10 Ting jeg vil gjøre i Mai

I morgen er det 1 mai. Tenk at vi er så langt ut i året. Endelig er den verste delen av året ferdig, aka januar-mars. Føler det bare er sykt kalde, mørke og triste måneder. April varmer liksom opp, og i mai er det fullt opp med lys og varme.

Helt nydelig! Og ja, jeg er tidenes mest vær-person. Haha! Uansett, siden det er 1 mai i morgen tenkte jeg å fortelle dere noen av tingene jeg vil gjøre i mai!

Lage grønnsakshage på verandaen – Nå har jeg begynt å akklimatisere plantene jeg sådde i vinter, så de skal bli klare til å bli plantet ut. Det er fortsatt bittelitt for kaldt enda, men de begynner å bli så store at de må bare ut snart. Hehe! I år skal jeg gjøre grønnsakshagen på verandaen enda større og ha 2-3 kasser til, så jeg kan ha enda flere godsaker. Gleder meg til å lage salater med mat fra egen veranda!

Feire 17 mai – I år skal vi feire 17 mai i Sandefjord, også skal vi ha grilling med venner hos oss etterpå. Det blir koselig det! Må snike meg en tur på tivoliet også, og se om pysete meg tørr å ta en eneste karusell. Hehe!

Fortsette styrketreningen – Nå har jeg kommet igang igjen med styrketreningen, og den skal jeg fortsette med fremover. Gleder meg til å bygge opp litt styrke igjen i denne kroppen!

Grille masse – Per Fredrik og jeg har allerede rukket å grille en god del, og fremover blir det enda mer av det. Jeg har lyst til å eksperimentere litt med grillmat og lage noen skikkelig gode retter som jeg kan dele oppskrifter på med dere.

Det er jo så godt å grille, og jeg syns at kjøtt og grønnsaker smaker 1000 ganger bedre når det er grillet, så dette er virkelig matsesongen for meg!

Spa med jentene – Et par dager etter 17 mai skal jeg på Farris bad med jentene. Jeg bor jo rett ved, så jeg drar dit ganske ofte. Det er jo så deilig å slappe av der og bare få en helt ny giv. Så det blir koselig å dra dit sammen med venninnene mine!

 

17 Mai forberedelser – I år har jeg lyst til å dele masse 17 mai ting med dere. Alt ifra oppskrifter på desserter til kjoler og sminke til 17 mai. Har nettopp kjøpt en ting som er så morsom og fjollete, som jeg gleder meg skikkelig til å vise dere. Hehe!

Planlegge sommeren – Jeg liker best å reise på vinteren, for det er jo da jeg faktisk trenger varmen og reising. Men i år skal jeg på jentetur til Malta, også blir det sikkert noen weekendturer her og der. Må sette meg ned og planlegge alle stedene jeg vil besøke i år. Det er jo så mange steder i Norge man kan ta en liten tur til også, så det skal jeg sjekke ut!

 

Plante flere blomster på verandaen – Etter 17 mai er det trygt å handle inn sommerblomster, så da skal hele verandaen pyntes opp skikkelig! Jeg har allerede pyntet opp med masse stemorsblomster, påskeliljer og syrin allerede. Og jeg tenkte å handle inn litt flere stemor etterpå, siden de tåler nattkulden så godt samtidig som de er skikkelig fine. Holder dere selvfølgelig oppdatert! Hehe!

Gå flere skogsturer – Siden Per Fredrik har pollenallergi så har det kun blitt meg og Chloe på skogstur, men det gjør egentlig ikke noe. Noen ganger er det deilig å gå lange turer i skogen, høre på fuglene kvitre og bare gå rundt i sin egen verden uten telefonmas eller noe som helst. Så flere slike turer blir det fremover! Om pollen blir borte skal jeg få dratt med meg Per Fredrik også, hehe!

Være enda mer sosial – Jeg vil finne på enda flere ting sammen med Per Fredrik, venner og familie. Det er jo så gøy å være med de så det må jeg bli flinkere på. Det er jo litt kjøretid til de fleste av vennene mine og familien, men da er det bare å høre på en god lydbok eller litt kickass musikk. Litt kjøring skader ingen!

 

 

Hva er dine planer for mai? 😃

Vi gjenskapte et 6 år gammelt bilde!

I går var jeg skikkelig rastløs, så da tok jeg meg en tur til Drammen. Jeg hadde et par gartnerier jeg hadde lyst til å sjekke ut, også inviterte jeg Victoria med på lunsj.

Jeg rakk bare å stikke innom Plantebørsen i Lier, for der var det så mye fint å se på! Utvalget var enormt, og de hadde så mye fint og spennende! Plukket med meg noen veldig morsomme planter som jeg gleder meg til å plante ut i dag!

Jeg inviterte som sagt Victoria med på lunsj, og vi dro innom hele 4 steder før vi til slutt fant et sted å spise. Alle stedene vi var innom hadde enten ingenting fristende på menyen eller så var det ingen steder å sitte i skyggen. Hehe!

Det var så sinnsykt varmt i går at vi begge holdt på å koke ihjel. Altså, 25 grader i april kan jeg ikke klage på! Selv om jeg skulle ønske at jeg hadde gått for skjørt og ikke jeans. Hehe!

Vi endte til slutt opp på Pigen som ligger i sentrum. Der fikk jeg dødsgode blåskjell! Jeg elsker jo å spise blåskjell, og bestiller det alltid når det er på menyen. Er virkelig nødt til å prøve meg på blåskjellsuppe selv, for det er jo helt nydelig! 

Etter vi hadde spist kjøpte vi is og ruslet en tur ned til bystranda. Har sikkert ikke ruslet ned dit på åresvis, men da jeg bodde rett utenfor Drammen var jeg ofte innom der. Vicky begynte å mimre på den gangen for 6 år siden der vi hadde hatt full photoshoot i en park i Drammen, og vi begge fikk idéen “herreguuuud vi er nødt til å gjenskape det bildet!”. Så da ble det full photoshoot midt på bystranda med speilrefleksen oppå en søplekasse og et par tilskuere #fab. Haha!

Vi stuka mye for å få rett posering, og måtte dra frem det gamle bildet fra facebook sikkert 20 ganger for å få det noenlunde riktig. Men følte vi nailet det til slutt!

Sjukt å se hvor mye og hvor lite vi har forandret oss. Tenk at det er hele 6 år siden vi tok det bildet! Om 6 år må vi gjenskape det igjen. Hvem vet, kanskje vi har hver vår kid på hofta? Hehe!

Etter photoshooten ble vi sittende og skravle i timesvis. Victoria og jeg har virkelig et vennskap der vi kan snakke om alt mulig, og da mener jeg absolutt alt. Vi ender som regel opp med å alltid ha lange dype samtaler, med en god del latterkramper og litt morbid humor. Haha!

Gleder meg til flere slike soldager fremover. Nå er det 1 mai i morgen, så våren har såvidt startet!

30% Rabatt på StinaLashes

Annonse – StinaLashes

Nå er det virkelig på tide med litt salg på StinaLashes! Helt frem til 2 mai klokken 12:00 kommer det til å være hele 30% rabatt! Så om du vil bli vippefin til 17. mai, sommerfester, kanskje et bryllup eller bare se fab ut til hverdags kan du benytte deg av rabatten nå!

STINALASHES.NO

⚡️ Opptil 25 bruk 

🌱 Veganske 

🐰 Ikke testet på dyr

Disse vippene er jo mitt eget merke og det er kun jeg som driver dette. Siden lanseringen i januar har det vært så gøy å jobbe med dette, og høre deres gode tilbakemeldinger! Send gjerne bilder av dere når dere bruker vippene, så kanskje jeg reposter på Instagram 😃

KUN TILGJENGELIG PÅ STINALASHES.NO

 

Bloggerne, Røyking, Flytte, Barn, Sminke ++ Ukens spørsmål #244

Når dere får barn, skal dere bo i det samme huset eller flytte?
– Vi tenker å bo i dette huset i minst 5-10 år til, så får vi se litt ann etter det. Vi kommer jo til å få barn mens vi bor her, men det er jo originalt 5 soverom her så jeg tror ikke det blir noe problem akkurat. Hehe!

Blir du noen gang lei av å bruke sminke?
– Jeg blir ikke lei av å ha på meg sminke, men det er ofte jeg ikke orker å sminke meg fordi det tar så lang tid. I dag for eksempel skal jeg bare være hjemme og ikke ta bilder, så da gidder jeg ikke å sminke meg, hehe!

 

Kommer du til å være med i en sesong til av Bloggerne?
– Det har jeg ikke lov til å svare på.

Favoritt serie på Netflix?
– Dynastiet. Herreguuuuud, den serien har alt jeg elsker å se i en serie. Også digger jeg “Queen og south” eller som de oversatte på norsk “dronninga av syden” hahaha. Oversettelsen er den verste. Men ja, de to seriene elsker jeg!

 

Når var første gang du prøvde røyk?
– Oi, det husker jeg ikke helt. Kanskje 8. eller 9. klasse? Anbefaler INGEN å røyke. Det er så ekstremt helseskadelig og man ødelegger huden sin i tillegg av det.

Hvis du satt på deathrow og skulle fått ditt siste måltid, hva skulle det vært?
– Oi vanskelig! Det måtte enten vært taco, biff med bearnaise eller indisk mat.

 

Hvor lange extensions har du?
– 65 cm. Tror det er det lengste man kan få tak i på markedet. ELSKER å ha langt hår! Hehe!

 

Oppskrift på taco lefsene?
– Per Fredrik er den som lager de, og han bare blander vann og mel til det blir riktig konsistens også steker han de i en stekepanne. Blir helt sinnsykt godt!

 

Hvem er favoritt bloggeren din?
– Jeg er faktisk ikke sikker. Jeg leser jo litt forskjellige på topplista, men jeg tror nok Caroline Berg Eriksen, Kristina Andersen, Sophie Elise, Eirin Kristiansen og Marthe Borge er mine favoritter!

 

Vil du bo i Oslo?
– Jeg er veldig glad i å besøke Oslo, men jeg kunne ikke tenkt meg å bo i Oslo sentrum igjen. Det er jo veldig fint i bærum og på Bygdøy, men herregud så dyrt det er der. Man får jo ingenting for pengene i forhold til her i Sandefjord!

 

Har du lyst på flere hunder?
– Nei, absolutt ikke. Det holder i massevis med Chloe.

Hva er det beste med å være en så kjent blogger?
– Dere! Uansett hvor jeg går møter jeg alltid dere, og dere kommer bort og er så skjønne. Det gjør virkelig all den harde jobben og hatet jeg må ta imot verdt det!

 

 

Hvorfor legger du ikke ut like mange videoer som du gjorde før? Elsker å se videoene dine, så det er litt trist at du legger ut så sjeldent
– Det siste året har jeg satset mest på bloggen, så da har YouTube falt litt bort. Men nå er jeg tilbake igjen og kommer til å legge ut ny video hver eneste onsdag slik som før. Gleder meg til å lage masse videoer igjen!

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

 

Utendørs hjemmekontor

I dag har jeg kost meg med hjemmekontor på verandaen. Det er første gang i år som jeg kan sitte utendørs og jobbe, og det er helt magisk!

Jeg elsker virkelig å sitte her ute, høre fuglene kvitre, se på blomstene som blomstrer og trærne som endelig begynner å bli grønne, og bare nyte at det endelig er skikkelig vår!

 

I dag er alle tomat, paprika, agurk og solsikkeplantene mine ute og lufter seg litt. De står i skyggen og blir vandt med uteklimaet. De har jo bare vært inne så langt, så de må taes ut og inn noen dager før jeg kan plante de ut.

Det er ikke helt temperaturer for å plante de ut akkurat nå, men om en ukes tid er det fort varmt nok for flere av de, og da er det greit å være klar. De har jo vokst enormt, og begynner å bli altfor store å ha innendørs så jeg er jo helt nødt til å få plantet de ut asap!

Snart blomstrer både syrin- og plommetreet mitt. I fjor blomstret plommetreet så utrolig vakkert, og det ser ut til at det skal bli minst like fint i år. Gleder meg!

Vi har noen rådyr som pleier å tusle litt rundt her, og nå har de kost seg i blomsterbedet. Flere av tulipanene er spist opp. Superkjipt! Men heldigvis tok de bare noen få av mange, så det gikk ikke så galt!

Nå har jeg nettopp kommet ut av badekaret. Ah, så deilig det er å bade! Fylte opp badekaret med lavendelmelk og så på youtube videoer. Perfekt etter en god styrkeøkt på gymmet!

Feiring med jentene!

I går var jeg i Drammen og feiret med jentene at Trine har kjøpt seg leilighet! Det er så gøy at både hun og Marita nettopp har kjøpt seg leiligheter! Gjett om det blir mye vors i Drammen nå, haha!

Så gøy at vi alle begynner å bli skikkelig voksne og etablerte. På den ene siden syns jeg ikke det er lenge siden vi gikk på videregående, men samtidig føles det ut som en hel evighet ut siden!

Vi dro på Anchas Bodega for å spise tapas. De har seriøst den beste tapasen jeg noensinne har smakt. Altså, det er ikke uten grunn til at de nesten alltid er fullbooket. Hehe!

Vi koste oss med masse god mat, og satt og skravlet i timesvis. Vi reiser jo til Malta sammen i sommer, sammen med to venninner til, og det blir så gøy! Gleder meg til skikkelig jentetur!

Prøverør? Homofili? ListeStina? Skole-Karakterer? Leie ut huset? – Ukens spørsmål #243

annonse – StinaLashes, nelly, kicks

Om du ikke kan få barn naturlig hvor mye er du villig til å betale for å få det? Og er det viktig for deg å få barn eller er det går det helt fint å adoptere/ha i fosterhjem?
– Om jeg ikke klarer å få barn naturlig kommer jeg til å gå veien via prøverør. Jeg syns jo det beste er å få et barn som er at mitt og Per Fredrik sitt DNA for da får vi jo kombinasjonen av oss to. Men om det blir helt umulig er jo adopsjon en vei å gå. Men det må vi nesten ta dersom vi skulle havne i den situasjonen.

Hadde du Chloe før du og Per Fredrik ble sammen?
– Nei, men det som er litt morsomt er at jeg faktisk hadde bestemt meg for å kjøpe hund, og hadde til og med betalt depositum på en papillon valp rett før vi ble sammen. Da vi ble sammen bestemte jeg meg for å avlyse planene om hund og heller vente til den dagen vi var klare for å skaffe oss hund sammen. Det er jo så mye mer koselig å ha en hund som man har sammen, og jeg kunne ikke vært mer glad for at jeg ventet. Nå er vi tre en liten familie og Chloe er virkelig lille babyen vår!

Jeg lurte på om du har reflektert over eksponering av eventuelle fremtidige barn?
– Den dagen vi får barn kommer vi til å la de være en del av bloggen. Det hadde jo føltes unaturlig om de ikke skulle vært på bloggen i det hele tatt. Men, jeg kommer til å være ekstremt nøye med hva jeg deler av bilder og informasjon om de. Vil nok tro at jeg som har blogging som yrke har jeg nok litt mer peiling på hva som er ok og ikke ok å legge ut på nett.

Ser jo på facebook hva enkelte foreldre deler, og jeg kjenner at jeg faktisk får vondt på vegne av det barnet. Halvnakne bilder i badekaret, bilder med mat smurt rundt i halve ansiktet, og rett og slett ting jeg selv ville syntes at var ekstremt ubehagelig om noen delte av meg. Så jeg vil nok si at de fleste bloggere er langt ifra de som er verst på å dele ting barn ikke er komfortable med.

Hva er din naturlige hårfarge? Hvis du farger det, hvorfor?
– Jeg har bittelitt lysere enn den fargen jeg har nå. Man kan se etterveksten på håret mitt når jeg står i veldig skarpt sollys, men til vanlig kan man nesten ikke se forskjellen. Så jeg er ganske mørk naturlig. Hehe! Eneste grunnen til at jeg farger det litt mørkere er fordi jeg liker at det er skikkelig hardt og mørkt. Det rammer inn ansiktet mitt på en veldig god måte!

På bildet under kan du se hvordan etterveksten min ser ut

Hvordan renser du huden din?
– Siden jeg bruker mye sminke, og sminke som sitter ganske godt så er jeg helt avhengig av noe som er mildt mot huden, men som også fjerner sminken sjukt bra. Jeg starter alltid med en DENNE balm to oil rens som løsner opp sminken og fjerner det meste av den, deretter bruker jeg DENNE rensen for å rense huden i dybden og fjerne resten av sminkerestene.

Har brukt de rensene i flere år og kan virkelig anbefale de. Perfekt om du trenger en mild sminkefjerner som er effektiv. Passer bra om du har både tørr, sensitiv og kvisete hud! Nå er det forresten 25% rabatt om du er medlem av kundeklubben til Kicks ⚡️

 

Hva tenker du om homofili?
– Jeg syns det er like naturlig og normalt som å være hetero. Rett og slett. Syns det er så trist at mange behandler de dårlig, og ikke gir de like rettigheter som hetero mennesker har. Jeg har flere venner som er lesbiske og homofile, og jeg støtter de 100%. Jeg har til og med gått i gaypride i Oslo med en venninne som er lesbisk, fordi jeg vil være med å kjempe for deres rettigheter!

SKJØRTHER | TOPPHER

 

Hvordan var du på skolen? Var du best i alt, eller kun et par ting?
– Jeg var ganske ok i det fleste fag. Men matte og engelsk var de fagene jeg uten tvil gjorde det best i. Jeg syns begge deler er så spennende og morsomt. Husker når søsteren min gikk på 1. vgs og jeg gikk i 7. klasse. Da pleide jeg å stjele mattebøkene hennes for å gjøre matteoppgaver. Haha, jeg har alltid vært en tallnerd!

 

Har dere en utleie del i huset som dere leier ut? 
– Nei. Huset er delt opp i 2 deler, en som er vanlig del også en ekstra del siden det er “generasjonsbolig”. Men den ekstra delen har vi gjort om så det er studio, treningsrom, ekstra kjøkken og bad, også et lagerrom. Da vi flyttet inn kunne den sikkert blitt leid ut, men det er vi virkelig ikke interessert i.

Hvorfor blogger du så mye om lister?
– Min filosofi bak bloggen er at jeg rett og slett skriver ting jeg selv syns er morsomt å lese, og som jeg interesserer meg for. Jeg liker også å skrive ting på en måte som gjør det enkelt og morsomt å lese.

Å skrive innlegg slik at de blir lister, istedenfor lange tekster er en av tingene jeg syns er en måte å gjøre et innlegg mer morsomt og interessant på! Det er jo tydelig at mange av dere som leser bloggen min liker det også, for liste-innleggene mine får veldig godt med lesere. Selv om det alltid er noen som liker å fortelle meg hvordan jeg skal skrive bloggen min, som klikker i hundre vinkler fordi jeg skriver et innlegg om til en liste, hehe 😉

KJOLEHER

 

Hvor får man tak i StinaLashes vippene?
– Du får tak i de på StinaLashes.no. Bruk rabattkoden “stinablogg30″ så får du 30% rabatt ut fredag ⚡️ PS; de er veganske, ikke testet på dyr og varer opptil 25x bruk!

 

💗☀️💗 

PS; nå er endelig kommentarfeltet åpent igjen her på bloggen. Så send inn spørsmål til neste “ukens spørsmål” i kommentarfeltet under 😃

Gran Canaria – VLOG

Herregud, endelig har jeg redigert vloggen fra Gran Canaria turen Per Fredrik og jeg var på i februar. Bedre sent enn aldri eller hva? Hehe!

Har jo hatt en litt dårlig periode etter at jeg kom hjem fra Gran Canaria, så YouTube har ikke blitt prioritert i det hele tatt. Men fremover blir det ny video hver eneste onsdag! 😃

Husk å abonnere på YouTube kanalen min HER og trykk på bjellen så får du notification hver gang jeg legger ut ny video!

Store forandringer på bloggen

Beklager ingen oppdatering siden søndag. Har brukt de siste par dagene til å kartlegge hvordan jeg skal blogge fremover og hvordan jeg skal gjøre ting her på bloggen. Det blir store forandringer fremover for å si det mildt. Jeg har virkelig lyst til å gjøre bloggen min mye bedre kvalitetsmessig, med enda større vekt på bedre bilder og spennende tekster.

