Nå har jeg ikke leilighet i Oslo lengre!

ENDELIG hjemme igjen, etter det som føles ut som verdens lengste dag. Vi har bokstavelig talt vært overalt i Oslo i hele dag. Først begynte vi dagen med at det var en reparatør her for å fikse nettet, deretter måtte vi kjappe oss inn til Oslo og hente nøkkelen min på jobben til søsteren min, så jeg kunne gå over leiligheten min og gi nøkkelen videre til leietager (som btw føles sykt rart, og fantastisk å ha endelig gitt fra meg).

For deretter å kjappe oss innom banken, for å få depositumet fra leiligheten. Deretter var det bare å kjappe oss ned på Aker Brygge og spille inn en video, før vi dro rett videre på IKEA med tidenes lengste liste over ting som måtte byttes og kjøpes. Tror vi var på IKEA i godt over 2-3 timer kun for å bytte alt mulig som de har sendt oss feil. Telte faktisk på det i stad, og tror vi har vært innom IKEA 10 ganger den siste måneden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå håper jeg at jeg slipper å dra dit på en goooood stund. For nå kjenner jeg at jeg begynner å bli greit lei. Det er utrolig deilig å endelig ha et så fint hus som vi har, men det har vært litt av en jobb å gjøre det klart! 

Nå skal jeg bare legge meg rett i sofaen og virkelig ta det med ro resten av kvelden. Haha, føler meg som tidenes zombie! 

Nå har vi endelig flyttet inn!

Nå har vi endelig flyttet helt inn i huset! Gud for en deilig følelse! I dag blir første dagen som vi skal sove i huset, lage middag og bare kose oss. Hele dagen har allerede gått med til å gjøre huset klart. Jeg stod blant annet i 3 timer i stad med høytrykksspyler for å vaske verandaen, og vi har enda masse igjen å gjøre. Men nå er det endelig mulig å bo her, og alle håndverkerne er så og si ferdig.

Så nå er det bare en tur på IKEA i morgen, også skal jeg gi fra meg nøkkelen til leiligheten, også begynner vi å nærme oss mål. Eller.. Det var litt tidlig kanskje! På onsdag blir det nok full blomstershopping, for herregud så tomt det er her, og på torsdag kommer endelig møblene til terrassen så da går det sikkert masse tid til å sette opp det.

Men selv om det er et slit, og vi er så trøtte når kvelden kommer at vi nesten ikke vet hvor vi skal gjøre av oss, er det verdens deiligste følelse at vi endelig har hus sammen og skal bo sammen for alltid. Ååååh, for en følelse dere! Kan ikke beskrives engang! 

Nå skal vi lage litt taco, også skal vi feire at vi endelig har flyttet sammen! 

7 Sminke hacks!

– Har du røde kviser eller andre røde områder i ansiktet? Da bør du legge en lys grønn concealer på disse områdene, for at fargen skal jevnes ut.

– Unngå å bruke for mye produkter under øynene. Om dette skjer legger produktene seg i striper under øynene, og du vil ofte se mer trøtt og rynkete ut enn du egentlig er.

– Unngå å bruke for mørk foundation eller pudder, da sminken kan se skjoldete ut fordi det er for mørke farger.

– Unngå å farge brynene for mørke. Hvis de blir for mørke, spesielt inn mot nesen, vil man det ofte ende med at man får et hardt og sint uttrykk. Velg helst en farge som er et hakk lysere enn ditt eget hår, med mindre du har veldig lyst hår.

– Tørk av våtlinjen under øynene før du legger eyeliner. Da sitter produktet mye bedre. 

– Har du veldig lyse vipper eller bryn, kan det være smart å dra til en salong og farge de mørkere. Da vil det se bedre ut når du former brynene dine, da det ikke blir masse lyse hår som stikker frem.

– Vent med å legge concealer eller foundation til etter at du er ferdig med å legge øyenskyggen. Da slipper du å irritere deg over at skyggen drysset ned under øynene.  

 

 

Slik ser walk in closet ut så langt!

Wohooo! Nå begynner endelig huset å bli ferdig. I dag har vi gjort mye av den siste jobben før vi flytter inn i morgen. Gjett om jeg gleder meg! Føler jeg har bodd i en bag de siste 2 ukene (eller egentlig de siste 8 månedene), så det blir vanvittig deilig å endelig ha alle tingene mine på et sted.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenkte jeg kunne dele noen bilder med dere av hvordan walk in closet ser ut så langt. Nå har jeg endelig fått satt alle skoene riktig, og fargekordinert klærne så alt henger på riktig sted. Så nå mangler jeg bare 9 skuffer fra IKEA og en del hengere, som vi skal kjøpe på tirsdag, så er vi i mål! Det blir veldig, veldig deilig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi straks gi oss for dagen, og dra hjem til Per Fredrik før vi skal tilbake hit for godt i morgen. Wiii! Kunne jeg gledet meg mer?

