Jentekveld på Taj Mahal

Hei søtinger ♥

I kveld har jeg vært på Taj Mahal i Drammen med søskenbarnet mitt Eveline og søsteren min Madeleine. Har vært der en gang før, og det skuffet ikke denne gangen heller. Maten er alltid kjempegod, og man får alltid skikkelig indisk stemning av å være der. Jeg bestilte Mango Chicken, og det var sykt godt! Virkelig å anbefale! 

Video: Nye innkjøp

Da var videoen endelig ferdig lastet opp! Her er de nye innkjøpene jeg kjøpte når jeg var i Oslo i går. Ble veldig mange nye topper! Kjøpte inn masse nye bukser for veldig kort tid siden, så da ble det topper i går. Nå har jeg nettopp ryddet og vasket hele klesrommet, og lagt vekk en søplesekk med klær. Deilig å endelig ha litt mer plass i skapene! Det er mitt must nr 1 når det kommer til antrekksinspirasjon, RYDDIGE SKAP. Haha 🙂 

Husk å stille inn kvaliteten til 1080p for best kvalitet

 

Utrolig god proteinshake

For et par dager siden mottok jeg en pakke med litt forskjellige smaksprøver på proteinpulver, en treningsdagbok og et par shakere fra fitnessguru.com. Jeg har tidligere prøvd ut noen forskjellige proteinshaker, og nesten alle smaker like ille. Husker når jeg begynte å trene så kjøpte jeg en boks med proteinpulver fra Protein Fabrikken i smaken jordbær, husker ikke helt hvilken det var, men gud så grusomt den smakte. Var såvidt jeg klarte å drikke det. Og da ble det til at den fortsatt var halvfull et år etter.. 

Etter det har jeg fått ganske skrekken for proteinpulver, helt til jeg fikk disse smaksprøvene fra Fitnessguru.com. Da endret alt seg.. Har prøvd ut litt forskjellige smaker: bringebær med hvit sjokolade, jordbær med hvit sjokolade, vanilije med hvit sjokolade og vanilje med skogsbær. Og jeg ble helt sjokkert da jeg smakte de. Proteinpulver som faktisk smaker godt! Hva skjer med verden? Min favoritt er desidert bringebær med hvit sjokolade. Nam! 

I en porsjon (30 gram) får man i seg 23,4 gram proteiner og bare 121 kcal. Så dette er perfekt som et mellommåltid, eller ved siden av måltider som ikke har så mye proteiner i seg. Jeg bruker det til frokosten min, siden jeg spiser havregrøt med smoothie ved siden av. Da er det bare å slenge proteinpulveret oppi smoothien, og vips så har jeg fått i meg en god dose proteiner! Hvis man trener er det veldig viktig at man får i seg nok proteiner, og proteinshake er en genial måte å få i seg nok proteiner på! En tommelfingerregel er at hvis man trener skal man ha ca 2 gram protein per kilo kroppvekt man har. Så hvis man veier 50 kg skal man ha i seg 100 gram proteiner hver dag. Proteinpulveret kan du kjøpe HER 

 

Fikk også med disse søte shakerne. Den rosa kan man skru på delene som er helt til venstre i bildet, så kan man ha proteinpulveret og kosttilskuddene i de to oppbevaringsrommene. Den lilla shakeren er veldig liten og nett, og er perfekt å ha med i veska hvis man er på tur, eller i treningsbagen. Den lilla shakeren kan man også designe fargene på selv, så hvis du vil ha en blå shaker med grønt lokk kan man velge det! Genialt eller hva? Den rosa shakeren kan du finne HER  (de har den i svart også) og den lilla kan du finne HER

En annen ting jeg fikk var denne kjempesøte og geniale treningsboken (ja, gutter. de har den i svart også!). Her får jeg skrivd opp hva jeg trener, hvilke øvelser, hvor mange reps og sett, og hvor mange kilo jeg løfter. Jeg får også skrivd opp litt notater om hvordan treningen var. Å bruke en treningsdagbok er utrolig viktig hvis man vil oppnå resultater og få god motivasjon. Man får sett svart på hvitt endringen i antall kilo man løfter fra uke til uke, og måned til måned. Og er det en ting som er viktig innen trening så er det fremgang! Treningsdagboken kan du finne HER


