12 Gleder i hverdagen!

Selv om de fleste av oss lever for helgene, er det ukene vi lever mest i. Det er der 5 av 7 dager er, og hvis vi skal telle med den ekstra tiden vi bruker på å studere i helgene, blir det fort enda mer. Selv har jeg egentlig aldri helg, siden jeg alltid jobber hver dag. Derfor har jeg lært meg å sette ekstra pris på de små tingene i hverdagen, som gjør den ekstra spesiell og fin. 

– Når man nettopp har handlet inn blomster, og hjemmet automatisk ser 15x mer freshere ut. For ikke å snakke om hvor godt roser dufter. Ah, helt fantastisk!

– Når man våkner 5 min før vekkerklokken. Det er hva jeg kaller en myk start!

– Den første kaffen om morgenen, som virkelig får deg til å våkne opp. 

– Når man kommer hjem fra skole / møte / jobb og endelig kan slenge på seg kosebuksa og slappe av på sofaen. 

–  Når man har satt av litt ekstra god tid, så man kan nyte frokosten i ro mens man ser et par youtubevideoer. Personlig må jeg alltid se Shane Dawson sine videoer mens jeg spiser frokost. Han er så utrolig morsom, så da startes dagen med litt godt humør.

– Når sminken blir on-point og brynene blir on-fleek. Man bare føler seg sååå on top of the world når sminken er perfekt. 

– Når man nettopp har barbert leggene og vasket håret, og man legger seg i nyvasket sengetøy. 

– Joggeturer ute i solen. Jeg pleier ofte å jogge en tur midt på dagen, og da kjenner jeg at jeg virkelig er klar for å jobbe dagen lang. En joggetur er som 15 kopper kaffe. Hehe!

– Søte meldinger fra kjæresten

– En lunsj med en venninne servert med en stor dose gossip

– Når man nettopp har vært hos frisøren eller tatt en manikyr, så man føler seg nesten som et nytt menneske på utsiden.

– Stearinlys om kvelden

Hva er hverdagslykke for deg?

Ukens mathandel!

I morgen er det 1 august. Rart å tenke på at sommeren kommer mot en slutt. Heldigvis er det veldig bra vær enda, og forhåpentligvis forsetter det gode været en stund til.

Men sommerferien begynner å ta slutt for de fleste, og nå er det på tide å komme tilbake til gode vaner igjen. For meg betyr dette mange ting, men en av tingene er å komme igang med et skikkelig sunt kosthold igjen. Kjenner sommerkosen har vart akkurat lenge nå for min del. Haha! 

Tidligere i dag dro Per Fredrik og jeg på butikken for å fylle opp kjøleskapene med masse sunn mat. Jeg elsker proteiner fra kjøtt, kylling og egg så det ble det en god del av. Både pålegg til å ha på knekkebrød, og også til å grille og lage masse annen god mat med.

Frukt og grønnsaker ble det også en god del av. Jeg elsker å lage masse forskjellige salater, og da er det er must å ha det! Også er det jo så deilig å spise epler og meloner som snacks mens jeg sitter og jobber! 

Disse knekkebrødpakkene er virkelig geniale å ha liggende i bilen. Siden jeg kjører mye frem og tilbake til Oslo blir jeg ofte sulten i bilen, og må stoppe på bensinstasjoner for å kjøpe mat.

Problemet er bare det at det ofte ikke er noe sunn mat på bensinstasjonene. Så disse knekkebrødene er geniale når jeg blir sulten. Også er de bra for lommeboka også. Koster typ 10 kr per pakke. Så der sparer man mye penger om man ofte må innom bensinstasjoner! 

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til å spise sunt fremover. Får jo ikke akkurat særlig mye energi av mat som er ikke er særlig sunn. Kommer jeg opp med noen gode oppskrifter skal jeg selvfølgelig dele de! 

Klarte ikke å la være

Nå har jeg nettopp vært ute på en liten treningstur med Per Fredrik og Chloe. Vi gikk ned til en strand som ligger i nærheten av der vi bor. Er så utrolig fint der! Selv syns jeg at det har vært litt kjølig i dag. Mulig jeg er pyse, for det var masse barn som badet litt lengre bort på stranda. Haha! Men det ble i alle fall en fin trimtur. 

