Mitt nyttårsantrekk

Godt nytt år ♥

Nå er det ikke mange timene igjen av 2014. Dette året har vært en berg og dalbane uten like! Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til et nytt år, med blanke ark. Jeg bor i midt i Oslo, er singel, har endelig all min tid til å dedikere til blogg og trening. Det er virkelig ingen grenser for hva som kommer til å skje i 2015! Jeg har lagt så mange planer og er så forberedt på et sykt kult år! Nyttårsforsett listen min er evig lang, og det blir ikke enkelt. Men jeg skal klare målene jeg har satt meg! Vil ikke røpe for mange av nyttårsforsettene enda. Så dere får følge med på bloggen fremover. For dette blir gøy! Iiiik, jeg er så gira! Klarer nesten ikke vente med å kickstarte det nye året! 

Kjole – HER  //  Sko – Utsolgt  //  Klokke – HER

Nå skal jeg straks hoppe på toget og dra hjem til kusinen min Eveline. Vi skal spise litt middag før vi stikker på et vors på Konnerud. Rett før 12 skal vi ned til sentrum og se på rakettene på torget i Drammen, også blir det mer fest etter det. Det er i alle fall planen. Så får vi se hva som skjer utover kvelden! Forresten; hvis noen av dere skjønne leserne mine skal se på fyrverkeriet i Drammen må dere gjerne komme bort og si hei til meg! Syns det er så koselig å hilse på dere ♥

 

Hvordan skal du feire i dag?

Video: Nyttårskavalkade!

Nå er snart året omme, og jeg har laget en liten video til dere med en oppsummering av mitt YouTube år. Dette året har min YouTube kanal vokst så utrolig mye, takket være dere. Og jeg ser frem til et nytt år med ny videoer hver onsdag!

Endelig hjemmekontor

Da jeg kom hjem til Oslo på fredag tok jeg med meg skrivebordet som hadde stått igjen i Hokksund. Helt siden jeg flyttet inn i bokollektivet har jeg savnet det å ha et eget sted å sitte og skrive. Det å sitte i en seng og skrive  er virkelig ikke godt for hverken rygg eller arbeidslyst. Så derfor er jeg helt i ekstase nå som jeg endelig har skrivebord igjen! Det er helt ekstremt hvor mye mer produktiv jeg blir når jeg sitter ved et skrivebord fremfor i en seng. Og med tanke på hvor mye jobb jeg har å gjøre i 2015 trenger jeg virkelig dette. 

Siden stolen jeg egentlig hadde til skrivebordet ble litt i største laget, dro jeg på IKEA på lørdag med Nora og kjøpte en ny. Hadde egentlig sett meg ut en hvit kontorstol, men den var de selvfølgelig utsolgt for! Etter ekstremt mye om og men endte jeg faktisk opp med en klappstol som jeg har lagt et syntestisk saueskinn over (takler ikke ekte saueskinn, de lukter for mye sau, haha!). Og det ble faktisk veldig bra! Kjøpte også en sånn liten rund stolpute som jeg har under saueskinnet. Så nå er stolen skikkelig god og varm å sitte på. Og det beste av alt; jeg har faktisk god holdning når jeg sitter på den. Stor tommel opp for det! 

Kjøpte med en oppslagstavle mens jeg først var igang. Den er så genial! Her henger jeg opp To-Do lister, sånn at jeg alltid har oversikt over ting som må gjøres. Og hvis jeg får idèer til blogginnlegg skriver jeg de på en gul lapp og henger de opp med en gang. Genialt eller hva? Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har skaffet meg en sånn tidligere! 

Både skrivebord, vase, oppslagstavle, stol, saueskinn, telys og hvite bokser som er på gulvet er fra IKEA, hvis noen skulle lure 🙂 Glad i IKEA sa du? Burde nesten få rabattkort der snart. Tihi! 


 

Årskavalkade, del 4. Oktober-Desember

Dette er en den siste delen av årskavalkaden for 2014. Det har vært et utrolig år. Jeg har hatt det fantastisk og jævlig. Jeg har opplevd, lært, sett og gjort så mye. Dette året er virkelig et år jeg kommer til å huske resten av livet. Jeg klarer nesten ikke vente med å se hva 2015 vil bringe. Men først en oppsummering av oktober-desember. Fortell meg gjerne hva du husker best fra bloggen min fra hele året som har gått!

