Uken som gikk! Trening, Sunn mat, 10 år som blogger, Shopping ++

UKENS POSITIVE: De siste to ukene har jeg vært veldig flink til å trene og spise sunt, og denne uken har jeg i gjennomsnitt gått 10 km hver eneste dag, og i tillegg har jeg trent masse styrke og mange av meterne har kommet fra joggeturer. Så det er deilig å være skikkelig igang igjen!

 

UKENS HØYDEPUNKT: På mandag var det akkurat 10 år siden jeg begynte å blogge. Så det var uten tvil et stort høydepunkt for meg. 10 år med oppturer der jeg har fått oppleve så utrolig mye bra på grunn av bloggen, og fått så mange fantastiske følgere. Men også 10 år der jeg hele veien har hatt folk (til og med nære og kjære) som har har null tro på meg og vist mye skepsis til dette karrierevalget. Så det var ganske emosjonelt for meg når det endelig bikket over 10 år i denne bransjen. Og dere; jeg gir meg ikke med det første, jeg har kommet for å bli!

 

 

UKENS SOSIALE: På mandag tok Trine og jeg turen rundt på hagesentere og så på masse blomster. Det var så koselig å gjøre det sammen! Også har Per Fredrik og jeg kost oss så utrolig mye ut på verandaen denne uka. Vi pleier jo å være mye sammen til vanlig, men denne uka har vi ligget ute masse og solt oss, og det er så deilig!

UKENS SERIE: American Playboy på amazon prime. Per Fredrik og jeg har sett på den om kvelden, og den er så fascinerende! Serien handler om livet til Hugh Hefner og hvordan han startet playboy. Er jo ikke noe spesielt fan av selve mannen, men er fortsatt interessant å se hvordan det hele startet.

 

UKENS FAVORITT-BILDE: Bildet under fra fredagens tur på Plantasjen med Chloe. Hun er så søt når hun sitter i vesken sin, så det blir ukens favoritt bilde fordi det rett og slett er så søtt og koselig!

 

UKENS SANG: DENNE remixen har gått på repeat hele uka. Det er en mashup av ikoniske sanger fra de siste 10 årene. Bringer frem så mange gode minner, og gir masse energi! Får lyst til å hoppe opp og danse når jeg hører den! Hehe!

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
April hagetour der dere fikk se hele eiendommen vår og rundt i hagen og på verandaen! Tenkte å gjøre sånne hagetourer hver måned fremover, så dere kan følge med på alle hageprosjektene som skjer!

UKENS CRAVING: Gresk yoghurt med cashewnøtter, jordbær og blåbær, eller quinoa-salat. Begge deler er i alle fall supergode! Spiser som regel førstnevnte som frokost og quinoa-salat litt senere på dagen. Sunt og godt!

 

Håper dere har hatt en fin uke! Nå skal jeg komme igang med å skrive ukens spørsmål, så kikk innom senere i kveld for det!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg