Dette gleder jeg meg til!

I forrige uke var Per Fredrik i Irland og jeg var overalt i Oslo og her hjemme for å dra i møter, fikse sponsede innlegg og lage Halloweenfest. Det var ekstremt hektisk! Denne uken derimot er det mye mer rolig og vi har mye bedre tid til hverandre. Derfor startet vi dagen med å ta lunsj i sentrum sammen.

Det er ikke akkurat så mange steder i Sandefjord som er åpne så tidlig, så vi må måtte være litt oppfinnsomme på hvor vi dro. Derfor sjekket vi ut en café vi ikke har vært på før, som het “Bare Beppe”. Der fikk vi veldig god suppe som var perfekt i dag siden det er Halloween.

I år har jeg virkelig feiret Halloween med både fest og massevis av bloggposter om Halloween. Nå som Halloween straks er over hopper jeg rett inn i julemodus. Det er så mye koselig jeg har lyst til å gjøre denne julen, og jeg må rett og slett bare sette meg ned og skrive en lang liste med alle tingene, før det er MYE.

Jeg gleder meg til å pynte opp med juletre og pynt rundt i huset, og lys utendørs. Jeg har også tenkt til å ha noen slags julefester med venner og jule venninnekvelder. I tillegg så må vi få dratt på alle mulige julemarkeder som finnes. Det er jo så koselig å dra på. Ååååh, som jeg gleder meg! 

Nå skal vi se på noen Halloween episoder av Modern Family og South Park med litt god mat. Det blir kos! 

Jeg stenger kommentarfeltet

Noe som egentlig er ganske fascinerende er hvor mye kommentarer har å si. Her på bloggen kan folk legge igjen anonyme kommentarer så mye de vil. De kan vrenge ut de styggest tingene rett ut fra levra si, også trenger de ikke å stå til rette for det.

Det er ingen politi som gidder å bry seg med mindre det er en drapstrussel, og til og med da er det ikke sikkert de gidder å bry seg. Her kan folk som har hatt en kjip dag eller bare har et kjipt liv få ut alt de vil av dritt de har på innsiden.

Jeg som blogger må personlig godkjenne / ikke godkjenne hver ENESTE kommentar. I løpet av en dag kommer det inn MYE forskjellig. Det er mange kommentarer der folk faktisk er skikkelig hyggelige. Men så kommer det også mye oppgulp fra personer som ikke kan ha det særlig godt med seg selv. Siden jeg har en funksjon her på bloggen der jeg godkjenner / ikke godkjenner kommentarer manuelt, må jeg lese alt folk sender inn og ta stilling til det.

Jeg må lese alt som folk sier. Og vet dere hva? Jeg er drittlei. Jeg er så lei av å måtte ta imot dritt fra mennesker HVER ENESTE DAG, som skal fortelle meg at jeg ikke har perfekt grammatikk, eller som skal si at jeg er en talentløs blogger som ikke har en dritt å komme med fordi jeg skriver lister (som btw klikker sjukt bra, så eheee).

I løpet av oktober har jeg i gjennomsnitt hatt over 14’000 forskjellige mennesker innom bloggen hver eneste dag. Jeg får kanskje mellom 50-100 kommentarer hver dag her på bloggen. Det vil si at cirka 0,5% av de som leser bloggen legger igjen en kommentar. Det er så få mennesker at det faktisk ikke gir et representativt syn på tankene til folk om bloggen min.

Men altfor ofte får disse 0,5% altfor stor plass i min hverdag. De får lov til å komme inn i hodet mitt og stoppe meg når jeg egentlig har lyst til å skrive om det ene eller det andre, og det er faktisk ikke greit. Så derfor stenger jeg rett og slett hele kommentarfeltet. Jeg vil leve livet mitt på den måten jeg vil, og jeg gidder ikke å ta imot mer anonymt oppgulp fra gud og hvermann.

Om du faktisk er et hyggelig menneske og lurer på noe får du heller legge igjen spørsmålene dine på facebookgruppen min HER. Snapchat ( stinablogg ) kommer jeg til å åpne en liten periode på søndager, så dere kan sende inn spørsmål til ukens spørsmål. Ellers enn det så får dere som har det kjipt her i livet og som liker å sende meg dritt anonymt her på bloggen, finne dere en hobby eller noe. For nå gidder jeg ikke at bloggen min skal være et sted dere kan slenge dritt på, for at dere skal føle dere litt bedre.

Jeg er den eneste bloggeren som gjør det..

Endelig mandag og nye uke! Denne uken har jeg lyst til å få unnagjort så mye jobb med bloggen, og virkelig gi dere 100%. Forrige uke var helt ekstremt hektisk, og jeg følte jeg nesten ikke rakk å puste mellom slagene.

