Perfekt til påskefrokosten!

annonse – min

Nå har jeg en supergod oppskrift jeg bare må dele med dere! Tidligere i dag bladde jeg rundt inne på MIN appen, og fant en oppskrift på frokostpannekaker, som seriøst var helt amazing..! De pannekakene er perfekte til påskefrokosten (og den vanlige helgefrokosten, hehe!).

MIN appen er forresten en app jeg har snakket litt om tidligere her på bloggen. Det er en app Egmont har laget som inneholder haugevis av artikler fra 15 forskjellige magasiner; Det Nye, Shape up, rom123++ Altså, mye bra lesestoff! Har lest over 100 artikler de siste dagene, og har helt dilla. Hehe! 

For å lage cirka 8-10 pannekaker brukte jeg:
– 3 dl hvetemel
– 2 ts bakepulver
– 1/2 ts salt
– 1 ss sukker
– 2,5 dl melk
– 2 egg
– 2 ss smeltet smør
– smør til steking

Topping; 
– Jordbær / blåbær
– Lønnesirup

Bland alt sammen og la røren svelle i 5 minutter. Stek på middels varme. 

Altså, hvor sykt gode ser ikke disse ut? De smakte like godt som de ser ut forresten. Hehe! Ingen tvil om at jeg skal teste ut flere oppskrifter fra MIN appen. Nå kan du teste ut MIN appen og sjekke ut massevis av oppskrifter og artikler helt GRATIS i 30 dager! Abonnement tegner du enkelt HER.

Det er ingen bindingstid, og du kan si opp på mine sider om du ikke ønsker å fortsette å ha abonnement. Om du vil fortsette koster det kun 99,- kr i måneden. Så det er veldig billig!

🐣💗Last ned appen til ios her

🐣💗Last ned appen til android her

PS; Du må være over 18 år eller ha godkjenning fra foresatte for å tegne abonnement. 

 

En påske-overraskelse!

God påske! I dag er det påskeaften, og jeg overrasket Per Fredrik med påskeegg-jakt. Han elsket det! 

På forhånd hadde jeg kjøpt inn 9 små påskeegg og et stort påskeegg, masse godteri og noen morsomme spill. Per Fredrik elsker mint, lakris og mørk sjokolade så det ble mye av det. Hehe! 

Jeg fordelte alle tingene i eggene og la eggene rundt i huset med post-it lapper som ga ledetråder til hvor neste egg var. 

Det var utrolig gøy å se hvordan Per Fredrik løste alle gåtene! Det var et par som jeg hadde gjort skikkelig vanskelige som det tok litt lengre tid og hint for å skjønne. Men han klarte alle! Det ble så morsomt!

For å finne det største egget fikk han gåten “Der du lager mat til meg”. Per Fredrik tenkte den var superlett og lette igjennom HELE kjøkkenet og fant ingenting. Deretter gikk han til det andre kjøkkenet og fant heller ingenting. Noen som gjetter hvor egget var? Det var i grillen! Haha! Jeg tørr ikke å bruke gassgrill selv, så Per Fredrik lager alltid maten for meg når vi skal grille. Det måtte en god del hint til før han skjønte den! 

Dette er absolutt noe jeg har lyst til å gjøre til en fast tradisjon fremover, for det er jo så gøy å gjøre noe litt ekstra og spesielt for den jeg elsker! ❤️🐣

Årets første..!

I dag har jeg vært på årets første grilling! Jeg tror faktisk aldri jeg har grillet ute så tidlig før, med unntak av engangsgrill på skitur. Hehe! Rebecca hadde invitert en god gjeng med venninner og kompiser av kjæresten sin, og hadde stelt i stand full grilling. Det ble så koselig!

Jeg kler meg jo alltid altfor kaldt, så jeg kjørte fullt opp i dag med varme klær, og når jeg satt i solen ble det skikkelig varmt og deilig! Vi griller pølser, hadde dagsfylla og koste oss skikkelig med grove vitser og skravling! Så koselig! 

