Hvilken brudekjole til bryllupet?

Nå er det under et år til vi gifter oss, og jeg er virkelig igang med planlegging. Vi har allerede booket lokale og satt dato. 3 august 2019. Nå gjenstår bare alt det andre.. Haha! Det er en god del for å si det sånn.

Heldigvis har jeg god tid på det meste. Bryllupskjolen har jeg begynt å snuse litt på. Den bør jo bestilles minimum 6-7 måneder før bryllupet – så der bør jeg virkelig komme igang. 

Jeg har jo begynt å se litt rundt på nettet etter hva jeg liker. Det jeg har funnet ut så langt er at jeg liker veldig godt a-line kjoler, altså kjoler som sitter inntil på brystet og svinger ut ved midjen.

Jeg har også funnet ut at jeg ikke liker havfrue formen, da jeg hverken liker den eller føler at den kommer til å passe på meg. Havfrueform er at den sitter tett fra brystet og ned til under rumpa, også svinger den ut. Jeg liker store skjørt, så da er ikke sistnevnte noe for meg.

Jeg har tenkt til å dra og se på kjoler snart, og da kommer jeg nok til å finne ut hva jeg virkelig liker og vil gå for. Tenker å lage en vlog der jeg prøver kjoler. Hadde ikke det vært gøy å sett? Kommer selvfølgelig ikke til å røpe hvilken kjole jeg går for. Men jeg kommer til å vise de forskjellige jeg prøver! 

 

Høstens fineste strikke-gensere

annonse – nelly

Nå som høsten er her er det på tide å fylle opp garderoben med noen skikkelig fine strikkegensere. Jeg har allerede begynt med den hvite strikkegenseren jeg har på meg på bildene.

Den ploppet ned i postkassen min for en liten stund siden, og jeg har falt helt pladask for den! Den er så chunky og god, og jeg gleder meg til å nærmest bo i den i høst og vinter, hehe!

STRIKKEGENSER – HER
——–

Det er jo ingen tvil om at strikkegensere er et must-have på høsten og om vinteren. Det varmer skikkelig godt, samtidig som det er komfortabelt og superfint! Jeg elsker å kombinere strikkegensere med skjørt og strømpebukser, eller jeans og knee high støvletter. Det er virkelig to kombinasjoner som jeg kommer til å bruke mye fremover!

Nå har det kommet inn massevis av fine strikkegensere i de forskjellige butikkene, og jeg har plukket ut noen av mine favoritter som dere kan se nedover i innlegget!

HVIT STRIKKEGENSERHER
RØD STRIKKEGENSERHER
GRÅ STRIKKEGENSERHER

 

GRÅ STRIKKEJAKKE – HER
SENNEPSFARGET STRIKKEGENSER – HER
GRÅ STRIKKEKJOLE – HER
 


ROSA STRIKKEGENSER – HER
GUL STRIKKEGENSER – HER
FLERFARGET STRIKKEGENSER – HER

 

Hvilken likte du best? 🍂🍃

For første gang gruer jeg meg ikke

Fredag og snart helg! Jeg kicket igang fredagen med en god powerwalk med Chloe. Vi gikk en god tur i blåseværet. Heldigvis var det masse sol så det var ikke så kaldt.

Men vi holdt jo nesten på å blåse avgårde! Merker virkelig at det er 1 september i morgen. Sykt hvordan det gikk fra å være sommervær til høstvær på bare en uke!

For første gang noensinne gruer jeg meg faktisk ikke til høsten. Jeg har jo alltid gruet meg til kulden og mørket. Men i år prøver jeg å vri det om til å se på de gode tingene. En ting som er helt magisk med høsten er soloppgangene. Solen titter opp over vannet rett utenfor huset vårt, og det er virkelig et magisk syn. Det er virkelig en ting som gir meg stor glede meg å stå opp tidlig.

