Trist å levere tilbake

Okey, hvor kule er ikke disse skoene? Herrregud, jeg er helt hekta på de! De er liksom sexy med snøringen, classy i fargen, og kule siden det er stiletter. Jeg vet ikke hva dere tenker, men jeg bare digger de! Uansett, i dag har vi levert tilbake hunden vi passet.

Det var litt trist å gi den tilbake, men den veldig positive siden er at vi har blitt veldig sikre på at vi skal ha hund nå. Så da er det jo mission accomplished! Det var jo akkurat derfor vi passet hunden, rett og slett for å se om Papillon rasen er noe for meg og Per Fredrik, og det er den virkelig! 

Rett etter vi hadde levert hunden dro vi rett inn til Oslo fordi PF skulle klippe håret. Så da tok vi en liten road trip sammen. Jeg må inn til Oslo igjen i morgen for en hel haug med ærender, så jeg får nesten litt flashback til når PF og jeg pendlet frem og tilbake til Sandefjord flere ganger i uken, før vi flyttet sammen.

Altså, jeg skjønner virkelig ikke hvordan dere som pendler holder ut. Kudos til dere. For vi holdt på å bli gale av både pendling og at vi savnet hverandre hele tiden når vi ikke var med hverandre, så vi flyttet jo sammen! 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

Kjole – HER

Smykker – Forever21

Sko – HER

Klokke – CMYK

Anyways, nå babler jeg veldig mye her. Så nå runder jeg like greit av her. For nå er det virkelig på tide med litt middag. I dag skal indisk curry svinegryte på menyen, og det er så utrolig godt! Nam nam! 

En jentes verste mareritt

I går opplevde jeg virkelig et av jenters største mareritt. Jeg hadde nettopp kommet ut av dusjen, og satt forran sminkebordet mens jeg fønet håret. Plutselig river det i håret mitt, og det lukter ekstremt brent.

Til min store skrekk ser jeg at en stor del av håret mitt har blitt revet inn i hårføneren, og jeg klarer heldigvis å reagere ekstremt kjapt med å dra ledningen til hårføneren ut av stikkkontakten. Panikken var stor da jeg så hvor mye av håret mitt som hadde blitt revet inn i hårføneren min, og det var helt umulig å rive det ut igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heldigvis var Per Fredrik hjemme så han kom og hjalp meg. Først så det ut som at jeg faktisk måtte klippe av den delen av håret som satt fast. Siden hårføneren ikke kunne skrues opp. Men til vår store flaks hadde Per Fredrik et par dager tidligere kjøpt en sag som er til å sage over jern. Så han sagde igjennom hele hårføneren, og rivde opp motoren og fikk løsnet håret mitt. Thank god for at jeg er sammen med Macgyver sier jeg bare!

Når vi først fikk løs håret hadde det surret seg sammen til en stor dreadslokke, så jeg måtte sitte ganske lenge med kam og rettetang for å løsne den opp. Men heldigvis ordnet det seg, og jeg slapp å klippe av noe av håret mitt. Ah, det hadde vært helt grusomt! 

Så jenter; alltid sjekk at bakdelen på hårføneren sitter ekstremt godt på før du føner håret, for plutselig er det ditt hår som sitter fast og du må klippe det av!

 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

 

Video: Slik sminker jeg leppene større!

Den siste tiden har jeg fått utallige spørsmål om jeg har tatt restylane. Noe jeg virkelig ikke har, og som jeg snakket om på søndag at jeg ikke hadde gjort. Det jeg derimot har gjort er å sminke leppene mine en del større. Hvordan jeg gjør det kan du se i videoen under! 

Du vet du er blogger når..

– Vilt fremmede mennesker stopper deg på gata for å spørre hva du tjener på bloggen din

– Du møter venner og begynner å snakke om noe som har skjedd i livet ditt, og blir avbrutt av “ja, jeg vet, leste det på bloggen din”.

– Du har så mye sminke, hårprodukter, negllakker, ansiktsprodukter og kroppsprodukter at du ikke har sjans til å noensinne bruke det opp.

– Du får drøssevis av venneforespørsler på face hver eneste dag, men kjenner nesten aldri noen av de.

– Du har alltid med deg telefonen din, og må alltid svare på mailer, og oppdatere alle sosiale medier

– Du tar alltid bilde av maten din før du spiser den

– Du har pc’en stappfull av bloggbilder

– Du sminker og jåler deg opp i timesvis, selv om du ikke skal utenfor huset

– Det er helt vanlig for deg å ta bilde av skoene og øredobbene dine, selvfølgelig mens har det på deg.

