Giftering, Familie, Barn, Flytte? Gi ut bok? Pris på hus? Ukens spørsmål #227

annonse – kicks & nelly

Skal du ha en ny ring når du blir gift? Og hva gjør du evt med forlovelsesringen?
– Ja, da skal jeg ha en ring i hvitt gull som har diamanter på seg. Skal ikke avsløre helt enda hvordan den skal se ut. Forlovelsesringen kommer jeg til å fortsette å bruke sammen med gifteringen. Så jeg må passe på at det matcher.

Siden du ikke er kristen.. skal du gifte deg i kirken? Kommer du til å døpe barna dine?
– Vi skal ikke gifte oss i kirken. Helt siden vi ble sammen sa jeg til Per Fredrik “om vi noensinne gifter oss, skal det ikke være i en kirke”. Så han visste det helt fra starten, og han har alltid syntes at det var helt i orden. Døping er jeg litt usikker på. Jeg vil foretrekke navnfest, men det får vi bare ta når den dagen kommer.

 

Med tanke på at forlovelsesringen din har en stor diamant. Fungerer det greit å “bare” ta på seg hansker når du holder på ute eller er den i veien? Er det noen settinger du tar den av f.eks om natta?
– Som du sier så er jo diamanten veldig stor, og ringen er ekstremt dyr. Så derfor pleier jeg ikke å ha den på når jeg holder på i hagen, dusjer, vasker opp eller sover. Jeg har ikke akkurat lyst til å ødelegge en ring til 100’000,- kr, så jeg er veldig forsiktig med den. Men jeg har den som regel alltid på meg, og den er jo så fin!

JAKKEHER

 

Jeg lurer på om du og forloveden din har bestemt dere om dere skal ha barn eller ikke. Hvis du skal ha barn, kommer du til å gå ut med det på bloggen tidlig da?
– Vi har lyst på barn, men vi vil være gift og klare for det først. Så det er ikke akkurat rett rundt svingen for å si det sånn, hehe! Jeg tipper at jeg kommer til å fortelle om det når jeg er over 12 uker på vei, for da er man liksom “trygg” for spontanabort. 

Kan du tenke deg og flytte tilbake til Hokksund? 
– Nei, absolutt ikke. Jeg følte meg aldri hjemme der, så det er ikke noe sted jeg ønsker å flytte tilbake til. 

 

Kommer du til å gi ut en bok eller en kokebok siden du er så glad i og lage mat?
– Jeg har veldig lyst til å gi ut en bok med sunne oppskrifter. Jeg har jo utdanning og arbeidserfaring som kokk, så jeg vet jo mye om mat og det hadde vært gøy å gjøre noe ekstra ut av det. Om det blir en kokebok blir det nok en blanding av oppskrifter, trening og noe velvære. 

TRENINGSTOPP – 60% Rabatt HER
TRENINGSTIGHTS – 40% Rabatt HER

 

Hvor mye kjøpte dere huset for? Og hvor mye brukte dere på å pusse opp osv?
– Selve huset kostet 5’850’000 (inkludert omkostninger). Vi har vel brukt 200’000 cirka på å pusse det opp. For et år siden fikk vi ny prisantyding på huset og da lå den på 6’500’000,- kr. 

Hva er det dyreste sminkeproduktet du bruker?
– Det er jeg litt usikker på. Kanskje foundation min?  Men det er jo veldig mange forskjellige produkter jeg bruker totalt, så jeg tørr nesten ikke tenke på hva alt koster til sammen. Jeg bruker forresten DENNE foundationen. Den er sykt bra, dekker ekstremt godt og holder hele dagen! 

