Dette har jeg i min veske – VIDEO

annonse ⎮ affiliate linker

I dag skal jeg avsløre hvilke ting jeg alltid har i vesken min. Det er mange gode tips om produkter, og noen morsomme ting! Husk at du kan abonnere gratis på YouTubekanalen min HER

Michael kors grå veske HER 
Gucci veske HER 
iPhone deksel HER
Portabel ladestasjon HER
Gucci solbriller HER
Gucci kortholder HER
bareMinerals pudder HER
 Lip liner NYX HER
Leppestift Isadora HER
Ardell vippelim HER
Fitbit treningsklokke HER

 

 

5 Beauty hacks

annonse ⎮ lenker ⎮ bangerhead

 

Tørr og dårlig eyeliner? Ofte kan tuppen på en eyeliner tørke ut og miste formen. På mange eyelinere kan du bruke et pinsett til å ta ut selve tippen, også er den lik på begge sider, og da er det bare å sette den inn igjen med den gode siden der du skal bruke den. Genialt om man vil slippe å kaste bort unødvendige penger på sminke.

Deodoc – Denne deodoranten har jeg anbefalt noen ganger tidligere, men jeg vil tipse om den igjen. Den er så genial, men siden den er til underlivet er det ikke så mange som snakker høyt om den. Det finnes nemlig deodoranter som man bruker til underlivet, så man slipper å bli klam mellom benene.

Ofte om man går i stramme jeans, eller shorts om sommeren kan man bli ganske klam på innsiden av lårene og ved underlivet. Det slipper man om man bruker denne deodoranten. Dette er en deo spray som man sprayer på området rundt underlivet (ikke direkte opp i underlivet), og da slipper man å bli klam. GENIALT. Deodoranten finner du HER.

Alltid bruk en fuktighetskrem som gir mye fukt før du legger sminken. Dette gjør at sminken holder seg lengre, og ikke blir “spist opp” av huden din.

Dunhår – Vi har alle små dunhår rundt i ansiktet, og ofte kan dette dunet ødelegge sminken, sånn at sminken ikke legger seg like smooth som den ville gjort om man ikke hadde dunhår. Jeg lærte faktisk dette trikset av en del forskjellige instagram makeup guruer, og de fjerner alltid disse små dunhårene med en brynsskjærer slik som DENNE fra makeupstore. Den er veldig skånsom mot huden, og hårene vokser ikke tykkere / mørkere tilbake. Om du velger å la de vokse ut igjen, blir de bare slik som de var før du fjernet hårene. Dette er også en veldig fin eksfoliering for huden som er en kjent metode i asiatiske land.  

Krisehjelp for tørre lepper – Om vinteren får jeg ekstremt tørre lepper, og ofte kan de sprekke opp. Ikke særlig fint eller behagelig. Det jeg gjør for å gi leppene mine litt krisehjelp er at jeg bruker en leppeskrubb på kvelden, så jeg får vekk død hud. Leppeskrubbene fra Lush er som regel amazing. Deretter smører jeg inn et tykt lag med en god leppepomade som gir mye fukt, på leppene og litt rundt leppene der huden ofte sprekker opp. Dette sover jeg med over natten, og neste dag våkner jeg opp med lepper som er myke og hydrerte.

 

💗🌟💗

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Klikket dette hjem

annonse – lenker – DM

I dag har det vært så kaldt og vindfullt at jeg trodde faktisk Chloe skulle blåse avgårde når hun gikk ut for å tisse. Har aldri sett henne være så rask på å gå ut. Hehe!

Nå er det jo helt ekstremt mye vind her, og i morgen ved 08 tiden er det meldt -13 med på grunn av vinden kommer det til å føles ut som -23. Altså, det er jo helt sinnsykt! Jeg som håpet våren var på vei. Hehe. Der tok jeg altfor feil.

LUE HER  ⎮ JAKKE HER

Så for å trøste meg selv med at det er vinter litt lengre, bestilte jeg hjem en sykt fin lue som er såå meg. Duskene på hodet er bare så søte, så jeg måtte bare ha den!

Klikket også hjem er jakke i faux (falsk) pels, som bare var helt amazing. Kommer til å føle meg som tidenes fab rich bitch med den, and I love it. Har lignende som den bare i vest, og den varmer ekstremt godt. Perfekt når det er -23 grader ute.. Omg. Vil ikke tenke på hvor kaldt det er nå. Det er faktisk ikke greit. Haha! 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Grunnen til lite blogging..

annonse – lenke – gina tricot

Den siste tiden har jeg vært både syk og manglet veldig motivasjon til å blogge. Det har dere vel merket her på bloggen, for jeg har ikke oppdatert så ofte som jeg pleier å gjøre. Livet mitt er helt fantastisk om dagen, og jeg har jo nettopp blitt forlovet.

