Ny videoblogg intro!

Som jeg snakket om på Facebook siden min har jeg laget en ny intro til videobloggene mine. Den jeg hadde før har blitt litt gammel. Har filmet mye nytt siden den ble lagd. Så nå har jeg lagd en ny intro, men med samme musikk. Aner fortsatt ikke hva sangen heter, siden jeg fant den i en video på youtube. Håper dere liker den!

 

♥ Hva syns du om den nye introen?

 

Love Stina <3

Ukens blogg er trukket!

I alt malestyret på rommet mitt, hadde jeg helt glemt bort  å kåre ukens blogg! Men nå har jeg funnet en blogg som er ukens blogg. Det var veldig vanskelig denne uken. Siden det var så mange gode blogger som var påmeldt. Det stod tett mellom tre blogger. Men denne bloggen vant. 

Ukens blogg er reneemw.blogg.no. Denne jenta er 18 år og kommer fra Askim. Hun har en sønn som hun blogger om, samt også hverdagen hennes, og treningsmote. Hun legger også ut utrolig fine antrekksbilder. Dette er en blogg verdt å sjekke ut!

 

♥ Har du vært innom bloggen hennes før?

 

Love Stina <3

Vaskedame!

Nå begynner vasken av veggene på rommet. Begynner å male i morgen. Wii! Måtte ha litt påfyll med energi. Så da er burn veldig kjekt når man ikke er kaffe-elsker!

Love Stina <3

Litt forskjell?

Love Stina <3

Spørsmålsrunde! – AVSLUTTET!

Siden mange har forespurt en spørsmålsrunde, setter jeg i gang en nå! Spør om hva du vil, bortsett fra sånne ting som er åpenbare at man ikke spør om (sex, osv). Jeg skal prøve å svare dere så godt jeg kan. Svarer mest sannsynligvis i en videoblogg. 

♥ Hva lurer du på?

 

Love Stina <3

Dagens antrekk

Hei småpuser! I dag har jeg hatt en ganske slitsom dag på jobb. Hodet mitt har ikke hengt med i det hele tatt. Men sånn går det når det er litt for mye å tenke på, på en gang. Men det er noe som er kjempe positivt. Og det er at jeg skal male rommet mitt. Det har tidligere vært grått og trehvitt (er det, det som det heter?). Men føler at det blir så innestengt og rotete. Så nå skal jeg male det helt hvitt. Wii! Gleder meg! 

Man kan trygt si at jeg er veldig minimalistisk av meg. Så jeg skal kaste ut pulten min også (den har feil farge! haha), mens jeg først er i gang.. Så i kveld skal jeg sitte å tegne hvordan møblene skal stå på rommet. Skal vaske i morgen. Og begynne å male på lørdag. Kjenner jeg gleder meg enda litt mer. Nå som jeg får delt det med dere! Og selvfølgelig skal jeg legge ut bilder mens jeg holder på! Hvis du vil se hvordan rommet mitt ser ut nå kan du trykke HER. Har gjort noen endringer på rommet, men da ser du i alle fall hvordan malingen er. 


Skjorte og bukse – Vero Moda // Sko – Din Sko // Veske – H&M // Kjede – Bik Bok // Klokke – Daniel Wellington // Trenchcoat – VIC

 

Love Stina <3

Alli Simpson

Har blitt helt forelsket i en tumblr side. Det er allisimpson.tumblr.com. Det er så utrolig mye fine bilder der. Anbefaler alle å ta turen innom tumblr siden hennes. Absolutt verdt å sjekke ut! Under kan du se noen av bildene fra hennes tumblr. 

Love Stina <3

Sminkevideo

♥ Hva syns du om videoen?

Love Stina <3