Også har vi jo hatt så fint vær i sommer, at jeg føler jeg nesten har fått min “dose” om dere skjønner? Jeg gleder meg egentlig bare til tiden fremover der bladene skifter til nydelige farger, man kan gå på turer i skogen med litt kakao på termosen og bare kose seg inne i høstmørket. Ah, det blir faktisk ganske magisk! 

Nå skal jeg titte litt på bryllupsting. Oppdaterer dere på hvordan det går senere i dag! 👰🏻💍

Kvalm over hvor mye penger jeg har kastet bort!

annonse – annonselenker; Nelly

Hellu! Nå føles det rart å skrive her inne igjen. Jeg har jo tatt en halvveis pause fra bloggen de siste dagene. Det har jo bare kommet ut noen blogginnlegg, men det har liksom ikke vært innlegg der jeg skravler med dere om hva jeg tenker på. Det har egentlig ikke vært meningen å ta en “pause”, men jeg bare kjente at jeg trengte det.


JAKKE HER
SKO HER
KJOLEHER
VESKE – GUCCI 
SOLBRILLER – GUCCI

De siste dagene har jeg vært fullt opptatt med å planlegge høsten og vinteren. Jeg har skrevet ned drøssevis av idéer på ting jeg vil gjøre og blogge om hele høsten, rundt Halloween og rundt juletider. Jeg elsker å gjøre mye ut av ting, og jeg kommer ikke til å gjøre noe unntak på det i tiden fremover. Jeg har også fått skrevet ned masse om bryllupsplanleggingen og hva jeg ønsker å dele der. Har sett et par bryllupsvideoer, og så lettrørt jeg har blitt gikk jeg nesten ut i ugly cry når jeg så Lily Ghalichi sin bryllupsvideo. Haha!

Nå som det plutselig på sånn en uke ble høst (hva skjer med det forresten??), trengte jeg rett og slett mye å se fremover mot, og derfor har jeg holdt ivrig på med å planlegge fremover.

JAKKE HER
SKO HER
KJOLEHER
VESKE – GUCCI 
SOLBRILLER – GUCCI

Jeg har også sett litt bakover, om man kan si det sånn. Jeg har nemlig sett igjen alle kontoene mine og gått igjennom alle utgiftene for 2018. Det tok en hel dag for å si det sånn, og jeg fikk helt sjokk når jeg så hvor mye penger jeg har brukt. Jeg ble faktisk fysisk uvel. Det er mye av det som absolutt er nødvendig.

Men å spise mat for så store summer jeg har gjort, og bruke så store summer på generelt bare alt mulig unødvendig, er faktisk ikke innafor. Har ikke lyst til å slenge ut noen summer, men jeg kan bare si det at nå skal ting forandres. Jeg jobber jo veldig hardt for å tjene pengene mine, og da er det så kjipt at så mye blir bare kastet bort. Det er jo så mye bedre å spare mye som jeg heller kan bruke til å investere i andre ting som kan gi inntekter i årene fremover. 

En ting er sikkert; jeg har lært leksen min på den harde måten nå. Fremover kommer jeg til å bli mye mer obs på hvor mye penger jeg bruker. For det siste året har jeg kastet bort altfor mye penger, og det er virkelig ikke greit. 

Video – Rød løper og TV2 fest i Bergen!

Rett før helgen var jeg en tur i helgen med TV2 og gjengen fra Bloggerne. Vi hadde det veldig gøy, og jeg vlogget masse fra turen! Endelig er det video-onsdag så nå er endelig videoen klar!

5 Beauty hacks!

Hovne kviser? Legg en isbit (med klut over) inntil kvisen i et par minutter. Det gjør at hevelsen går ned og kvisen blir mye mindre. 

Skrubbe kroppen eller ansiktet? Da bør du gjøre det i dusjen. Når du har stått i dusjen i noen minutter er huden mye mer klar for å bli skrubbet, enn om du gjør det utenfor dusjen.

Oljete igjennom sminken? Da bør du bruke blotting sheets. Det får du kjøpt på de fleste butikker som selger kosmetikk, og det er et must å ha i vesken. Det er små “ark” som suger opp oljen i ansiktet, men som ikke fjerner noe av sminken.

Sitter du lenge foran pc’en? Da bør du ha en facemist stående på pulten din, som du kan spraye over ansiktet med for å vekke opp trett hud, gi fuktighet, også er det en deilig frisk dusj som er perfekt etter timesvis foran en pc.

Sprukne lepper? Ta med en tannbørste og en leppepomade inn i dusjen, og når huden har myket seg opp og er klar påfører du leppepomade på tannbørsten og skrubber leppene. Da blir alt av død hud borte, og de slutter å sprekke opp. 

 

 

5 Triks for bedre karakterer

Nå som skolen har startet for de fleste, er det sikkert mange av dere som allerede begynner å tenke på karakterer og hvordan dere kan gjøre det bra på skolen. For min del er det en god del år siden jeg gikk ut av skolen, og jeg har ingen planer om å starte på skole igjen. Jeg husker selv hvordan det var å gå på videregående og være stresset over karakterene.

Selv fikk jeg ganske gode karakterer, mens jeg så andre slite ekstremt for å få 2’ere og 3’ere. Jeg innså etterhvert at det kom mye til teknikken man bruker. Siden det er starten av et nytt skoleår, vil jeg dele noen av mine beste studieteknikker med dere. Kanskje de kan hjelpe dere med å få enda bedre karakterer enn dere har fra før?

Når du pugger – Ofte får man 10-15 sider man skal pugge til en prøve. Da er det lett å bare lese alle disse sidene, og tenke; nå kan jeg det. Det kan hende det funker for mange. Men det som funket for meg var å lese et avsnitt av gangen (en halv, eller en kvart side). Når jeg hadde lest avsnittet forklarte jeg høylytt til meg selv hva jeg faktisk hadde lest, og jeg var nødt til å formulere det på min egen måte. På denne måten lærte jeg stoffet bedre, og var alltid sikker på at jeg faktisk hadde lært hva jeg leste. Å repetere hva man nettopp har lest er også veldig smart for å huske det, da man får en ekstra runde over pensumet.

Rett før testen – Da jeg gikk 3. året på vgs hadde vi en veldig fin vane i klassen, og det var at i friminuttene før prøven satt vi oss i ring og snakket om pensumet. Vi delte hva vi hadde lært, og spurte ut hverandre. Da fikk vi delt mye, og det som en person ikke hadde lært, fikk han lære av en annen.

Interesse – Dersom du finner ut en måte å interessere deg for stoffet blir det mye lettere å lære det. Det er kanskje lettere sagt enn gjort, da algebra og fysikk kanskje ikke er morsomme for alle. Men prøv å finn ut en måte du kan bruke det i livet ditt, og som det kommer til å være viktig for deg. Så fort du finner ut av det, blir det viktig for deg å lære det. 

I timene – I skoletimene er det lett å bli distrahert av snapchat, sidemannen eller hva du skal gjøre senere i dag. Kanskje du ikke fikk nok søvn i natt, så du ligger halvveis utover pulten og sover nå? Skoletimene er gull verdt. Du er jo nødt til å være på skolen, så hvorfor ikke følge meg? Noter ned viktige ting i timen som du lærer. Når du skriver ned ting husker og forstår du ting mye bedre, og det gjør at du er nød til å følge med. Selv ville jeg bruke minst mulig tid på skole da jeg var hjemme. Så jeg fulgte heller 100% med i timen, og den lønte seg virkelig.

Helse – For å kunne lære ting skikkelig er det viktig at du er i form til det. Alltid ha en flaske med kaldt vann stående på pulten, så du ikke blir dehydrert. Gå ut (selv om det ikke frister) i friminuttene, så du får bare frisk luft og får beveget kroppen. Sist men ikke minst; sov nok på natten. Vi har alle kommet på skolen etter å ha sett på Netflix til litt for sent på natten, og det er ikke særlig gøy når man sliter med å holde seg våken i timen. Prøv å få 7-9 timer søvn (avhengig av alderen din), så du kan komme uthvilt på skolen. Gjør du disse tre tingene kommer det til å bli mye lettere for deg å fokusere på skolen.