Denne uken derimot er mye mer roligere på avtale-planen, så da kan jeg ta meg mye bedre tid til bloggen og forhåpentligvis rekke å gjøre en god del videoredigering til YouTube kanalen min.

Å legge ut 3 innlegg hver eneste dag og 1-2 videoer hver eneste uke er virkelig ikke bare-bare og det kjente jeg spesielt godt i forrige uke da det var hektisk. Hehe! Det er jo en grunn til at jeg er den eneste bloggeren (av det jeg vet om) som lager så mye innhold hver uke! Men heldigvis er det så utrolig gøy, og det er fascinerende hvor mye mer jeg liker å blogge nå som jeg gjør det mer enn før. 

I dag startet vi uken med litt lunsj på Kokeriet. Det er virkelig det mest koselig stedet jeg vet om i Sandefjord. Der er det alltid litt mørkt og lunt, også er det masse telys overalt og utsikt rett ut mot havet. Så idyllisk! Maten er også veldig god! 

Nå holder jeg på å planlegge uken og hvilke blogginnlegg jeg ønsker å skrive. Fortell meg gjerne om dere har noen ønsker i kommentarfeltet. Elsker å høre forslag fra dere!

5 Sminke hacks!

💗 Velg en rouge med litt shimmer i seg, for å få kinnet til å poppe. En matt rouge gjør ofte at kinnet kan se litt flatt ut.

💗 Bruk litt hvit øyenskygge rett under øyenbrynet for å gi brynet et løft.

💗 Bruk en «blending brush» for å duse ut øyenskyggen, så den ikke ender brått og gir harde linjer.

💗 Legger du litt pudder på leppene før du legger på leppestift, holder leppestiften mye lengre og den setter seg mye bedre.

💗 Aldri bruk limet som følger med til vipperemser. Det limet er i 99% av tilfellene altfor dårlig. Kjøp heller et DUO vippelim, som varer til mange påføringer, og som også gjør at vippene sitter på mye bedre.

Vil du si din mening?

annonse

Visste du at din stemme er ekstremt viktig for samfunnet og merkevarer? DU kan være med på å forme blant annet hvordan butikker gjør ting, og hvordan politikken styres. Det er jo ganske kult, eller hva? 

Et eksempel på dette er når det var valg nå i høst. Jeg var så irritert over at det ikke gikk ann å stemme over nett, og syns det er kjipt at de som ikke hadde tid til å møte opp på valgdagen, eller ikke har helse til det, ikke får stemme. Det er rett og slett ikke ok! Rett før avstemmingen satte meningstorget.no igang en spørreundersøkelse for å spørre hva folket faktisk ville. Ville de stemme over nett, eller ville de dra til lokalene? Vel, det var ingen tvil om at jeg ikke var alene om å tenke at man burde stemme over nett!

Takket være denne spørreundersøkelsen som meningstorget hadde, kan det faktisk hende at vi kan stemme på nett ved neste valg. Det vil gjøre at mange flere kan stemme, og hvor fantastisk er ikke det? Det har også tatt en undersøkelse for å sjekke hvor mange som pendler med sykkel, og det var hele 12%! 

Dere husker kanskje jeg skrev om Meningstorget for et år siden? (les innlegget HER). Meningstorget har i alle fall massevis av spørreundersøkelser DU kan svare på hvor som helst, og når som helst for å ytre DIN mening. Enten om du sitter på toget på vei til jobben, du venter på en venninne som du skal ta en kaffe med, eller du rett og slett bare har litt tid til overs på en kvelden, kan du svare på spørreundersøkelser. 

For å være med på og forme hvordan ting blir i fremtiden må du være over 18, og du lager enkelt bare en bruker på meningstorget.no. Det tar cirka 5-10 minutter å fylle ut hele profilen, da de spør om litt forskjellige ting, for å kartlegge dine interesser, så du får spørreundersøkelser som faktisk er relevante for deg. Så fort du har fylt ut profilen din er det bare å sette igang med spørreundersøkelsene! 

En liten bonus er at du faktisk får bonuspoeng hver gang du svarer på en spørreundersøkelse. Disse poengene kan du donere til veldedige formål, eller så kan du ta de ut som gavekort eller cash. Alt etter hva DU vil! Meningstorget er forresten i 32 (!) forskjellige land, og de lar deg være med på å ytre dine meninger! 

Så folkens, er dere klare for å være med på å forme fremtiden? Det er jeg i alle fall! Klikk deg inn HER for å starte!

Halloween-fest, Rolle i Vikings, Savn, Nedtur ++ Uken som gikk #34

// inneholder reklame

Ukens opptur
– På fredag samlet alle bloggerne i Side2 seg og vi hadde møte hos Egmont. Jeg var veldig nervøs før møtet siden jeg var usikker på hvordan fremtiden kommer til å bli. Vel, møtet gikk amazing! Jeg er helt sikker på at Egmont kommer til å gjøre en kick-ass jobb for oss bloggerne fremover!

