Dagens antrekk

Hei folkens! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, ble sen kveldsjobbing på meg i dag. Men aldri feil det! Liker meg jo veldig godt på WOW så der er det alltid kos å jobbe. Spesielt når dere skjønne leserne kommer innom for å ta bilde med meg. Da smelter hjertet mitt helt! ♥ Kan dere som har tatt bilde med meg sende bildene på mailen min: [email protected]  Tenkte å lage et lite innlegg med bildene! 

Nå sitter jeg og venter på at paien skal bli ferdig i ovnen, så jeg endelig kan få i meg litt mat. Jeg rakk å spise før jeg dro hjemme ifra, men av en eller annen grunn blir jeg alltid skrubbsulten igjen med en gang! Hmmm.. Men men, nå må jeg stikke opp. Så blogges vi i morgen! 


Topp – Cubus // Jakke – H&M // Tights og shorts – Bik Bok // Sko – Jeffrey Campbell, bubbleroom.no

25% rabatt på hele Blivakker.no + Fri frakt!

I dag er det black friday, og da har blivakker.no 25% rabatt på alle sine varer, og fri frakt. I tillegg har de mange varer med opptil 50 % rabatt. Så i dag er det mye penger å spare! Jeg har kjøpt meg en ny body lotion fra Victoria Secret med duft av hvit nektarin og peon (her), en ny travel flaske for parfymen (disse er så geniale!), og ny shampoo, balsam og hårkur fra Redken. Jeg ble anbefalt disse hårproduktene av en venninne som utdanner seg til å bli frisør. Hun bruker de selv, og de er visst helt fantastiske hvis man har slitt og skadet hår. Og jeg som bruker hair extensions burde absolutt bruke de! 

Hele salget finner du på blivakker.no  


Shampoo HER // Balsam HER // Hårkur HER

15 Days challenge: Day 7

  Day 7: Favorittmaten din

 

Denne challengen skulle egentlig kommet for et par dager siden. Men de siste dagene har det vært så mye som har skjedd, på den private delen. I tillegg jobbet jeg tirsdag og onsdag. Så det har ikke vært så mye overskudd og tid til bloggen! Men nå begynner ting å klarne seg opp igjen, og da får jeg mer tid til dere! 

I dag er challengen favorittmaten min. Jeg er en stor matmoms, og elsker mye forskjellig mat! Derfor blir det nesten umulig å bare nevne en ting som min favoritt. Derfor vil jeg heller nevne flere. Kanskje dere får noen mattips også?

Blåskjell med pommes frites og majones // Muligatawny suppe // Sushi; laks med avocado // Cæsar Salat


Rakfisk med masse godt tilbehør: potetsalat, rødbeter, eggerøre, lomper, osv. // Louis P’s Pastapizza fra Jonas B Gundersen. Kyllingpizza med pasta ♥ // Bruschetta med Mozzarella og Kylling

Taco er selvfølgelig en av mine største favoritter. Men har aldri tatt bilde når vi spiser taco hjemme, så det får jeg ikke vist noe bilde av. Vi lager en litt annen variant med guacemole og salsa!

 

– Hva er din favorittmat?

Vinn en Samsung Galaxy S4 zoom!

Den siste tiden har sikkert mange av dere fått med dere at jeg har fått meg en ny telefon. Nemlig Samsung Galaxy S4 Zoom. Jeg og 5 andre bloggere ble valgt ut til å prøve denne mobilens kamera. Jeg har tidligere skrevet et litt lengre innlegg om selve telefonen HER.

Vi bloggerne er nå med i en Zoom Challenge, hvor dere kan stemme ut hvem som har tatt det beste bildet. Alle som stemmer er med i trekningen av en Samsung Galaxy S4 Zoom mobil! Jeg hadde satt enormt stor pris på om dere ville stemme på meg ved å gå inn på app’en til samsungs facebookside HER (fungerer kun fra pc). Husk at du kan vinne en ny mobil, så her får dere virkelig igjen for 1 minutts innsats 🙂  Dere kan stemme helt frem til 4. desember! 

Endelig vakre negler!

I går var jeg hos Monica og satt på gelenegler. Jeg har aldri hatt det før, så jeg var veldig spent på hvordan det kom til å bli. Spesielt siden jeg har veldig stygge negler fra før av. Visste veldig lite om de type neglene fra før av, så var veldig morsomt å se på når hun la de på. Måten hun gjorde det på var at hun støpte på gele som hardnet under spesiallamper. Fancy fancy! 

 

Neglene mine helt naturlige (ikke veldig pene!) 

Neglene etter første lag med gele

På bildet under kan dere se det ferdige resultatet. Jeg ble helt utrolig fornøyd! Neglene ser veldig velstelte, naturlig og delikate ut. I tillegg er de veldig behagelige å ha på. Når Monica satt på meg negler tok det ca et par timer, men refill (som man gjør etter 3-4 uker) tar kortere tid. Et lite deilig avbrekk i hverdagen! Jeg kan absolutt anbefale de som bor eiker og Drammensområdet å sette på negler hos Monica. Dere kan enten kontakte hun på facebook siden hennes HER eller sende henne en melding på tlf: 41766745. Hun holder til i Mjøndalen. Hun har forresten en konkurranse på facebooksiden sin, der en heldig vinner kan vinne et gavekort på negler. Så den må dere sjekke ut HER

Her er noen eksempler av negldesign hun lager!


sponset behandling

15 Days Challenge: Day 6

Day 2: En kjendis du ligner på

Denne var faktisk litt vanskelig, siden man aldri ser selv hvem man ligner på. Opp igjennom årene har jeg hørt at jeg ligner på mange forskjellige. Men det er noen kjendisnavn som går igjen, og det er Kaya Scodelario, Emma Stone og Lana fra Smallville. Selv ser jeg ingen likheter. Men det gjør kanskje dere? Eller er det noen andre dere syns jeg ligner på? 