Haha, Per Fredrik bare måtte teste luen min. Ble han ikke søt? ❤️

Snøballkrig! 

Slike dager som i dag er gull verdt. Det er så koselig å samles i sola, og vi var virkelig dødsheldige med været. I solen var det jo nesten 15 grader, så vi kan virkelig ikke klage. Gleder meg til grillsesongen. Jeg skal virkelig grille mye ute i år med venner. En ting jeg har så lyst til å gjøre er å stikke ned på stranda når det er kvelden og grille med venner. Det ser så idyllisk ut, og vi bor jo rett ved stranda så det er jo virkelig null stress å gjøre det her i Sandefjord. Ah, som jeg elsker denne byen! 

Her er det mest sol i hele Norge!

Reklame | Bubbleroom, gucci

I går var jeg på en liten sushi-date med Rebecca. Nå er det superlenge siden jeg har spist sushi! Jeg spiser kun laks nigiri siden jeg ikke liker den tangen som er rundt vanlige sushibiter. Men nigiri er jo supergodt, så jeg kan ikke klage! Vi drar alltid på sushi of norway når vi skal spise sushi, for de har uten tvil byens beste.

Der smaker sushien så ferskt og godt, og nesten like godt som når Per Fredrik lager det. Han er seriøst amazing på å lage sushi. Tror jeg må få han til å gi meg et lite sushikurs. Hehe! Det er jo så sunt og godt at det bare må jeg spise oftere! Nigiri er forresten bare laks og ris.

BUBBLEROOM KJOLE | GUCCI SOLBRILLER 

Solstrålen Rebecca. Man skal lete langt etter en jente som smiler og ler mer enn henne. Hehe!

BUBBLEROOM KJOLE | GUCCI SOLBRILLER 

——-

Apropo sol, de siste dagene har solen virkelig tittet frem her i Sandefjord. Det er helt nydelig vær, og rundt huset vårt har nesten all snøen smeltet. Nå er det såvidt bittelitt igjen på verandaen, men det er virkelig ikke mye. Satt under pleddet på verandaen og leste tidligere i dag, og det er helt magisk. Påskeværet skuffer virkelig ikke!

Noe som jeg syntes at var veldig merkelig, men også amazing, når jeg flyttet til Sandefjord, er at det er veldig mye varmere og mye mer sol her enn andre steder. Hos foreldrene mine i Hokksund er det alltid haugevis mer av snø enn her, og hver gang jeg drar til Oslo fryser jeg nesten stumpen av meg. Jeg leste faktisk for en stund siden at Sandefjord er det stedet i hele Norge med mest sol, så det er jo kanskje ikke rart det er så mye varmere her. Hehe! Kan i alle fall ikke klage. Jeg elsker sol, så jeg har uten tvil havnet på det rette stedet!

Nå skal jeg ut og nyte solen mens den fortsatt er oppe. Håper dere nyter godværet og påskeferien 🐣💗

Dette vil jeg forandre!

Reklame | Gucci, Michael Kors, nly, gina tricot, bubbleroom

GUCCI SOLBRILLER | NLY SKO | MICHAEL KORS VESKE 

NLY JAKKE | BUBBLEROOM KJOLE | GINA TRICOT BELTE

——————

I går lunsjet og shoppet jeg med Rebecca, og før vi gikk inn på sushi restauranten knipset Rebecca noen antrekksbilder av meg. Pleier aldri å ha med speilrefleksen når jeg er avgårde, fordi den er gigasvær og jeg har et lite kamera som fungerer nesten like bra. Men jeg har syntes at antrekksbildene med det lille kameraet blir skikkelig mæh, så da tok jeg med det store, og wow for en forskjell det ble! Kvaliteten på bildene ble så mye bedre!

Tror nok jeg kommer til å ta med speilrefleksen mer fremover når jeg skal ut av huset, for bildene blir jo så mye bedre! Har forresten tenkt til å steppe up fotogamet mitt litt, og levere bedre kvalitet når det kommer til bildene for dere. Selv syns jeg det er så gøy å lese blogger som har skikkelig fine bilder med god kvalitet. Pleier alltid å lese masse amerikanske blogger som har det, and I love it! Så det er noe jeg kommer til å legge mer vekt på fremover. 

