Vinn kamera fra Canon!

Nå har endelig nomineringen til Vixen blog awards åpnet. Helt frem til 22. oktober kan du nominere dine favorittblogger i 15 forskjellige kategorier. For et par år siden ble jeg nominert til årets skjønnhetsblogger, og det var virkelig en fantastisk opplevelse. Jeg kan stolt si at jeg kom blant topp 5. Siden den gang har bloggen min utviklet seg, og den har blitt mye bedre. Nå er bloggen min mer en livsstilsblogg, hvor mote, trening og hverdag står i fokus.

Hadde blitt så utrolig glad og takknemlig om dere ville nominert meg til Vixen blog awards. Av kategoriene som finnes tror jeg: “Årets blogger”, “Årets livsstilblogg”, “Årets moteblogg” og “Årets treningsblogg”, “Beste outfit of the day” er de kategoriene som passer min blogg. Nominer meg HER Alle som nominerer noen er med i trekningen av å vinne Canon PowerShot G7 X-kamera, fra Vixen. Til en verdi av 5999,- kr. Les mer om kameraet her.

“Beste outfit of the day”

“Årets treningsblogg”

 

Nytt til leiligheten

Nå som Roger og jeg har bodd i Oslo i to måneder, var det virkelig på tide å gjøre det litt mer hjemmekoselig her. Selv er jeg ikke noe veldig glad i å ha altfor mye pynteting overalt. Men noen få ting må til! Da søsteren min var innom i Oslo i forrige uke hjalp hun meg med å plukke ut noen nye fine puter til sofaen. 

Syns det ble veldig fint at alle putene er så forskjellige, både i farge, tekstur og størrelse. Men enda så passer de så godt sammen. Er dere ikke enige? Alle putene er forresten fra Kid interiør. Hadde skikkelig flaks med at det var 40% tilbud på alle puter den dagen jeg var innom, så er ikke helt sikker på prisen på de forskjellige putene. 

 

Friske og ekte blomster har blitt et skikkelig must for meg. Jeg har lagt min elsk på rosa roser og orkidèer. Begge blomstene er så vakre, og de lyser virkelig opp hele stuen! Perfekt hvis man vil ha en fargeklatt her og der, men samtidig ikke vil at den skal være for stor. 

Dagens antrekk – Teddy Jacket

Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter en liten tur ute i sentrum med min kjære. Var innom Oslo City en tur og tittet litt i butikkene. Fant en søt peplumtopp hos Bik Bok som ble med hjem. Syns peplumtopper er så fine! De viser frem midjen på en skikkelig god måte, i tillegg er det så søte! Er dere ikke enige? Jeg er i alle fall helt forelsket i dem. 

Nå står  Roger og lager litt proteinpannekaker til oss. Han lager virkelig kjempegode proteinpannekaker! Har lagt ut oppskriften på de før HER, og de må dere prøve ut. Syns vanlige proteinpannekaker smaker litt vel tørt og dritt. Men disse er kjempegode! 

Nelly.com (HER) – Jakke  //  Bik Bok – Bukse  //  H&M – Genser

Daniel Wellington (HER) – Klokke  //  Ukjent – Kjede 

(reklamelenker)

♥ Hva syns du om dagens antrekk?

Oppskrift: Grove rundstykker

I dag lagde jeg grove rundstykker, og de ble så gode at jeg bare må dele oppskriften med dere! Disse rundstykkene er sunne og passer perfekt til frokost og lunsj. Ha de med i nistepakken og du har en fin lunsj! Det går fint ann å fryse de ned, så her er det smart å lage en del av gangen. Tro meg, disse rundstykkene går for unna!

Oppskriften gir 16 rundstykker

Dette trenger du:

♥ 1/2 pakke fersk gjær

♥ 4 dl melk, lunken

♥ 1 ts salt

♥ 3 ss olje

♥ 1 dl havregryn

♥ 5 dl sammalt hvete

♥ ca. 4 dl hvetemel 

Sånn gjør du:

♥ Forvarm ovnen til 230 grader. 

♥ Smuldre gjæren i en bakebolle, tilsett litt av den lunkne melken og rør ut gjæren.

♥ Hell i resten av melken, salt og olje.

♥ Rør inn havregryn og sammalt mel.

♥ Tilsett hvetemelet litt og litt, til deigen er jevn og smidig slik at den slipper redskap og bolle.

♥ Dekk bakebollen med en tallerken eller plast og la deigen heve til dobbel størrelse.

♥ Elt den ferdighevede deigen litt og trill en jevn pølse som du deler i like store deler. 

♥ Trill glatte, sprekkfrie rundstykker. Legg de på bakepapir på en bakeplate.

♥ Dekk med plast og la dem heve til dobbel størrelse eller til et lett fingertrykk går langsomt tilbake.

