Nye innkjøp

I går var jeg på shopping på Kongsberg kjøpesenter en liten tur. Og jeg lovte dere jo å vise hva jeg kjøpte! Det ble ikke så altfor mye med hjem, men syns alltid det er morsomt å vise dere fordet! 


// Ny bukse fra Bik Bok 


// Ringer fra H&M


// Ny tightsbukse fra Bik Bok 


// Nye øredobber fra Glitter

 

Trick or treat!

Happy Halloween! 

I dag er dagen da tusenvis av barn/unge i hele verden kler seg ut og går “trick og treat” eller på godt norsk: Knask eller knep. Jeg har mange gode minner fra tidligere halloween feringer. Husker hvor gøy det var å kle seg ut, og slenge på all sminken på badet sammen med venninder. Også kunne man gå fra dører til dører og få godteri, eller gjøre noen knep *mohahaha*. Har kledd meg ut som litt forskjellige ting gjennom årene. Men djevel er absolutt favoritten! Passer ikke den godt til meg? Hehe! 

Lette litt i arkivet på bloggen og fant disse bildene fra da vi feiret Halloween hos en jente fra VGS. Tror det er den morsomste halloweenfesten jeg noensinne har vært på! Helt fantastiske mennesker, og jeg var utkledd som en søt liten fe! 

Er det noen av dere som skal gå Trick or Treat i kveld? Og hva skal dere kle dere ut som? Spent på å høre! 

 

Fått tilbake bakelysten!

I dag har jeg vært i Kongsberg en tur, og shoppet litt. Fant meg endelig en svart tightsbukse, med kule detaljer. Har en lik fra før av, men gud veit hvor den ligger. Har lett klesrommet rundt sikkert 4352 ganger etter den, men finner den ikke igjen! Så da kjøpte jeg en lik i dag, pluss en millitærgrønn bukse, og litt smykker. Kan vise dere innkjøpene i morgen! Tok forresten bildene med den nye telefonen min Samsung galaxy S4 Zoom. Syns kvaliteten på bildene ble utrolig bra! I tillegg var det sååå mye lettere å ta bilder når man bare kunne dra frem en telefon, fremfor et svært speilreflekskamera. 

Var innom Traktøren og kikket litt. Ble så fysen på kake at jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg! Må nok begynne å bake litt kaker fremover. Kjenner jeg savner den delen av kokkelinja. Husker jeg elsket å lage desserter! Så i dag fikk jeg inspirasjonen litt tilbake! 

Forresten: Mange av dere har spurt meg hvor man kan kjøpe smoothiebegere. Så at det var noen fine på Traktøren (se på bildet over), så der kan man få tak i noen fine! 

 

Fine hvit toppen! Kjipt at den ble for stor på magen, ellers hadde den blitt med rett hjem!

Dagens antrekk

Dette innlegget skulle egentlig vært publisert 11:30. Men på grunn av at de kjære folkene som bygger i veien utenfor huset vårt, som kuttet internettet våres i dag, så blir det publisert via mobilnett nå. Wiiii.

God morgen sweeties! Dette er vel den tidligste oppdateringen jeg har gitt dere på lenge? Bråvåknet klokken 08:00 i dag, og siden har jeg vært lys våken. Lå riktignok i sengen frem til klokken var nærmere halv ti. Men fortsatt en forbedring til meg å være! Nå skal jeg straks dra til Kongsberg en tur. Skal innom sykehuset, også skal jeg og mamma gå innom kjøpesenteret en tur etterpå. Så kanskje det blir litt shopping på meg i dag! Sier aldri nei til det i alle fall! 

dwa
img3124edit
img3139edit
picmonkey collagewqsd
img3147
img3146edit

Ny telefon med kameralinse!

I dag har jeg vært på et utrolig spennende pressemøte med Samsung. De har nettopp lansert en ny telefon, som passer perfekt til oss kameraglade mennesker. Nemlig en telefon med kompaktkameralinse! Mobilen har det beste fra kompaktkameraer og det beste fra telefonverdenen. Mobilen er i Galaxy S4 familien, som er toppmodellen til Samsung. Selve mobilen heter “Samsung galaxy S4 zoom”, og skjermen har samme strl som S4 mini.