– Du betaler aldri for sminke og andre produkter lengre #spons

– Du drar på shopping fordi du mååå ha noe nytt å vise på bloggen

– Du har med deg kamera overalt, og knipser mer bilder enn en asiatisk turist

– Det føles helt naturlig ut å snakke til et kamera

– Du trenger aldri å sjekke hvor klærne dine er fra, fordi det husker du allerede fra å ha skrevet det hundre ganger i dagens antrekk innlegg

– Du kan like mye om sminke og skjønnhet som en make up artist

– Du tar i gjennomsnitt minst 50 bilder av deg selv hver eneste dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Du vet like mye om det å ta bilder, som en fotograf

– Vennene dine sier “vent a, må bare fikse meg litt først, orker ikke se helt jævlig ut på bloggen din” hver eneste gang du drar frem kameraet

– Absolutt alle du kjenner vet hvordan det ser ut hjemme hos deg, uten i det hele tatt å vært på besøk.
 

 

 
#blogglife

Kjøpe hund?

Gjett hva jeg sitter barnevakt for? En liten papillon hund! Per Fredrik og jeg har snakket en stund om at vi har lyst på et lite kjæledyr, og valget har vært litt mellom en katt eller en liten hund. Vi heller mest mot en liten hund, og helst da rasen Papillon siden de er så smarte og sporty, samtidig som de er bittesmå. Perfekt kombinasjon om du spør meg! Da kan man liksom ha med hunden rundt omkring, samtidig som man kan gå på ordentlige turer med den.

Siden ingen av oss har noe spesielt erfaring med rasen fra før av, har vi vært så heldig at vi har fått låne hunden til en venninne av Per Fredrik et par dager, så vi kan se om rasen er noe for oss. Og så langt er jeg veldig overbevist! Den som vi har lånt er veldig lydig og rolig, så den er superkoselig å passe. Til og med Per Fredrik som fra før av ikke var sååå glad i hunder, er helt oppslukt i den. Hehe! 

Tidligere i dag tok jeg med hunden ut på tur til et par strender som ligger rett utenfor Sandefjord sentrum. Det er jo så mye fine steder å gå tur her, så da ble det en times gåtur. Og selv om dette er en teacup fra rasen (altså, ekstra liten), klarte den kjempefint å gå på langtur, og den ville gjerne gått enda mer! Så det er veldig positivt for meg, siden jeg elsker å gå / jogge lange turer! 

Se så nydelig! Smelter helt jeg!

Så ja, vi er ikke helt sikre på om vi kommer til å kjøpe hund enda eller ikke, men jeg holder dere oppdatert underveis om vi skaffer oss en liten en! 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Sminkerom før + etter!

Whoop whoop! Nå er endelig kontoret 100% ferdig. For et par dager siden fikk jeg endelig byttet ut rullgardinen fra den svarte som hang der fra før av, til en hvit som passer inn på rommet. Jeg har også skiftet rammene på poster bildene, og har også hengt opp et nytt bilde over speilet. Så nå er endelig kontor- og sminkerommet helt ferdig!

Siden det er helt ferdig tenkte jeg å vise litt før og etter bilder av rommet. På dette rommet har jeg endret veldig mye. Gulvet er skiftet ut, hyllene som hang her før av tatt vekk, jeg har satt inn både pult og sminkebord, hengt opp sminkelys og satt inn ny skuffeseksjon.


 

Så som dere kan se er det en ganske stor forskjell her inne, fra å være et gjesterom til et kontor- og sminkerom. 

“Teppet” på gulvet lette jeg lenge etter en løsning, siden jeg ville ha et skikkelig fuzzy teppe. Så løsningen ble å kombinere to saueskinn, og jeg elsker å legge meg på de for å lese midt på dagen! 


Som dere kan se så er dette rommet veldig rosa og jentete, rett og slett fordi jeg elsker rosa. Så her inne har jeg lagt inn litt ekstra rosa, siden jeg har gjort det litt mer nøytralt i resten av huset. 

 

Så hva syns du? Rimelig stor forskjell eller hva?

 

 

Følg meg på snapchat “stinablogg” for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Svar på Restylane ryktene

De siste ukene har jeg fått utallige spørsmål om jeg har tatt Restylane i leppene mine, siden de har blitt en del større. Det er mange som har reagert veldig på dette siden jeg tidligere har gått ut og sagt at jeg ikke ønsker å ta Restylane, og føler det virkelig ikke er noe for meg. Så derfor tenkte jeg å svare på Restylane ryktene i et innlegg, så det ikke blir noen flere forvirringer rundt dette.

