Hva skal du være denne Halloweeen?

Happy Halloween! ♥

I dag er en av mine favorittdager i året. Nemlig Halloween. I dag kan man kle seg ut skummelt og gå Trick or Treat. Husker hvor morsomt jeg syns det var når jeg var yngre. Nå som jeg har blitt litt eldre har den årlige Trick og Treat turen blitt byttet ut med å feste med venner. Nå skal jeg snart til June og fikse meg for å bli klar for Halloween. I dag skal jeg være Vampyr!

Tok disse bildene den dagen jeg filmet inn min Halloween sminke tutorial, som du kan se HER. Jeg syns denne looken ble sykt kul! Hva syns du? Skal du og feire Halloween i år? Hva skal du kle deg ut som?

Kjole HER

Før – Etter Vippe Extensions

(sponset behandling) I går var jeg i Drammen og satt på Vippe Extensions. Har ikke hatt det på noen måneder, så var veldig godt å få på vippene igjen! I går var det flinkeste Cecilie fra A Good Feeling som satt vippene på meg. Nå som sommeren er virkelig over, syns jeg det er veldig fint å ha på vipper. På sommeren blir vippene veldig fort slitte siden man bader så mye. Men på høsten/vinteren er de helt perfekt!

Nå som det snart er masse julefeiring syns jeg det er fint med det lille ekstra. Dere som skal på julebord og juleball leter kanskje etter det lille ekstra som piffer opp ethvert antrekk? Da bør du virkelig teste ut vippe extensions. Det er så utrolig fint! Frem til nyttår har A Good Feeling rabatt på vippene sine. Til vanlig koster det 1800,- kr for å sette det på første gangen (refill er billigere), men nå koster den kun 1300,- kr. Så dette er et tilbud dere virkelig burde ta i bruk! Ring A Good Feeling på 32 22 10 21 for å bestille time!

Ble det ikke fint? Jeg elsker det!

Nytt treningsprogram!

I dag startet jeg dagen hos Evo Fitness. Har nettopp satt opp et nytt treningsprogram, som jeg prøvde ut i dag. Syns programmet ble veldig bra! Har laget et fullkroppsprogram som jeg kommer til å trene 2-3 ganger i uken. Syns det er så deilig og endelig ha litt mer tid til meg selv, og da blir virkelig trening prioritert. Gleder meg til å komme skikkelig inn i treningsrutiner, og se skikkelige resultater!Dette blir gøy!

I programmet mitt har jeg lagt ganske mye vekt på rumpe og armer. Det er ingen av øvelsene som jeg kun trener mage, siden jeg trener magen i flere av øvelsene. Som for eksempel knebøy. Slik ser mitt treningsprogram ut:

Oppvarming:
Utfall med rotasjon: 5 x per bein x1
Strekk til bøy: 5 x 1
Setehev: 5 x per bein x 1
Skulderbladarmhevinger: 10 x 1

 

Økt:
Knebøy: 12 x 3
Brystpress på skråbenk: 12 x 3
Roing med manual: 12 x 3
Arnold press: 12 x 3
Hoftehev på matte: 12 x 3
Bulgarsk utfall: 12 x3
Bakover spark: 12 x 3

 

(det første tallet står for antall repetisjoner, det andre tallet står for antall runder)

Hvis du lurer på hvordan øvelsene skal utføres kan du sjekke min YouTube kanal (%20?affiliateid=10242%20HER). Der viser jeg noen av øvelsene. De resterende øvelsene er det nok lettest å google seg frem til.

Video: Halloween sminke, sexy Vampyr!

Da var endelig denne onsdagens video ferdig opplastet. Denne onsdagen ble det en Halloween makeup tutorial. Der jeg viser dere hvordan man kan sminke seg som en sexy vampyr. Sminken er kjapp og lett å legge, og man trenger ikke masse spesial utstyr. Perfekt for deg som er ute i siste liten, eller som ikke vil bruke så mye penger på Halloween. Håper dere liker videoen!

Tagg meg gjerne på instagram #stinablogghalloween hvis du velger å bruke denne looken på Halloween! ♥ Gleder meg til å se!

Kjole HERFRA.

Nytt bloggdesign!

Som en den av dere allerede har sett, har jeg fått meg nytt design. Jeg er så utrolig fornøyd med det! Syns det ble mye mer ryddig, voksent og moderne. Trengte virkelig en liten forandring på bloggfronten nå, og dette var den perfekte forandring. Er fortsatt veldig uvandt å ikke ha sidemeny. Men tror jeg kommer til å vende meg til det. Hva syns dere? Liker dere designet?

Må takke søte Albertine, som driver bloggen albiss.blogg.no. Hun har vært så snill og søt og laget dette fine designet gratis til meg. Tusen takk ♥ Hun lager skreddersydd design på bestilling. Så hvis du vil ha nytt design er det bare å sende hun en mail. Anbefaler dere å sjekke ut bloggen hennes på albiss.blogg.no.

YouTube møte

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter et lite YouTube møte med Nordic Screens. De hadde bedt inn mange av sine youtubere på Chateu Neuf her i Oslo, så vi kunne bli litt kjent med hverandre. Vi fikk pizza, et lite kurs av Canon og ble bedre kjent med hverandre. Idol deltagerne var også innom, så var koselig å hilse på de også. Det er så mange flinke og gode youtubere der ute, og det er så koselig å være en del av et nettverk som gjør at man blir bedre kjent hverandre!

Nå skal jeg spise litt mat og gå igjennom litt mails, før jeg tar kvelden. Husk å sjekke innom bloggen i morgen. Da kommer den ukentlige videoen! Denne gangen blir det en Halloween video. Så nå kan dere glede dere!