Ukens spørsmål #111

Syntes du ikke det var litt tidlig å begynne å se etter hus i januar når dere møttes i oktober?
– Vi ble sammen i september, og hadde allerede kjent hverandre i nesten et år. I tillegg visste vi at vi kom til å være sammen for alltid allerede fra første øyeblikk. Så for oss var det ikke tidlig å se på hus i januar. Men hvis man er i et forhold der man kanskje ikke er så sikre på hverandre som vi var, så hadde det nok vært tidlig å se på hus etter så “kort” tid. 


 

Når hele huset til deg og PF er ferdig, kan du ha en house tour video da?
– Det kan jeg ha! Tenkte å ha en der jeg viser hele huset, en der jeg viser litt nærmere på sminke- og kontorrommet, og en der jeg viser hele walk in closet rommet. Høres ikke det bra ut?

Ser du på skam?
– Jeg gjorde det! Men det var altfor spennende. Så jeg måtte rett og slett slutte å se på det, fordi jeg ble altfor hekta. Ble sittende å se på det mens jeg egentlig skulle jobbe. Hehe! 

 

Føler du litt på at andre i samme kull som deg er ferdig med bachelorutdanning når du selv ikke har startet? Synes du det er et press å ha bachelorutdanning i dagens samfunn?
– Nope. Jeg valgte å gå min egen vei, og det syns jeg er helt i orden. Jeg syns alle bør tørre å gå den veien de selv vil, om det er å ta en doktorgrad eller ingenting, så er det opp til den enkelte. 

 

Hva syntes du om “klikkhorene” og dems måte å skaffe lesere gjennom å lure dem?
– Jeg syns det blir litt teit. Altså, det er en ting å bruke spennende overskrifter, for å gjøre innlegget spennede for leserne. Men da må innlegget handle om det overskriften sier. For eksempel om jeg skriver “Jeg skulle på trening, du vil ikke tro hva som skjedde på veien dit!”. Da må det være at jeg så noe ekstremt, og ikke bare en søt hund liksom. Men personlig tror jeg de fleste begynner å gjennomskue de bloggerne som kun lurer leserne, og da kommer nok leserne til å gå lei og slutte å lese bloggene dems til slutt. Selv har jeg sluttet helt å lese blogger som kun driver med klikkhore overskrifter. 

 

Hei, jeg er ganske glad i langevipper og sminke har du noen vipper og anbefale?
– Jeg fikser vippene mine på Spa Miami som ligger i Oslo sentrum. De er veldig dyktige, så anbefaler deg å ta turen dit!

 

Når var det du fant ut at det var blogger du ville bli? Hva trodde du at du ville bli når du gikk på ungdomsskolen?
– Hmm.. Godt spørsmål! Begynte egentlig bare å blogge for morro skyld for 6 år siden, og med tiden ble det mer og mer seriøst. Men det var vel i løpet av det året som jeg egentlig skulle ha som “friår” etter vgs at jeg skjønte at det var bloggen jeg ville satse på. 

 

Siden du har hair extensions, sover du med flette hver natt og hvordan klarer du å holde det så fint?
– Jeg prøver å alltid sove med flette. Men jeg er altfor dårlig til å huske det. Men har et par triks, som jeg tenkte å skrive i et innlegg, så bare å følge med til uken. Skal prøve å få skrevet det da!

Hvor mange rom er det i huset tiI deg og Per Fredrik?
– Oi, nå må jeg telle! Huset er bygget på en flate, men i 2 deler. Der den ene delen som er hoveddelen er den der jeg har walk in closet og kontor. Mens i den andre delen har Per Fredrik studio, også har vi treningsrom og et lagerrom. Så totalt er det 2 kjøkken, 2 studiorom, 1 soverom, 1 treningsrom, 2 bad, 1 kontorrom, 1 walk in closet rom, 1 og 1 lagerrom. Så totalt er det 12 rom fordelt på 200 kvm. Så det er litt av en villa vi har kjøpt. Hehe! 

 

Kommer det før og etter bilder av huset?
– Jepp! Skal legge ut masse før og etter bilder så fort huset er ferdig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Er det noe grunn for at dere har valgt å kjøpe tv i fra IKEA? mener å huske at jeg så på ett bilde av den at den var i fra IKEA. Ikke at det er noe i veien med det men bare nysgjerrig 🙂 hadde vell sett for meg at dere kom til å kjøpe det beste og nyeste i fra type elkjøp/ expert… hehe Ellers så ser huset kjempe fint ut 😀 lyst og fint 🙂
– Syns tv’en var veldig bra, også passet den så godt inn i stua siden den var hvit, og høytaler systemet var integrert i benken. TVene fra IKEA er jo like bra som de på andre steder, er jo ikke sånn at man må punge ut 30’000,- for en tv lengre akkurat. Haha!

