Slik blir du sommerbrun!

// annonse

Nå som sommeren nærmer seg legger jeg selvbruningen på hylla, og er klar for å bli sommerbrun i sola. Men altfor ofte tar det veldig lang tid før jeg blir brun, og når jeg først blir brun går fargen vekk så fort jeg er ute av solen en uke eller to. Veldig kjipt! Men i år skal jeg bruke Betakaroten hele sommeren. Betakaroten gjør at man får maksimalt ut av solingstiden, og den gir også en dyp og varig brunfarge. 

Betakaroten er et helt naturlig kosttilskudd. Man tar en pille hver dag, gjerne hele året rundt for å beholde en gyllen brunfarge. Betakaroten kan også deg som ha soleksem, blir lett solbrent, eller som sliter med å bli brun.

Kjøper du Betakaroten nå, er du automatisk med i trekningen av et reisegavekort på 20’000,- kr og mange andre småpremier. Betakaroten kan du kjøpe HER

Restylane, Sharon Stone og Berlin!

Berlin var helt fantastisk! I går da jeg dere en liten smakebit av hva jeg gjorde. Men nå skal jeg fortelle dere grunnen til hvordan jeg dro til Berlin! Restylane skincare hadde bedt inn presse fra hele verden, for å snakke om Restylane. Sharon Stone har nettopp blitt frontfiguren for Restylane, og vi fikk møte henne. Jeg fikk til og med utvekslet et par ord med Hollywood skuespilleren. Kjente det kilte litt i magen da! 


Ble også kjent med et par svenske bloggere og en av mennene bak Finest.se. Så vi hoppet en tur inn i fotoboksen sammen og hadde det veldig gøy! 

// Turen er sponset

Et døgn i Berlin, Tyskland!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra et hektisk, men utrolig morsomt døgn i Berlin! Selv om jeg bare var der et døgn fikk jeg oppleve veldig mye, shoppa helt ekstremt mye, og jeg fikk skravlet litt med Hollywood skuespiller Sharon Stone. Så det har vært litt av et døgn! Fikk vite om denne turen først på onsdag, så alt har skjedd veldig spontant. Men det er slike turer jeg koser meg mest på!

Grunnen til at jeg dro til Berlin, var for å være med på en pressekonferanse. Skal vise dere mer bilder, og fortelle dere mer om den i morgen. Men først litt om selve Berlin. Da jeg ankom hotellet i går hadde vi skandinavierne en kort brief og lunsj sammen. Med en gang jeg var ferdig med å spise hoppet jeg rett inn i en taxi, for å komme meg til bykjernen.

Jeg hadde på forhånd sjekket opp at det var en Primark i Berlin. Dere som har fulgt bloggen min en stund, vet jo at jeg ELSKER Primark. Så jeg shoppet ganske mye der! Shoppet faktisk så mye at jeg tenkte jeg kunne lage en haul video. Dere spør meg jo ofte om jeg kan lage slike videoer, så da skal jeg virkelig benytte sjansen nå! Har også filmet masse mens jeg har vært i Berlin, så det kommer også en egen video av det. 

Radiotårnet! Tysklands høyeste bygg! Var oppe i det sistgang jeg var i Berlin. Det er helt sinnsyk utsikt, så dit må du opp hvis du er i Berlin! 

Tradisjon tro – Alltid et shotteglass fra hvert sted jeg drar. Har allerede fra 7 andre land. Så denne glir rett inn i samlingen!

Innlegg nr to fra Berlin kommer i morgen – Stay tuned!

På vei til Tyskland!

God morgen fra Gardermoen! Nå har jeg nettopp sjekket inn, og er klar for å spise litt frokost. Som jeg såvidt nevnte i gårsdagens innlegg, så skal jeg en tur til utlandet. Anne Victoria fra Nettavisen ringte meg i går, mens jeg var ute på joggetur og hadde et veldig spennende tilbud til meg! Som hun selv sa “Stina, du er jo ganske spontan er du ikke? Har du lyst til å dra til Berlin i morgen og møte Sharon Stone?”. Og så spontan og #yolo jeg er, så sa jeg selvfølgelig ja! 

