Satanist på Halloween!

Er dere klare for Halloween? Det er jeg! Nå er jeg endelig ferdig med sminke og hår, og har fått knipset et par bilder av kveldens antrekk til dere. Har valgt å gå for djevelsk engel / lucifer looken jeg viste dere på video HER. Syns den looken er så kul! Og som en cherry on the top, eller prikken over i’en, slengte jeg på et opp-ned kors for å virkelig få til den satan looken. Ble det ikke kult?

Nå skal jeg straks hoppe på toget til Drammen for å dra hjem til en venninne. Vi er en gjeng på 6 stykker som skal vorse hos Marita, også skal vi på byen utover kvelden. Og muligens et ekstra vors. Er ikke sikker enda! Det eneste jeg vet er at det blir så gøy å feste med Drammensjentene mine igjen! De er det altfor lenge siden jeg har festet med! 

Nå er jeg veldig spent på å høre hva DU har kledd deg ut som i kveld, og hva dine planer for kvelden er. Fortell meg i kommentarfeltet! 

 

New in from Nelly

// annonselinker

For noen dager siden fikk jeg en pakke i posten med to av plaggene fra Annette Haga sin kolleksjon, for Nelly. Syns det er så gøy at bloggere lager kolleksjoner for store klesmerker, så stor tommel opp for Annette! Begge antrekkene passer veldig godt til både nyttårsaften, og en festlig kveld på byen. Liker veldig godt at den mørkeblå er en playsuit, for da blir den litt lettere å kunne bruke på fest uten at man føler seg helt overpyntet.

Direktelink til plaggene finner dere under bildene. PS; har de ikke din størrelse går det ann å trykke “overvåk størrelse” og legge igjen emailen din. Er du heldig kommer plagget til salgs igjen, og du får beskjed om det!

Two piece – HER 

Playsuit – HER 

Hva syns du om plaggene?

Slutt på popcorntime?

De siste dagene har det kommet frem en skikkelig kjip beskjed. Det er slutt på popcorntime. Strømmetjenesten som tilbyr oss alle de nyeste episodene av favorittprogrammene våre, er nå lagt ned. Jeg syns dette er så ufattelig kjipt! Det er ingen andre strømmetjenester som faktisk tilbyr de aller nyeste filmene og episodene av favorittprogrammene mine. Jeg håper virkelig popcorntime kommer tilbake, bare at vi heller betaler en hundrelapp i måneden. Det hadde vært så mye bedre!

Det er så kjipt at vi nå må vente ekstremt lenge, eller gå igjennom masse virus sider hvis vi skal se nye episoder av favorittprogrammene våre. Kunne ikke de heller sett på markedet, og laget et like bra tilbud som man kunne betalt for? Markedet sånn som det er nå, er jo helt ræva. Netflix for er eksempel, har kun filmer som er veldig gamle og har aldri nye episoder av noe som helst. Hadde vi i alle fall hatt den amerikanske versjonen av Netflix, hadde det hjulpet betraktelig. Men neida. 

Her i Norge er utvalget så dårlig, at vi heller ender opp med å bruke sider som gir pc’en mer virus enn limewire ga oss på tidlig 2000′ tallet. Hvorfor er det ingen som faktisk tilbyr et bedre utvalg? Jeg tror de fleste nordmenn har null problem med å betale en hundrelapp i måneden for å strømme. Så pengene er vel ikke problemet. Hmmm. Blir spennende å se om popcorntime kommer ut med en betalingsversjon i fremtiden. Da kommer jeg til å stå først i køen i så fall!

Hva syns du om at popcorntime har blitt lagt ned?

Det beste vorspielet for TV3!

Husker dere da jeg for et par uker siden, la ut en del videoer på snapchat med Kong Halvor og Paradise Iselin? Vel, det var fordi jeg var på innspilling for “Det beste vorspielet” for TV3play. Vi hadde Halloween vorspiel og det ble ganske morsomt utover kvelden. I begynnelsen var det helt ærlig veldig kleint. Resultatet kan du se i videoen under!

 

 📱Follow me on Instagram: @stinablogg     👻 Snapchat: stinablogg

Skal vi slutte med Halloween?