Jeg var mye ute og jogget langs Akerselva. Der er det så nydelig på sommeren og om høsten. 

Jeg bakte masse og begynte endelig å elske matlaging igjen

Jeg var på Olivia for første gang i mitt liv

Jeg ble enda mer dedikert til treningen

Den 20. Oktober tok livet en brå omvending. Jeg gikk ut av et ett års langt forhold, og flyttet ut fra eksen og inn i et bokollektiv. Det var et ekstremt hardt valg. Men jeg vet i dag at det var det rette valget. 

Jeg kunne endelig dedikere all min tid til jobb og trening.

Jeg lagde en halloween tutorial

Feiret halloween med to flotte jenter! Den byturen kommer jeg til å huske lenge. Tihi!

Jeg var i dåp til tantebarnet mitt Cornelia

Jeg hadde endelig kommet i orden på det nye rommet her jeg bor. Selv om det ser litt annerledes ut nå!

Det ble mange løpeturer i Frognerparken

Jeg var på presseevent med The Body Shop

Jeg hadde en uforglemmelig morsom og yolo kveld med min kjære Longoria

Jeg var med på musikkvideo innspilling til sangen headsethår. Den har forresten nettopp kommet ut, og dere kan se den her.

Jeg fikk verdens fineste prinsessekjole fra lookbookstore

Jeg ble med Stephen på NRJ music awards, avsluttet kvelden på elsker. For en kveld!

Jeg feiret 22 års dagen til Nora. 

Var på lunsj med fineste Donna

Var på middag på jentene mine!

Var på bursdag hos Victoria!

Var på TV innspilling av Gullsnutten

Feiret jul hjemme hos familien

Det er først nå som jeg har sett igjennom hele året at jeg ser hvor glad jeg er for at jeg har dokumentert det hele. Det er så fantastisk morsomt å kunne se tilbake på alt jeg har opplevd og vært med på! Klarer 2015 å toppe dette året? Det skal mye til! Men jeg har store planer for året som kommer, og dere skal få lov å være med på hver eneste opplevelse! 

Ukens spørsmål #53

Har tenkt å bo i kollektiv lenge?
– Det vet jeg faktisk ikke. Akkurat nå stortrives jeg i kollektiv, og jeg liker veldig godt stedet i Oslo som jeg bor. Men selvfølgelig er det jo noen ulemper med å bo i kollektiv også. Men vi får se hvordan livet mitt utvikler seg etterhvert. Er det èn ting jeg har lært det siste året, så er det at man aldri vet hva som venter i neste sving, og det er ingen vits i å planlegge altfor langt fremover. 

 

Hvilke objektiver bruker du for å få den fine blurry bakgrunnen på bildene dine?
– Når jeg får den blurry bakgrunnen på bildene bruker jeg 50mm 1,4 linse. Da stiller jeg inn kameraet manuelt og stiller inn blender til 1,4, og iso og lukkerhastigheten ettersom hvor mye lys det er der jeg tar bildene. Når man bruker denne linsen anbefaler jeg å bruke et stativ til kameraet. Hvis ikke kan bildene bli sinnsykt uklare. Merker det veldig fort når andre skal ta bilder av meg, at bildene blir veldig uklare fordi de ikke bruker stativ til kameraet. 

Hei! Jeg har tenkte å kjøpe en treningsmaskin, 5 minutes shaper! Men jeg blir usikker fordi jeg føler at den er litt for god til å være sann! Jeg lurte på om du visste noe om den eller om du eller noen du kjenner har den? Eller vet du noe om den?
– Sånne tv-shop produkter som lover deg en godt trent kropp hvis du kun trener 5 minutter hver dag, er som regel jug. Det eneste målet dems er å selge deg produktet, uansett hvor mye de juger til deg. Produktet i seg selv kan faktisk være bra, men det trengs mye mer enn 5 minutter med trening for å få en godt trent kropp. Anbefaler deg heller å begynne på et treningsstudio og trene ordentlig tung styrke, og få et godt kothold.

 

Har du noen tanker om hva du vil studere?
– Vell. Akkurat nå har jeg satt den studere greia ganske hylla, og der skal den stå i noen år. Så det er det som er å si om den saken!

 

Hvor ofte fester du?
– Det vet jeg faktisk ikke. Så ofte jeg vil egentlig. Jeg syns man skal kunne feste og ha det gøy så mye man vil. Det har jo blitt mer etter at jeg ble singel, men det er bare naturlig. 

