Måneden som gikk – Mai – Syden, Konsert +++

// reklamelink

 

Månedens favoritt klesplagg:
Denne jakken er virkelig månedens favoritt klesplagg. Den er så fin og komfortabel, og den passer seriøst til alt. Har brukt den så mye siden jeg fikk den. Du finner den HER forresten!


Månedens nedtur: Å være tilbake i Norge igjen. Gran Canaria var så amazing!
Månedens opplevelse: Å se Kiss live i Oslo var virkelig en opplevelse jeg har drømt om i mange år. Jeg elsker jo det bandet og har vært superfan av de siden jeg var 10 år gammel, så det var veldig gøy å se de live sammen med søsteren min!

 

Månedens høydepunkt: Reisen til Gran Canaria var uten tvil månedens høydepunkt. Det var vanvittig deilig å dra tilbake til Meloneras, få noen dager i skikkelig sol og få noen dager sammen med Per Fredrik hvor det bare var oss og ikke masse jobb og mas fra alle kanter.

 

Månedens beste innkjøp: Den nye rosa skinnjakken min var uten tvil månedens beste innkjøp. Føler meg så fin i den og jeg blir så glad av å ha den på!

 

Hvordan var deres måned?

Shopping og champagne, eller??

I dag har jeg vært på shopping med Rebecca! Vi var først innom Lexus i Tønsberg, sånn at de kunne skifte dekk for meg. Hater å skifte dekk, så da er det mye bedre å betale noen på et verksted for å gjøre det for meg. Kan jo tenke meg hvordan det hadde blitt om jeg skulle gjort det selv.

Tipper det hadde blitt 3 timer med frustrasjon og et dekk som hadde falt av midt på motorveien. Hahaha! Er ikke akkurat frøken handy når det kommer til bil!

Vi dro i alle fall innom kjøpesenteret i Tønsberg. Jeg skulle egentlig bare ha marmor kontakt-papir til et lite prosjekt her hjemme. Meeeen, det skjedde jo ikke akkurat. Det ble noen nye klesplagg og litt beauty stæsj da. Tihi! Kan vise dere innkjøpene i morgen. Fant noen veldig fine sommerplagg jeg gleder meg til å vise dere!

Etter litt (en god del) shopping var vi så sultne! Så da ble det en svipptur innom Joe & The Juice. De har jo helt sinnsykt gode juicer og sandwicher. Så jeg elsker å spise og drikke hos de! Må seriøst begynne å lage flere juicer selv. Det er jo så godt for kroppen med alle vitaminene fra juicen!

Nå skal jeg sette igang med å lage en oppsummering av måneden som har gått. Så følg med etterpå, for da får dere se alle oppturene og nedturene fra denne måneden!

In a Barbie world

God morgen! Eller, jeg har vært våken siden 06:30 så det er ikke akkurat morgen lengre! Men vet liksom ikke hva jeg skal si når det er midt på dagen. Haha!

 

Nå sitter jeg på Lexus i Tønsberg og venter på at de skal skifte dekkene på bilen min. Haha, har vært så sykt sent ute med å skifte de. Men det var jo snø rett før 17 mai, så er jo ikke sååå krise! Men digg å ha dekkhotell og noen som fikser det å skifte dekkene for meg. Visse ting funker bare ikke å gjøre med lange negler altså. Haha!

Føler meg skikkelig Barbie i dag med dem nye jakken min. Den er så søt og rosa! Elsker Barbie-looken den gir!

In a Barbie world!

Nå skal Rebecca og jeg videre inn til Tønsberg og shoppe litt!

5 tips for en bedre morgenrutine #2

– Sett deg noen mål for dagen. Bruk 5 minutter til å skrive en to-do liste med ting du vil ha gjort i løpet av dagen. Da vet du hva du må få gjort, og da er det mye lettere å få det unnagjort. 

– Kaffe. For meg er en kaffekopp etter frokosten et must. Det gjør at jeg får litt ekstra energi og kvikner til så jeg blir klar for en ny dag! 

– Bruk en ringetone som alarm som du faktisk liker. Men som også vekker deg opp. Om du bruker en tone du hater eller som irriterer deg, starter du dagen på en dårlig måte. Bruker du derimot en tone som du liker litt for godt er det fort gjort å høre litt vel lenge på den, og bare sovne igjen. Så her gjelder det å finne en sang som både vekker deg, og som gjør deg glad!

– Om du har en fridag; kle på deg og sminke deg. Sjansen for at du blir liggende på sofaen hele dagen er stor dersom du er i pysjen hele tiden. Bruk fridagen fra jobb til noe effektivt! 

– Mens du spiser frokost kan du holde deg oppdatert på nyheter og dine favorittblogger.