♥ Pensle med vann like før du steker. Stek rundtstykkene på 230 grader i ca 10 minutter. Avkjøl på rist.

Håper det smaker ♥

Overraskende klessalg!

I går hadde jeg og tre andre bloggere; Donna, Nora og Aurora klessalg utenfor Arkaden i Oslo. Jeg var veldig spent på hvordan det kom til å gå, og om det kom til å komme mange. Til min store overraskelse kom det veldig mange mennesker, både blogglesere og tilfeldige mennesker som gikk forbi på gaten og så at det var klessalg. Det er en stund siden jeg har ryddet ut av garderoben min. Så jeg hadde tre stappfulle IKEA sekker med klær, sko, vesker og smykker. Og jeg fikk utrolig nok solgt nesten alt! Har noen få ting igjen, som jeg heller får selge en annen gang. 

Som den flinke bloggeren jeg er, klarte jeg å glemme speilrefleksen hjemme *susa*. Så jeg har måttet låne noen bilder fra Nora

Ble helt rørt over at så mange av dere kom for å hilse på, og for å ta bilde. Blir alltid litt satt ut når dere spør meg om å ta bilde med dere. For jeg er jo bare en vanlig person, med en litt annerledes jobb? Hehe!

 

Nå kommer snart Roger hjem fra offshore, så dere kan tenke dere jeg gleder meg til å se han igjen?! Han har vært borte siden mandag, men det føles mer ut som tre måneder. Heldigvis har han ringt meg mange ganger hver dag, og vi har sendt masse meldinger og bilder på snapchat. Så har fått dekket en liten del av min daglige dose av  Rogger. Hehe! 

Søndagsfrokost

God morgen ♥

Håper dere har hatt en fin helg så langt! Der har jeg virkelig hatt. Har rukket så utrolig mye denne uken, at jeg er helt forbauset over meg selv. Jeg har vært barnevakt for en chihuahua, møtt Britney Spears, vært fram og tilbake til Hokksund to dager for å hente alle klær til klessalg, hatt søsteren min på besøk, hatt klessalg, vært på åpningskurs med Nordic Screens, vært hos kiropraktoren to ganger og mye mer! Så denne uken har virkelig sust forbi. 

Nå til uken har jeg mye mindre ting på planen, og forhåpentligvis har jeg mye mer tid til bloggen. Har allerede mange spennende idèer i hodet mitt, som jeg må prøve å få til neste uke. Det skal bli gøy! 

I dag skal jeg rydde og vaske over leiligheten og gjøre litt søndagsting. Prøver alltid å få unnagjort så mye som mulig på søndager, så jeg slipper å ta med de tingene inn i en ny uke. Liker virkelig ikke å la ting henge over meg, så da er det bedre å få det unnagjort med en gang! Har allerede skrevet en lang liste med ting jeg skal gjøre i dag. Så nå må jeg virkelig sette i gang!

Britney Spears for Change event

I går var jeg på et event med Britney Spears og en hel haug med presse og bloggere. Britney skal gi ut en undertøyskolleksjon sammen med undertøyskjeden Change, og besøkte i den anledning Norge. Jeg var så heldig å få se henne på nært hold. Men fikk dessverre ikke ta bilde med henne. Det var kun noen få som var på Meet and Greet i forkant som fikk ta bilde med henne. 

Men jeg var heldig og fikk plass på tredje rad under visningen, så jeg fikk sett henne på nært hold. Den dama holder seg virkelig godt! Jeg syns hun ser mye bedre ut nå enn hva hun har gjort på lenge. 


June, meg og Erika


Likte undertøyet veldig godt. Delikate farger og blonder er utrolig nydelig!


Britney ♥

Hyggelig å se så mange av dere på klessalget i dag! Blir helt rørt hver gang noen av dere kommer bort for å ta bilde med meg. Dere er så gode! Send meg gjerne bildene på mailen min [email protected] 🙂

Jeg selger klærne mine i morgen!

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter møtet med Britney Spears. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder med henne, men satt på tredje rad, så jeg så henne veldig godt. Hehe! Bilder fra visningen kommer i morgen! Først vil jeg bare vise dere litt av tingene som jeg skal selge på klessalget i morgen. 