Oppskrift: Egg- og pastasalat!

Hei hei dere! Har dere hatt en fin dag så langt? I dag har jeg virkelig fått teste ut ferdighetene mine i filmredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro. Jeg filmet nemlig inn en film i går, som jeg redigerte i dag. Og gud, det tok sin tid! Brukte nesten 3 timer på å redigere den. Når man skal klippe, legge på musikk, legge på stemmer, osv tar ting virkelig lang tid. Men det er så verdt det. For resultatet ble jeg veldig fornøyd med! Filmen kommer ut i morgen. Noen som klarer å gjette hva den handler om? Dere som er venn med meg på Snapchat har allerede fått en liten sneakpeak. Heter forresten stinablogg der. Syns det er kjempe koselig om dere vil legge meg til 🙂

Men over til noe helt annet. Nemlig hva dette innlegget handler om.De siste dagene har jeg fått helt dilla på salater. Det er så lett å lage, i tillegg er denne varianten som jeg lager fullspekket av proteiner, sunt fett og gode karbohydrater.

Det jeg bruker i min salat er:

– Ca. to never ukokt fullkornspasta.

– 1/2 avocado

– Ca. 20 cashewnøtter (usaltede)

– 2 egg

– 1/2 paprika

– Litt agurk

– 1 ss mager kesam

 

Sånn gjør du:

– Kok pastaen etter anvisning på pakken. Kok eggene i 10 minutter. Både eggene og pastaen kan man koke kvelden i forveien og legge i kjøleskapet, så det tar kortere tid å lage salaten, hvis du skal ha den på morgenen eller som lunsj.

– Kutt opp alle grønnsakene og bland det sammen med pastaen, eggene og en spiseskje mager kesam.

Håper det smaker!

Super fresh!

I forrige uke fikk jeg en pakke med litt godbiter fra Zalando. Blant annet denne superfreshe tightsen! Den er utrolig behagelig, og jeg bare elsker fargen! Prøvde tightsen under dagens styrkeøkt hjemme, og den var helt perfekt til styrketrening. Gleder meg til å prøve den ut på løpetur også. Tightsen kan du forresten få tak i HER (sponset).

Det blir bedre..

Nå er det en stund siden jeg har logget inn på bloggen. De siste dagene har vært veldig tunge og harde. Et brudd er virkelig ikke lett å gå igjennom. Og når man i tillegg flytter til et nytt sted og familien er langt unna, blir det ekstra hardt. Jeg tror at uansett hvorfor og hvordan man gjør det slutt, kommer man alltid til å være ganske trist en stund etter.

Jeg fikk en del råd av dere i innlegget jeg skrev på tirsdag, hvor dere sa at jeg burde ta litt tid for meg selv. Så det er nettopp det jeg har gjort de siste dagene. Jeg har gjort ting som jeg vanligvis ikke får tid til og ikke lar meg selv gjøre. Nemlig å se x antall episoder av forskjellige favoritt serier på Netflix, mens jeg har spist masse godteri. Jeg har også tatt meg et par gode joggeturer for meg selv. Blant annet tok jeg meg en god joggetur langs Sognsvann i går. Jeg kjenner at jeg virkelig trengte noen dager helt for meg selv, for å få på plass en del tanker i mitt eget hode.

Selv om jeg har øyeblikk der jeg er litt trist, føler jeg meg mye bedre nå. Har virkelig troen på at ting blir bedre fremover. Jeg skal passe på meg selv og lære meg å stå på egne ben igjen. Det kommer nok til å bli tungt. Men det er verste er allerede over! Fra nå av blir ting bedre. Det er jeg sikker på. 

Uansett hvor tungt ting føles, smil til verden, for da smiler faktisk verden tilbake!

Helt sykt!

Først og fremst må jeg bare si tusen takk, dere er virkelig fantastiske! Etter at jeg postet mitt forrige innlegg har det kommet inn så utrolig mange kommentarer, meldinger fra bekjente og fremmede, med gode og trøstende ord. Kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for all støtten jeg har fått av dere! Det betyr så utrolig mye for meg. Da jeg postet innlegget hadde jeg aldri trodd at 25’000 personer skulle lese innlegget. Så har mildt sagt blitt ganske overveldet! 

I går brukte jeg dagen på å flytte alle tingene mine inn på rommet mitt i bokollektivet. Har et rom på 12 kvadratmeter. Så jeg får god plass til en enkeltseng (som så langt bare er en madrass, haha!), klærne og skoene mine, også er det igjen en del gulvplass. Rommet passer meg midt i blinken for det er store vinduer (perfekt fotolys, hihi) og en liten balkong med fin utsikt. 

I dag føler jeg meg ganske bra. Dette er en ny start, og jeg får endelig tid til å fokusere mer på bloggen og meg selv. Selv om humøret er ganske mye bedre enn forventet, går jeg rundt og er skikkelig kvalm hele tiden. Har såvidt spist noe de siste dagene, fordi jeg har vært så dårlig. Litt usikker på om det er det psykiske som er grunnen, eller fordi jeg nettopp har vært forkjølet.. 

Uansett, nå skal jeg straks se den tredje episoden av The Big Bang theory, så langt i dag. Det programmet er skikkelig terapi for meg. Man lever seg skikkelig inn i programmet, og får hjernen på helt andre tanker. Har bokstavelig talt sett alle episodene sikkert 5 ganger per episode, fra før av. Så nå gjenstår de episodene som har kommet ut så langt av sesong 8. Wii!