 

En favoritt denne sesongen!

affiliatelinker

Pastellrosa og hvitt er uten tvil en av mine favoritter denne sesongen. Det er bare noe med det som er så klassisk samtidig som det gir en ekstra piff. Denne blusen kjøpte jeg for en liten stund tilbake, og jeg har allerede brukt den så mye. Den passer liksom til alt. Både til hverdag og til festligere anledninger.

I tillegg er den luftig og deilig å ha på, noe som er et must når vi går inn i de varme sommermånedene. Ingenting som er verre enn trange tskjorter som gjør du blir superklam bare du går ut døren. Hehe! 

Bluse – HER  //  Bukse – HER 

Sko – HER  // Veske – HERFRA 

Armbånd – Ukjent  //  Øredobber – Glitter

Nå skal jeg ut og gå på tur med Chloe. Den lille bærta er så gira på å ta seg en tur ut nå, at det må jeg nesten bare bli med. Hehe! 

12 Sommerkjoler til under 400,- kr

// reklamelinker

Nå som det er sommer og sol er det på tide å legge vekk de åletrange jeansene, og kaste på seg en sommerkjole! Jeg elsker å gå med kjoler om sommeren, da det er både super behagelig (tommel opp for det!) også er det så fint! Det eneste problemet mitt er at jeg altfor ofte kun finnes partykjoler i klesskapet mitt, og det blir litt overkill å bruke midt på dagen.

Jeg vil pynte meg opp med kjole, samtidig som jeg ikke liker å være for pynta. Om dere skjønner? Derfor har jeg virkelig søkt rundt på nettet i dag tidlig etter noen skikkelig fine hverdagskjoler. Blomsterprint og olastoff virkelig store i motebildet i sommer, så det går mye i det temaet. Selv elsker jeg spesielt blomsterprint, da jeg syns det er helt nydelig og det gir det lille ekstra til en hverdagskjole, uten at det blir for mye. 

Jeg har funnet 12 forskjellige kjoler – alle koster under 400,- kr – og jeg tenkte jeg kunne dele de med dere! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som syns det er vanskelig å finne en kjole som man kan bruke til skole, jobb, på stranda eller på kafé med venninner. Linker til kjoler er under hvert bildet! 


Rød-blomstrete kjole 349,- kr – HER  //  Blå kjole til 199,- kr HER  //  Hvit og blå kjole til 299,- kr HER


Blå off-shoulder kjole til 349,- kr HER  //  Blå print kjole til 299,- kr HER  //  Blomstrete kjole til 299,- kr HER

 

Blomstrete kjole til 329,- kr HER  // Hvit kjole med broderte detaljer til 399,- kr HER  // Svart og grønn-blomstrete kjole til 199,- kr HER 


Rød-blomstrete kjole til 199,- kr – HER  //  Olakjole til 199,- kr – HER //  Blå-blomstrete kjole til 399,- HER

 

🍍🌺☀️🍉

En fun fact om meg!

affiliatelinker
 

Skal jeg fortelle dere en liten fun fact om meg? Kanskje er den rar, eller så er det bare helt vanlig. Men jeg blir skikkelig glad av å ha fine ting rundt meg. Jeg elsker når huset er helt ryddig og det står nye friske roser og peoner på både kontor og i stua.

Det gir meg en skikkelig varm og god følelse. Kanskje det høres super overfladisk ut. I don´t know. Men det er i alle fall sånn jeg er. Hehe! Enjoy the little things in life, eller hva? 

Tunika – HER  //  Belte – HER 

Det syns virkelig jeg! Så tidligere i dag kjøpte jeg inn to store buketter med roser og peoner til å ha i stua, på sminkebordet, og på pulten jeg jobber fra. Det er jo ingen tvil om at jeg blir mye mer motivert og i bedre humør når det er ryddig og fint rundt meg, enn når det er helt kaos overalt i stua og 15 halvdøde blomster. Haha! 

Nå har det blitt skikkelig grønt ute, så når jeg ser ned til havet fra kontoret mitt er utsikten helt amazing!

Snart kommer det en gigantisk busk full av peoner som er kliss like de under, i hagen min. Det gleder jeg meg til! 

Ble det ikke fint med litt blomster? Jeg syns i alle fall det ga en frisk og fint look for uken! Nå skal jeg snart spise middag med Per Fredrik. I dag blir det tacokveld. Det blir så koselig. Siden vi har vært på ferie har det ikke vært taco på en stund, så det er virkelig etterlengtet!

 

PS: Husk at du kan se mer av hverdagen min på snapchat “stinablogg”

🌸

9 km løpetur!

affiliatelink

Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra en skikkelig heavy treningsøkt! Jeg tok med Chloe ut i skogen i dag, og vi løp hele 9 km. Eller, jeg gjorde det. Chloe satt på armen min store deler av turen, siden hun fortsatt er liten og ikke klar for så lange turer enda. Så da ble det virkelig kombinert løpe- og styrkeøkt. Hehe! 