 

 

Går du på skolen? 🤓🌟

Antall barn, Frieri, Gucci, Uten sminke ++ Ukens spørsmål #221

Annonse – Gucci, Nelly

Hva er det beste med Per Fredrik?
– Oi, vanskelig å velge bare en ting. Hele han er jo et helt amazing menneske. Det finnes bare godhet i han, han er ekstremt tålmodig, også ser han jo helt smashing ut også ❤️

Hva er ditt must have sminkeprodukt for tiden?
– Nå for tiden har jeg helt dilla på Mac sin leppestift “honeylove” (du finner den HER). Fargen på den er helt perfekt nude, og konsistensen er matt men ikke sånn supermatt, så den gir en skikkelig fin finish. Jeg bruker den hver eneste dag, og det er min go-to leppestift. 

 

Hvor lenge tenker du å bo i Sandefjord?
– Egentlig så lenge vi ønsker. Sandefjord er det første stedet jeg noensinne har bodd der jeg føler meg skikkelig hjemme. Her finnes alt jeg ønsker å ha i nærheten av meg, og jeg kunne ikke hatt det bedre. Det eneste negative er at det er et lite stykke til venner og familie i Drammen / Hokksund / Oslo. Men altså, jeg har jo bil og en time med bil er ikke noe stress sånn egentlig. 

TOPPHER

 

Hvor mange barn vil du ha?
– Om jeg er så heldig at jeg får velge selv, syns jeg to er best. Om jeg får tvillinger andre gang jeg er gravid, er det jo ikke sånn at jeg kommer til å fjerne den ene. Da får jeg heller få tre barn. Kunne aldri fjernet et barn, og latt et annet leve. Det hadde bare blitt feil for meg. 

 

Har du lyst til å være med på skal vi danse, siden Per Fredrik gjorde det, og nå andre norske bloggere?
– Oi, vanskelig! Jeg så hvor ekstremt slitsomt det var når Per Fredrik var med på det. Både psykisk og fysisk. Så jeg er faktisk ikke sikker. Tror kanskje jeg ville sagt nei. Det hadde jo blitt ekstremt mye pendling frem og tilbake i og med at man har trening hver dag hele uken. I tillegg hadde det blitt slitsomt å sjonglere blogg med dansing. Jeg tror nok det er lettere om man bor i Oslo, og om man kan ta litt mer fri fra de vanlige jobbtingene. Men i den situasjonen jeg er i nå, ville jeg nok sagt nei. 

Når du får barn, hvis du får gutt, kommer du til å la han leke med barbie dukker da?
– Ja selvfølgelig. Barna mine kommer til å få lov til å bruke hva slags farger de vil på klærne, leke med de lekene de ønsker og være seg selv til det fulle. 

 

Er du veldig opptatt av merker?
– Nei, egentlig ikke. Jeg har noen Gucci vesker fordi jeg syns det er gøy å eie ting som er et lite kunstverk, men jeg kan også bruke klær fra H&M. Når det kommer til sminke bruker jeg kun det jeg syns er bra, og ofte kommer det fra merker som Dior, Anastasia Beverly Hills, Mac osv, men det kan også være rimeligere merker som NYX, Maybelline og Loreal. For meg handler det ikke om å ha dyre designermerker kun for å vise frem et merke, det handler om hvor bra tingen er og om jeg liker den. 