I går var jeg så sliten da jeg kom hjem at jeg rett og slett ikke klarte å blogge. Så da ble det ikke noen oppdateringer. Uffameg! Må lære meg å blogge før jeg drar ut, så jeg alltid får oppdatert dere, for dere kommer jo først ❤️🌟

Mulig jeg er paranaoid, men..

I helgen stilte vi klokken en time frem til sommertid. Nå er det lyst en time lengre hver dag, og fremover blir det lengre lyst for hver dag som går. Jeg blir så lykkelig av dette! Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg føler meg alltid veldig innesperret når det blir mørkt ute tidlig.

I vinter da det var på det verste gikk solen ned i 14-15 tiden, og jeg ble så demotivert av det. Dagene ble så korte, og jeg gikk helt i sovemodus. Nå derimot er det endelig sommertid, og for meg markerer det at vi endelig er ferdig med den verste mørketiden. Endelig går solen ned i 19-20 tiden, og ikke rett etter en sen lunsj. Haha! 

Jeg gikk ute med Chloe i går ved 19 tiden, og fikk med meg solnedgangen. Den var mildt sagt helt magisk. Det at vi kunne gå ute så “sent” på kvelden og det fortsatt var lyst er helt amazing! Jeg er jo veldig skeptisk til å gå ute når det er helt mørkt. Da har det ikke noe å si om det er 16 på dagen eller 04 om natten.

Er det mørkt er det vanskelig å se hva som skjer rundt meg, og jeg liker det virkelig ikke. Mulig jeg er fem hakk mer paranoid enn hva som er normalt, men jeg bare takler ikke å gå tur med Chloe / gå i byen eller whatever når det er helt mørkt ute. Vi lever i 2018 og crazy shit skjer hele tiden, så kanskje ikke rart jeg er såpass nervøs for ting.

Uansett. Nå som det endelig er lyst ute betyr det at dagen min bokstavelig talt blir lengre. Jeg kan være ute lengre. Jeg har mye mer tid til å ta bilder til bloggen, og jeg får masse av energi av sollyset! Gleder meg til å gå mange flere turer ute senere på dagen, og jeg håper jeg får oppleve mange slik solnedganger utover hele våren og sommeren! 

Påvirkes du av hvor mørkt det er ute?

 

Blomster for 5000,- kr – Slik ble resultatet!

annonse | kjole | bubbleroom
 

På fredag kjøpte jeg inn en hel bil stappfull med blomster, jord og nye blomsterpotter. Nå er det endelig vår, og det har kommet inn en del forskjellige blomster som overlever å stå ute i kulden. Så da måtte jeg bare handle inn og pynte opp med påskefarger! Og dere, det ble så fint! 

BUBBLEROOM KJOLE

Tenkte å fortelle litt om hvordan jeg gjør det når jeg planter blomster i potter, og litt tips og triks. Jeg er ikke akkurat noen profesjonell, men jeg har lært mye av youtube videoer og kanskje du lærer noe nytt?
 

Det første jeg gjør når jeg har handlet mye blomster som skal fordeles rundt, er å ta alt ut av posene og sette det på et sted så jeg får oversikt over hva jeg har. Jeg kjøpte inn disse sortene da de tåler et par kuldegrader; viola (små stemorlignende blomster), påskeliljer, perleblomster / muscari. 

Deretter fordeler jeg blomstene rundt til de pottene jeg vil plante de i. Jeg liker å ha en høy ting og en lav ting i hver potte, sånn at det blir en fin balanse. Farger er også noe jeg tenker mye på, og det skal matche på en fin måte. Har jeg for eksempel påskeliljer i en potte, blir det for mye gult hvis jeg putter i stemorsblomster med gule blomster på. Da er det bedre med noen blå / lilla / rosa blomster. 