//sponset

Øvelse gjør mester

I dag skal jeg på fashion fotokurs med Nikon i Oslo. Har vært på veldig få fotokurs tidligere, men jeg syns slike kurs er utrolig lærerike! Har lyst til å bli flinkere til å ta bilder, sånn at bildene på bloggen kan bli enda bedre. Satt og så tilbake i antrekksarkivet mitt i stad, og jeg må gi meg selv en klapp på skulderen. For jeg har faktisk blitt mye flinkere til å ta bilder! Men enda flinkere skal jeg bli. Øvelse gjør mester, eller hva?

Siden kurset begynner 18 har jeg dratt litt tidligere inn til Oslo i dag. Har lyst til å få shoppet litt, også er det så deilig å bare være i Oslo. Få den herlige Oslo luften langt ned i lungene. Det trenger jeg nå! Er så rart hvordan man kan være oppvokst på et sted som Hokksund, og aldri føle at det er “hjemme”. Føler at Hokksund er way out there, mens Oslo er mye mer “meg”. Hvis dere skjønner hva jeg mener?

Nydelige vipper og negler!

I dag har jeg vært hos A Good Feeling salongen i Drammen og fått refill på vippene mine. Neglene mine fikset jeg på mandag. Og det er så deilig å føle seg så fresh! Få ting som booster selvtilliten like godt som en refill på vipper og negler. Er en del av dere som har spurt litt hvordan det fungerer når man setter på vipper og negler.

Når de setter på vipper setter de på en og en enkeltvipp. Da får man et natulig resultat, som også holder seg fint i ca 3-4 uker. Etter 3-4 uker er det fortsatt mange vipper igjen, men da bør man ta en refill, for at det fortsatt skal se nydelig ut! Selve behandlingen tar ca 1-1,5 time, og når man tar refill tar det ca en halvtime – tre kvarter. Når de setter på vippene ligger man på en komfortabel “seng” med øynene igjen, og kjenner såvidt at vippene blir satt på.

Det gjør ikke noe vondt i det hele tatt, og man får ikke noe lim inn i øynene sine. Så ingen grunn til å være redd 🙂 Første påsetting koster 1800,- og refill koster fra 500,- kr. Jeg vet det er mange steder som er noe billigere, men de setter ofte på punktvipper, som er like fine som disse. Bare at de er fine i 3 dager, og disse er fine i 3 uker.. Man får faktisk det man betaler for, og her får man kvalitet! 

Når det kommer til neglene legger de på en gele oppå mine naturlige negler. Hvis mine egne negler er korte så setter de på en tipp så de blir i den lengden jeg ønsker. De legger på et perfekt lag med gele, sånn at de blir harde og slitesterke, men de blir ikke klumpete. De bruker heller ikke maskinfil når de filer på dine egne negler før de setter på geleen, så behandlingen skader dine egne negler veldig lite. Man kan også velge å ha en hvit fransk tipp på neglene, jeg syns det er veldig vakkert, så jeg tar alltid det. Da ser resultatet naturlig og nydelig ut! Denne behandlingen koster ca 700,- kr, og etterfyll koster fra 520,- og oppover. Ikke veldig dyrt akkurat! 

 

For å bestille time kan du ringe 32 22 10 21 eller sjekke ut hjemmesiden dems www.agoodfeeling.no

Behandlingene er sponset 🙂

Proppfull av C vitaminer og antioksidanter

God morgen! ♥

Nå har jeg nettopp spist en god frokost, og drukket en enda bedre smoothie. Ingen morgener er komplette uten en god smoothie. Det gir dagen en knallstart! I dag lagde jeg smoothien av frosne jordbær, frosne blåbær og appelsiner. Nam! Det er så utrolig godt! Og ikke minst sunt! I en slik smoothie får jeg i meg masse C vitaminer og antioksidanter. 