JAKKEHER

Hva slags forhold har du familien din? Er dere åpne og kan snakke om alt?
– I vår familie er vi ekstremt åpne om alt mulig, og vi har ikke mange hemmelighetene for hverandre. Mamma har jeg alltid hatt et nært forhold til, og vi har snakket om alt i alle år. Er det noe som helst jeg trenger å snakke om vet jeg at jeg kan gå til henne, uten å være redd for å bli dømt. Da jeg var tenåring var det utrolig godt å ha en mor jeg kunne spørre og snakke med om alt mulig rart.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

Årets Halloween-fest!

I går hadde vi tidenes Halloweenfeiring her hjemme. Rebecca og jeg hadde brukt hele dagen på å pynte opp. Dere kan se hvordan det var pyntet i forrige blogginnlegg.

Alle som kom hadde kledd seg skikkelig opp i kostymer, og herreguuud så kule folk så ut. Jeg skvatt skikkelig av mange av de som kom, og alle hadde vært så kreative med kostymene sine. Så gøy! 

Per Fredrik var nameless ghoul. Så han hadde både kappe og skummel maske. Funfact; den masken har han hatt liggende på nattbordet sitt i månedsvis. Jeg skvatt skikkelig hver gang jeg så den i starten. Nå har jeg blitt litt mer vandt til den. Haha!

Ståle (broren til Per Fredrik) og kjæresten til Ståle hadde kledd seg ut som klovner, og herregud jeg kjente at jeg faktisk er ganske redd for klovner 🙈

Vi kåret de beste kostymene. Jeg hadde prøvd å få tak i pokaler. men det er jo helt umulig å finne! Men vinnerne fikk ble kåret! Årets skumleste ble Trine som var nonne. Hun var så skummel at herregud! Årets beste gjennomførte ble Charise som var klovn. Hun gikk virkelig all-in med kostymet! Årets beste couples costume ble Ole og Maria som var pirater. Så kule! 

Ah, jeg elsker virkelig Halloween. Det er jo så gøy å kle seg ut skikkelig og feste sammen. Håper dette blir en fast tradisjon, og at jeg aldri blir for “gammel” for Halloween! 😃🎃🦇👻🕷

Slik pyntet jeg huset til Halloween!

I går hadde jeg virkelig tidenes Halloweenfest. Rebecca og jeg pyntet opp hele huset i skikkelig Halloweenstil og det kom hele 30 venner hjem hit på kvelden. Skal vise dere masse bilder fra selve festen etterpå.

Men først tenkte jeg å vise dere all pynten. Jeg elsker jo å gå all-in på pynt, og det å pynte til festen er jo nesten halve morro’a. I alle fall når Rebecca er med og vi drikker vin, hører på musikk og skravler mens vi pynter! 

Når jeg har fest lager jeg alltid masse digg som folk kan spise og drikke. I går lagde jeg både jello shots, velkomstdrink, sprøyter med shots (kjøpte sprøytene på apoteket og de så ganske rart på meg når jeg kjøpte en hel haug), brownies, sjokoladefontene med jordbær og en hel haug digg snacks. Man blir jo alltid småsulten i fylla, så da er det perfekt med noe digg å snackse på! 

Beerpong er alltid en vinner på fest, så jeg hentet inn bord fra verandaen og fikset så vi kunne spille. Jeg klarte til og med å være litt flink på det. Noe jeg aldri er. Haha!

Vi endte opp med å lage hele 3 svære ballongbuer, og de ble så fine! Jeg brukte cirka 400 ballonger totalt. Så det var en god del å blåse opp. Heldigvis har jeg maskin så jeg ikke trengte å blåse de opp selv. Da hadde jeg nok svimt av!

De helt svarte og oransje ballongene kjøpte jeg sykt billig på eBay, og kvaliteten var veldig bra. Så kommer nok til å bestille en del ballonger derfra til neste gang jeg skal ha fest. Ballonger er jo ofte så sykt dyrt, og når man skal ha 400 er det greit å være litt sparsom på prisen på de. Hehe!

Hvor søt var ikke Chloe i biekostymet sitt forresten?  Hun tok seg en liten powernap før festen. Selv om måtte rett inn på studioet til Per Fredrik for der er det lydtettt, når folkene begynte å komme hit da.