GENSER GINA TRICOT  ⎮CHOKER GINA TRICOT

Men jeg har veldig lenge jobbet ekstremt hardt med å legge ut 3 innlegg hver eneste dag, og ikke vært nøye nok med å fylle på inspirasjon til meg selv, og nå har jeg rett og slett gått helt tom. Jeg føler jeg ikke har noe å dele med dere. Noe som egentlig er helt absurd, for jeg har jo mye å dele.

Det er bare hodet mitt som har gått på fullt kjør litt for lenge uten at jeg har tatt vare på det. Jeg har altfor lett å glemme meg selv oppi alt som skjer, og da skjer slike ting som dette. Ikke gøy akkurat. For jeg elsker å blogge, og jeg vil jo lage masse bra innhold for dere. 

De siste dagene har jeg prøvd å ta skikkelig tak i ting, og jeg har hatt mange lange motivasjonsamtaler med Per Fredrik og senest i går snakket jeg lenge med managementet mitt om planer fremover. For å koble helt ut og restarte hele “systemet” mitt dro jeg på spa i dag med Per Fredrik og vi koste oss så mye. Vi var der i flere timer, og jeg fikk slappet av så mye og bare nullstilt hele hodet mitt. Det trengtes. 

Nå har jeg satt meg nye mål og jeg er så klar for å komme igang igjen. 2018 skal uten tvil bli mitt år på så mange måter, og jeg har jo fått en fantastisk start på året med både forlovelse, reise til New York og en utrolig fin bursdagsfeiring, og fremover er det masse som kommer til å skje, og jeg gleder meg til å ta dere med på reisen! 💗🌟

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Video: Hunde challenge; Disse triksene kan Chloe!

I dag har jeg laget en video som er veldig etterspurt, der jeg viser alle triksene Chloe klarer å gjøre. Hun er ikke akkurat noen verdensmester enda, for å si det sånn, men hun begynner å bli ganske flink! 

SE VIDEO HER

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Trusselbrev, Paradise Hotel, Psykolog ++ Ukens spørsmål #198

annonse – lenker – nly, bik bok, ellos, bangerhead

Hvilke videoer liker du best å lage, og hvilke liker du minst? Liksom på YouTube?
– Jeg elsker å lage vlogger og sminkevideoer. Sminkevideoer er veldig tidskrevende å redigere, og derfor gjør jeg det ikke så ofte som jeg gjerne vil. Men vlog syns jeg uten tvil er morsomst. Da får jeg tatt dere med på dagen min og det blir veldig morsomt!

 

Hva slags lim bruker du til å sette på vippene med? 
– Jeg bruker først og fremst aldri det limet som følger med til vippene. Det er som regel alltid ekstremt dårlig, og gjør at det blir klumpete og at vippene spretter av før du rekker å gå ut døren. Limet jeg bruker gjør at vippene sitter som støpt hele dagen, og det er lett å fjerne vippene på kvelden. Det er hvitt når du fester vippene, men så fort det tørker blir det transparent så det syns ikke. Uten tvil et must om man skal bruke løsvipper! Vippelimet jeg bruker er fra Ardell og du finner det HER.

GENSER NLY

Hva syns du om Paradise Hotell og kunne du tenkt deg å være med om du ikke var sammen med Per Fredrik?
– Hehe, nei. Paradise er et program jeg aldri kunne vært med på av så ekstremt mange grunner. Å bli filmet 24/7 mens man er på et party-sted med masse folk man ikke kjenner, og hele Norge kan se hva man gjør; no thanks.

 

Har du noen gang fått trussel brev eller at du har følt deg truet over noen hatere?
– Jeg har aldri fått noen trusselbrev, men jeg har fått en del creepy stalkerbrev. Heldigvis er det veldig lenge siden, og det har sluttet. Så det er jeg glad for. Men det var skikkelig ekkelt da det pågikk. Har fått en del stygge kommentarer opp igjennom årene, og en del som har sagt at de vil gjøre voldelige ting mot meg, og det er ikke akkurat særlig hyggelig. Disse har vært enkelthendelser, og dersom de hadde blitt mer alvorlige eller gjentatt seg hadde jeg ikke tvilt på å til politiet med en gang.