Jeg har lenge hatt S3 og er utrolig fornøyd med den, men jeg har syns at skjermen er litt for stor. Så jeg ble utrolig glad når jeg så at denne var mindre, og den sitter perfekt i handen min! Gleder meg til å prøve ut kameraet og mobilen fremover, og kommer selvfølgelig til å oppdatere dere!

 

Fine June var også med på pressemøtet! Alltid gøy å være med noen man kjenner godt når man er på slike ting! 

Underveis i møtet fikk vi servert utrolig god tapas fra Delicatessen. Har ikke smakt så god tapas før, så det stedet er absolutt å anbefale!

Dagens antrekk

Hey folkens! Nå skal jeg straks ta toget til Oslo. I dag skal jeg på et veldig spennende pressemøte med Samsung. De lanserer en ny telefon snart, som jeg skal få lov til å prøve ut. Så i dag skal jeg + noen bloggere få informasjon om mobilen og noen fototips. Men før jeg drar på pressemøte skal jeg møte June og ta en kjapp kaffe, før vi stikker sammen på pressemøtet. Har ikke sett June på en stund, så blir koselig å se henne igjen! 

 

Jakke – H&M // Bukse – Junkyard.no // Topp – Cubus // Hvit jakke – Voguec.com // Veske – Bagorama, Lycke // Kjede – Husker ikke // Sko – Jeffrey Campbell // Armbånd – Glitter // Klokke – Danielwellington.com

 

Lately @instagram


Nå er det virkelig år og dag siden jeg har lagt ut en liten oppdatering fra instagram kontoen min. Så nå var det virkelig på tide! Legger som regel alltid ut bilde på instagram når jeg har oppdatert bloggen. Så det er egentlig en veldig kjekk måte for dere å se når den har blitt oppdatert på! Heter @stinablogg på insta, så bare å følge meg! Setter så utrolig stor pris på at dere legger igjen så søte kommentarer. Det varmer hjertet mitt skikkelig! 

Indisk lunsj

Hey folkens! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Buskerud Storsenter. Var der en tur med søsteren min Madeleine, siden jeg skulle kjøpe meg et nytt objektiv til kameraet mitt. Så kløne som jeg er så klarte jeg å miste 50mm 1,8 linsen min i gulvet, så er nødt til å kjøpe ny.. Skikkelig kjipt! Men bruker anledningen til å oppgradere til 50mm 1,4 som er mye bedre, men en del dyrere. Jeg sjekket på Elkjøp sine nettsider både i gårkveld og i dag morres, for å se at de hadde den på lager. Sånn at jeg skulle slippe å dra dit og komme tomhendt hjem. Men gjett hva! De var selvfølgelig utsolgt.. Skikkelig dritt! Så må enten bestille den på nett (og vente flere dager) eller dra til en annen butikk. Jeg kjente jeg ble helt sinnsykt oppgitt, når det faktisk står på nett at de har den. Sjekket det også mens jeg stod i butikken. Men men, det hender jo at systemer ikke fungerer helt som det skal!

Etter vi hadde vært på Elkjøp gikk vi all-in for BH shopping. Det er jo mitt største mareritt, siden de aldri har den strl jeg bruker. Jeg er jo veldig smal under puppene, så er nesten umulig å finne bh’er til en rimelig penge som passer. Men til min store glede så hadde de det på Cubus. Ble så utrolig fornøyd med de som dem hadde der at jeg kjøpte tre forskjellige mens jeg først var igang. Så til dere som sliter med å finne riktige strl i bher, gå på Cubus!

Etter bh shoppingen stakk vi en tur på Tika Tika. Der har de så sinnsykt god indisk mat! Spiste koriander kylling og nanbrød, det var helt sinnsykt godt! Var veldig stor porsjon, men siden det var så godt klarte jeg faktisk å spise opp alt! Kjenner jeg er så mett at nesten ruller rundt nå! 


Fine Madeleine!


Ukens spørsmål #30

Så fin du er! Hvor har du kjøpt toppen ?
– Tusen takk! Den er fra WOW. Er en stund siden jeg kjøpte den, så tror det er utsolgt de fleste steder. 

Kan du lage video med Roger?
– Hmmm.. Kanskje etterhvert! 

Hei! hvor er den svarte trenings tightsen fra? den med lilla skrift på siden? sykt fin!
– Den er fra Buyhelse.no. Den er sykt behagelig å trene med. Anbefales virkelig! Direktelink HER.