Ble også kjent med masse nye bloggere, som jeg virkelig ser frem til å bli enda bedre kjent med i fremtiden. Det er så gøy med blogger-kollegaer. Det er jo et litt sært yrke vi har, og ikke mange som forstår hvordan ting egentlig er, og da er det gøy å ha noen kollegaer som holder på med det samme! 

Ukens høydepunkt
– Det er uten tvil Halloweenfesten som vi hadde i går! Det var så utrolig gøy, og folk hadde virkelig kledd seg opp! Hele innlegget kan du se HER

Ukens favoritt produkt 
– Denne uken tok jeg av vippe extensionene mine etter å ha brukt det siden starten av året. Jeg har allerede rukket å teste litt forskjellige vipper, og har funnet en favoritt! Min favoritt gir skikkelig mye volum, de er behagelige å bruke, jeg kan bruke de flere ganger, også er de så nydelige! På bildet under har jeg på vippene! Vippene finner du på salg HER nå. De er forresten fra Ardell.

 

Ukens nedtur
– Dette er opptur og nedtur. Oppturen er at Per Fredrik fikk rolle i tv-serien Vikings! Det er jo den 5. største tv-serien i verden nå, så det er skikkelig stas! Så stolt av han! Nedturen er derimot at han måtte reise fra meg fra onsdag til lørdag. Så vi savnet hverandre veldig mye!

Ukens tanke
– Denne uken har vært ekstremt hektisk, med både 3 dager fullstappet med møter i Oslo, og pynting til Halloweenfest, i tillegg til selve festen. Jeg liker når det er hektisk, men ikke såå hektisk! Da føler jeg at alt bare flyr over hodet mitt hele tiden, og jeg rekker ikke gjøre alt jeg vil gjøre. Hodet mitt blir bare et kaos og jeg klarer ikke å finne roen. Til uken blir det mye mer rolig, og det blir deilig! 

 

Ukens koselige
– Denne uken startet veldig rolig og koselig med middag på en ny restaurant her i Sandefjord, sammen med Per Fredrik. Slike middager der vi bare er oss to, og kan slappe helt av; det er så koselig!


Hvordan var din uke? 💗

Slik ble Halloween-festen!

I går hadde vi virkelig tidenes Halloweenfest! Rebecca og jeg hadde brukt mange timer både på fredag og lørdag til å pynte opp og lage både jello shotter, velkomstdrinker, cup cakes og kake, sånn at det skulle bli skikkelig Halloweenstemning her! Det ble det virkelig! Knipset massevis av bilder av all pynten så det kan dere klikke dere inn HER for å se.

Festen i går ble veldig vellykket! Alle hadde kledd seg ut skikkelig bra og var så skumle! Tror nok den skumleste av alle var broren til Per Fredrik, Ståle. Han hadde blod og hvit sminke i hele ansiktet, også fikk jeg røde linser av meg for å toppe det hele! 

Vi danset til langt på natt, og spilte en skummel versjon av “jeg har aldri” med spørsmål Rebecca og jeg hadde laget på forhånd. Skikkelig halloweentema! Anbefales virkelig. Noen av spørsmålene var; “Jeg har aldri; kastet egg på et hus / sett et gjenferd / vært på et nedlagt mentalsykehus / vært i en skog midt på natta. Det ble så gøy!

I dag kjenner jeg virkelig at jeg festet til rundt 3 i går, for herregud så sliten jeg er! Nå har det jo vært en ekstremt hektisk uke, så jeg er nok litt ekstra sliten nå som jeg endelig kan senke skuldrene. PS; Hvis dere vil se enda mer av festen kan dere sjekke ut snapchat; stinablogg. Men da må dere være raske, for snappene går snart vekk!

 

BH strl, Flytte til Utlandet ++ Ukens spørsmål #183

// inneholder reklame

Hva er bh-størrelsen din?
– Det varierer mellom 65D og 70D. Kommer litt ann på når i måneden det er. Hehe!

Hvor har du kjøpt sofaen din, den hvite på bildene over? 
– Den er fra IKEA. Den er i “norsborg” serien med “finnsta hvit” farge. Syns den er så fin! Man kan også ta av trekkene og vaske de. Det er et must til hvit sofa!

Hvilken shampoo og balsam bruker du? Du har alltid så fint hår!
– Takk som syns det! Jeg har brukt den samme sjampoen og balsamen veldig lenge nå, og jeg digger de! De er perfekt for å styrke håret, samtidig som det blir mykt og glansfullt. Siden jeg vil gi håret mitt ekstra mye næring bruker jeg en hårkur annenhver gang jeg vasker håret.