Du har sikkert fått spørsmål dette spørsmålet flere ganger, men er ny leser og lurer på hvordan du får tid til både youtube og blogg? Jobber du? Elsker bloggen din forresten! 
– Jeg jobber med dette på heltid, og har muligheten til å dedikere all min tid til blogg og youtube. Det tar ekstremt mye mer tid enn hva noen kunne innbille seg. Men det er dette jeg liker å gjøre, og siden jeg også har muligheten til å leve av dette, gjør jeg det. Men jeg jobber som regel fra jeg står opp til jeg legger meg, hver eneste dag hele uken.  

 

Er du en spontan person? Hvorfor/hvorfor ikke?
– Tja, nokså spontan i alle fall. Innenfor rimelighetens grenser. Jeg har jo dratt på 3 nokså spontane turer til Paris, London og Tenerife i år, hvor reisen har blitt planlagt to dager i forveien. Jeg er litt sånn at jeg ikke liker å planlegge ting lenge i forveien. For da får jeg ofte litt panikk og vil droppe hele greia. Så spontanitet fungerer faktisk best for meg! Hehe!

 

Hvilken hårfarge har du på det øverste bildet? Den var sykt fin!
– Litt usikker. Men jeg pleier alltid å farge håret mitt med garnier fructise dark brown, så da regner jeg med at det er den fargen jeg har der! Men hårfargen min ser alltid utrolig forskjellig ut fra bilde til bilde fordi det er så forskjellig lys på bildet. Så man skal ta det med i betraktning når man ser på bilder av håret mitt.

 

Synes du det er greit at blogglesere kommer bort til deg når som helst, hvor som helst?
– Ja, det syns jeg. Med mindre jeg er i en situasjon der det virkelig ikke hadde passet. Men kommer egentlig ikke på noen slike situasjoner, hehe 🙂 

 

Kan du tenke deg dine egne barn i fremtiden?
– Ja, faktisk. Men det blir nok en god stund til. Er virkelig ikke klar for alt det som har med barn å gjøre enda! 

 

Elsker håret ditt, du er veldig flink på hårstyling. Hvilken rettetang synes du er best? Jeg har lyst til å kjøpe meg en ny rettetang med er ikke sikker på hvilken. 
– Min favoritt er uten tvil ghd ecplise. Den er helt fantastisk! Har brukt den i 1,5 år, og jeg elsker den!  Har skrevet en anbefaling med masse informasjon om rettetangen som du kan lese her. 

Liker du best koselig venner/venninner fest hjemme eller ordentlig partyparty med høy musikk og masse folk?
– Hmm.. Det må nok bli sistnevnte! Jeg elsker å dra på utesteder der det er skikkelig stort diskotek med masse folk og bra liv. Da koser jeg meg skikkelig! Men selvfølgelig er det koselig med rolige jentekvelder også. Men en god fest kommer alltid på første plass!

 

Har du noen tips til å få vekk søtsug?
– For det første bør du kutte ut alt som gir søtsug. Altså godteri, brus, osv. Produkter som Pepsi Max gir også et søtsug, selv om de ikke inneholder sukker. Prøv å få i deg godt med ordentlig mat, og masse proteiner. Da skal du nok se at søtsuget går ned 🙂 

 

– Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Årskavalkade, del 3. August – September

I august hadde jeg nettopp flyttet inn til Oslo og var klar for nye eventyr! 

Jeg startet måneden med å dra på bursdag hos Roberta!

Tok en selfie med en av de mange rare kreasjonene utenfor Blå

Jeg var på pressefrokost hos Moods of Norway

Kjøpte meg Michael Kors veske

Offentliggjorde at jeg hadde flyttet til Oslo med eksen

Ble fort fast stamkunde hos Espresso House

Kom godt igang med treningen etter sommerferien

Var på Miinto fashion show

Var på julevisning hos Polhem PR

Fikk verdens beste massasje hos Daikai. Gud så godt det var for kropp og sjel! Dit vil jeg igjen!

Var på presseevent med The Body Shop

Var veldig mye på Friday’s

Dro på kino med kusinen min Eveline

Etter filmen drakk vi sinnsykt gode drinker på en bar på Grunerløkka

Var på Espresso House (sjokk) med jentene

Episoden av Det Nye jenta der jeg var med kom på tv

Spiste nydelig crepe på Creperie de Marie på Grunerløkka

Var på kicks presseevent og ble kjent med både Marthe Borge og Emilie Nereng. To skjønne jenter!