Når jeg kjøper potter passer jeg alltid på at det er hull i bunnen av de. Da kan overflødig vann renne ut, og man kan vanne godt uten å være redd for at man skal drukne blomstene. Det er noen potter man kan drille hull i selv, men det er kjekt å sjekke før man tar frem drillen. Hehe! 

Det første jeg gjør når jeg skal potte er å helle oppi lecakuler. Det er smart å bruke om du vil at vannet skal renne enkelt ut om det blir for mye vann for blomstene. Om det ikke er hull i bunnen av potten du bruker er lecakuler et must. 

Deretter fyller jeg opp med blomsterjord gjerne blandet med litt gjødsel. Jeg hadde glemt å kjøpe inn gjødsel, så jeg bruker heller gjødsel jeg blander inn i vannet jeg vanner med. 

Om jeg skal ha planter som er ganske lange nede i potten pleier jeg å sette inn de før jeg har fylt opp helt med jord. Småblomster som de på bildet under putter jeg bare inn når jeg har fylt opp nesten til toppen med jord. Når jeg skal fylle på med blomster er jeg nøye med at det ikke er to av samme farge rett etter hverandre. Det kan fort se litt rart ut. Hehe! 

Her har jeg plantet stemorblomster sammen med et gult lite tre, som kommer til å bli stort etterhvert. Når man skal plante trær i blomsterpotter er det viktig å ta en potte som er stor nok til at treet har god plass til å vokse, om ikke forblir treet veldig lite. 

BUBBLEROOM KJOLE

Slik ble det til slutt! Det ble også noen blomster og blomsterpotter til overs som jeg pyntet opp med på verandaen og inne i huset. Første prioritet var jo å pynte opp ved inngangen til huset, og det ble så fint! Er så koselig å gå forbi der når vi går inn og ut, og er vi heldige lever blomstene helt til slutten av mai / starten av juni da jeg skal plante sommerblomster i de. Det blir gøy!

Er hunde-bur dyremishandling?

Nå har vi hatt Chloe i 1,5 år og på den tiden har hun lært så mye! En ting hun ikke har lært seg så godt er det å møte andre hunder. Vi bor i en gate som ikke akkurat er overbefolket, så det er sjelden vi møter på hunder og dermed har hun ikke blitt så trygg på det. Hun blir jo veldig redd og reagerer med å bli sint, som er veldig typisk for små hunder. 

Derfor har vi begynt hos hundetrener. Vi har vært der to ganger allerede, og det er nesten som å ha en ny hund. Chloe har på den korte tiden blitt så flink rundt andre hunder. Hun er mye mer rolig, og jeg har lært skikkelig godt hvordan jeg skal styre henne. Å gå til hundetrener er noe jeg aldri har gjort med noen av hundene jeg har hatt tidligere i mitt liv. Men herregud så glad jeg går til en nå! 

Jeg lærer så mye nytt om hvordan man skal behandle hunden, og en ting som jeg faktisk hadde tatt skikkelig feil på er det med bur. De første månedene hadde vi Chloe i bur, og det gikk veldig bra, helt til en god del lesere kalte meg dyremishandler fordi jeg lot henne være i buret når jeg ikke var hjemme. Det er veldig alvorlige beskyldninger, og dessverre trodde jeg på personene når de sa at hunder ikke skal stå i bur, men heller gå helt fritt i huset når eieren er borte. Vel. Dette er feil. Om en hund er hjemme alene og går fritt rundt i huset, føler den at den må passe på hele huset og alt den ser på utsiden av vinduene. Det er jo ekstremt mye. Dette gjør at hunden blir veldig stresset, som virkelig ikke er bra.

Om man derimot lar hunden være i sitt eget bur med et teppe og på et rom der det ikke er utsikt til mange steder, har hunden det mye bedre. Hunden trenger ikke å føle at den skal beskytte like mange steder, og den kan slappe av. Når det kommer til mat og vann vil de fleste hunder dytte det ut av buret fordi de faktisk ikke ønsker å ha det der. Så ja, der har jeg blitt vranglært til de grader av enkelte blogglesere og forumer som jeg virkelig ikke burde hørt på. 

Helt vilt hvor mye man lærer hos en hundetrener, som andre har sagt alle mulige andre ting om. Hehe! Herregud, jeg kan jo bare tenke meg hvordan det blir den dagen jeg får barn. Gjett om det er mange som kommer til å stikke nesen sin inn her og fortelle meg at alt jeg gjør er galt, selv om jeg sikkert ikke gjør så mye galt. Haha! Nei uff, får takke meg til litt vranglæring om hunden min! 

 

Tidenes påske-tips!

Reklame | MIN

Endelig er det påskeferie. Jeg gleder meg til å ha fri fra store deler av jobben, og kose meg masse denne påsken. Nå er vel dere kommet dere godt opp på hytta, ned i sofaen hjemme eller kanskje dere koser dere i solveggen ute? Uansett hvor du er, har jeg et tips til dere!

Når jeg skal slappe av elsker jeg å lese artikler, gjerne om sminke, klær, trening, hage og oppskrifter, og det gjør vel flere av dere også? På “MIN” appen kan du og jeg gjøre akkurat det! Det er en app som Egmont har samlet haugevis av artikler fra Det Nye, Shape Up, rom123, hageliv, kamille, og enda flere magasiner!

På denne appen velger du enkelt hvilke magasiner du vil følge, og hvilke sjangre du vil lese fra også får du opp artikler som passer dine interesser. Altså, hvor amazing er ikke det? Her får man arkiver fra langt tilbake rett i handa, enkelt og greit!

Selv elsker jeg å lese fra ipad’en min når jeg skal slappe av i sofaen med en kopp kakao. Det gir skikkelig god stemning! Også er det så avslappende. Perfekt når man har ferie. Senest i stad fant jeg artikler om hvordan man kan få bedre treningslyst, og 40 forslag til hvordan mørketiden kan bli bedre. Veldig god lesing! Gleder meg til å utforske enda flere artikler, og gjett om jeg kommer til å bruke denne mye i påsken!

Nå kan du teste ut denne appen helt gratis i 30 dager! Du registrerer deg enkelt HER så får du tilgang til masse godt lesestoff som er perfekt for påskekosen!

Dette er en abonnement-tjeneste som løper automatisk og koster kun 99,- per måned etter disse 30 dagene. det er ingen bindingstid, så om du ikke vil beholde den etter 30 dager sier du bare opp på “mine sider”. Veldig enkelt. For å lage abonnement må du være over 18 år, eller ha godkjenning fra foresatte.

Selve appen finner du på her; androidios/iphone

 

Hva skal du i påsken? 🐣

Vekt, Barn, Flytte? Alder, Fremtidsplaner ++ Ukens spørsmål #201

annonse | lenker | cubus, ellos, nly

Har du og Per Fredrik tenkt til å flytte?
– Nei, det har vi ingen planer om. Vi trives veldig godt her i Sandefjord og har alt vi trenger av venner, stort nok hus også er det jo helt nydelig her!

Desto lengre jeg har bodd her desto mer har jeg forelsket meg i stedet, og jeg tror nok ikke vi kommer til å noensinne flytte vekk fra Sandefjord. Det er jo også kort vei til flyplass (15-20 minutter) og bare 1 time og 15 min med bil til Oslo, så det er veldig deilig med tanke på jobbene våre.

Pleier du å tenke over hvor mye du veier?
– Jeg syns ikke vekt er noe man skal henge seg opp i, av diverse grunner. En av grunnene er at vekt i seg selv er en dårlig måte å se hvor sunn kroppen din faktisk er. Om du trener mye styrke og har muskler, kan du veie mer men se slankere ut enn andre som veier mindre enn deg.

Hvis jeg skal måle kroppen min med noe som helst måler jeg kun med fettprosent. Syns det er den letteste og beste måten å måle på, og da får man vite hvordan man faktisk ligger ann. For å måle fettprosenten min bruker jeg DENNE vekten fra Fitbit. Den er veldig kjekk siden den automatisk synkroniserer seg med Fitbit appen min, så jeg får resultatene på den, så jeg kan følge med over tid. 