JAKKE BIK BOK HER

Hvordan var primeren du kjøpte tidligere denne uken?
– Nå har jeg fått testet den ut en del, og jeg er helt amazed. Den gjør at huden får mye fukt, og gir et bra startpunkt sånn at foundationen legger seg mye finere på huden. Merker også at sminken holdt seg en del bedre og lengre når jeg brukte den versus andre primere. Det sykeste er at den er fra et billigmerke som Max Factor, så man får mye for pengene. Den er virkelig absolutt å anbefale! Du finner den HER.

 

Jeg skal ta toget til mange land i sommer(i Europa). Har du noen tips til land jeg kan besøke? Vurderer allerede Frankrike, Italia, Spania og Portugal.
– Oi det høres gøy ut! Jeg syns Roma er en nydelig by absolutt må få med deg, der er det helt utrolig vakkert og man kan gå rundt og titte i dagesvis uten å bli lei. Paris er også fint, men vær obs på at folkene som bor der er utrolig uhøflige og nekter å snakke med turister. Berlin i Tyskland er absolutt noe å få med seg også! De andre landene jeg har vært i, i Europa tror jeg du må ta en del båt og ferjer for å komme over til, så de dropper jeg å ta med her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA– trevi fontenen i Roma – 

 

Hva sa Per Fredrik når han skulle dra å kjøpe forlovelsesring til deg i New York for at du ikke skulle spørre om å bli med, og for at han ikke skulle bli avslørt?
– Jeg måtte jobbe en del med bloggen, så han lurte seg ut med å si at han skulle bare gå en tur mens jeg jobbet.

Har du noen tips til mennesker (som meg) som sliter med sosial angst?
– Kanskje gå til en psykolog? Jeg slet med depresjoner for noen år tilbake og fikk mye hjelp av psykolog. Hadde nok ikke klart å komme meg så bra ut av det hvis jeg ikke hadde fått hjelp.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Bryllup – Dette er min forlover!

annonse ⎮ lenker ⎮ glitter, nly

Da jeg skulle velge forlover til bryllupet var det mange ting som var viktig for meg å tenke på. Personen jeg skulle velge måtte være noen som står meg nær, som syns det er gøy å hjelpe meg og som jeg vet at stiller opp når jeg trenger hjelp.

Det måtte også være noen jeg stoler på at kan være der for meg igjennom hele bryllupsprosessen, og som jeg vet at ønsker meg det aller beste. 

KJOLE HER  HÅRBØYLE HER

Da jeg tenkte på alle disse tingene ble jeg bare enda mer sikker på at personen jeg hadde tenkt på at skulle være min forlover, var rett hele tiden. Da jeg så reaksjonen personen hadde når jeg spurte, ble jeg enda mer sikker på at jeg hadde tatt helt riktig valg.

Personen jeg valgte å ha som min forlover er Rebecca. Det er den venninnen som står meg aller nærmest, hun stiller alltid opp uansett hva, og elsker å hjelpe meg med alt fra å pynte opp til fester til å velge ut planter på Plantasjen. Hehe! 

Dere husker kanskje for en liten stund siden da vi gikk på ski sammen? Det var da jeg spurt Rebecca om hun ville være forloveren min. Jeg hadde allerede bestemt meg for at jeg skulle spørre henne, men det skjedde litt mer plutselig enn jeg planla.

Vi stod midt i løypa da hun spurte “Jeg vet jeg ikke er familie, og kanskje ikke invitert i bryllupet hvis dere ikke skal ha venner og sånt, men kan jeg være med da du skal prøve bryllupskjole?”. Jeg lo litt for meg selv. Rebecca tar virkelig ikke noe som en selvfølge, og det er det som gjør henne så ekstra god. 

Jeg svarte bare med “Selvfølgelig skal du få være med når jeg skal velge kjole! Men jeg har et spørsmål til deg; vil du være forloveren min?”. Rebecca ble så rørt at hun begynte å gråte, og hun svarte ja! Ingen tvil om at jeg valgte rette person. Hehe! 

På skituren skravlet vi masse om bryllup, og Rebecca hadde allerede mange gode idéer om både plasser å ha bryllupet og ting til selve bryllupet.

Da vi tok kaffe på fredag var det første gang vi fikk vært med hverandre etter skituren, så dere kan jo tenke dere hvor mye snakket om bryllup. Rebecca er mildt sagt en bryllupsperson, og har blant annet sett alle de 14 sesongene av “kjolen som sier ja”, så hun har mange gode tips jeg kommer til å trenge. 