Var på bloggerlunsj på Lilleasia

Var på event med Nora 

Var på julevisning hos Mildh Press

Var på pressefest med Coverbrands

Besøkte Mathallen

Gikk en lang tur med June i slottsparken mens vi snakket om viktige fremtidsplaner

Fikk dilla på vann med frukt og bær

Var på Change event og fikk se Britney Spears! Iiiiik, det var så gøy!

Solgte mange av mine gamle skatter sammen med disse herlige jentene!

 WOW! Jeg var virkelig på mange eventer i august/september. Her skal man virkelig få med seg alt altså! Tihi!

Shoppingtur på IKEA

I dag har jeg vært på IKEA en tur med Nora. Vi dro dit ganske tidlig i dag, med en liten frykt om at det skulle være helt ekstremt mye mennesker der. Men vi hadde flaks! Det var mindre mennesker der enn hva det vanligvis er, så vi fikk en rolig og fin shopping dag der! Når jeg dro hjem til Oslo i går, tok jeg med meg pulten som jeg hadde stående i Hokksund. Men kontorstolen jeg hadde fra før av, ble altfor stor. Så derfor måtte jeg ta en tur på IKEA og kjøpe en som passet litt bedre inn. 

Også er det jo alltid 100 ting man kommer på at man trenger når man først skal på IKEA. Blant annet søppeldunke, oppslagstavle, blomster, osv. Det er dessverre altfor mørkt nå til at jeg kan ta bilder. Men skal vise dere hva jeg kjøpte i morgen! Ble skikkelig fornøyd med innkjøpene!

Hvor MEG var ikke dette rommet? Masse rosa og blomster!

En av tingene jeg kjøpe var en ny kosebamse. Lov å være litt barnslig iblant eller hva? Denne var altså så god og myk at jeg måtte bare ha den! Nora og jeg har allerede døpt den Longoria Junior. Siden vi har hatt en intern spøk om at vi heter Longoria begge to. Skal ikke gå inn på den altfor lange historien om hvorfor, men kan si at vi fant det på når vi var fulle. Hehe! 

IKEA hadde visst en kampanje nå, hvor de donerer 1 euro til Unicef når noen kjøper en kosebamse. Så vi kjøpte oss hvert vårt kosedyr og støttet en god sak. 

Drømmesoverommet!

Hvor morsomt er det ikke at det var hengt opp Nora bokstaver på veggen? 

Helt forelsket i den nye bamsen min!

Med en gang jeg kom hjem fra IKEA stakk jeg rett ut i Bogstadveien og kjøpte litt småting til bloggjobbing. Blant annet en knæsj rosa perm som jeg skal ha alle planer, idèer og mål for 2015 i. Gleder meg utrolig til det nye året kommer! 

Årskavalkade, del 2. Mai-Juli

Fra mai til juli opplevde jeg så utrolig mye kult. Jeg var i tre forskjellige land og opplevde mye jeg vil huske resten av livet, disse reisene skal jeg nå ta deg med på igjen.

Jeg startet mai måned med en liten photoshoot i skogen, der min flinke søster Madeleine tok bilder av meg. Jeg ble så utrolig fornøyd med disse bildene. De er nesten litt eventyr aktige. Eller hva?

Etter å ha vært på en makeup kveld med GOSH var jeg plutselig i Vita magasinet

Jeg farget håret  mitt ombre. Det var veldig fint de første to ukene, men etter at jeg hadde vært i Portugal og fått litt sol på det, var det ikke like fint lengre!

Jeg var i babyshower for søsteren min

Jeg dro på surfecamp til Ericeira i Portugal med Victoria. Selv om vi nesten blåste vekk, fikk det mye morsomt fordet! 

Vi fikk surfe og sole oss på denne stranden

Vi fikk dra til Lisboa og shoppe

Vi spiste verdens beste sushi. Husker veldig godt når vi skulle betale for da var vi helt i “take all my money” humør, og da det sinnsykt mye driks!

Vi dro på vingård og smakte på mange forskjellige gode viner. Denne vingården var så utrolig nydelig! Når den dagen kommer at jeg skal gifte meg, så blir det her!