 

Trening som faktisk funker!

Hei dere!

Så gøy å se at nesten 600 av dere har meldt dere på goodiebag konkurransen min (her). Når så mange melder seg på, så blir det selvfølgelig flere konkurranser fremover! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Fitness One. I dag har jeg trent litt styrke. Det programmet jeg trener nå heter 5×5 Stronglifts, og det er ment for å bygge muskler. Jeg kjenner det godt i baken at jeg har kjørt noen tunge squats i dag, for å si det sånn. Hehe! Men gud så deilig å trene noe jeg vet at faktisk fungerer, og som jeg faktisk får muskler av. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, også drar jeg rett til Roger. Legger ut challenge day 6 etterpå. Så husk å sjekke innom da! 

Oppskrift: Sjokoladefondant med bringebærcouli

Her om dagen fyset jeg skikkelig på sjokoladefondant. Dette er jo en av mine favorittdesserter, i tillegg er den enkel og rask å lage. Jeg lærte å lage den mens jeg gikk på kokkeskolen, og siden har jeg lagd den flere ganger. Siden det sikkert er flere enn meg som er glad i en god sjokoladedessert, skal jeg dele oppskriften med dere! 


Til denne oppskriften trenger du:
(Denne oppskriften er for ca 6-8 porsjoner) 

♥ 100 gram kokesjokolade. Jeg brukte lys kokesjokolade, men mørk kan også brukes.

♥ 100 gram smør

♥ 4 egg

♥ 1 dl sukker (bruk gjerne sukrin dersom du vil unngå for mye sukker!)

♥ 1 dl hvetemel

Til bringebærcoulien: 

♥ 200 gram frosne bringebær

♥ 100 gram sukker ca. 

Slik gjør du: 

1. Forvarm ovnen til 220 grader.

2. Knekk opp sjokoladen og del opp smøret i terninger. La det smelte over et vannbad.

3. Visp eggene og sukkeret lett sammen og rør inn sjokoladeblandingen. Pisk til røen er jevn.

4. Sikt melet forsiktig inn. 

5. Smør formene og fyll de 3/4 fulle. Stek dem i ovnen i 8-10 minutter. Hvis man bruker aluminiumsformer blir steketiden kortere enn hvis man bruker Creme brulee former. Husk at kjernen skal være flytende! 

6. Mens sjokoladefondantene står i ovnen setter du bringebærene i vannbad. Når de har blitt romtemperert siler du de over en bolle (her må man trykke med en skjed for å få ut alt!). Smak til med sukker. Dersom man bruker ferske bringebær trenger man mindre sukker.

7. Server gjerne vaniljeiskrem ved siden av sjokoladefondaten og bringebærcoulien.

Håper det smaker 🙂

Vinn goodiebag verdi 3000,- kr!

Siden jeg er skjønnhetsblogger får jeg mye produkter i posten, og ofte får jeg dobbelt opp av produktene. I tillegg er det mange av produktene jeg aldri tester eller bruker, så da blir de bare liggende på hylla. Siden det snart er jul er jeg veldig i give-away humør, og vil gi en god julegave til en heldig leser. Jeg har valgt ut en del forskjellige produkter, blant annet: 2 øyeskygger, 3 neglelakker, håndkrem, ansiktsvask, leppestift, CC Cream, mud mask, lipgloss, parfyme og mye mer! Alt som er på bildene under går til en heldig leser! 

For å vinne goodiebagen må du like facebooksiden min HER og dele dette innlegget på facebook. Veldig enkelt! Husk også å skrive e-mail addressen din i kommentarfeltet, i tilfelle DU vinner 🙂

Trekker en heldig vinner 5. desember! 

15 Days challenge: Day 5

Day 5: Noe du er redd for

Jeg er redd for så mye forskjellige ting. Jeg er redd for dyr, krig i Norge, miste noen jeg er glad i, måker (egentlig alle slags fugler), karuseller og bli overfalt når jeg går alene hjem fra byen. Men jeg er faktisk ikke så redd for de standard tingene som mange jenter (og gutter) er redd for som slanger og edderkopper. Har faktisk holdt en slange i handa, så det kan jeg faktisk si at jeg ikke er redd for de. Og edderkopper tror jeg at er mer redd for meg, enn jeg er for de. Er heller ikke redd for å stå forran store menneskemengder og holde foredrag/gå catwalk. Den frykten overvant jeg når jeg gikk catwalk forran 15’000 mennesker på Mela festivalen i Oslo. 

Men jeg er egentlig ikke skikkelig redd for noe. Jeg tror kanskje det er fordi jeg har sett så mange skumle filmer når jeg var liten, så jeg har fått et veldig rart forhold til vold og andre ting man kan være redd for. Det er jo ganske vanlig å ikke klare og sove etter at man har sett en skummel film. Men jeg sover faktisk like godt. Hehe! For meg er vel vold og grusomheter noe som kun skjer på film, og ikke i virkeligheten. Selv om jeg godt vet at grusomme ting skjer i virkeligheten. Men jeg klarer liksom ikke å sitte dritredd hjemme hos søsteren min, bare fordi det visstnok skal spøke der. Hehe!