I morgen er det nemlig markedsdager i Karl Johan, og da skal Donna og jeg, pluss noen andre bloggere, ha hver vår bod hvor vi skal selge masse skatter fra garderobene våre. Jeg skal selge en del topper, gensere, kjoler, smykker, vesker og sko. Har tre proppfulle IKEA poser med ting jeg skal selge. Så her er det nok noe til alle! Klærne er for det meste i strl xs, men har også en del gensere i strl one size som tilsvarer s/m. Skoene er i strl 37. Kommer til å selge tingene veldig billig! Kom gjerne innom for å si hei også 🙂

Sted: Arkaden (den plassen som ligger som ligger ut mot Royal Christiania) i Oslo, rett ved Karl Johan

Tid: 10:00 og utover dagen


blusen kommer til å selges


kjolen kommer til å selges


sko kommer til å selges


kjede kommer til å selges 


Skjorte kommer til å selges


Skjorte kommer til å selges 


Skjorte kommer til å selges


Topp kommer til å selges

 

Jeg skal møte Britney Spears!

Gjett hva jeg skal i dag? Jeg på VIP event med Britney Spears. Altså, hvor sykt kult er ikke det? Den siste tiden har Britney jobbet med undertøyskjeden Change, og de har laget en utrolig fin undertøyskolleksjon sammen. I dag er dagen som kolleksjonen kommer ut i butikk, og i den anledning skal det være en stor pressevisning, der selveste Britney skal være. 

Kjenner det kribler litt ekstra i magen, bare av tanken på at jeg skal se henne i dag. Hun var jo mitt store idol da jeg var litt yngre. Tror nok at jeg kommer til å bli veldig starstruck etterpå! Får håpe jeg får tatt et bilde med henne. Det hadde virkelig vært gøy! 

Men over til noe annet. I går satt jeg på nytt tape extension på mitt kjære hodet igjen. Vet ikke helt om jeg skal syns det er hyggelig eller ei, at så mange av dere syntes jeg var finere uten. Men jeg syns ikke håret mitt er noe finere uten extensions i alle fall. Og man må jo høre på hva man selv syns, hvis ikke blir det helt feil! 

Det håret jeg satte på er fra locksandbonds.com og er virgin tape extensions. Det har fantastisk kvalitet, og ser utrolig bra ut! Jeg bruker 8 pakker av fargen #4 medium dark brownl. Jeg liker å ha ganske tykt hår, så derfor har jeg såpass mange pakker. Har brukt hår fra locksandbonds i 3 år og kunne ikke vært mer fornøyd. Nå er det akkurat 2 år siden jeg begynte med tape håret dems, og jeg er helt hekta! Jeg får håret sponset, men jeg hadde ikke giddet å brukt det i 3 år hvis det ikke var så bra som det er!

PS: I morgen selger jeg masse av mine moteskatter på baksiden av Arkaden (den plassen som ligger som ligger ut mot Royal Christiania) i Oslo, rett ved Karl Johan. Jeg står der med noen andre bloggere fra 10:00 og utover dagen. Håper å se mange av dere der! Kom gjerne innom bare for og si hei også 🙂 Kan prøve å få lagt ut en liten sneakpeak av tingene jeg skal selge senere i dag!

Uten hair extensions

God morgen ♥ Nå har jeg nettopp tatt av alle hair extension festene jeg har hatt på hodet. I dag skal jeg nemlig sette på helt nytt hår. Og gud som jeg gleder meg! Har hatt det håret jeg hadde nå, siden begynnelsen av mai, og har jo farget det et par ganger også. Så det har virkelig begynt å bli slitt. Men det er overraskende hvor mye det har tålt!

Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av hvordan håret mitt ser ut uten hair extensions. Syns det faktisk begynner å få litt lengde nå. *endelig* Har vært et skikkelig lang prosjekt å få det til å vokse ut etter at jeg klipte meg for snart tre år siden. For da klippet frisøren en Victoria Beckham sveis på meg, som er langt forran og kort bak. Dere skjønner kanskje hva jeg mener? 

I alle fall. Når jeg skulle få det til å vokse ut måtte jeg hele tiden klippe det håret som var forran, og la det bak gro, sånn at alt håret skulle vokse seg like langt. Håret som var i bakhodet mitt var rundt 15-18 cm langt da jeg klipte det for 3 år siden, og nå er det hele 35 cm langt. Så det har jo vokst veldig mye! Så nå er endelig alt håret like langt, og det kan endelig bli litt lengde på det! 

Kommer til å fortsette med hair extensions frem til det er rundt 50 cm langt. Så det er fortsatt ganske mye igjen. Men håret mitt er sunt, og jeg vet hvordan jeg skal behandle det. Så forhåpentligvis tar det ikke altfor lang tid. I mellomtiden blir det hair extensions på mitt hode. Får helt angst av å ha kort hår. Føler meg virkelig ikke som meg selv med det. Helt merkelig! Jeg må jo ha det lange håret, hvis ikke er jeg jo ikke “stina”. Om dere skjønner? Selv om sikkert en hel haug av dere sier “åh, du ser sååå voksen ut med kort hår”. Men er meningen å se gammel ut plutselig? Er ikke meningen å se ut som man selv vil?