 

Har dere ikke byttet ut gulvet på treningsrommet?
– Nei, siden det er i den andre delen av huset, valgte vi å ikke gjøre noe med det rommet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Er absolutt ALLE møblene dine fra ikea? Syyyykt fint hus forresten. Er så glad på dine vegne. Et spm: ser du for deg at du kommer til å bo der resten av livet?
– Jepp. Syns det er så enkelt og greit å kjøpe alt på IKEA. Så kan vi heller kjøpe pynt på andre steder som har litt mer spesielle ting. Men basen av møblene skulle uansett være ganske plain, så derfor var det like greit å kjøpe på IKEA. Om vi kommer til å bo her hele livet aner jeg ikke. Men i alle fall de neste 5-7 årene. Etter det aner jeg virkelig ikke!

 

Noe du lurer på  til neste “ukens spørsmål”?

 

Nå har endelig tingene mine kommet!

Nå har endelig tingene mine kommet til huset! Fetteren min Magnus og vår felles kompis Alex, var nettopp innom med alle tingene som jeg hadde fra leiligheten. Og det var ikke bare litt for å si det sånn! Herregud, hele garderoberommet og kontoret er stappfullt! Nå er det egentlig ganske kaotisk i hele huset, siden vi har pusset opp så sykt mye. Så nå er det frem med vaskedama attituden, for nå skal det shines opp! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt klær sa du??
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt bedre bilde av kjøkkenet. Skal forresten bytte ut mikroovnen, da vi hadde fått den i feil farge. Men ellers begynner det endelig å bli ferdig. Wiiii! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liten selfie på treningsrommet. Her skal vi ha tredemøllen, tv som vi kan se på mens vi jogger, og litt forskjellig treningsutstyr. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal prøve å pakke ut så mye som mulig av eskene og posene også. Så nå skal det drikkes kaffe, for det trengs! Ønsk meg lykke til! PS; Unnskyld hvis det blir litt lite oppdateringer og mye interiør snakk. Det er så sinnsykt mye å gjøre her, men så fort alt er ferdig blir det mer og mye bedre oppdateringer enn noensinne. Så det er bare å glede seg! 

Sneakpeak av walk in closet + stue!

Endelig kvelden! Phew, for noen dager dette er. Men nå er det heldigvis snart innflytting. I morgen kommer hele flyttelasset mitt fra Oslo til Sandefjord så da blir det fullt kjør hele dagen med å gjøre huset ferdig, og begynne å pakke opp tingene mine. Jeg hadde mildt sagt et helt lass med ting, så det kan nok ta litt tid å pakke ut. Men det gjør jeg med glede! For så fint som vi får det nå, er helt utrolig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kunne ikke vært med glad. Selv om jeg er fryktelig sliten, og har mest lyst til å stupe rett ned i senga. I går sovnet jeg med en gang vi kom hjem, så det sier jo sitt! Men, tenkte jeg kunne vise dere litt mer av hvor langt vi har kommet. Ikke bry dere om alt rotet forresten. Det har bokstavelig talt vært 3 snekkere, 1 maler, 2 elektrikere og 1 rørlegger innom bare i dag, så det har vært litt av et kaos, som må ryddes opp i morgen! 

Som dere ser er walk in closet straks ferdig, eneste som mangler er noen skuffer som ikke hadde kommet med i bestillingen. Så de kommer på tirsdag da vi skal innom Oslo. Ellers enn det har også peisen kommet, og den er så sykt fin! Elsker at den er hvit og svart, også så høy! Gjett om det blir koselig å fyre i den til vinteren!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har også kjøpt en sinnsykt fin hvit sofa. Altså, jeg bare elsker den! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og dere vet jo hvor glad jeg er i blomster. Så gjett om jeg ble ekstra glad da jeg så at vi hadde et stort syrintre i hagen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå står fredagstaco og full chillout for tur. Det skal bli deilig!

Å flytte inn i hus er ikke så lett!

Phew, for noen dager dette har vært! Å flytte inn i et stort hus er virkelig ingen spøk. Det er så mye som må gjøres hele tiden, så vi er helt begravd i møbler å sette opp og turer på IKEA for å bytte 53952729 som vi har fått feil. Altså, jeg tuller ikke når jeg sier at vi har fått feil på kjøkken, på garderoben hadde de gjort en feil så ingen av de 9 skuffene fulgte med, vi fikk kun 1 lenestol når vi skulle ha 2, kommoden jeg kjøpte kom uten bruksanvisning og listen fortsetter.

