Natt til 1. Mai, Antrekk

Er dere klare for natt til 1. mai feiring? Det er jeg! Selv om jeg har blitt litt glemsk på mine gamle dager. Er vel lov å si det når man er i tjueårene vel? Neida. Er ikke akkurat gammel. Men følte meg veldig gammel da June tidligere i dag spurte om jeg ville være med ut og feste i dag, og jeg bare tenkte, feste på en torsdag? Har ikke hun jobb i morgen da? 

Vet ikke om jeg skal skylde på at jeg jobber som blogger, og dermed har ikke helligdager noe å si for meg, eller om jeg bare skal si at jeg er litt distre? Anyways, fest blir det på meg i dag! 

Nå har June og jeg nettopp vært ute en tur og spist middag, og nå skal vi gjøre oss klare for kvelden! Er ikke helt sikker på hvor vi drar ut enda, men det regner jeg med at vi tar som det kommer! Kameraet blir med, så da blir det nok noen *tunga-ut-av-kjeften* bilder på bloggen i morgen. Hehe! 

Kveldens antrekk ble shorts og en enkel svart topp!
Siden det straks er mai, er det jo på tide å bruke shorts, eller hva? 

Hvordan skal du feire natt til 1. mai?

DIY Ukeplan

Da var det DIY-torsdag igjen! Denne torsdagen har jeg laget et ganske kult, og veldig enkelt prosjekt! Nemlig en DIY ukeplan. Dersom du går på skole er denne genial, for å holde styr på alle prøver, og ting så leveres inn. Du kan også bruke den til å holde oversikt over treninger, møter, ting du må gjøre, osv. Selv kommer jeg til å bruke den til å holde oversikt over møter og treninger!

Dette trenger du:

– Fotoramme

– Lim

– Ukedager printet ut. Jeg printet ut et ark med alle ukedagene.

– Stempler, og stempel pad. Mitt er fra søstrene grene

– Post it lapper

 

Dette gjør du:

1. Åpne opp fotorammen, og bruk baksiden av arken som allerede er i rammen.

2. Klipp ut alle ukedagene fra arket, og plasser de på arket fra rammen, der du vil at de skal være. 

3. Lim alle dagene fast i arket fra rammen.

4. Stemple de tingene du vil stemple på arket. 

5. Til slutt legger du arket inn i rammen igjen. Post it lappene hang jeg på utsiden av rammen (på glasset) sånn at de enkelt kan byttes ut, mellom hver uke! 

Likte du dette prosjektet?

Video: Tag Would You Rather..?

Ville du blitt angrepet av en bjørn, eller tatt et isbad? Denne onsdagsvideoen handler om hva man ville valgt, av forskjellige morsomme ting! Få en god onsdagslatter, og bli med i leken “would you rather..?” 

Bildene som aldri kom på bloggen..

Når man knipser bilder til bloggen, er det ikke alltid at man ser like glamorøs ut på alle bildene. Plutselig tryner man, eller så får man en veldig morsom grimase! Jeg har tittet litt i bloggarkivet mitt, og funnet noen gullkorn som jeg er ganske sikker på at dere kan få en god latter av! 

* Når man har fått i seg et par drinker for mye, og tenker at det å ta tunga ut av munnen blir jævlig fint på bilder *

 “Nora du må stå sånn der..” 

* Skal bare pirke meg litt i øynene jeg *

 “June? Er jeg fin med Godzilla hånd?” 

* Ehm, what? *

* Bare en helt vanlig samtale mellom Vicky og meg *

* Skal bare posere inntil den kommoden her jeg *

* Når alle står oppstilt for kameraet, har på sitt beste fotofjes, og den ene personen virkelig ikke holder maska *

* Når noen går forbi og kommer med en merkelig kommentar, og man står igjen og bare “ehm, what?” *

10 Ting jenter elsker at gutter gjør

 Nå kan ikke jeg snakke på vegne av alle jenter, men etter å ha snakket med forskjellige venninner, og hørt litt hva deres favoritt ting er, og kombinert det med mine favoritt ting, har jeg klart å sette sammen en liste over 10 ting som vi jenter elsker at gutter gjør. Mange små og søte ting, og noen litt større ting, som vi jenter blir veldig sjarmert av! Gutter; la dere inspirere 🙂

 

– Når de overrasker med frokost på senga eller blomter

– Når de uoppfordret gir deg massasje

– Når de lager middag

– Når de tar intiativ til å leie hender

– Når de sender koselige meldinger som “ha en fin dag på jobb kjære”, det er så herlig!

– Når de gir komplimenter for personligheten din, og ikke bare slenger ut “så pen du er”

– Når de legger fremtidsplaner og sier “vi” istedenfor “jeg”.