Hun er jo så liten, så en fest er ikke noe sted for henne. Men da nesten alle hadde gått fikk hun komme ut og si hei, og da var hun helt i hundre overlykkelig. Hun elsker når vi får besøk, så hun storkoste seg skikkelig!

I gangen lagde vi skikkelig haunted house inngang. Fikk ikke tatt noen skikkelige bilder av det, men om dere er raske kan dere jo se på snapchatten min (stinablogg). Så ser dere litt av det. Vi satt opp både strobelys, det er sånn som blinker hvitt som gjør at det ser ut som at man går hakkete bortover. Haha! Litt rar forklaring, men håper dere skjønte det.

Vi satt også opp en demon som hopper mot deg, og siden det var ganske mørkt så man den ikke før man nesten gikk på den. Så det var en god del som skvatt skikkelig av den. Haha! 

I dag kjenner jeg virkelig at jeg er 25 år og ikke 18 lengre, for herreguuuud så fyllesyk jeg blir. Jeg drikker jo ikke så ofte så det er jo sikkert derfor. Men jeg er glad for at jeg ikke drar ut så ofte, for hele denne søndagen har gått bort til å sove og være dårlig. Haha!

Forresten. Jeg får helt panikk av at vi har stilt klokka, for i dag var det helt mørkt ute når klokka var 17. Altså. Det er jo dødstidlig! Tror seriøst jeg må begynne å stå opp 06:00 om jeg skal rekke alt jeg må gjøre når solen er oppe. Savner sommeren og lange dager allerede. Haha! Uff! Men høsten og snart vinteren (det snødde jo i går) har sine fordeler! Så jeg får heller fokusere på de, og nyte det faktum at det snart er jul 😃🎅🏻🎄

Årets Halloweenkostyme!

Nå er endelig Rebecca og jeg ferdige med å pynte huset. Altså, det ble virkelig tidenes Halloweenhus. Har tatt masse bilder så jeg skal vise dere skikkelig i morgen. Men først kan jeg jo vise dere årets halloweenkostyme.

Etter å ha spurt dere om jeg skulle gå for snøhvit eller sykepleier ble det klart; velg snøhvit. Hehe! Så nå har jeg slengt på meg blod og kostyme og er klar for å feste! 

Skal du feire Halloween i dag? 🎃🦇

Tidenes Halloween ballong-bue!

I går kom Rebecca hit og vi startet med pyntingen som er til festen i dag. Hun hadde med seg snacks og rødvin. Så vi koste oss masse mens vi lagde ballongbue. Vi endte opp med å lage en gigantisk ballongbue til festbordet med over 200 (!!!) ballonger. Altså, den ble mildt sagt svær!

Verste er at det er sykt enkelt å lage slik bue. Men trenger bare sykt mye ballonger, en nål og fiskesnøre. Så er det bare å “sy” inn hver ballong. Litt vanskelig å forklare merket jeg nå. Men hvis dere vil kan jeg lage en video en gang der jeg viser dere? Det pynter jo opp en fest helt sinnsykt, så det er jo absolutt noe som er genialt å vite hvordan man lager!

Vi kom godt igang med pyntingen og endte kvelden med å sitte på kjøkkenbenken i sånn to timer, drikke mye vin og høre på musikk, mens vi skravlet om alt mulig. Herregud så koselig det var! Sånne type jentekvelder er de beste spør du meg!

Etterpå kommer Rebecca så skal vi pynte ferdig resten av huset. Er så glad for at jeg har en venninne som Rebecca som er like glad i å pynte til fest som meg, for da hjelper vi alltid hverandre! 😃🎃👻

Hvilket kostyme til Chloe på Halloween?

