Utrolig mange tilbakemeldinger

Må først og fremst bare si tusen takk, for alle de positive og gode kommentarene jeg fikk av dere i innlegget “Hore fordi man legger ut undertøysbilde?” . Hadde ikke forventet at jeg skulle få så mange kommentarer på innlegget, i skrivende stund har jeg fått hele 96 kommentarer på det. Men syns det er veldig gøy å høre andres meninger om temaet. Både fra de som er enige, men også de som er uenige. Setter pris på alle meningene, så lenge de er konstruktive. 

Men tror kanskje mange ikke helt skjønte hovedpoenget bak innlegget. Hovedpoenget var nemlig at man skal være stolt av kroppen sin, uansett hvordan den ser ut. Og at man ikke skal gjemme seg bak masse klær, men heller stolt vise frem kroppen sin. Uansett om man er høy, lav, overvektig, undervektig, brun, hvit eller fluffy (som noen skrev på facebook) er man vakker. For vi er alle laget forskjellige, og det er så utrolig viktig å huske på! Hvor kjedelig hadde ikke verden vært om alle hadde vært like? Det er en verden jeg ikke ville levd i. Det samme gjelder meninger. Alle har forskjellige meninger om ting, og det er helt greit. Så lenge man ikke slenger direkte usaklige og slemme ting til hverandre. 

Peace out ♥

Jordbær smoothie – Oppskrift

For et par uker siden la jeg ut en oppskrift på skogsbær smoothie, og da var det mange av dere som lurte på om jeg kunne legge ut en oppskrift på jordbær smoothie også. Selv elsker jeg jordbær smoothie, det er helt himmelsk godt! Og ikke minst friskt og sunt. Jeg liker å drikke å blande litt på om jeg drikker skogsbær eller jordbær smoothie. Og det er det sikkert flere enn meg som gjør!

Det er ikke veldig dyrt å lage en slik smoothie. En hel juiceboks koster ca 15 kr (og den varer til 8-9 ganger ca), en pose med frosne jordbær koster 10 kr (man bruker ca 2/3 av posen per gang), og mager vanilje kesam koster ca 18 kr. 

Det du trenger er:
– 0,5 liter frosne jordbær
-2,5 dl eplejuice. Ta i 2 dl først, og ta i 0,5dl til hvis du trenger det.
– 2,5 ss mager vanilje kesam.
– Man kan ha i en halv banan om man ønsker det. Men jeg hadde ikke bananer hjemme, så jeg sløyfet det.  

Hell alt oppi en blender og kjør til alle jordbærene er helt hakket opp, og man få en fin flytende smoothiemasse. Den oppskriften her gir ca 6dl med ferdig jordbær smoothie. 


Aner ikke hvor blenderen er kjøpt, siden den er foreldrene mine sin. Men tror man kan få tak i billige og gode blendere på Elkjøp, Expert, Europris, osv.

 

Kopp fra Starbucks

Hore fordi man legger ut undertøysbilde?

Er det en ting jeg er så sykt drittlei av, så er det at jenter skal få så sykt mye hate, hver gang de legger ut et bilde i bikini/undertøy. Mens hvis en gutt legger ut bilde i bar overs får han bare ros. Tenk på de jentene som har trent masse og vært flinke til å spise riktig, og når de stolt vil vise frem kroppen sin, er det bare drittslenging de får. Kanskje jenta endelig har fått drømmekroppen sin, eller er på vei mot den? Kanskje hun har gått litt ned eller opp i vekt, og er stolt av det. 

Men er det greit å være stolt av kroppen sin, her i lille jantelov Norge? Tydeligvis ikke. Hver gang bloggere som Sophie Elise og Fotballfrue legger ut bikini/undertøys bilde får de så sinnsykt mye hat, og drittslenging. Folk kaller dem alle mulige stygge ting. Når det eneste de burde kalle de er modige og vakre. For begge tørr faktisk å legge ut bilde av sin egen kropp, så tusenvis at mennesker kan se dem. Selv har jeg trent så mye for å få den kroppen jeg har. Jeg har spist grønnsaker som snacks, når andre har trykket i seg sjokolade. Jeg er stolt av kroppen min, og kommer aldri til å legge skjul på det. Det syns jeg ikke noen andre skal heller. Uansett hvordan du ser ut. Vær stolt. Ikke la noen slenge dritt til deg, og hvis noen gjør det, så er det dem sitt problem. Det er dem det er noe feil med, ikke deg! Husk det!

Jeg vedder på at jeg sikkert får masse hatkommentarer nå, siden jeg legger ut disse bildene. Men det driter jeg faktisk i. Det er ikke meg det er synd på. Det er de som slenger dritt. Det er de som har det så jævlig med seg selv, at de må tråkke ned andre for å føle seg bedre. 

Hva er din mening om dette temaet?

5 Skjønnhetstips

1. Har du poser under øynene kan det være lurt å ha isbiter liggende i fryseren for å holde under øynene i noen minutter. Dette er kaldt, men absolutt verdt det.

2. Bruk vanndamp til å rense ansiktet, dette er gratis og gjør huden utrolig godt. Man koker opp vann, og plasserer ansiktet over gryten i 10-15 min (uten at det brenner deg). Ha et håndkle over huden for å fange opp all dampen. Dette vil åpne porene, slik at eventuelle ansiktsmasker du bruker etterpå får en bedre virkning. Dampen vil også drepe en en god del bakterier og øke blodsirkulasjonen i ansiktet. PS. Alltid avslutt ansiktsvasken med kaldt vann slik at porene i ansiktet lukker seg mest mulig.