GUCCI VESKE – HER

 

Går du noensinne uten sminke foran Per Fredrik?
– Ja, hele tiden. Jeg har ikke på meg sminke hver eneste dag, og ofte sminker jeg meg ikke før litt utpå dagen. Så ja, han ser meg mye uten sminke. Får alltid masse komplimenter av han, at han syns jeg er så fin uten sminke! Nå som huden min har blitt så fin går jeg mye mer uten sminke til vanlig – selv om jeg ikke gjør det på bloggen. 

 

Gikk Per Fredrik ned på kne da han fridde til deg?
– Nei. Han visste at jeg det er sånt jeg ikke ville likt, så derfor gjorde han det ikke. Jeg er ikke den personen som er så tradisjonell romantisk. Måten Per Fredrik fridde på var så utrolig perfekt og over the top amazing som det går ann å få det, og han kunne ikke gjort det mer perfekt for meg!

Hvem heier du på i skal vi danse?
– Denne sesongen er det med veldig mange spennende mennesker, så jeg kommer faktisk for første gang siden Per Fredrik var med, til å følge med på programmet. Det har jo ikke begynt enda, men jeg kommer nok til å heie på Sophie Elise og Martine Lunde siden jeg er venn med de, og de er bloggere. Syns det er viktig å heie frem kolleger! 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

snapchat – stinablogg / instagram – stinablogg

 

Endelig avsløres premieredatoen for Bloggerne!

Endelig har jeg fått svaret på det dere har lurt på så lenge! Datoen bloggerne kommer på TV2 livsstil! Dette har jeg blitt spurt om helt siden jeg avslørte at jeg skulle være med på Bloggerne, og endelig har jeg både fått vite det og jeg kan avsløre det for dere.

Datoen er 10 september 21:30, mandag til torsdag. Så skriv det ned i kalenderen, kjøp inn popcorn og gjør dere klare for en ny sesong av Bloggerne som kommer til å bli helt sinnsyk!

bildet av lånt av skjønneste Caroline!

Når vi var i Bergen fikk vi se en liten sneakpeak av hva som kommer til høsten, og det kommer til å bli 5 uker fylte med frieri, fødsler, blogging og et nytt innblikk i livene til hele denne gjengen på bildet over! 

Jeg gru-gleder meg skikkelig til å se episodene. Det har jo blitt filmet så mye, og jeg aner jo ikke hvordan det blir å dele livet mitt på denne måten. En ting er sikkert; dere kommer til å bli mye bedre kjent med meg! 

Jeg benyttet sjansen

I går dro jeg rett fra Bergen og videre til foreldrene mine. Per Fredrik reiste til London samtidig som jeg reiste til Bergen, og han kommer ikke hjem før i kveld, så da benyttet jeg sjansen til å ta en tur hjem til Hokksund.

Jeg sover jo aldri over hos foreldrene mine lengre, men når Per Fredrik er borte passer det perfekt. Syns det er så skummelt å sove alene i det store huset. Selv om jeg har både Chloe og massevis av sikkerhetsting. Men jeg klarer liksom ikke å bli helt trygg på å være alene i hus. 

I går kveld hadde søsteren min og jeg full jentekveld med både film og masse snacks. Det ble både ost og kjeks med druer, og nachos med guacamole og salsa. Så mye digg! Elsker sånn snacks, og jeg spiser alltid altfor mye av det. Haha! Jeg bare må anbefale dere filmen vi så. Altså, en så morsom girl power film skal du lete lenge etter! Filmen heter “the heat”, og jeg leide den fra iTunes store. Det er alltid stedet jeg ser etter filmer, for der er alltid de helt nyeste.

Da jeg stod opp på morgenen i dag var det så fint vær og lys, at jeg bare måtte ta med kameraet en tur ut i hagen og knipse litt bilder av alle de fine blomstene mamma har. Er det en person som har grønne fingre, så er det hun! 

 

Jeg kjenner at Bergensturen har tatt på. For nå er det jeg både slapp og helt tett i nesa. Så jeg tror nok at det kommer til å bli en rolig lørdag i kveld. Men hvem vet, plutselig drar jeg ut i Drammen på elvefestivalen!