Nå er det snart Halloween, og Chloe gleder seg skikkelig. Hun har nettopp fått tre forskjellige kostymer til den store dagen, og hun er så usikker hvilket kostyme hun skal bruke. Hun likte veldig godt å være en bie for det følte hun seg så søt i, men hun vil jo også være skummel så hun vet ikke om hun skal være edderkopp eller flaggermus. Så nå trenger hun deres hjelp! Hvilket kostyme syns dere at Chloe skal bruke på Halloween? Bie, edderkopp eller flaggermus? 🐝🦇🕷

Edderkopp, Bie eller Flaggermus? 🕷🐝🦇🐶

10 Ting alle søstre kjenner seg igjen i

– Når dere gikk på skolen passet alltid storesøster på lillesøster. Aner ikke hvor mange ganger søsteren min har forsvart meg i slåsskamper! Hehe!

– Moren deres har garantert ropt feil navn til en av dere. Mammaen vår sin faste frase når hun skulle rope på meg var “Madlestina”

– Man kan krangle så busta fyker, og 15 minutter etterpå er man venner igjen, uten at man trenger å si unnskyld. Man bare blir automatisk venner igjen.

– På søndagsmorgenen kan du banne på at søsteren din har stjelt godteriet ditt, om hun har stått opp først. Aner ikke hvor mange ganger jeg ble sint på søsteren min fordi hun stjal bamsechipsen min, men det var jo heeeelt innafor når jeg stjal french friesen hennes.

– Selv om dere er helt forskjellige i personlighet, og har veldig forskjellige liv, er dere fortsatt fantastisk gode venner! 

– Helt fra man var små har dere delt hemmeligheter med hverandre, så når dere er voksne vet dere alt om hverandre. 

– Når man blir voksne er søsteren din den beste og mest trofaste vennen du kan ha, og dere kan snakke om alt uten å føle at man blir dømt av hverandre.

– Dere låner klær av hverandre. Er man heldig, sånn som jeg var, og er lillesøster får man alltid arve masse klær av storesøsteren sin! 

– Hadde du en storesøster, så var det garantert hun som introduserte deg til sminke. Husker da jeg var 12 år og skulle på skumparty med venninner, da var det kun søsteren min jeg lot sminke meg. Hehe!

– Søskenkjærlighet kan noen ganger være litt lite kjærlig, og man kan krangle og sloss over den minste lille ting. Husker en gang jeg ble litt vel sint over at søsteren min rappet fjernkontrollen fra meg og satte på et tv program jeg hatet. Vel, det endte ikke pent for å si det sånn!
 

Så selv om det var veldig opp og ned å ha en søster når man er ung, er det veldig koselig å ha hatt en søster mens man vokste opp, og ekstra koselig å ha en så god venninne når man er voksen! 

5 Ting du ikke vet om meg

♥ Jeg husker nesten aldri navn. Jeg har slitt veldig mye med det helt siden jeg var liten. Husker når jeg var 9 / 10 år gammel og fikk hund, da måtte jeg skrive hundens navn på armen for å huske det. Og ikke bare i et par dager. Neida, 3-4 uker måtte jeg gjøre det for å huske det. Til den dag i dag er jeg like dårlig på navn, og jeg får helt angst når jeg må hilse på mange fremmede, og liksom skal huske navnene dems. 

♥ Jeg må alltid ha på vekkerklokke, så jeg glemmer hva jeg har drømt natta før. Jeg drømmer ting som er så ekstremt nærme virkeligheten, at det ofte gjør at jeg ikke helt klarer å skille på om jeg har snakket med noen om noe, eller om jeg bare har drømt det. 

♥ Jeg spiser havregrøt til frokost hver eneste dag, uten unntak. Til og med når jeg er på reise prøver jeg alltid å finne ut om hotellet har havregrøt, så jeg kan spise det. Verste er at jeg syns ikke at det er sånn suuupergodt. Men jeg bare liker at det metter godt, og holder meg mett og i fin form utover dagen. Weeeird, I know. 