Tights – HER  //  Sko – Nike  //  Jakke – Nike

Været nå er helt perfekt til å løpe i skogen. Bare været i seg selv er nok motivasjon til å komme seg ut og inn i skogen for å løpe. Syns det er så avslappende og befriende å være i skogen, og ikke ha noe som helst lyd annet enn litt vind og noen fugler rundt meg. Så når jeg løper i skogen hører jeg nesten aldri på musikk. Syns det ødelegger mye av gleden med å gå i skogen. Da får jeg ikke den samme roen og muligheten til å tenke. Om dere skjønner?

Mye av grunnen til at jeg elsker å være ute i skogen er jo fordi jeg får tenkt. Planlagt fremtidige ting jeg ønsker å gjøre, myldre litt idéer for meg selv, og bare ha skikkelig me-time. Det er virkelig å anbefale! Når man powerwalker / løper får man i tillegg opp pulsen og personlig merker jeg at hodet fungerer mye bedre til å komme opp med idéer. Det er en ting dere kan teste ut om dere trenger å være kreative!

Etter løpeturen dro jeg innom vaskehallen og vasket hele bilen utvendig. Har ikke vasket den på altfor lenge, så det var virkelig på tide. Fikk også ryddet vekk 23510 tomme vannflasker fra bilen. Haha! Utrolig hvor fort det blir rotete i bilen om man ikke er flink til å rydde etter hver gang man har brukt den.

Nå skal jeg hoppe inn i dusjen. Det trengs, for 9 km merkes. Hahaha! 
 

💗
 

Innkjøp fra Gran Canaria!

affiliatelinker

Da jeg var på Gran Canaria ble det mye soling og seightseeing. Men jeg fikk tid til å shoppe litt også! Jeg fant meg blant annet en superfint rosa veske og lommebok sett, som jeg bare måtte kjøpe med hjem!

Jeg har lenge sett etter den perfekte rosa vesken jeg kan bruke til hverdag, og endelig fant jeg den! Så dere kan tro jeg ble glad! Vesken og lommeboken er forresten fra Guess.

Tunika – HER  //  Belte – HER

I tillegg til det fant jeg også to nye skinnjakker. Den ene er svart og skikkelig 70 tallsrocka. Jeg digger den! Den skriker festival, rock´n roll og sene sommerkvelder. Den kommer til å bli brukt mye! 

Den andre skinnjakken er en ny rosa skinnjakke. Haha, jeg har dilla på rosa. Det kan jeg lett innrømme! Den er fra Zara, og jeg elsker snittet og fargen på den. Snittet gjør at den slutter akkurat perfekt på hoftene og gir et veldig fint og feminint snitt, samtidig som den passer meg som er lav veldig bra. 


 

Som dere ser ble det ikke så mye shopping på Gran Canaria. Det ble heller kvalitetsshopping, og det er jo så mye bedre! Har jo et helt rom fullt av klær her hjemme (bokstavelig talt), så da er det mye smartere å kjøpe ting jeg faktisk kommer til å bruke mye versus ting som bare tar opp plass. Hehe! 

Klar for en ny uke! Mål + Planer!

 affiliatelinker

Endelig mandag! Jeg er så pumped up for en ny uke! Etter at jeg var i Gran Canaria har jeg en helt ny motivasjon til å gjøre ting. Plutselig føles alt så mye lettere å kunne klare.

Det er utrolig hvor mye det hjelper å ha en uke der jeg kobler helt av fra den vanlige hverdagen, får nye innspill og klarer å se klart på hva som er viktig for meg.

De siste månedene har jeg virkelig ikke gjort en veldig god jobb med å oppdatere denne bloggen så ofte. Vinteren tok virkelig knekken på alt av motivasjon og glede jeg hadde ved å blogge.

Men nå kjenner jeg virkelig at “vinter-deppingen” har gitt seg. Vil absolutt ikke si at jeg har vært deprimert fordi det har vært vinter, så derfor satt jeg det i “. Men av mangel på et bedre ord, ble det vinter-depping. Hehe! Tunika – HER  //  Belte – HER


 

Nå kjenner jeg meg så klar for å kunne gi alt igjen, og jeg bobler over av inspirasjon og stå-på-vilje! I dag tidlig satt jeg meg ned og skrev ned mål og planer for uken. Personlig syns jeg det er så viktig å ha en plan for alt jeg skal få til i løpet av uken.

Anbefaler virkelig alle dere å skrive ned en plan og noen mål for denne uken. Det gjør det så mye lettere å få ting unnagjort!

☀️