Vi trente mye på stranda

Vi spiste verdens beste biff. Steak on stone het den. Da fikk vi rå biff som vi selv stekte på en stein. Sykt godt!

Når jeg kom hjem fra Portugal dro jeg rett på casting for Det Nye jenta. Dessverre gikk jeg ikke videre, men jeg ble kjent med mange herlige jenter den dagen!

Bare noen dager etter dro jeg til Ios i Hellas med Victoria. Ut på tur igjen!

Ios er utrolig vakkert, og jeg ble kjent med verdens herligste mennesker!

Hver morgen startet vi med en smoothie og gresk yoghurt på en av strand restaurantene!

Her bodde vi!

Meg og Renè som er deleier i Life is a beach party. Det var det reiseselskapet som vi reiste med.

Blåskjell på våres favorittrestaurant. Ble noen turer hit for å si det sånn!

Gikk ganske bananas på Victoria’s secret på vei hjem til Norge!

Hadde blitt ganske brun etter 2 uker i Portugal etterfulgt av 2 uker i Ios. Gud som jeg savner den brunfargen nå!

Pappa fikk seg ny hund, Bruno. Verdens skjønneste lille guttevalp! 

Som jeg gikk på tur med hver eneste dag. 

Jeg begynte endelig å bli i god treningsform!

Jeg ble tante til lille Cornelia

Jeg dro på mange visninger på leiligheter i Oslo med eksen min

Jeg dro på jentekveld hos Victoria. Skikkelig barbequeparty!

Jeg dro til Paris med eksen min, og så Champs Elysee, Eiffeltårnet, Notre Dame, Disneyland, og mye mer!

 Hvilke av disse minnene husker du best? 

Snart hjemme igjen!

God morgen ♥

Det er allerede en time siden alarmen på min telefon ringte. I dag drar jeg hjem til Oslo igjen. Det skal bli godt det! Det har vært kjempe koselig å være hjemme hos familien min noen dager. Jeg har fått unnagjort så mye jobb mens jeg har vært hjemme på “ferie”. Haha, forteller meg selv alltid at nå skal jeg ha ferie. Men blir det slik? Nope! Men det er veldig deilig å ha unnagjort masse forberedelser for neste år. Det er fortsatt en del jobb igjen som venter på meg når jeg kommer hjem til Oslo. Kjenner jeg savner den byen så ufattelig fort. Ingen andre steder i verden jeg føler meg mer hjemme enn der! 

Nå kommer snart fetteren min Kristoffer, så skal han kjøre meg hjem til Oslo. Er en del ting jeg må ha med meg, så da er det kjekt å få litt hjelp! Tok et par bilder før vi hadde julebrunsj i går. Så slenger ved de nå! Ser ikke akkurat helt fotoklar ut nå! Tihi! Kjenner dere igjen jenterommet mitt i bakgrunnen? Ikke mye som har forandret seg der siden jeg flyttet ut! 

Min Julaften

I går feiret jeg julaften sammen med familien min hjemme hos søsteren min. Vi var en god del av familien som feiret sammen, både voksne og barn. Siden det var julaften prøvde jeg å legge jobben litt til side, så jeg fikk ikke tatt så mange bilder under selskapet. Men rakk å ta noen bilder av juletreet og middagsbordet som min flinke storesøster hadde pyntet, før alle gjestene kom.

Skjønneste tanteungen min, Emmeline

Julaften ble feiret på tradisjonsvis med både ribbe og kalkun til middag. Jeg har aldri likt ribbe, så kalkun har blitt julemat for meg i alle år. Syns det er så godt! Etter en fantastisk god middag pakket vi opp alle gavene, mens vi fikk besøk av julenissen. Jeg fikk masse fint i år, blant annet tidenes fineste vinglass fra Hadeland Glassverk. Fikk også masse penger, så nå skal jeg shoppe litt på jule/januar salget. Men skal være flink pike å spare mesteparten! 

Etter en ganske kaotisk åpning av julegaver. Haha, hadde litt elleville barn som var veldig glade for å få julegaver! Så ble det risgrøt og litt kaffe. Eller, det ble ganske mye kaffe på meg. For når selskapet var over satt jeg meg til å jobbe litt med planlegging av året som kommer, og jeg holdt det gående til 2 på natten! 

Hvordan var din julefeiring? Fikk du mye  fint i år?