Senere i dag skal jeg til A Good Feeling salongen og få påfyll på vippene mine. Jentene der er så utrolig flinke, og jeg kan virkelig anbefale de hvis dere vil fikse på vipper og negler. Kan skrive mer om de og vise bilder når jeg kommer hjem i dag. I mellomtiden kan du sjekke ut hjemmesiden dems på www.agoodfeeling.no 🙂

Sunn og god kveldsmat

Hei dere! I kveld har jeg vært på Fitness One og trent styrke. Det er tredje gangen jeg prøver ut det nye styrkeprogrammet mitt, og jeg begynner endelig å komme inn i det. Øvelsene sitter bedre og bedre, og jeg regner med at jeg skal begynne å legge på tyngre vekter neste uke. Viktig at øvelsene sitter skikkelig godt før man begynner å legge på tunge vekter, hvis ikke kan man få mye skader, og det vil jeg ikke ha! 

Etter trening hadde jeg skikkelig cravings på noe friskt og godt, som også var sunt. Da endte jeg på reker med avokado og mango. Høres kanskje ut som en merkelig kombinasjon? Det var i alle fall sykt godt! Dressing og majones trengtes ikke siden det er ganske mye fruktjuice i mangoen. Denne retten er jo perfekt å spise på kvelden, når man ikke vil spise noe som er veldig mektig, men samtidig noe sunt. Her får man i seg masse proteiner fra rekene, sunt fett fra avokadoen og vitaminer og karbohydrater fra mangoen. Helt perfekt! Jeg brukte 500 gram frosne reker (ha de i iskaldt vann, så tiner de fortere), 1/2 mango og 1/2 avokado. Nam nam! 

 

Spørsmålsrunde

Nå er det lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde, der jeg svarer på video. Så derfor setter jeg igang en spørsmålsrunde nå. Skal prøve å få ut videoen med svarene innen søndag. Så spør spørsmålene deres innen da. Husk at dere kan spørre om hva dere vil. Men jeg svarer ikke på altfor private spørsmål. Hehe 🙂

1 plagg – 3 antrekk

En søt bluse er det perfekt must have plagget i enhver garderobe. Den kan matches til det meste, og brukes til hverdags og til fest! Under kan du se tre forskjellige måter man kan bruke den på. To som er til hverdags, og en som er til fest.

nelly.com har de også mange fantastiske bluser som er perfekte til å matche med forskjellige antrekk. Under kan du se noen av mine favoritter.

1 – her // 2 – her // 3 – her // 4 – her // 5 – her // 6 – her

adlinks

8 råd mot kviser

♥ Ikke klem eller plukk
– Dårlig håndhygiene og feil utklemmingsteknikk gjør at kvisene blir verre.

 

♥ Unngå klorvann
– Kvisetypen “klorakne” oppstår når huden kommer i kontakt med klorvann.

 

♥ Rens huden to ganger daglig
– Rens morgen og kveld, helst to ganger etter hverandre. Først for å fjerne makeup, forurensing og annen skitt som fester seg til huden i løpet av dagen. Deretter for å rense selve huden skikkelig.

 

♥ Ikke stress
– Stress trigger hypofysen til å stimulere binyrene, som øker produksjonen av testosteron hos kvinner, som igjen gir økt talgproduksjon. For høy talgproduksjon kan føre til kviser.

♥ Begrens friksjon mot huden
– “Acne mechanica” forårsakes av varme, kontakt og friksjon mot huden, som kan skyldes f.eks mobilen, syntetiske klær, skulderputer, hjelmer og luer.

 

♥ Unngå produkter med parfyme og plast
– Parfyme kan forårsake reaksjoner som igjen fører til utvikling av akne, mens balsam, hårspray og hårgele nesten alltid inneholder plast som kan tette porene og forårsake kviseutbrudd.

 

♥ Unngå sol
– For mye sol er ikke bra for huden, uren eller ei. Selv om kviser forsvinner i sola, er det en såkalt “quick-fix” som man får betale for senere.

 

♥ Bruk riktig makeup
– Har man uren hud, vil man gjerne dekke den til. Men mye makeup inneholder poretilstoppede ingredinenser som bare gjør vondt verre. Bruk gjerne mineralsminke.