Endelig litt brunfarge!

Hei hei dere!

I dag har vi solt oss masse, og nå skal vi straks til butikken. Tenkte bare å titte innom og si hei til dere og vise dere den nye bikinien min. Er den ikke fin? Kjøpte den på Cubus rett før jeg dro fra Norge, og jeg elsker den! Den er så utrolig kul og fin! Syns gulldetaljene på den virkelig gjør den unik! Som dere ser på skulderen min begynner jeg endelig å få litt skille. Så når jeg kommer hjem til Norge er nok brunfargen nesten i boks! 

15 Kjoler fra Nelly til under 300,-

God morgen, og god  helg ♥

I dag er det utsjekking for nesten alle her på campen. Det er skikkelig trist at alle skal dra i dag. Man får litt den leierskole følelsen, da man akkurat rekker å bli kjent med mange nye mennesker, og når man har blitt litt kjent med alle drar man. Heldigvis skal vi være her i 2 uker, så vi har fortsatt god tid på å lære og surfe og sole oss masse. Siden det er utsjekking og innsjekking for mange i dag, er det ingen planer på agendaen. Så i dag har Victoria og jeg tenkt til å ta oss en liten joggetur og på butikken. Er kjekt å ha noen småting her på rommet. Også må vi prøve å få vasket klærne våres litt. Føler alle klærne mine lukter skikkelig rått etter å ha ligget her i Bungalowen.

Siden vi har masse fri i hele dag har jeg rukket å finne noen favoritter fra Nelly.com til dere. De har så utrolig mange nydelige sommerkjoler til salgs nå, og til en billig pris også! Alle kjolene i dette innlegget koster under 300,- kr. Så her er det noe for alle! 


HER   //   HER   //   HER

 


HER   //   HER   //   HER

 


HER   //   HER   //   HER


HER   //   HER   //   HER


HER   //   HER   //   HER

 

Hvilken kjole er din favoritt?

Shopping i Lisboa

Hei fra solfulle Ericeira! ♥

I dag har vi endelig hatt masse sol. Så vi har ligget ute i et par timer og solt oss skikkelig. Endelig begynner jeg å få skille. *Lykke*. Syns det er så utrolig fint å være ordentlig brun. Ah, det gleder jeg meg til å bli! Er så heldig med at jeg har masse gultoner i huden, så når jeg blir brun blir jeg skikkelig gyllen og fin.

Men over til overskriften. I går dro hele gjengen inn til Lisboa for å shoppe og utforske byen. Victoria og jeg hadde egentlig tenkt oss til Colombo senteret og shoppe der. Men vi kom så sent til Lisboa, så vi rakk ikke bort dit. Ikke visste vi hvordan vi skulle komme oss dit heller. Så vi får se om vi får dratt dit neste uke. Men vi fikk shoppe i handlegata i Lisboa, der var det en del butikker som Mango, H&M, Zara, osv som det gikk ann å shoppe i. Fant med en lysegul olabukse, et par topper og en hvit blonde peplumgenser og litt smykker. Så fikk shoppet litt! Hehe. 

Senere på kvelden stakk vi til en restaurant oppe i høyden. Det var helt syk utsikt der, man så virkelig hele byen! Det var så utrolig koselig å spise middag sammen med hele gjengen fra campen. Restauranten vi var på lå i en gate hvor det var masse gamle bygg. Så man fikk følelsen av Lisboa! Maten var også veldig god. Tror det er den største biffen jeg noensinne har spist. Fikk i alle fall i meg dagens dose med proteiner for å si det sånn! 

Det som skjer i Ericeira, blir i Ericeira

Hei dere! 

Jeg begynner endelig å bli frisk, så jeg kunne være med ut i går. Har virkelig kjedet vettet av meg de siste dagene. Men i går hadde jeg det veldig gøy! Victoria og jeg startet med middag på stranda. Siden det er helligdag i dag var det stor fest på stranda. Det var sikkert over 100 telt og masse bål overalt. Mye tenåringer og mye weed overalt, så vi gikk derfra ganske så fort. På campen var det vorspiel så da ble vi med på det. Det er egen bar her på campen, så da ble det noen drinker før vi stakk videre ut på en bar i byen.