Også har jeg veldig lyst til å komme inn i gode vaner og rutiner så det kommer hyppige oppdateringer hver dag. Så nå har jeg laget en skikkelig bra plan og satt noen gode rutiner så det skal gå i boks! Har som mål at bloggen min skal bli så bra som mulig for å gi dere den beste bloggleseropplevelsen, så da trengs det litt kartlegging noen ganger. Hehe!

Uansett, kanskje ikke sååå interessant å høre alt om behind the scenes alltid. Men da vet dere i alle fall hvorfor jeg ble borte litt. På mandag tok jeg en lunsj i Drammen med Trine og Marita.

De har jeg kjent siden videregående i 2012, herreguuud som tiden flyr! Vi begynner jo alle å bli etablerte i livene våres, og det er så gøy å se hvor mye som har skjedd i livene våre siden back in the days! 

Vi satt oss ned i solen og spiste på Skutebrygga. Har faktisk aldri vært på Skutebrygga før (Skutebrygga er ikonisk i Drammen), noe som er litt sjokkerende med tanke på at jeg bodde rett ved Drammen til jeg ble 20 år, men har liksom alltid havnet på andre steder når det har vært sol. Hehe!

Det var så deilig å kose oss ute i solen. Altså, kjenner jeg blir overlykkelig av at det vi går mot sommer og sol! I år skal virkelig sommeren nytes, og for en gang skyld har jeg ikke masse ekstra jobb som jeg må bruke opp hele sommeren på!

I år blir det kun fokus på bloggen, YouTube, sosiale mediene mine og sommerkos. Ikke noe filming med masse annet i år. Det blir deilig det!

Jeg gikk meg vill i skogen..!

I dag har jeg virkelig vært på langtur med Chloe! Vi skulle egentlig bare ned til Ulastranda en tur og rusle litt rundt der, men så hadde jeg googlet litt rundt i forkant og visste sånn halvveis om en tursti rett ved som kunne være fin å gå.

Spontan som jeg er endte jeg plutselig opp på stien, og det ble en lang og helt nydelig tur! Jeg har ikke gått noe særlig innover i skogen ved Ulastranda før, men det var virkelig noe man burde gjøre!

På runden jeg gikk stakk jeg opp på “Klokkeråsen”. Der fikk jeg se den nydeligste utsikten noensinne! Jeg fikk se utover hele Ulastranda, og det var virkelig litt av et syn. Det var hav så langt øyet kunne se!

Jeg fant ingen vei videre fra utsiktstoppen, så jeg ruslet ned igjen til stien og gikk ganske langt før jeg til slutt rotet meg litt halvveis bort. Jeg hadde som sagt bare halvveis googlet før jeg dro hjemmefra, og det var ingen mobildekning så jeg valgte til slutt å snu og gå tilbake igjen.

Hadde allerede gått i nesten 2 timer når jeg spurte noen om veien videre og fikk beskjed at det var minst 45-60 minutter hvis jeg skulle gå videre. Siden jeg hadde gått i nesten bare oppoverbakker og tatt en tur oppom utsiktstoppen var det raskere å snu. Det er jo som de sier “Ingen skam i å snu”, haha!

På veien tilbake gikk vi forbi et utrolig fint tjern så Chloe kunne drikke litt vann. Når vi gikk ned til vannet vaket det, så jeg tenkte “her er det fisk”. Når vi kom nærmere så vi at det var frosker! Sykeste er at de stakk ikke avgårde engang. De bare stod under vannet og chilla mens Chloe snuste på de!

 

Alt i alt ble det en veldig fin tur på cirka 2,5 time hvor vi fikk gått i masse oppover og nedoverbakker, trent skikkelig godt, sett den vakre naturen og vi fikk opplevd en ny natursti!

Jeg skal virkelig bli flinkere til å google meg frem til fine stier rundt i Sandefjord området som jeg kan utforske. Naturen her er jo så nydelig, så det må jeg virkelig utforske og oppleve mer av!