Så nå skal jeg snart ta flyet ned til Berlin i Tyskland, for å dra på pressekonferanse der Sharon Stone skal presentere et nytt skjønnhetsprodukt. Det kommer journalister og bloggere fra hele verden, så dette blir veldig spennende! 

Det er første gangen jeg noensinne drar helt alene til utlandet. Så kjenner jeg sprenger litt grenser i dag, og det er så gøy! Er merkelig nok ikke nervøs i det hele tatt!  Men det kan nok være fordi jeg reiste så mye i fjor. Så da ble jeg vandt til hele reiserutinen. 

Jeg skal tilbake til Norge allerede i morgen, så det blir bare en liten svipptur til Berlin. Helgen skal brukes til å pakke og flytte inn i den nye leiligheten, så her blir det ganske så hektisk de neste dagene!

Window-shopping på Michael Kors!

Skal knipse masse bilder, og filme på turen så dere får se alt! Tror ikke jeg rekker å oppdatere bloggen noe mer i dag. Men jeg skal prøve! Kommer i alle fall til å oppdatere i morgen! 


Som balsam for sjelen!

I morres var jeg veldig trøtt, og det var såvidt at øynene ville holde seg åpne. Heldigvis klarte jeg å komme meg opp av senga, og etter en god kaffekopp og en frokost var jeg klar for en powerwalk i Frognerparken. Litt frisk luft og morsjon hjalp veldig på trøttheten! Kjente meg så mye mer våken og frisk etter en tur på 3-4 km. Det kan virkelig anbefales! 

Tror jeg skal legge det inn som en fast rutine å gå flere turer. For det gjør virkelig godt for helse og sinn! Blir kanskje ikke noe veldig sommerkroppen 2015 av det, men den får vi heller jobbe med på gymmet. Haha! Men slike gåturer er helt perfekt hvis man har en kontorjobb. Frisk luft må man ha! 

Mens jeg var ute og gikk fikk jeg en veldig spennende telefonsamtale med Nettavisen. Jeg skal på tur i morgen! Skal ikke røpe så mye enda. Men oppdaterer dere fra Gardermoen i morgen. Hihi 🙂 PS: Til dere som lurte på hvorfor jeg tok så mye tog i dag. Så var det fordi jeg måtte til Hokksund og hente pass og koffert! Toget ble selvfølgelig stillstående i 40 minutter. Så det var jo greit kjipt! Men med tanke på hva jeg skal i morgen, er det ingenting som klarer å ødelegge humøret mitt!

Video: Råd til unge!

Å være ung er langt ifra lett. Det er så mange utfordringer man møter på, samtidig som man skal finne ut av hvem man er. Det er altfor lett å ta feil valg, som kan påvirke deg resten av livet. Derfor har jeg laget en video der jeg snakker med dere som en storesøster og gir dere litt råd. Råd som jeg selv skulle ønske at jeg hadde fått da jeg var yngre.  

 

//

10 Typiske jente-problemer!

Det er ikke alltid like lett å være jente. Spesielt ikke den tiden i måneden som tante rød kommer på tur, og alt blir helt feil! For ikke å snakke om hver gang man skal på fest, og man endevender hele klesskapet etter det perfekte antrekket. Og veldig ofte føler jeg at jeg er den eneste med disse jenteproblemene. Men det stemmer kanskje ikke helt? 

 

Aldri noe å ha på seg
– Et skap fullt av klær, men ingenting å ha på seg. Argh, noen dager får man bare ikke til å sette sammen et antrekk. Ingenting matcher, og man er drittlei av alle klærne man har! Så man ender opp med å bruke to timer på å kle på seg, halvparten av klærne ligger i en haug fordi du har prøvd de, og man får dårlig tid til å rekke de man skulle gjøre! 