Jeg klarte forresten ikke å dy meg om Orange is the New Black, og jeg bare måtte begynne å se på det. Gjett hvem som allerede har fått dilla? Altså, jeg kommer til å se altfor mye de neste dagene. Det er jo sånn 15 timer med serie, så det er jo ikke akkurat over på en dag for å si det sånn. Det er jo så spennende og morsomt så jeg vil at det skal fortsette lenge, men samtidig klarer jeg ikke å fokusere før jeg har sett hva som skjer. Hah! 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, for jeg er helt svett etter treningstur også skal Per Fredrik og jeg lage middag og se på sjølyckan. I dag står salat med reker på menyen, og det er så godt! 

Orange is the New Black

annonse – nelly

KJOLEHER
SKO HER
VESKE – GUCCI

Vet dere hva jeg så på morgenen i dag? At Orange is the new black har kommet med ny sesong på Netflix. Altså. Iiiiiii! Jeg har et skikkelig elsk-hat forhold til den serien. Jeg elsker den fordi den er så sykt spennende og bra laget. Men jeg hater den fordi den er så avhengighetsdannende.

Hvert eneste år når det kommer ny sesong får jeg ikke gjort en damn shit på flere dager, fordi jeg er altfor opptatt med å se opp med å se på det. Tuller virkelig ikke når jeg sier at jeg blir totalt oppslukt, og jeg lever meg altfor mye inn i den serien.

Nesten litt flaut, men jeg håper jeg ikke er den eneste som er sånn! Noen av dere som har sett den nye sesongen? Er den bra? Ikke kom med spoilere please. Hehe! Er så usikker på om jeg tørr å begynne og se på en ny sesong. Før dere vet ordet av det blogger jeg ikke på sånn 5 dager. Haha! 

KJOLEHER
SKO HER
VESKE – GUCCI

Nå snakket jeg meg altfor mye bort i OITNB her.. Haha! Det jeg egentlig skulle snakke om var dagens antrekk. Jeg har endelig kjøpt meg steam strykejern, så nå fikk jeg rettet ut alle de tusen krøllene som var på denne kjolen, og jeg fikk endelig brukt den. Denne kjolen har jeg hatt hengende i skapet en liten stund, og jeg har hatt så lyst til å bruke den. Den er jo virkelig så fin! 
 

5 Beauty hacks!

annonse – nelly

Belte – Når jeg bruker belte i midjen er det ikke noe å henge beltet fast i, og derfor blir alltid den løse delen av beltet hengende løst og det ser ikke særlig lekkert ut. Dette er superlett å løse. Jeg bruker bare en gummistrikk (kjøpt på glitter, i samme farge som beltet) også fester jeg den rundt beltet, sånn at jeg kan feste den løse delen av beltet i den. 

Nappe øyebryn – Når du skal nappe brynene dine bør du ta med deg et speil og gjøre det foran et vindu. Det naturlige lyset gjør at du ser alle hårene, så du virkelig får med deg alt.

Reising – Når du skal pakke ned sminken din bør du legge en bomullspad mellom sminke som kan knuse, og selve lokket. Hvor mange ganger har vi ikke åpnet opp et knust solpudder? Hadde vi lagt en bomullspad der hadde vi sluppet det.

KJOLEHER
BELTE HER

Føne håret – Jeg foretrekker å vaske håret om kvelden, for da kan det tørke av seg selv. Men det hender jeg må vaske det om morgenen, og da passer jeg på å gjøre absolutt alt annet jeg må gjøre før jeg føner håret, så det får mest mulig tid på å tørke av seg selv, og jeg slipper å bruke mer tid enn nødvendig på å føne det. 

Lepper – Hver eneste kveld smører jeg inn leppene mine med mye leppepomade. Jeg smører godt inn på på selve leppene og rett utenfor. Det gjør at leppene mine får en skikkelig leppemaske med mye fuktighet, og de er mye mer plump når jeg våkner opp. Selv om jeg har fillers i leppene mine, merker jeg stor forskjell på de gangene jeg glemmer det og husker det. 

 

🌸🌟🌸

7 Uvaner jeg har

Spiser godteri litt for ofte. Aff, dette har jeg prøvd å skjerpe meg så mye på, men jeg spiser godteri altfor ofte. Jeg prøver å kun holde det til lørdager, men ofte blir det gjerne midt i uka også. Nå som det er sommer blir det ekstra ille. Uffameg! 

Sover for lenge. Okey, jeg er faktisk på vei mot å få en bedre døgnrytme. Før kunne jeg (uten å tulle) stå opp tyd 11-12 hver dag. Noe som er helt krise. Nå står jeg opp sånn 8-9. Meeeen, det blir ofte til at jeg står opp rundt 9:30 også. Såååå jeg har ikke helt bra døgnrytme enda, men det kommer seg! Målet er 06:00 hver dag.

Treningsrutiner. Altså, hvor skal jeg starte? Min dårligste uvane er nok at jeg aldri klarer å legge til meg en god treningsvane. Jeg har virkelig prøvd å bli det mennesket som hopper opp 06:00 og rett inn i treningsklærne, og som løper mila før frokosten. Meeeen, det går liksom bare ikke. Så derfor blir det veldig av og på med treningen. Men selvfølgelig får jeg trent jevnlig. Det er bare den rutinen med hvordan jeg skal gjøre det, som er et skikkelig mas å komme inn i.

Glemmer ting. Jeg glemmer ting så ekstremt ofte. Jeg aner ikke hvor ofte jeg går inn i et rom for å gjøre noe, og før jeg i det hele tatt har reist meg opp har jeg glemt hva jeg skulle gjøre. For ikke å snakke om hver gang jeg forteller Per Fredrik samme historien om noe helt tilfeldig for 15 gang. Jeg er som en gullfisk på veldig mye, husker bare 30 sekunder av gangen.

Banner. Helt siden jeg var typ 3 år har jeg bannet veldig mye. Foreldrene mine likte det vel aldri, men de var jo ikke akkurat sånne som vasket munnen min med såpe om jeg bannet. De valgte heller å kjefte hvis jeg gjorde noe som faktisk var galt. Meeen, når man er voksen skjønner man selv at det ikke er så fint å banne akkurat. Men så er det det å lære av seg å banne da. Det er virkelig ikke bare-bare!

Utålmodig. Er det en uvane jeg har så er det at jeg er utålmodig. Jeg vil at helst ting skal ha skjedd for 5 minutter siden, og hvis jeg skal i et møte eller være med en venninne, og den andre parten er forsinket, blir jeg gal. 

Rydder ikke opp. Drikker jeg kaffe ved kontorpulten kan du banne på at den står der de neste 5 timene. Jeg klarer liksom ikke å få satt den inn i oppvaskmaskinen, og ryddet opp etter at jeg har drukket den. Neida, jeg venter alltid til det er helt kaos, så tar jeg en stor ryddesjau og tar med 3262 kopper og glass inn på kjøkkenet, og rydder alle de 5372 plaggene som ligger slengt rundt i hele huset. Selv om det skal sies at jeg har blitt litt flinkere på dette i det siste, og det er ikke like kaos som det pleide å være. 

 

Har du noen uvaner?

For gammel for dette?

I går var jeg i bursdagen til Rebecca og det var så gøy! Den jenta er flink til mye, men det å lage fest er virkelig et av hennes store talenter! Hun hadde pyntet opp hele huset i skikkelig fiesta tema med nachos, sangria, kaktuser og masse annen pynt overalt! Det var ingen tvil om at det var fiesta tema! Hehe!

Hun lagde også en dødelig god salsa og guacamole som jeg må snike til meg oppskriften på. Spiste meg seriøst mett på det, og gikk rundt og gomlet på det hele kvelden! 🙈😂

Utover kvelden ble det litt drikkeleker. Husker ikke hva denne het, men det var morsomt i alle fall. Spillet gikk ut på å treffe med en ping-pong ball oppi glassene så fort som mulig. Resten husker jeg ikke helt. Haha!