Helt siden jeg var liten har jeg feiret Halloween. Det var den ene dagen i året der jeg kunne kle meg ut som noe skikkelig skummelt, og gå rundt i nabolaget fra dør til dør med venninnegjengen min. Vi planla kostymene våre lenge i forveien, og gledet oss skikkelig. Selv om ikke alle helt hadde skjønt hva halloween var for noe, gjorde vi fortsatt ingen “trick” mot dem. Var lyset utenfor et hus skrudd av, skjønte vi at de ikke feiret halloween, så de droppet vi å gå til. Jeg husker det var en familie i nabolaget som alltid hadde pyntet ekstremt mye på utsiden av huset, og moren hadde alltid kledd seg ut. Dit gledet vi oss alltid til å gå. Det var så stas når de voksne også var med og kledde seg ut!

Å gå trick or treat på halloween er noe av det morsomste fra min barndom, og noe jeg unner alle barn der ute og oppleve. Men takket være en gretten kjerring som mener at Halloween er en amerikansk tradisjon, som skal vekk, har hun laget en facebookside og fått med over 120’000 mennesker til å være imot Halloween. De mener at man skal bytte ut halloween med julebukk. Julebukk er jo god gammeldags norsk tradisjon, og nye tradisjoner er jo så skumle, at de må vi holde langt unna. 


Ane Marte, June og jeg klare for Halloween i fjor

 

Da jeg så denne siden fikk jeg hakeslepp. Hva feiler det sånne mennesker som er imot halloween? Hvis dere tror halloween er det eneste vi har tatt fra andre land tar dere feil. Kan jo bare nevne juletreet, santa lucia og valentinesdagen. Halloween gjør den lange høsten litt morsommere og gir et lyspunkt til mange der ute. For en kveld glemmer man bort hvor kjip høsten er, og man kan ha det morro med vennene sine. For de som mener at vi burde bytte ut halloween med julebukk, skjønner dere ikke at dere tar fra mange barn en veldig stor glede? Skjønner virkelig ikke hvorfor de skal mase om julebukk. Det er aldri noe som har vært tradisjon så lenge jeg har levd, og det var borte lenge før halloween kom. I julen har folk allerede nok å kose seg med. Så hvorfor ikke fordele lyspunktene litt utover høsten og vinteren? Da har både voksne og barn mer å glede seg til!

Istedenfor å gå helt imot det. Kan man ikke lage litt regler som gjør det bedre for alle? For eksempel; har noen skrudd av lysene utenfor huset sitt, betyr det at man ikke feirer halloween, ergo man dropper å gå til det huset. Foreldre bør også bli flinkere til å gå med barna sine. Vær obs på at man går hjem til ukjente folk, så ikke send barna deres ut for å gå alene til hvem som helst. Og når det kommer til kostyme, så er det mye som kan gjøres veldig billig og gratis, så man slipper dette kjøpepresset som alle grinebitre kjerringer bitcher om. Og godteri går det ann å kjøpe på steder som Europris, der de som regel alltid har billig smågodt før halloween. 

Så folkens, ikke ødelegg halloween for de som liker det. Omfavn denne nye tradisjonen og ha det gøy isteden. Ikke vær så gammeldagse for en gangs skyld. Vi nordmenn må virkelig skjerpe oss, og ikke bokstavelig talt slenge døra i trynet på nye tradisjoner. 

 

 Syns du vi skal slutte med Halloween?

Video: Creepy doll makeup for Halloween!

Nå nærmer Halloween seg med stormskritt! Hvis du fortsatt er usikker på hva du skal kle deg ut som, bør du ta en titt på videoen under. Her viser jeg hvordan du enkelt kan sminke deg selv til å se ut som en creepy porselensdukke. 

Klikk HER for å se hvordan du kan sminke deg som en djevelsk engel, og HER for å se hvordan du kan sminke deg som en vampyr. 

Vi har det så jævlig bra

Å være hvit og oppvokst i Norge, er som å ha vunnet i lotto. Vi har det så bra at vi ikke engang skjønner det selv. Ikke engang jeg skjønner hvor heldig jeg er. Jeg har vokst opp i et hjem der det var middag på bordet hver eneste dag, jeg fikk gratis skolegang, skulle jeg ha vann kunne jeg bare skru på springen. Jeg har aldri vært redd for at jeg skulle tråkke på en mine, eller at noen skulle komme inn i huset og drepe hele familien min. Jeg har aldri måttet flykte på en båt med 100 andre mennesker for å komme vekk fra krig. Jeg har aldri opplevd at noen har behandlet meg dårlig, fordi jeg hadde en annen hudfarge enn hva de hadde. Jeg har aldri vært så sulten at jeg har vært nær døden. 

Fy faen, jeg er så heldig.