 

Hva heter den sangen du bruker i videoene dine?
– Sangen jeg har i introene mine heter Second to none, av Chris Crocker. 

Har du en søster som heter Silje?
– Nope. Har kun en søster og det er storesøsteren min Madeleine. Hun har forresten en blogg dere kan sjekke ut HER

Hvor ofte i uka trener du?
– Det varierer veldig fra uke til uke. Noen uker trener jeg 4 ganger i uka, noen ganger hopper jeg over en uke eller to. Så kan ikke gi noe konkret tall. Men jeg syns det er viktig å være aktiv i hverdagen også, ikke bare på trening. Hvis man setter seg en regel om at man alltid skal ta trappene istedenfor heisen, spise sunt, gå til steder istedenfor å kjøre, så er man langt på vei. Denne uken skulle jeg egentlig trene tre ganger. Men istedet ble det kun en økt, og fire dager på jobb. Når jeg jobber på WOW så går og løfter jeg mye ting hele tiden, så det er i seg selv en veldig god treningsøkt. Poenget mitt er: selv om man ikke flyr på treningssenteret 5 ganger i uken, kan man fortsatt holde seg i form og være sporty. Det handler bare om å være aktiv! 

Hva trener du?

– Det siste halvåret har jeg trent mye løping ute i naturen. Dere som leser bloggen min fast har kanskje fått med dere hvor mye jeg elsker å løpe. Så løping kommer jeg absolutt til å fortsette med fremover. Men kommer nok til å legge mer styrke inn i treningen fremover. 

 
Kjempebra tips! Hvilke blogger treningsblogger følger du? WeHeartIt, Tumblr, blogg osv? 
– Følger ikke så mange faktisk. De treningsbloggene jeg følger er vanlige rosabloggere som blander trening inn i bloggen sin. Blant de er fotballfrue og Eirin Kristiansen mine favoritter. På insta følger jeg @alexandrabring @f0reverfit_ @losingitnow @pro_fitness 

 
 
Lurte på noe. Jeg vet ikke hva jeg skal “trene” jeg elsker å jogge men ikke ute, jeg liker ikke å løpe ute i skogen. (Føler meg ikke helt vell da) og har ikke tilgang på tredemølle. Det hadde vært helt supert med noen tips!
– Hvis du ikke har tilgang på et treningssenter så kan du gjøre basisøvelser hjemme. Jeg pleier å gjøre de på rommet mitt. Man trenger ikke masse utstyr, bare et par vekter og en matte. Men er man oppfinnsom kan man finne andre ting man kan bruke! I videoene under viser jeg mine favorittøvelser for mage, bein og rumpe. 
 


 

Hvem tar bildene dine?
– De tar jeg som regel alltid selv. Jeg bruker en fjernkontroll til selvutløseren og et stativ til å ha kamera på. Syns det er utrolig greit å kunne ta bilder på egenhånd. Det må jo være ekstremt slitsomt å være avhengig av andre til å ta bilder av deg. I tillegg syns jeg det er best å ta bilder selv, fordi da får jeg brukt de innstillingene jeg vil bruke. Men det hender at søsteren min Madeleine tar bilder for meg, når vi tar antrekksbilder til bloggene våre. Men da får hun alltid veldig instrukser på hvordan jeg vil ha ting. Hehe *perfeksjonist*.

 

Hva slags program bruker du for å lage videoblogg/redigere videoene dine? 
– For å redigere videoene mine bruker jeg Windows live movie maker. Bilder redigerer jeg på picmonkey.com, og hvis jeg skal legge på filtre gjør jeg det på pixlr.com/express. Siden jeg blogger såpass mye og ofte som jeg gjør syns jeg det er best å bruke enkle redigeringsprogram. Orker ikke å stresse med photoshop hver gang jeg skal legge ut et bilde på bloggen. 

 


 – Noe du lurer på til neste ukes “ukens spørsmål”? 


 

Dagens antrekk

Hey sweeties! Nå skal jeg straks dra på jobb på WOW Gulskogen. Skal jobbe senvakt i kveld så det blir sikkert gøy! Så langt så storkoser jeg meg i ny jobb, og jeg gleder meg til å fortsette. Men må stikke nå, så vi får blogges mer senere!

Genser – Sheinside.com

Vest – Cubus

Sko – Jeffrey Campbell

Bukse – H&M

Kjede og armbånd – 1929galore.com