Jeg bruker alt fra Redken. Shampo HER (35% rabatt nå!), balsam HER (35% rabatt nå!), hårkur HER (40% rabatt nå!)

Hvorfor er ikke du med i Nordic screens lenger? (YouTube-nettverk)
– Det er veldig lenge siden jeg var hos de. Grunnen til at jeg byttet over til United Screens er fordi jeg rett og slett ikke fikk nok ut av partner-avtalen. Hos United Screens stortrives jeg og de er vanvittig dyktige!

Hvordan var du på skolen? Var du best i alt, eller kun et par ting?
– Jeg var ganske ok i det fleste fag. Men matte og engelsk var de fagene jeg uten tvil gjorde det best i. Jeg syns begge deler er så spennende og morsomt. Husker når søsteren min gikk på 1. vgs og jeg gikk i 7. klasse. Da pleide jeg å stjele mattebøkene hennes for å gjøre matteoppgaver. Haha, jeg har alltid vært en tallnerd!

 

Er det helt bestemt at dere flytter til London nå som Per Fredrik fikk rollen? og når? Håper du ikke slutter å blogge <3
– Nei, absolutt ikke. Det hadde eventuelt blitt til Dublin i Irland vi måtte flyttet, men det blir ikke nødvendig, siden rollen ikke er så stor at de trenger Per Fredrik der over en lengre periode. Neste gang Per Fredrik skal ned og filme så skal vi bo på hotell, og det er nok sånn det fortsetter å bli. Om det forandrer seg så hadde jeg ikke sluttet å blogge uansett altså. Hehe!

Har dere en utleie del i huset som dere leier ut? 
– Nei. Huset er delt opp i 2 deler, en som er vanlig del også en ekstra del siden det er “generasjonsbolig”. Men den ekstra delen har vi gjort om så det er studio, treningsrom, ekstra kjøkken og bad, også et lagerrom. Da vi flyttet inn kunne den sikkert blitt leid ut, men det er vi virkelig ikke interessert i.

 

Hvorfor feirer de fleste og fester i helga her? Halloween er jo ikke før tirsdag?
– De fleste kan ikke akkurat fest på en tirsdag, så da tar man alltid den helgen som er nærmest selve dagen. Men tipper de fleste som går “trick or treat” går på tirsdag.

Hvordan har det gått med deg etter at du tok botox for sinnarynken? Jeg sliter med samme problem.. 
– Det har gått helt fantastisk! Jeg har mye mindre spenningshodepine og nakkesmerter. Merket ekstremt godt når det gikk ut at det hjalp for å si det sånn.

 

Jeg lurte på hvor gammel er du? Du ser så ung og pen ut!
– Tusen takk! Jeg er 24 år gammel. Født i 1993.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

Slik ser huset ut på Halloween!

sponset pynt fra coolstuff.no

(forhåndsskrevet innlegg)

Nå kommer straks gjestene, og jeg har nettopp blitt ferdig med alt jeg måtte fikse før festen begynner. Rakk også å ta massevis av bilder så dere kan se hvordan det har blitt her! Syns det ser skikkelig skummelt og Halloween’ete (er det et ord?) ut her! 

På snacksbordet er det velkomstdrink som er sangria, cupcakes med skumle figurer, sprøyter med sangria, jello shots, kake og masse godteri! Er det Halloween, så er det uten tvil å gå all-in på godteriene! Selv skal jeg gomle masse godteri og digg i kveld, med mye alkohol. Hehe! 

Nå må jeg nesten runde av her, for nå kommer det gjester. Skal prøve å holde dere oppdatert via snapchat utover kvelden! 

Slik ser jeg ut på Halloween!

Nå har jeg nettop sminket meg ferdig og begynner å blir klar for Halloween fest. Det er fortsatt en del ting som må gjøres før alt er klart. Men sminke og kostyme er i alle fall på plass! I år gikk jeg for cheerleader som det har gått skikkelig dårlig med på trening og som har falt skikkelig og dødd.

Blod er smurt utover hele ansiktet og på armene, og det ser så sjukt kult ut! Jeg har ikke gått for en så kul look før, så det er ekstra stas at det ble så ekstremt! Linsene setter virkelig prikken over i’en på dette kostymet. De ser jo helt sinnsyke ut!

Nå skal jeg tenne på fakler, lage velkomstdrink, og gjøre de siste forberedelsene. Skal prøve å få rukket å ta bilder og blogge før gjestene kommer. Men da må jeg være effektiv. Hehe!

Er det noen av dere som skal feire Halloween i kveld? Lurer så fælt på hva dere skal være! Syns det er så gøy å høre!