Jeg elsker IKEA og møblene dems, og hvor billig ting er. Men gud så mye surr det har vært i bestillingene våre. Så i hele går var vi overalt i Oslo og mange timer på IKEA for å bytte alt mulig rart. Som også var grunnen til at jeg ikke rakk å blogge i går, sorry!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men, nå begynner heldigvis kaoset å ta slutt. Snart ser vi lyset i tunnelen av kaos med ting her, og gud så deilig det skal bli. Vi har virkelig kjøpt drømmehuset, og alt blir så utrolig fint! Under kan dere se noen sneakpeaks av sminke / kontor-rommet mitt og kjøkkenet. Alt ser litt nakent ut nå fordi vi ikke har satt inn planter og pynt enda. Men gud så fint det blir! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nå skal jeg fortsette å sette opp kommoden til garderoberommet. Wish me good luck! Skal prøve å ta litt flere bilder av huset så dere kan se etterpå!

12 Tips til deg som skal reise i sommer!

Skal du reise i sommer? Da bør du lese disse tipsene! Selv har jeg reist en god del, og har plukket med en god del smarte erfaringer og tips på veien, som jeg nå vil dele med dere. 

– Alltid ha absolutt alt som er av væske i poser i kofferten. Da snakker vi alt ifra hårspray, til rødvinsflasker, til sjampo. Det kjipeste som finnes er å åpne bagasjen på Gardermoen når du kommer hjem fra sydentur, også har rødvinsflasken du kjøpte, knust i kofferten så alle klærne er fulle av rødvin, og halvparten må kastes. Og ja, det skjedde faktisk venninnen min da vi kom hjem fra Portugal. Måtte lære det den harde måten for å si det sånn. 

– Når du reiser bør du alltid skrive en pakkeliste med alt du må ha med. Ladere til iPhone og kamera er sånn man fort glemmer, og som er superkjipt å glemme. Derfor er det smart å alltid ha en pakkeliste med ting du må ha med deg. Ta med pakkelisten så du kan bruke den på vei hjem, for å sjekke at du har fått med alt hjem også.

– Film at du låser døren hjemme, så slipper du å være halvveis til flyplassen før du må snu for å sjekke at du låste døra. Film også at du har slått av alt av lys, og sjekket kokeplata. Haha, standard å få full panikk når man er på vei inn i flyet, og man blir usikker på om man husket alt. 

– Kjøp en koffert i en veldig sprek farge som skiller seg ut, eller bruk et spesielt bånd så du lettere kjenner den igjen på rullebåndet. Husker da jeg reiste mye for et par år siden, og brukte en mørkeblå koffert som jeg aldri husket hvordan så ut, fordi den var så “normal”, så jeg ble alltid superstressa fordi jeg aldri fant igjen kofferten. Nå derimot, har jeg en knæsj rosa koffert med dødningshoder på. Umulig å ikke kjenne igjen!

– Trenger du gratis nett? Da bør du dra på Mc Donalds eller Starbucks.

– Gjør research på forhånd. Finn ut minst 10-15 ting du vil se eller oppleve før du reiser. Da slipper du å sitte på hotellet i timesvis for å finne ut hva du skal. Ekstra tips er å skrive ned addressen og t-bane / bussstoppet det ligger ved. 

– Vær forsiktig med alkoholen. Ofte blander de mye sterkere drinker, eller enda verre, de bruker hjemmebrent. Derfor kan det være smart å kjøpe glassflasker med rusbrus eller øl. 

– Sjekk hvor lenge det er til passet ditt går ut. Det må være minst 6 måneder til passet går ut, fra avreisedato.

– Ha alt av verdisaker i håndbagasjen. Det er så altfor lett for noen å ta feil koffert, eller rett og slett bare stjele kofferten din. Og hvor kjipt er det ikke å få frastjålet både pc, kamera og andre dyre ting? Det hender også at hvis du må mellomlande steder blir kofferten borte på veien, og du får den ikke før et par dager etter du har kommet frem. Derfor kan det være smart å ha et ekstra klesskift og mobillader i håndbagasje.

– Ta ut valuta i Norge. Ofte koster det mye å bruke bankkort i utlandet, i tillegg til at enkelt steder enten ikke tar kort eller er litt shady så du ikke burde bruke kort. Veldig ofte tar de heller ikke visa electron, som man bruker når man er under 18 år.

– Har også skrevet et detaljert innlegg om selve pakkingen HER

– Ta med en suvenir fra alle land / byer du besøker. Selv kjøper jeg alltid et shotteglass fra hvert sted jeg besøker. Det er veldig koselig å ha det i etterkant! 

 

Skal du reise i sommer?