Hår og negler
– Hvorfor må alltid neglene knekke? Og hvorfor vokser alltid håret så sykt treigt? Kunne det ikke bare vært noen magiske piller som man kunne ta, sånn at man hadde våknet opp dagen etter med langt og fint hår, og pene negler? Thank god for hair extensions og akrylnegler!

 

Det evige kroppsstellet
– Noen ganger blir jeg litt misunnelig på gutter. Vi jenter må barbere legger, under armene, nedentil, vi må nappe øyenbrynene, rense huden nøye morgen og kveld for å få vekk sminken og hvis vi glemmer det så mye som en dag popper det opp en haug nye kviser, hver morgen må vi sminke oss  og igjennom hele dagen må vi passe på at sminke er on-point, håret bruker vi alltid lang tid på å vaske, og når vi endelig er ferdig med å vaske det må vi føne, krølle/rette og putte en haug med produkter i det. Herregud, for et mas! 

 

Hvor pynta skal man være på fest?
– Hver gang jeg skal ut på byen eller på fest, har jeg alltid lyst til å pynte meg litt ekstra. Slenge på meg en kjole, et par høye sko, og ha på litt ekstra sminke. Men altså, det er så vanskelig å vite om man blir overpynta eller for lite pynta! Jeg må alltid sende melding til de venninnene jeg skal ut med og høre hva de skal ha på deg, og gjerne også sende et par snaps og spørre hvilket antrekk jeg burde velge!

Mensen på dårlig tidspunkt
– Selvfølgelig måtte mensen komme den ENE dagen man valgte å ha på hvite bukser. Eller nesten enda verre, mens man har sex! Ganske pinlig å se at det hvite lakenet er fylt med blod etter en liten økt. 

 

Kviser på dårlige tidspunkt
– Hvor standard er det ikke at man får tidenes største kvise midt på nesa den dagen man skal på en date? Det er nesten som at kroppen din vet at i dag må du se bra ut, så da kødder kroppen din det helt til!

Gutter
– Hvor skal jeg begynne? Er det èn ting vi jenter alltid stresser med, så er det gutter! Er gutten man er interessert i, interessert? Hva bør man sende på melding? Hva skal man tenke når han sier det ene og det andre? Aner ikke hvor mange samtaler jeg har hatt i telefonen med venninner, der vi har diskutert gutter. Det har ikke bare vært en gang for å si det sånn!

 

Regn
– Når man endelig har krøllet håret og det ser helt amazing ut, og sminken er helt perfekt, så må det selvfølgelig begynne å regne ute! Typisk er at det begynner å regne 5 minutter etter at du har forlatt hjemmet, så du har selvfølgelig ikke med paraply. Sminken begynner å renne og håret som engang så fantastisk ut, ligner mer på en våt katte. 

 

Alltid lang kø på do
– Enda en ting jeg misunner gutta. Når jeg er på byen er det alltid veldig lang kø på jentedoen. Alle jenter bruker sykt lang tid på å gå på do, og man må bruke nesten halve kvelden på å stå i kø. Er du gutt derimot, er det bare å stille seg ved siden av urinalet og sette igang.

Hair extensions
– Vel, denne gjelder ikke for alle jenter såklart. Men for oss som bruker hair extensions. Det er alltid stress for å skjule festene. Selv om man bruker hair extensions, så er man jo ikke interessert i å reklamere det veldig med å vise festene. Så man går hele tiden og sjekker om festene synes. Og skulle det komme litt vind, er det rett inn på en butikk og sjekke håret i speilet!  

 

Kjente du deg igjen i noen av problemene?

 

Ikke akkurat verdens undergang!

Her har dere gårsdagens antrekk! Valgte et litt mer sommerlig antrekk for middagsdaten med June! Syns denne genseren er så fin. Den passer liksom til alt! Uansett om det er sommer, vinter eller høst passer den inn. Og siden den er hvit matcher den nesten alle klær også. Så denne skal jeg begynne å bruke mer fremover! 

