Ny smykkehenger!


Fikk to søte smykkehengere fra FuzzyHead i dag. De koster faktisk bare 134,- per stykk, utrolig billig! Og frakten er virkelig å skryte av, tok 2 dager. Utrolig kjapt! Du kan kjøpe den her. Nå har jeg hengt opp alle smykkene mine på begge hengerene. Får den “henge-i-butikken” følelsen. Og det liker jeg! Det var jo tross alt der jeg ble forelsket i alle smykkene mine ♥ 

 

♥ Kjekt, ikke sant?

 

Stina <3

🌟GENSER 🌟

annonse

NLY BUKSE – HER

Bilder av leiligheten min!

Siden det er så utrolig mange som har spurt meg om jeg kan legge ut bilder av leiligheten, må jeg nesten bare gjøre det. Skulle egentlig vente til den var heeelt ferdig. Altså, den mangler noen bilder på veggene, og sengen min mangler. Nå har jeg kun madrassene til den. Men siden jeg er syk for dagen må jeg blogge om noe. Siden jeg ikke akkurat orker å fikse meg og ta outfit bilder, eller gå ut å gjøre noe interessant. Så da ble det bilder av leiligheten.


Ja, jeg har faktisk soverom og stue i samme rommet. Og jeg bor alene. Maaange som har spurt om det. 

♥ Hva syns du om leiligheten min?

 

Stina <3

🌟GENSER 🌟

annonse

NLY GENSER – HER

🌟JAKKE 🌟

annonse

NLY JAKKE – HER

Svar på spørsmål fra spørsmålsrunde!

Hvorfor blogger du?
– Når jeg begynte å blogge var det fordi jeg ville ha et sted jeg kunne dele modellbildene mine på. Men etterhvert har det utviklet seg. Nå bruker jeg bloggen til å ta vare på minner, bilder og mye mer. Jeg syns det er utrolig gøy å blogge. Og jeg har blitt kjent med en del utrolige mennesker gjennom bloggen. Også er det utrolig koselig når så mange leser og kommenterer bloggen min.

Hvilken sminke bruker du?

– Kan lage et litt mer utfyllende innlegg om dette senere 

Lager du headere selv, eller er det noen andre som lager dem? Isåfall hvem?
– Jeg lager headeren min helt selv. Har laget header for en del andre også. 

Kan du lage header til meg?
– Det hender jeg lager headere til bloggere. Legg igjen en kommentar, så kan jeg se hva jeg får gjort. 

Hva inspirerer deg?
– Bloggere, modeller, mote. Alt egentlig! 

Har du noengang slitt med selvtilliten eller opplevd å ikke være fornøyd med ditt eget utseendet?
– Når jeg var mindre kanskje. Men ikke noe mer enn andre. Nå sliter jeg i alle fall ikke med selvtilliten min. Har det veldig bra med meg selv.

Hvor mange seriøse forhold har du hatt?
– Har hatt ett par som har vært sånn halvveis seriøse. Vil ikke gå mer inn på det enn det. 
 

Kan du legge ut bilder av leiligheten din?
–  Jeg har faktisk ikke blitt heeelt ferdig med leiligheten min enda. Men skal gjøre det så fort jeg kan.

Hvordan føltes det å flytte fra lille Hokksund til store Oslo?
– Utrolig deilig! Hatet å bo på landet og langt unna alt og alle! Så det er helt nydelig å bo i Oslo fremfor Hokksund. Her har jeg alt jeg trenger. Savner selvfølgelig alle vennene mine i Hokksund og rundt der. Men det går fortsatt ann å møte de.

 Hvordan ser du på ditt eget liv? Komfortabel med slik det er nå eller er det ting du skulle ønske var annerledes?
– Med tanke på at jeg er 18 år, bor for meg selv helt alene og har jobb på et av de bedre kokkestedene i Norge er jeg veldig fornøyd. Jeg får drive med det jeg vil både som kokk, modell og blogger og trives med det. 

Hvilke blogger leser du?
– Jeg leser tcmn, sophieelise, nettenestea, fotballfrue, ingrrrid, explode, carolinemaria og mange andre randoms (trykk på navnene for å komme inn på bloggene dems).

 Hva liker du best å lese om i en blogg?
– Outfits, jeg elsker outfits. Blir utrolig inspirert av det! Men da må det selvfølgelig være kvalitet på det. Ikke sånn i speilet, med webcam osv. Hater når jeg ser det. Uff. Uansett. Liker veldig godt å lese om hverdagen til bloggere, trening, kosthold, sminke, mote. Alt av jenteting!

 Har du / Har du hatt kjæledyr?
– Nå har jeg ingen kjæledyr og har heller ingen planer om å ha det, siden jeg jobber så mye. Jeg har hatt både hunder, katter, marsvin, kaniner og alt mulig før.  
 

 

♥ Fikk du vite noe du ikke visste fra før om meg?

 

Stina <3

🌟GENSER 🌟

annonse

NLY GENSER – HER

 

Frokost med Isabella i Oslo!

Uff, har hatt feber siden torsdag. Har vært helt forferdelig. Har ikke klart å gjøre annet enn å bare ligge rett ut de siste dagene. Men i går følte jeg meg faktisk bedre, så da dro jeg og Isabella ut på byen, nærmere sagt Luux. Vi danset og hadde det gøy! Og jeg ble kjent med en del mye mennesker. Samt at jeg også møtte mange fra det jeg bodde før. Ble helt sjokkert over å møte de på Luux.

I dag våknet jeg opp med den værste stemmen noensinne. Siden jeg hadde feber inntil i går (som har kommet tilbake nå, fml) hadde stemmebåndet mitt vrengt seg helt, så nå høres jeg ut som en gammel dame, som har røyket altfor lenge! Ikke veldig pent!

Har faktisk ikke spist frokost enda. Så nå skal jeg og Isabella til Oslo en tur for å spise.

– Hva skal du i dag?

Stina

Kontakt

Det finnes finnes flere måter du kan kontakte meg på. Dersom du er en leser og lurer på noe, anbefaler jeg deg å spørre i kommentarfeltet. Så kan jeg svare deg så godt som mulig der.

Hvis du ønsker å inngå samarbeid kan du sende en mail til: [email protected]

 

Du kan også følge meg på forskjellige plattformer:

YouTube

Facebook

Bloglovin

Instagram (@stinablogg)

Snapchat: stinablogg

Legg meg til som venn på blogg.no, HER

 

Vil du sende post til meg? 
Send til: 
Stina Bakken
Pb1532
3206 Sandefjord