I 23 tiden stakk vi på Z i Drammen sentrum og der var det skikkelig bra liv. Jeg er jo ikke så ofte ute i Drammen, men hver gang jeg er ute er det alltid bra liv på byen. Vi danset og koste oss så mye utover hele kvelden, og det ble så gøy! Også kom det bort massevis av blogglesere i løpet av kvelden, og det var skikkelig koselig! Elsker å møte dere, for dere er jo alltid så gode! 💗

Siden vi begge drakk i går sjekket vi like greit inn på hotell i Drammen sammen med Chloe. I dag tidlig stakk vi bort til sentrum på Bølgen & Moi for litt frokost. Fun fact; det het tidligere Glass, og jeg har jobbet som servitør der i hele 9 måneder. Det hadde dere ikke trodd, eller hva?

Vi spiste i alle fall en skikkelig god frokost og koste oss. Chloe elsker å være med på tur, og hun syns det er så gøy å snuse rundt på alt mulig og hilse på alle mennesker! 

Lille bortskjemte bærta blir selvfølgelig matet med litt frokost hun også. Det holder ikke med vanlig hundemat her nei. Haha!

I dag kjenner jeg at jeg er veldig glad for at jeg ikke drar ut så altfor ofte, for herreguuuud så sliten jeg blir. Så mye alkohol, dansing og junkfood gjør virkelig sitt for kroppen. Siden vi kom hjem har jeg ligget rett ut og syntes så synd på meg selv fordi jeg har vært fyllesyk. Mulig jeg begynner å bli for gammel for festing, haha!

Drøye fans, Utbrent, Bloggerne, Sminke ++ Ukens spørsmål #217

annonse; annonselenker; nelly, gina tricot, gucci

Hva er det drøyeste en fan har gjort eller sagt til deg?
– Komme hjem på døren min for å spørre om selfies. Det er ikke noe som er direkte “farlig” at unge jenter gjør. Men det er jo i mitt private hjem da, så det føles jo veldig ubehagelig, og det er jo virkelig ikke greit. 

BADEDRAKTHER


Hvordan lærte du så mye om blomster og hageting?

– Jeg kommer fra en ganske hagegal familie. Så det ligger litt i meg fra barndommen av. Det er jo mye grunnting jeg har lært fra før av. Men det var først i vinter at jeg fikk skikkelig interesse, og begynte å lære mye om det. Jeg har lært av både hageprogrammer som “hagen min” på NRK også har jeg sett mye på YouTube. “Garden answer” er en av mine favoritter på YouTube. Hun lager så mange inspirerende og bra videoer!

KJOLEHER
SKOHER
VESKE – GUCCI, HER

 

Hvor lenge har du holdt på med YouTube?
– Jeg startet YouTube kanalen min juni 2010. Men jeg la bare ut noen få videoer her og der, og jeg gjorde det liksom aldri ordentlig. Det var først høsten 2014 at jeg begynte å legge ut video fast hver onsdag. Vurderer forresten å legge ut videoer fast hver onsdag igjen. Er det noe dere vil at jeg skal gjøre?

 

Hvor lenge har du og Per Fredrik vært sammen?
– Vi har vært sammen siden 12 september 2015. Så det er snart 3 år. Wow, det har gått fort! Selv om vi har rukket mye på denne tiden. Hus, hund og forlovelse. Ikke dårlig bare det. Eller hva?

Hvor gammel er du?
– Jeg er 25. Født 5 februar 1993. 

 

Hva er den grønne concealeren du brukte i sminkevideoen din?
– Den er en color correcting concealer. Hvilket vil si at den bruker en grønnfarge for å jevne ut en rødfarge. Jeg er ofte litt rød rundt nesa og steder der jeg har kviser. Da bruker jeg concealeren på de stedene også jevnes det ut og blir basically usynlig. Den var en lifesaver da jeg var på mitt verste og hadde 40 kviser i ansiktet mitt. Ingen trodde på at jeg hadde så mye kviser, fordi den dekket så godt over det, hehe! Concealeren finner du HER.