3. Bland én teskje sukker, og noen dråper olje til en tykk masse. Skrubb leppene godt med sukkerskrubben i ca. ett minutt. Sukkeret er eksfolierende, mens oljen gir fuktighet. Skyll av blandingen med lunkent vann og tørk med en ren klut. Følg opp med en god leppepomade! Det er alltid viktig å huske på at “The smile is the best make-up for any girl!”.


4. Ta en spisesje olivenolje hver dag! Det er anbefalt over hele verden, grekere gjør det hver dag og det er virkelig vidunderlig. Det smører både kropp og sjel, det er bra for hår, man får det skinnende og glansfullt, det er mange gunstige fettsyrer som negler og hud har godt av. Det fukter, smører og pleier huden fra innsiden.

5. Et greit tips når du skal ut og har dårlig tid: Neglene dine ser ikke bra ut og du tar på deg et kjapt lag med neglelakk, men det tørker ikke fort nok! What to do? Vel, ta på deg neglelakken som vanlig, og ta fingrene ned i vasken fylt med kaldt vann i ca. 1 min. Neglene dine blir tørre på et blunk og de tørker helt strøkent!

 

Har du noen gode skjønnhetstips?

 

Sminkevideo med MaxFactor

Da har jeg endelig fått sminkevideoen fra Max Factor. Har gledet meg skikkelig til å se den! Ble utrolig fornøyd med resultatet. Var litt uheldig med at den dagen vi filmet, hadde jeg skikkelig kviseutbrudd. Pleier ikke å ha såååå mye kviser til vanlig. Men men, ingen er perfekte, og alle ungdommer har dager med mer kviser enn andre. Håper dere liker videoen og looken i alle fall!

Hvis du vil vinne sminke så du kan legge samme look kan du sjekke ut konkurransen i dette innlegget. 

Insta lately

Noen bilder fra instagram de siste par ukene. Heter stinablogg der, så er bare å følge meg. Skriv gjerne ned hva du heter også, så jeg kan sjekke ut din instagram profil (men ikke skriv ned om du har privat profil, for de får jeg ikke sjekket ut uansett, hehe!). 

Dagens antrekk

Smykker – 1929galore.com

Shorts og topp – Bik Bok

Sko – modekungen.se

Nye smykker fra 1929 galore

Reklame

I dag fikk jeg en pakke med fine smykker fra 1929galore.com. Fikk også et par kjeder som jeg skal vise dere litt senere. Men ville vise dere smykkene jeg brukte i dagens antrekk. Elsket sløyfe ringen, syns den er skikkelig søt! Har ikke hatt noen sånne ringer som man skal ha på midterste leddet på fingeren før. Så var litt merkelig å ha den der først. Men ble fort vant til det! 

Fant du noen nye favoritt smykker?

Sløyferingen kan kjøpes HER – Kjedet kan kjøpes HER – Armbåndene kan kjøpes HER – Den siste ringen er dessverre utsolgt 🙁  

Polhem pressevisning

Fine June og rocknrollballerina

  

I går var jeg på to forskjellige pressevisninger, Polhem og Beaute Pacifique. Kan fortelle dere litt mer om Beaute Pacifique senere. Polhem PR arrangerte pressevisning for julen 2013. Med produkter og ting fra blant annet Glitter, Bomb Cosmetics, Zalando, Din sko, Adax, The Body Shop, osv. Fikk med meg masse produkter hjem som jeg kan prøve, så blir nok noen anbefalinger på bloggen fremover! 

Søte Donna og meg (bildet er lånt av June)
 

Likte veldig godt ett spesielt merke, Bomb Cosmetics. Det er nettopp blitt lansert i Norge og finnes på alle Lucky Duck butikker. De selger søte og fargerike håndstøpte voksbrikker, som man kan smelte for å få en fantastisk duft i hjemmet. Det var utrolig mange forskjellige å velge mellom, og jeg likte veldig godt: Lime, Raspberry ripple, Lemon og Cinnamon (siden den duftet jul). Man kan sette sammen sin egen lille gaveeske med 25 stk til bare 129,- kr. Da får du opptil 132 timer med fantastisk duft i hjemmet.

Kjenner jeg begynner å glede meg mer og mer frem til julen, og alt det fine som kommer i butikkene. Pynten, musikken, klærne, alt. Flere enn meg som gleder seg til juletingene kommer i butikkene?


Vinn sminke fra Max Factor! – AVSLUTTET

I forrige uke var jeg på innspilling med Max Factor, dere husker kanskje innlegget der jeg skrev litt om det? Hvis ikke kan dere lese det HER. I samarbeid med Max Factor skal jeg ha en instagram konkurranse. Der jeg skal velge ut 5 heldige vinnere som får et makeupsett fra Max Factor. Med sminken som ble brukt på meg for å legge looken “Natural Ivory”. Altså de produktene som er på bildet under, pluss en øyeskygge til! 

For å delta må du:
– Legg ut et bilde av dine øyne på instagram og hashtagge: #lookatme #maxfactor og @stinablogg

Velger ut 5 heldige vinnere i begynnelsen av september! Kommer til å velge de som har lagt ut de fineste og beste bildene. Så nå er det bare å dra frem din indre makeup artist og fotograf! Legg gjerne ut flere konkurransebidrag! OBS: Får ikke sett bidrag som er lagt ut fra private instagramprofiler. Så vær obs på dette om du ønsker å delta!