Jeg har ikke tatt hverken restylane eller noen andre injeksjoner i leppene mine. Som jeg tidligere har sagt føler jeg at dette ikke er noe for meg. Om andre mennesker ønsker å ta restylane, botox, silikon eller whatever bryr jeg meg ikke noe om. Folk får selv gjøre akkurat hva som passer for de. Men personlig føler jeg ikke det blir riktig for meg å ta noe av dette. Selv om jeg sikkert kommer til å ta Botox når jeg blir godt voksen. Men det er bare for å holde rynkene borte. Hehe!

Det som jeg har gjort er at jeg har begynt å sminke leppene mine veldig annerledes. Jeg har begynt med lipliner og en liquid to matte leppestift som gjør det mye enklere å få større lepper. Akkurat hvordan jeg gjør leppene større er ved å sminke de litt større enn de egentlig er. Tenkte å lage en video der jeg viser dere hvordan jeg gjør det på onsdag, sånn at de av dere som er nysgjerrig på hvordan jeg gjør det, eller vil lære å gjøre det selv, kan se hvordan jeg gjør det. 

Selv syns jeg det er veldig gøy å eksperimentere med sminke, og mange jenter har lenge gjort nesen smalere og kinnbena mer markerte med å bruke sminke. Så hvorfor ikke gjøre leppene større ved å bruke sminke? Om man skulle føle at større lepper ikke kler en, er det jo bare å ta av sminken, verre er det ikke. 

Så ja, det er svaret på alle restylane ryktene som har kommet den siste tiden. Som alltid ønsker jeg å være ærlig her på bloggen, og hadde jeg fylt opp kroppen min med noe, hadde jeg uten tvil sagt ifra om det på bloggen. Såpass ærlighet fortjener dere fra meg 🙂 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Ukens spørsmål #124

Ettersom du og Per Fredrik er i 20-årene. Vurderer dere ikke å få barn? Ønsker du ikke å være en ung mor? Eventuelt hvor gammel vil du være før du får barn?Elsker bloggen din
– Hverken Per Fredrik eller jeg kjenner oss klare for barn i det hele tatt. Vi har snakket om at vi kanskje vil ha det i fremtiden. Men det blir om en god stund. Jeg tenker at når jeg er sånn ca 28-29 er det en fin alder å få barn. Men det tar vi veldig som det kommer! Vi har ingen hast med å skulle få barn.


 

Hvor er den rosa og blå skinnjakka fra?
– Begge er fra Zara. Den blå kjøpte jeg på Zara i Oslo, og den rosa kjøpte jeg på Zara i Roma.

 

Vi skal også pusse opp kjøkkenet. Vårt kjøkken er noe mindre enn deres, men kan ikke du fortelle hvor mye dere måtte betale for et komplett nytt kjøkken med innredning, hvitevarer, gulv, fliser osv? Veldig greit å få en liten pekepinn på hva vi kan forvente oss.
– For selve kjøkkeninnredningen og hvitevarene betalte vi ca 70’000 på IKEA. For å rive det gamle kjøkkenet, montere det nye og legge nytt gulv kostet de ca 25’000. I tillegg var det elektriker arbeid på ca 10’000, 5’000 i rørleggerarbeid, 5’000 for flislegging og ca 2500 for malejobb. Så totalt ble det ca 117’500,- kr. Så det er en del penger for å fikset kjøkkenet. Kjøper du kjøkken på andre steder enn IKEA blir det fort mye dyrere enn dette igjen også. Men selv om det kostet litt penger er jeg veldig glad vi gjorde det, også øker det jo verdien av huset også. 

Lurer på hvor PF har klærne sine, siden du ikke nevnte noe om det i housetouren din?
– Han har de i et svært skap inne på treningsrommet, der det er en speildør. 

 

Hvor er koppene fra som står i vinduskarmen? Du har virkelig drømmehuset! Kan du ta bilder av utsiden av huset også?
– Tusen takk for at du syns det. Er veldig fornøyd med hvordan huset har blitt! De koppene kjøpte Per Fredrik til meg da vi var innom en liten butikk i Østerrike. Så tror nok ikke de er så lette å få tak i. Når det kommer til å ta bilder av utsiden av huset er ikke dette noe jeg ønsker å gjøre, da vi ikke vil at noen skal vite hvor vi bor. Man vet jo aldri helt hvem som leser denne bloggen, og alle mennesker har ikke gode hensikter, så da kan ting fort bli litt skummelt. 

 

Har du førerkort? må spørre siden det står bilnøkler, men kan ikke huske å ha hørt noe om at du har førerkort.
– Jepp! Det har jeg hatt siden jeg var 18 år gammel. Siden jeg har bodd i Oslo de siste årene har jeg nesten ikke kjørt bil, så det er sikkert derfor jeg ikke har skrevet noe om billappen på bloggen, men nå som jeg bor i Sandefjord kjører jeg bil hele tiden. 

 

Hvor er det du kjøper slik som du har oppi skuffen som gjør sorteringen enklere?
– De er kjøpt på IKEA og heter “Høfta” avdeler for skuff. De er veldig kjekke. Men eneste jeg syns er veldig dumt er at de bøyer seg veldig lett, så det blir ikke like ryddig som jeg helst ville hatt det. På walk in garderoben min brukte jeg det egentlig i skuffene, men der fungerte det ikke i det hele tatt, siden de bare bøyde seg alle mulige veier. 

Har du og PF tenkt til å gifte dere?
– Vi har snakket om det, og vi vil være sammen for alltid, så det å gifte seg blir en naturlig del av det. Akkurat når vi kommer til å gifte oss vet vi ikke enda. Men da tar vi som det kommer! 

 

Hvor er kosebuksa og genseren fra?
– Det settet er fra barneavdelingen på Cubus, hehe! Jeg elsker å kjøpe kosedresser der, og har en helt lik i blå derfra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hvilken ungdomskole gikk du på? Jeg mener du har sagt det før skjønner du, men tenker så ofte på det! Haha. Jeg husker absolutt ikke, og husker heller ikke hvor du eventuelt har sagt/skrevet det<3 digger bloggen din Stina! Du er Norges beste blogger uten tvil!
– Tusen takk! Koselig å høre! Jeg gikk på Hokksund ungdomsskole. 

 

Hvor er pelsvesten fra?
– Den er kjøpt HER. Selv om den ser veldig ekte ut, er den overraskende ikke pels. På hjemmesiden står det at den er fake fur, og jeg har også tatt “brennetesten” der jeg så at den er syntetisk og ikke pels. 

Hva er dine beste tips for jentedrama på ungdomsskolen?
– Hmm.. Jeg tror nok det smarteste er å snakke med de man krangler med ansikt til ansikt. Da blir det veldig mye mindre misforståelser, og man blir ikke like tøff i trynet. Om dere skjønner? Jeg husker jeg hadde en venninne i mange år, som jeg til tider kranglet ekstremt med, men vi snakket alltid om det ansikt til ansikt, og ordnet opp med en gang. 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

Følg meg på instagram  @stinablogg for daglige oppdateringer! 

Jentekveld på Peppes Pizza

// annonse

For en liten stund siden hadde jeg med noen av mine nærmeste venninner, på Peppes Pizza, for en skikkelig jentekveld. Peppes er jo det perfekte stedet om man vil ha digg pizza, koselig atmosfære og et sted man kan sitte hele kvelden og skravle om alt mulig. 

Siden vi kom kl 20 var det late night deal. Som vil si at man får både valgfri drikke og porsjonspizza (perfekt for jentegjenger som vil ha 100 forskjellige ting på pizzaen sin, men ikke klarer å bli enige om hva de skal ha på en pizza) for kun 150,- kr. Denne dealen gjelder forresten alle dager fra 20:00 frem til 18. september.

Vi startet med litt combo-starters siden de er til å dele. Så vi kunne spise litt av hvert alle sammen. Vi testet ut både “taco-combo” og “onion rings-combo”. Begge var utrolig gode, og jeg fikk helt dilla på løkringene! 


Fine Nora og Maria Kassandra (@mariakassandra)! 


Jeg gikk for “thai chicken” på tykk bunn, og herregud så god den var! Jeg er veeeeldig kresen når det kommer til pizza. Men denne falt virkelig i smak! 

Og siden vi ble sittende å skravle om alt mellom himmel og jord frem til klokken var over 23, kjørte vi på med litt desserter også. En perfekt avslutning på fantastisk pizza! 

Så alt i alt ble det en skikkelig koselig jentekveld på Peppes Pizza. Om du vil kan du gjerne sjekke ut Peppes Pizza på facebook ved å trykke HER, for å få med deg tilbud, nyheter og konkurranser! 

Lørdagens antrekk

Nå har jeg nettopp dratt avgårde til kusinen min. Hun flyttet til England tidligere i sommer og er på tur hjemme nå. Så hele familien skal samles og grille sammen. Tenkte bare å vise dere kveldens antrekk!

Pelsen er forresten ikke ekte pels. Bare så det er sagt 🙂