Når vi kom på baren i byen var det helt stappfullt med mennesker inne på baren, og man kunne høre festmusikken på lang avstand. Victoria var skikkelig trendsetter i går, og fikk alle til å drikke strawberry daiquiry. Så det ble noen drinker på oss for å si det sånn! Litt utpå kvelden ble vi vitner til noen skikkelige kanintendeser på den ene jentedoen. Trenger vel kanskje ikke si mer enn det? Haha! 

In my pink bikini

Hei hei dere! 

I dag har jeg tatt det helt med ro på campen. De andre gikk ut for å surfe i 9:30 tiden. Så da benyttet jeg anledningen til å gjøre litt “behind-the-scenes” bloggjobbing. Det er så morsomt å se hvor fort mail innboksen fyller seg opp. Og siden jeg skal være 2 uker på ferie i Portugal, og 12 dager i Ios kan jeg ikke ta helt ferie. Da tror jeg bloggen hadde blitt veldig kjedelig for dere! 


Noen snapshots fra gårsdagens solings ved bassengkanten. Det var så deilig!

Nå skal snart Victoria og jeg ned til byen og spise middag. Siden vi har fri fra surfe leksjonene i morgen skal alle ut og feste i kveld. Så da regner jeg med at Victoria og jeg henger oss på gjengen nede i byen etter at vi har spist middag. Gru-gleder meg til fylla i dag. Kjenner på kroppen at det ikke kommer til å bli så mye alkohol. Men litt må det jo bli! Når vi var ute for et par dager siden ville jeg ta kvelden allerede 21:30. Hehe, har blitt en skikkelig partypooper! Men i dag skal jeg holde ut lengre da! 

Trenger tips!

I dag har vi solt oss masse. Jeg ser endelig litt skille bak på rumpa, så det er nice! Satser på å bli skikkelig brun innen jeg kommer hjem igjen til Norge! Da vi var ferdige med å sole oss i dag stakk vi ned på stranden for å spise litt lunsj. Vi har fått helt dilla på røkelaks i wrap. Det er så godt! 

Det er meldt litt regn og overskyet vær i morgen, så må se ann om jeg stikker ut for å surfe eller hva jeg gjør. Har hørt med de ansatte her at det er et senter som ikke er så langt unna. Men vi skal inn til Lisboa allerede på torsdag, så kan hende jeg venter til da. Hvis dere har vært i Lisboa før, tar jeg gjerne imot tips om hvor man bør shoppe og hva man kan finne på i Lisboa.

Har sett at det er et senter som heter Colombo som har over 420 butikker. Blant annet Primark. Så dit skal jeg! Var innom Primark i London, og ble helt forelsket, så må innom der igjen! Har prøvd ut klærne og tingene jeg kjøpte derfra, og syns de har god kvalitet. Husker det var en del av dere som lurte på det siden prisene er så lave der. Men Primark kan virkelig anbefales!

Husk at dere kan følge bloggen min på facebook HER. Der legger jeg alltid ut
link til nye innlegg, bilder fra instagram og mye mer! 

Ute på lokal bar!

I går var alle på campen ute og spiste i byen. Vi var på en pizza restaurant som het Pao D’alho. De hadde utrolig god pizza der! I tillegg var det ganske rimelig. Så vi kommer nok til å stikke dit flere ganger! Det er så koselig at det er så bra samhold her. Man blir så sykt fort kjent med de andre her. Når vi kom på restauranten i går havnet vi på et bord med bare ukjente, men etter 10 minutter var alle gode venner! 

Etter vi hadde spist stakk vi ned på en lokal bar der vi tok et par pils. De hadde veldig god, og ikke minst billig øl her! Betalte 1,25 euro (ca. 10,- kr) for 0,2 l med øl. Ble ikke så sen kveld på oss, siden mange skulle opp og surfe i morres. Siden jeg fortsatt er syk så avventer jeg surfingen litt til. Orker ikke å bli enda mer syk! 

Endelig sol på kroppen!

Hei hei! ♥

I dag har vi endelig fått solt oss masse. Siden vi ikke stakk ut for å surfe i dag rakk vi å få med oss den sterkeste solen. Har fått litt skille allerede, så nå gleder jeg meg til å se hvordan jeg ser ut når jeg kommer hjem igjen! For ikke å snakke om hvor brun jeg blir når jeg kommer tilbake fra Ios. Først 2 uker her med sol, så 12 dager i Ios. Ah, her snakker vi brun hud!


Kjekt å ta bilder med Vicky, siden vi er akkurat like høye. Slipper å se ut som en dverg. Haha! 