Jeg kom nettopp over et bilde på twitter som vekket så mange tanker og følelser i meg. (se bilde over). Denne lille gutten har mistet begge bena sine. Hvordan vet jeg ikke. Men tipper jeg rett, er det fordi han har tråkket på en mine. Han ser hjemløs og fattig ut. Jeg kjenner det svir inne i hjertet mitt. Hvordan kan jeg sitte her å klage over at telefonen min går fort tom for strøm, og at jeg ikke har nok klær i klesskapet, når denne lille gutten sitter på andre siden av jordkloden uten bein og et hjem?

Vi har alle hørt frasen “sultne barn i Afrika”. Men har vi faktisk forstått hvordan de har det? Har vi gitt det noe som helst av tiden vår, til å faktisk forstå andres situasjon? For meg er det å forstå sånt nærmest umulig. Det blir så virkelighetsfjernt. Men samtidig prøver jeg å forstå. 

Det er så sinnssykt mye jeg har tatt for gitt. Jeg kjenner jeg blir helt kvalm av å se på forskjellen mellom hvordan vi har det her i Norge, og hvordan de som bor i fattige og krigsrammede land har det. Her sitter så mange nordmenn på facebook og bitcher over at MDG vil ha et bilfritt Oslo sentrum. Men vet du hva? Det er så sinnssykt mye verre problemer der ute. De som har flyktet fra Syria for eksempel. Hvordan kommer det til å gå med alle flyktningene? Tanken på alle som allerede har dødd da de tok båter over havet, er forferdelig å tenke på.

Er det blitt sånn at vi fokuserer på overfladiske problemer, for da er det lettere å sovne om natta? For meg har det definitivt vært sånn. Bare tanken på hvor grusomt så mange andre mennesker har det, gjør at jeg blir dårlig. Så da er det lettere å irritere seg over at mobilen går fort tom for strøm, eller gruble om man har råd til å kjøpe en ny laptop snart. 

For tanken på denne lille gutten er for vond. Tanken på at det er millioner av mennesker som det der ute, er for vond å tenke på.

 

Fra nå av skal jeg sette så mye mer pris på det jeg har. Både penger, og at jeg har en fantastisk familie og fantastiske venner. Jeg skal sette pris på helsen min og at jeg er frisk. Jeg vil også begynne å hjelpe de som ikke har fått livet servert på et sølvfat. Jeg vil hjelpe de, så de får det bedre.

Jeg ønsker at du som leser dette, skal tenke godt over livet ditt. Tenk over hvor godt du faktisk har det. Det at du i det hele tatt kan lese dette innlegget på en pc/mobil gjør at du allerede har det økonomisk bedre enn millioner av mennesker der ute. Sett deg ned og tenk grundig over livet ditt. Tenk på alle de fantastiske tingene du har. Tenk på måter du kan hjelpe andre til å få det bedre. Hva kan du bidra med for å gjøre verden til et bedre sted? Hva kan vi gjøre for å gjøre verden til et bedre sted?

 

Tapas på Aker Brygge

Rett før jeg skulle i et møte med Side2 i dag morres, ringte søsteren min meg og spurte om vi skulle finne på noe. Et par timer senere kom både hun og mormoren min Molle. Molle har enda ikke rukket å se leiligheten min her i Oslo, så det var litt gøy at hun kom på besøk. Etterhvert tok vi turen ned til Delicatessen på Aker Brygge for litt tapas og skravling! Er ikke så ofte jeg rekker å se familie. Så det er alltid veldig mye å catche up med når vi først møtes igjen.

Ah, tapas. Elsker det!

Nå skal jeg svare på litt mail, før jeg tar turen på treningsstudioet. Blogges senere! 

Ukens spørsmål #80

Hvor mye veier du?
– Det er jeg faktisk ikke helt sikker på. Men sist jeg veide meg, som er et par måneder siden, stod det 44kg på vekten. Er ikke helt sikker på om det er akkurat det jeg veier lengre, siden jeg ikke har hatt vekt på noen måneder. Men det er sånn ca der vekten min ligger. 

Kan du begynne å legge ut to videoer i uken?
– Jeg har veldig lyst til å legge ut mer videoer. Jeg tenker at etter nyttår kommer jeg til å lage videoer litt oftere. Kanskje annenhver mandag/søndag og hver onsdag. Hva tenker dere om det? Jeg elsker jo å lage videoer, så det er virkelig noe jeg vil gjøre mer av! 

 

Hvor er skoene fra?
– Det vet jeg dessverre ikke. Det er veldig lenge siden jeg kjøpte de, så de er nok ikke til salgs uansett lengre. 