I dag har jeg en skikkelig to-do dag. Siden det blir litt mye å gjøre i helgen med flytting, så vil jeg lage opp et par innlegg til dere, sånn at bloggen ikke står uoppdatert. Det går  jo ikke! Verden går jo under dersom jeg ikke oppdaterer bloggen liksom. Altså, hallo! Neida, haha! Verden går vel ikke under akkurat, men jeg liker ikke å føle at jeg skuffer dere, og det gjør jeg jo hvis jeg ikke oppdaterer bloggen på flere dager! 

Genser – HER  //  Bukse – HER  //  Sko – HER

 Nå skal jeg straks begynne på et ganske morsomt innlegg, som kommer ut i kveld. Forbered dere på en god latter! 

Tidenes sterkeste..!

Nå har June og jeg nettopp vært en tur på Sudøst og spist utrolig god middag. Har hørt litt om stedet før, men jeg har av en eller annen grunn alltid trodd at det lå langt nede på Grønland, så jeg har ikke turt å dratt dit på grunn av det. Skal ikke forhåndsdømme noen, men har vært på Grønland en gang og det var skummelt i massevis! Men da June fortalte meg at det lå på Grunerløkka, måtte vi dra og sjekke det ut! Selv om jeg fikk tidenes sterkeste salat (her snakker vi brann i munnen) så var maten veldig god! Nå skal det sies at jeg er av den typen som alltid kjøpte kebab med ekstra mild dressing. Så jeg tåler ikke så veldig sterk mat akkurat. Hehe! 

Så om du vil spise god asiatisk mat i Oslo bør du ta turen innom Sudøst. De hadde også veldig god sushi (som ikke var sterk, hihi).

For dere som måtte stusse over at jeg har på meg andre klær på bildet under enn på antrekksbildene, så er det fordi jeg skiftet før vi stakk ut for å spise. Rakk og ta litt antrekksbilder av det jeg har på meg nå, så det kommer på bloggen i morgen. Hihi 🙂

En bloggers verste fiende!

Mandag, men fortsatt ferie, eller hva? Vet ikke med dere, men jeg er i skikkelig feriemodus! Samtidig som jeg er skikkelig i flyttemodus. Kjenner det kribler i fingrene etter å starte flyttingen. Nå er det bare en uke igjen til jeg flytter, og det blir så gøy! Men først må jeg pakke alt som er i kollektivet, også må jeg hjem en tur til Hokksund i helgen, og pakke alle tingene jeg har der. 

Siden jeg har hatt veldig lite plass i kollektivet, har jeg ikke kunnet hatt med meg alle tingene mine. Så det er masse som står igjen hos mamma og pappa. Haha, det ser nesten ut som om jeg ikke har flyttet ut engang, så ille er det! Gru-gleder meg til å gå igjennom alle tingene. For nå er det virkelig på tide å organisere hva som skal med inn til Oslo, hva som skal lagres og hva som skal kastes. Kommer sikkert til å komme over noen gamle minner på det rommet. Jeg er en skikkelig hoarder, så alt mulig rart skal alltid samles på. Haha! Her snakker vi alt fra gamle kinobilletter til inngangsarmbånd fra fester. Men det er vel kanskje flere enn meg som er sånn? (håper jeg!). 

Akkurat nå er jeg hos June en tur, og vi har nettopp tatt litt antrekksbilder. Fikk litt panikk da jeg dro hjem til henne i stad, og det plutselig begynte å REGNE. Altså, er det noe som er verre enn vind for en blogger, så er det regn! Regn ødelegger alltid når man skal ta bilder. Sminker renner, og håret som tidligere var fint og krøllete ser plutselig ut som en våt katte. Men heldigvis ble det bedre vær, så vi fikk knipset litt bilder! Nå må jeg slutte å bable om alt mulig rart, og være litt sosial med June. Blogges senere :-*