 

Hvem ville du valgt som forlover i ditt bryllup?

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Dårlig dag? Her er hva du bør gjøre!

annonse – lenke – nly

 

Noen ganger kan jeg ha en skikkelig dritt-dag, og føle at alt er galt. Når jeg har slik dager pleier jeg alltid å skrive en liste over ting som faktisk er bra i livet mitt. Det hjelper meg til å se at jeg faktisk har et bra liv, og at det ikke er vits i å henge med hodet.

I dag har jeg en skikkelig bra dag, men det er kanskje ikke alle der ute som har det, og derfor vil jeg tipse dere om å skrive en slik liste. Det hjelper alltid og man får et nytt perspektiv på ting. 

GENSER NLY HER

Jeg kan jo dele noen av tingene jeg pleier å skrive på min liste, dette er store og små ting, som gjør hverdagen min bedre. Del gjerne din liste i kommentarfeltet 💗

🌟Jeg bor i et land der det ikke er krig, sultkatastrofer eller noe som helst slikt. I Norge er man veldig trygg, og hvis man faller på trynet er det systemer som kan hjelpe deg opp igjen.

🌟Jeg har en fantastisk kjæreste som behandler meg som en prinsesse. 

🌟Jeg har en god hund som alltid holder meg med selskap, og alltid er blid.

🌟Jeg har en jobb med mye frihet og jeg tjener mer enn nok til å leve godt. 

🌟Jeg har faktisk skikkelig fin hud nå. Hehe! 

🌟Jeg har gode venninner som alltid er der for meg

🌟Endelig er jeg nesten helt frisk igjen, og nå gleder jeg meg til å komme igang med trening igjen! 

 

Hvilke ting setter du pris på? 💗

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

På min ønskeliste nå

reklame

Nå har jeg nettopp browset litt rundt på nettet, og funnet så mange fine ting jeg bare vil klikke rett hjem. Jeg merker veldig godt at det begynner å dra seg mot vår, for endelig har det kommet inn så friske og fine farger i butikkene. Jeg elsker det! Farger gjør meg så glad, og spesielt rosa. Hehe! Her er noen av tingene som er på ønskelisten min akkurat nå! 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

 

Magnolia stripes / Geo floral scarf / Springtime whimsy

 


1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8.

 

1. Contouring Gel-cream / 2. Hårsnoddar / 3. Energy Yellow / 4. Parfym / 5. Nagellack / 6. Color.Bug

 

Fant du noe du likte?

Problemer med bryllupsplanlegging

annonse – lenker – nly, gucci, idealofsweden, bikbok

I dag hadde Rebecca og jeg en etterlengtet lunsj. Vi har jo bare hengt skikkelig sammen en gang siden New York, så nå var det på tide med en lunsj. Hun har jo nettopp vært i Polen så hun hadde mye spennende å fortelle om den turen. Selv om det gikk for det meste i bryllupssnakk.

Rebecca er “litt” mer bryllupsfrelst enn hva jeg har vært tidligere, så hun har bokstavelig talt sett alle episodene av “say yes to the dress”. Jeg tror kanskje jeg har sett 20 minutter totalt.. Haha. 

Jeg har liksom alltid vært den som heller setter på Family Guy eller en krimserie. Det får jeg virkelig igjen for nå. For jeg aner virkelig ingenting om bryllupsting, og er helt lost i bryllupsplanleggingen. Kjenner jeg har skikkelig problemer med å planlegge bryllupet. For jeg aner jo ingenting om dette.. 

DEKSEL HER  ⎮  GENSER HER

 

Etter at vi hadde spist lunsj sjekket vi alle bokhandlene etter en bryllupsguide. Jeg trenger virkelig en bok som kan gi meg alt jeg trenger å vite, og som er en skikkelig guide på bryllup. Vi fant dessverre ikke en eneste bok. Altså, jeg ville jo trodd at det skulle fantes massevis av bøker om temaet. Men ikke en eneste en! Heldigvis googlet Rebecca når vi kom hjem, så hun fant en guide for meg. Thank god. Det trenger jeg for å si det sånn. Haha! 

GUCCI VESKE HER

 

Uansett, vi koste oss masse og jeg får alltid så mye energi av å være med Rebecca for hun er en skikkelig solstråle! Jeg shoppet også en god del nye klær som jeg gleder meg til å vise dere. BikBok hadde nettopp fått inn nye vårplagg og jeg gikk litt bananas. Hehe! 

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT