ja. Jeg kommer til å ta det litt som jeg føler for når jeg kommer hjem. En ting er sikkert, og det er at det var veldig smart at jeg gjorde lavkarbo i en måned for å få kostholdet på riktig kjøl igjen. For nå er det så mye lettere å spise proteinrikt og sunt enn hva det var for meg før jeg begynte på lavkarbo.

I dag er siste dagen her (vi reiser hjem i morgen tidlig). Kjenner det skal bli deilig å komme tilbake til faste rutiner igjen, men gud så deilig det har vært med ferie. Kjente at jeg virkelig trengte et avbrekk fra vinter, jobb og hverdagen. En uke med skatten min på Gran Canaria har vært helt fantastisk!

Planen for dagen

Å si at vi har fått dilla på indisk mat ville vært en underdrivelse. Vi har spist på den samme indiske restauranten tre dager på rad. Haha! De husker til og med bestillingen vår utenat her.

Men altså, det er så god indisk mat her at det er helt vilt! Restauranten heter forresten Misbah. Var flere som lurte på det! Om du er i Meloneras, er den virkelig å anbefale!

I dag skal vi en tur til Puerto de Mogan. Det er en skikkelig fin liten fiskeby med masse blomster. Perfekt for meg! Vi har vært der et par ganger tidligere, og det er virkelig helt nydelig der!

 

Bare meg som er rar?

Nå har vi nettopp vært ute en tur og proppet i oss så mye indisk mat at vi kommer til å være mette til neste uke. Haha! Eller, kjennes i alle fall sånn ut.

Det er en indisk restaurant her som er helt vill god. Vi har vært der to dager på rad, og Per Fredrik har bestilt 3 forskjellige kyllingretter hver gang fordi det er så godt!

Etter vi hadde spist gikk vi en tur ned til stranda. Siden hotellet har 4-5 gigantiske svømmebasseng, og veldig deilig solsenger med ly for vinden er det liksom ikke noe vits i å stikke helt ned til stranda for å sole seg. Men det var kjempe deilig å bare stikke føttene i sanda, og føle på det. Okey, jeg er sikkert litt rar der. Men det er et eller annet med det å bare kjenne sanden mellom tærne.

Jeg hadde med kameraet og fjernutløseren, så vi fikk knipset litt bilder sammen. Syns de bildene her ble så koselig og fine at jeg vil henge et av de på veggen når jeg kommer hjem! Så koselig!

Nå er det en liten stund siden vi kom tilbake til hotellet. Jeg begynte å bli litt dårlig. Antageligvis har jeg ikke vært flink nok til å drikke vann i solen, så jeg er nok ganske dehydrert. Så vi kjøpte med en haug flasker med vann opp til hotellrommet.

I kveld skal vi bare slappe av med litt god mat og godteri på hotellrommet. Kjenner man blir ganske trøtt og slapp innen kvelden kommer, når man bare har vært i stekende sol hele dagen. Lå jo på solsenga fra 10-11 til 14-15 i stad, så det er jo en stund, spesielt når man kommer rett fra iskalde vinter-Norge.