– Nå de har på seg dress (wall street stil)

– Når du er syk (fyllesyk) og de kommer hjem med mat til deg

– Når de svarer deg på meldinger, til tross for at de spiller FIFA med guttekompisene sine

 

Hvilke ting elsker du at gutter gjør?

 

Sunn og god fast food!

Etter at Nora og jeg hadde vært ute og tatt litt antrekksbilder, stakk vi ned på Joe and the juice for litt lunsj. Det stedet er et av de få “fast food” stedene jeg elsker. Maten er sunn, juicen er sunn, og det smaker fresht! Prisen er heller ikke ille! Og det er alltid like koselig å stikke innom for en lunsj.

Siden det er altfor lenge siden jeg har vært med Nora, ble vi sittende en god stund og skravle om alt mellom himmel og jord. Hun begynte å jobbe som flyvertinne for ikke så altfor lenge siden, så hun hadde mange morsomme historier å fortelle! Ingen tvil om at man møter mye forskjellige mennesker når man jobber som flyvertinne altså! Haha 🙂

Har du vært innom Joe and the juice før?

So call me maybe!

Nå har Nora og jeg nettopp vært ute i Frognerparken en tur sammen. Var så fint vær ute i dag så da Nora sendte meg melding tidlig i dag, om at hun var veldig hyper etter jobb, så måtte vi stikke ut sammen en tur! Alltid gøy å slippe og ta antrekksbilder alene. Da kan man plutselig bli mye mer oppfinnsom på bildene! Så i dag fikk jeg endelig tatt litt bilder i telefonkiosken som ligger i Frognerparken! 

Sheinside – Jakke

Junkyard – Bukse

WOW – Topp

NellySko

Ukjent – Smykke 

Tilslørte bondepiker, sunn versjon

For noen dager siden fikk jeg skikkelig cravings på tilslørte bondepiker. Det er så utrolig godt! Men ingrediensene i originalen er veldig usunne, med masse sukker og fløte. Så derfor lagde jeg en ny variant, som er mye sunnere. Det er null sukker i denne varianten, og den smaker enda bedre enn originalen! 

Dette trenger du: 

(til 2 porsjoner)

– 2 epler

– 0,5 ts Sukrin

– 2 dl havregryn

– Kanel

– 1-2 dl mager vanilje kesam

Dette gjør du:

– Skrell og kutt opp eplene i biter. Kok eplebitene med litt vann i en kjele, til de er møre. Ca 5 minutter.

– Hell av vannet, og mos eplebitene. Smak til med sukrin og avkjøl. 

– Rist havregrynene er i en stekepanne til de er gyldne. Dryss over litt kanel, og avkjøl. Obs: De blir fort brent, så følg godt med! 

– Legg eplemos, kesam og havregryn lagvis i glass. 

Håper det smaker ♥

Veldedighetsmiddag med CESEF!

I går var jeg på veldedighetsmiddag sammen med June. Middagen var arrangert av cesef, og alle inntektene gikk til gatebarn i Nairobi. Dere som følger meg på snapchat (stinablogg) har vel allerede sett litt av gårsdagen? Prøver å alltid holde dere litt oppdatert på snapchat når jeg er på slike ting!

Underveis i middagen fikk vi se en film fra Nairobi, om hvordan de levde. Det får man til å virkelig sette pris på hvor godt man har det her hjemme i Norge, og hvor viktig det er å hjelpe andre som trenger det. Hvis du vil lese mer om cesef kan du gjøre det ved å trykke HER.

Da vi var ferdig med å spise middag ble det avholdt en auksjon, der alle inntektene gikk til cesef. Henrik Thodesen var auksjonsholder, og det var veldig morsomt å se på! 

Etter arrangementet var ferdig dro June og jeg videre på byen, og hadde der veldig gøy! Det kjennes i dag! For nå er jeg veldig sliten, og har skallebank herfra til månen. Uff uff, ikke like lett å dra ut lengre! Nå må jeg komme meg på matbutikken og få handlet inn litt godsaker som jeg kan spise i kveld! 

Workshop hos TV Norge

I dag har jeg vært hos TV Norge på en liten workshop, sammen med Joachim (Noobwork) og Kim (koste official). Vi har utvekslet masse idèer og metoder med hverandre, og har lært masse! Det er utrolig hvor mye man kan lære av disse tv folkene altså. Selv om jeg må innrømme at jeg ikke ser så mye på vanlig tv lengre, hehe! På slutten av dagen fikk vi også et eget team som hjalp oss med å lage promo til våres egen kanal. Teamet som hjalp meg lagde en vignett som jeg kunne bruke i begynnelsen av videoene mine. Den er ikke 100% ferdig enda, men jeg får den om noen dager, og det blir veldig gøy! 

Nå må jeg nesten komme meg igang med hår og makeup. Skal på et event senere i dag sammen med June, som jeg tror blir veldig interessant. Kamera blir selvfølgelig med, så vi blogges mer i morgen 🙂