TOPP – GINA TRICOT, HER

 

Hvordan har du det nå for tiden?
– Jeg har det veldig bra! Jeg var jo veldig utbrent fra februar-april/mai, og jeg prøver å jobbe meg opp igjen fra det. Det er jo ikke sånn at man blir frisk over natten. Selv om visse mennesker tror det. Men jeg prøver å ta en dag av gangen, også er det viktig at jeg klarer å si nei til ting jeg faktisk ikke orker / har tid til. Nå går det i alle fall mye bedre med meg, og jeg nyter at det er sommer og sol. 

Har du egne kostholdplaner og slike ting? 
– Jeg følger ikke noen strenge kostholdplaner eller noe som helst sånt. Vet mange er sånn at de skal holde den og den planen eller dietten, men det funker ikke for meg. Nå som det er sommer er jeg litt mer fri med hva jeg spiser, men jeg prøver å generelt spise sunn mat og holde junkfood og godteri inntaket lavt.

 

Skal du reise noe i sommer?
– For selve sommerferien har jeg ikke noen særlig reiseplaner. Det er jo så deilig vær så vi nyter sommeren hjemme. Men i september skal vi antagelig ut på en liten reise. Så det blir koselig! Jeg prøver å spare sydenturene til vinteren da jeg faktisk trenger å komme meg avgårde til varmere strøk. 

BODYHER

 

Hva ser du frem til i år?
– Frem til nyttår er det en del forskjellige ting jeg ser frem til. Nå vil jeg bare nyte sommeren frem til den er over, også gleder jeg meg til å feire både halloween og jul og gjøre mye ut av det. I fjor pyntet jeg jo opp huset “litt” til jul, og i år blir det ikke noe mindre. Kanskje jeg skal ha 5 juletrær i år, istedenfor bare 3? Haha!

Jeg ser også frem til september / oktober når Bloggerne begynner å rulle på tv. Gleder meg helt vilt til å se hvordan det blir! Hele blogg-gjengen skal opp til Bergen på høstlansering nå i august, så kanskje jeg får se en liten sneakpeak der? Ellers enn det ser jeg frem til å bare jobbe med bloggen og YouTube og skape masse innhold til dere. Jeg har mange spennende planer, så det er bare å følge med! 

Bruker du noe slags vippeserum?
– Ja. Jeg bruker jo ganske voldsomme vipperemser med lim hver eneste dag, og det sliter jo ganske så mye på mine naturlige vipper. Derfor er det superviktig at jeg bruker vippeserum, og de har blitt mye lengre etter at jeg begynte med serumet. Når jeg brukte vippetang på mine naturlige vipper før, stakk vippene rett under vippetangen, men nå går de et stykke over vippetangen, så de har jo virkelig blitt lengre! Vippeserumet jeg bruker er på 60% salg NÅ, og du finner det HER.

KJOLEHER 

 

🌸☀️🌸

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

 

 

Til alle trollene

Nå er det full fiesta fest her! Rebecca har virkelig pyntet opp masse med spansk tema her og laget seriøst verdens diggeste salsa og guacamole. Altså. Kunne spist meg mett på det. Eller. Rettere sagt. Jeg har gjort det 🙈😂

I kveld skal vi ut på z! Er du fan er det bare å si hei! Er du hater kan du holde deg hjemme i troll hula di! 😃😃

Kveldens planer!

Nå har vi nettopp sjekket inn på hotell i Drammen. Per Fredrik og jeg skal i bursdag til Rebecca i dag, så da ble Chloe med så hun kan være på hotellet mens vi er ute. Så nå skal vi bare ta et par drinker, også skal vi opp dit moren til Rebecca bor for å feire bursdagen hennes. Også blir det en tur ut på byen i kveld.

Er så lenge siden jeg har vært på byen i Drammen, så det blir spennende! Jeg dro jo ut på byen der hele tiden da jeg bodde i Hokksund. Etter at jeg flyttet til både Oslo og Sandefjord har jeg bare vært på byen her noen få ganger. Men det er som regel alltid veldig gøy! 

Nå får vi nesten drikke litt og komme oss avgårde! Skal oppdatere dere utover kvelden fra snapchat. Så følg meg gjerne der!