♥ Jeg hater romantiske komedier. Oh yes. Jeg ser heller en action film med masse vold, og gjerne litt humor. James Bond filmene er en stor favoritt, og jeg tror vel jeg har sett absolutt alle. Bridget Jones ish filmer derimot, det takler jeg ikke. Aner ikke hva det er med det, men på akkurat det punktet når det kommer til filmer, er jeg nok litt guttete.

♥ Jeg er veldig surrete når det kommer til å kjøre til steder. Aner ikke hvor mange ganger jeg for eksempel har kjørt Trine hjem, og hver eneste gang må jeg spørre hvor jeg skal svinge inn på veien. Eller hvor mange ganger jeg må ta på google maps i Oslo, for å finne steder jeg har kjørt til 2925 ganger før. Altså, er det mulig?

Pynte til jul nå?

annonse | kremmerhuset

I går var jeg innom Kremmerhuset og plukket meg med masse julepynt. De har jo fått inn helt sinnsykt fin pynt! Nå tenker dere kanskje at jeg er gal som pynter til jul nå. Meeen, der kan dere ta det helt med ro. Jeg har kun pyntet for å gi dere inspirasjon.

Kremmerhuset har nemlig 25% rabatt for alle som er medlem i kundeklubben fra 17:00 i dag. Gjelder både i butikk og PÅ NETT. Så du kan sitte i sofaen og klikke hjem masse fin julepynt til en billig penge! 

Klikk deg inn HER for å bli medlem i kundeklubben og få 25% rabatt!

JULEKOPPHER
JULEKAFFEHER
JULETEHER
PRESSKANNEHER

 

JULEKULERHER

NEDTELLING TIL JULHER


KANELHUS HER

Kanelhuset er laget av kanelbark og når du tenner lys inne i det, dufter det kanel i hele rommet. Så herlig og julete!

DIS JULEDUFTHER
RÅDYRHER
KANELHUS – HER
NEDTELLING TIL JULHER

 

STOR KONGLEHER
LITEN KONGLEHER
TELYS MED DUFT AV JUL OG KANELHER

 


BLÅ PYNTEPUTER
HER


 

Altså, etter at julepynten kom i butikk og jeg pyntet opp hjemme, kjenner jeg at det kribler i magen av julefølelse. Jeg gleder meg så vanvittig mye til julen, og i år skal jeg virkelig gå all-in på pynten slik jeg gjorde i fjor. Rådyr og skogstema er så lekkert, og det var jo det jeg gjorde i fjor. I år blir det nok samme tema bare enda mer pynt, så det kommer til å bli helt sinnsykt fint! 🤶🏻🎄

 

Hvem gleder seg til jul? 🤶🏻🎅🏻

Tyvstartet Halloween pyntingen!

I dag var Per Fredrik og jeg på Nordre Bergan Gård og kjøpte inn gresskar til Halloween. Jeg elsker jo å pynte opp masse, og gresskar er så koselig å starte med det som pynt. Gresskar er jo ikke bare til Halloween, men det er jo så koselig for å pynte opp til høsten også.

Kjøpte en god blanding av vanlig gresskar men også matgresskar, så jeg skal prøve meg på gresskarsupper og litt forskjellige morsomme ting. Legger selvfølgelig ut oppskrifter her på bloggen om jeg lager noe som blir godt 😃🎃

Per Fredrik og jeg skjærte ut hvert vårt gresskar, som dere så i forrige blogginnlegg. Nå har jeg pyntet hele trappen med masse gresskar, og det er så fint å se på! Nå har det blitt litt mørkere ute etter at jeg tok bildene, og det er så gøy å se de lyse opp i mørket. Vurderer å skjære ut de to andre også, bare for å gjøre det enda koseligere. Hehe!

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til Halloween. Det er jo så gøy å kle seg ut som noe skikkelig skummelt, og feste med masse venner som er minst like skumle. Hehe! Flere som skal feire Halloween i år?