Jeg lurer på hva du liker best og misliker mest med å jobbe som fulltidsblogger?
– Det jeg liker best er at jeg har muligheten til å nå ut til så tusenvis av mennesker hver dag, som faktisk følger med på innholdet jeg lager. Tilbakemeldingene deres er så amazing, og dere gjør virkelig dette til en fantastisk jobb! Det jeg misliker mest er at jeg føler jeg alltid har en million ting jeg kan gjøre. Så om jeg er ferdig med alt jeg trenger å gjøre den enkelte dagen, slutter jeg ikke å jobbe før jeg har gjort så mye at jeg er helt sliten. Uffameg. Typisk tabbe når man jobber for seg selv; jobbe seg halvt ihjel.

 

Hvor lenge har du og Per Fredrik vært sammen?
– Vi har vært sammen i 2,5 år. Den 12 september har vi 3 årsdag. Herregud, det er så koselig å tenke på tiden vi har vært sammen. Kan nesten ikke huske hvordan det var å ikke være sammen med Per Fredrik.

NLY JAKKE | NLY GENSER

 

 

Hvor gammel er du?
– Jeg er 25 år. Fylte 25 den 5. februar. 

Har du mange planer for fremtiden?
– Ja. Jeg har veldig mange ting jeg ønsker å gjøre! Først på tapeten nå står disse tingene; “pusse opp” hagen, planlegge bryllup, jobbe med det hemmelige prosjektet jeg får avsløre om noen måneder. Utover det har jeg en god del planer til som er i ønskefasen nå. Dette er både ønskereiser, jobbplaner og mye mer! 

NLY JAKKE

 

Jeg bor i Sandefjord og lurer på om du har noen favoritt steder her?
– Så koselig! Min favoritt kafé her i byen er bakgården. Favoritt strand er ulastranda og Kjerringvik, de ligger bare 10 minutter unna der jeg bor, så tar de selv om de teknisk sett ligger i “Tjodalyng”. Om dere har noen favoritter eller fine steder dere liker, alt ifra tursteder til kaféer er det bare å skrive det i kommentarfeltet. Elsker når dere tipser meg om ting! 

Hva slags negler bruker du?
– Jeg har alltid dratt til neglteknikker og satt på akrylnegler, men nå har jeg sluttet med det. Det ble rett og slett for tidskrevende i og med at jeg måtte fikse på de hver 14. dag og jeg dro helt inn til Oslo hver gang. Det var også veldig kjipt hvis jeg klarte å knekke en negl, for da måtte jeg enten helt inn til Oslo for å fikse den, eller så måtte jeg gå med en knekt negl frem til neste gang jeg skulle fikse de. Så jeg ble rett og slett veldig lei det.

Derfor sluttet jeg med det i desember, og nå setter jeg på løsnegler selv. Det tar alt ifra 10-20 minutter og jeg syns faktisk resultatet blir mye bedre enn med akryl. De jeg bruker sitter også i 1-2 uker av gangen. Har prøvd en del forskjellige merker med “Kiss” er min favoritt. De holder seg best! Pleier å kjøpe de hos Cubus

Når du får barn, kommer du til å sende de i barnehagen eller være hjemme med de siden du jobber hjemme?
– For barn er det viktig at de får sosial stimuli av andre på sin egen alder, og i barnehager er det mange ting man lærer som er viktig for barn. Så jeg kommer til å sende barna mine i barnehage. Har selv mange gode minner fra barnehage som jeg er så glad jeg har! Så barnehage er absolutt noe man bør sende barna i, selv om man jobber hjemme.

Går du ofte uten sminke? 
– Jeg går ofte uten sminke når jeg er hjemme. Da jeg drar ut derimot har jeg nesten alltid på meg sminke, da jeg liker det best.

 

VINNER AV KONKURRANSE; i forrige ukens spørsmål hadde jeg en give away. Den heldige vinneren ble; Marlene 😃🎉 Sjekk e-mailen din 💗

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?