Jeg lurer på om du hadde mye kviser som liten. Sånn rund 12-13 år?
– Nei, veldig lite. Det var først da jeg var rundt 16-17 år at jeg begynte å få kviser. Det har aldri vært ekstremt ille med kviser, men har hatt en god del i diverse perioder. Men nå begynner endelig huden min å bli bedre. Men det er vel virkelig på tide! Man burde vel ikke ha kviser i en alder av 22 år? 

 

Hvor har du kjøpt det hvite sengesettet med de små rosene på?
– Det er fra IKEA. Men jeg tror dessverre de har sluttet å selge det. Jeg har i alle fall ikke sett det de siste gangene jeg har vært innom IKEA. Veldig kjipt egentlig, fordi det er så fint sengetøy! 

Hei, jeg lurer bare på om du er ofte inne på snapchat eller instagram, jeg har prøvd å legge deg som venn, men tror ikke det går:-) har også sendt et bilde på instagram til deg, kan du sjekke det??
– På instagram blir mange meldinger ofte borte, så anbefaler deg å bruke facebook siden min (du finner den HER) til å sende melding. Der får jeg alltid alle meldinger, og prøver å svare så godt jeg kan. Når det kommer til snapchat gjelder det samme som på instagram, veldig mange meldinger og snaps blir borte. Det er også veldig mye spam som blir sendt på snapchat, så derfor er det best om du heller sender melding på facebook siden min. 

 

Har du farga håret ditt? ser sånn ut på nr 3.
– Nei. Jeg har med vilje en del lysere hair extensions enn mitt eget hår, sånn at det skal bli en del spill i håret. Men håret mitt ser veldig forskjellig ut når det kommer til farge fra bilde til bilde. Så det er sikkert derfor du tror at jeg har farget det nå. 

Kunne du ha tenkt deg å være med på skal vi danse neste år?
– Det tror jeg virkelig ikke. Jeg tror det kunne vært veldig morsomt! Men samtidig vet jeg også hvor mye de må trene. Her snakker vi 5 timer hver eneste dag i flere måneder. Tror nok det hadde blitt altfor slitsomt for min del. Men igjen, tror nok også det hadde hatt mange morsomme sider ved seg! 

 

Hvor er buksa fra og hvilken størrelse har du den i? Den var utrolig kul.
– Den er fra ONLY i størrelse XSMALL. Er ikke så altfor lenge siden jeg kjøpte den, så den er sikkert til salgs enda!

Hvorfor tar du alltid ut tungen på snapchat når du drikker?
–  Haha, ja gud veit egentlig! Det har bare blitt en vane som jeg har hatt i mange år. Syns bare det er en morsom ting å gjøre når jeg har drukket et par drinker for mye! 

Så bordflatene dine har et marmor utseende, lurte på hvordan man får tak i det? er det slags belegg man kan klistre på?
– Det er det! Det er et DIY prosjekt som du kan lese mer om HER.

Hei jeg bare lurte på hvordan du vasker beauty blenderen din?
– Jeg tar som regel et par dråper zalo på den, og holder den under rennende vann mens jeg skviser den opp og igjen, helt til den er helt ren. 

 

– Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

Dårlig selfiegame!

I går ble det fullt fest med reunion! Det var så gøy og koselig å se igjen hele gjengen. Merker virkelig hvor mye jeg har savnet alle! Det er sykt hvor mye mange hadde forandret seg. Et par av guttene kjente jeg nesten ikke igjen. Så det sier jo litt! Det ble en veldig morsom kveld hvor vi alle fikk catchet up med hverandre, drakk oss litt fulle sammen, og hadde det veldig gøy. 

Utover kvelden dro noen få av oss ned til Z i Drammen og holdt festen gående til stengetid. Det er helt merkelig hvor stor forskjell det er fra å være på byen i Drammen til Oslo. I Drammen rekker jeg såvidt å gå 5 meter før jeg møter igjen noen jeg kjenner, mens i Oslo har jeg flaks om jeg møter en kjent person i løpet av 4-5 kvelder. Men gud så gøy det er å møte igjen kjentfolk. Både på reunion, og ute på byen. 

Selfiegamet var ikke helt sterkt i går, så dette var den eneste selfien jeg tok. Men jeg filmet en god del og la det ut på snapchat, så da kan dere få med dere litt fra kvelden der. Heter forresten stinablogg om du ikke har lagt meg til enda! Nå skal jeg prøve å få sniket inn en liten powernap. Kjenner virkelig på kroppen hvor gøy jeg hadde det i går. Men det var virkelig verdt det!