I dag har vi spist lunsj på stranda. Vi spiste wraps med røkelaks og avocado. Nam nam! Syns de hadde veldig bra lunsj her. Så spørs om vi ikke kommer til å spise her flere ganger!

God morgen fra Ericeira!

God morgen ♥

I går hadde vi vår første surfeleksjon. Jeg hadde og fortsatt har feber, så jeg fikk ikke vært med så lenge. Men det virker veldig gøy! Og sykt slitsomt! Vannet var sykt kaldt og det blåser en del her. Men bortsett fra det tror jeg dette blir en veldig koselig og morsom tur!

Da vi kom tilbake fra surfeleksjonen dro Victoria og jeg inn til byen en tur for å handle inn litt småting. Ericeira er en liten og veldig søt havneby. Det er veldig få turister her, så det er skikkelig portugisisk her. Senere i dag skal alle på campen ut og spise middag sammen i byen. Det tror jeg blir veldig koselig! 

Avventer surfingen et par dager pga. feberen. Så håper å komme sterkere tilbake når jeg blir frisk igjen. Skal være her i 2 uker, så har god tid på meg! Siden jeg ikke ble med på dagens surfeleksjon fikk jeg tatt litt bilder rundt på campen. Tenkte å fortelle dere litt om hvordan ting er her, siden så mange av dere har spurt om det! Her på campen er det ca 35 personer i alderen 18-35 ca. Alle her er veldig snille og åpne. Det er veldig lett å bli kjent med andre her på campen. Hvis man vil dra hit alene er det ikke noe problem! 


Her er bassenget på campen. Kommer nok til å sole meg her litt senere i dag! 


Her spiser vi frokost hver morgen (i 8- tiden) og middag 5 av 7 dager i uken (i 20 tiden). Syns det er veldig koselig at det er fellesfrokost og fellesmiddag, for da blir det mye samhold i gruppa! 


Her er Bungalowene som vi bor i. Man kan velge om man vil ha egen Bungalow eller om man vil bo sammen med de andre i hovedhuset. Jeg er veldig glad for at vi valgte å bo i Bungalow, for da får man litt mer privatliv. Men hvis man drar hit alene bør man bo i hovedhuset! 


Her står alt av dagens planer. Den blir oppdatert hver kveld, så man vet alltid hva som skjer dagen i forveien. Her kan man også melde seg på tur til Lisboa, tur til Vingård osv. 

¨

I hovedhuset er det to forskjellige stuer man kan slappe av i. En med tv og en vanlig stue. Man får litt hippie-følelse av å være her. Fordi alle bor sammen. Men det er faktisk veldig koselig! 

Campen jeg er på ligger i Ericeira i Portugal. Jeg er på level 1 som er for nybegynnere. Det er for de som aldri har surfet, eller kun har surfet et par ganger. Du kan lese mer om level 1 HER. Jeg reiser med Lapoint som har surfecamper rundt i hele verden. Vi er på camp Lizandro, som ligger i Ericeira i Portugal. Du kan lese enda mer om det HER. Der står alt av informasjon om campen; priser (som mange av dere har lurt på!), hva man gjør på campene, hvor man kan dra osv. 

Endelig fremme i Portugal

God morgen ♥

Nå har vi nettopp spist fellesfrokost her på campen. Vi skal ut og surfe om bare en liten halvtime, så jeg må være kjapp med å oppdatere dere! I dag skal vi ha første leksjon, og da får vi surfebrett og våtdrakt. Da vi kom i går gikk Victoria og jeg en tur ned på stranda. Den var helt sykt fin! Hvit sandstrand og nydelige bølger. Det blåser helt sykt her, så det kjennes ganske kaldt ut. Men solen er sterk, så det skal nok gå bra! Kjenner jeg gruer meg litt til å surfe, siden vannet er iskaldt.  Men har snakket med de andre her på campen, og de sier at surfedrakten varmer godt. Så da får jeg håpe på det!

Fikk ikke oppdatert dere i går, for når vi var ferdige med å se rundt i byen var vi helt utslitte. Jeg har jo selvfølgelig fått feber *heldiggrisen*. Så blir interessant å se hvor mye surfing jeg klarer i dag. Men får i alle fall bli med også tar jeg det derfra! Har heldigvis blitt litt bedre i dag, enn hva jeg var i går. Så her er det håp!