Dagens outfit


Bluse – Vero Moda // Bukse – Cubus // Sko – Converse

Dagens outfit

(forhåndsskrevet innlegg, er hos søsteren min at the moment)

Jakke – Gina Tricot // Sko – Vans // Bukse og genser – H&M // Klokke – Daniel Wellington

Mattenerd

Nå som jeg er tilbake på skolebenken kjenner jeg at min indre nerd er tilbake. Hadde en liten prøve i går om journalistikk og jeg fikk 86% riktig. Var 2. best i hele klassen. 1. plassen gikk til søte Jannike som fikk 87%. Er nesten litt stolt over meg selv at jeg fikk 2. best i klassen! Noe som jeg ikke har nevnt for dere tidligere er at jeg er veldig glad i mattematikk. De fleste jeg vet om hater matte over alt på jorden, men jeg er veldig fan faktisk! 

Så i år skal jeg bli skikkelig mattenerd og prøve så hardt jeg kan for å få en sekser. Blir fornøyd med en femmer også. Men sekseren er målet! Wish me luck! 

De gode sommerminnene

Det som er så utrolig herlig med å ha en blogg er at man kan se tilbake på minner og gjenskape de. Det er så mye som har skjedd i sommer som jeg har glemt helt bort. Men som jeg husket etter at jeg bladde litt i arkivet. Minner fra herlige lunsjer med gode venninder, vg lista topp 20, tur til Tyrkia, turer på fylla med de beste jentene, shoppingturer, barnevakt sitting, joggeturer ute i Hoensmarken og soling på terrassen. Egentlig en veldig bra sommer! Selv om slutten på sommeren ble litt kjip da jeg ble syk. 

Gleder meg veldig til å gå høsten i møte. Alle nye utfordringer og mennesker jeg kommer til å møte på. Selvfølgelig kommer jeg til å savne sommeren. Det å kunne ta antrekksbilder ute, slippe vottene og luen, slippe å stå opp tidlig for skolen, å kunne være ute til 4 på morgenen uten å fryse og friheten man har i sommerferien! Blir merkelig å starte på skole igjen etter ett friår. Men så langt har det gått veldig bra! Kjenner at det er deilig å få litt struktur i hverdagen igjen. 

Hva er ditt beste sommerminne?

Dagens outfit

I dag har jeg vært på skolen og i byen med Isabella. På skolen holder vi på med intervjuer nå. Utrolig inspirerende å lære om journalistikk. Merker at jeg får mer og mer lyst til å velge journalist som yrke. Jeg har også kommet godt igang med skolearbeidet. Begynner å venne meg til å stå opp grytidlig hver morgen. Etter skolen dro jeg til byen med Isabella. Tok en liten lunsj på Glass. Nå som jeg går på skolen har jeg ikke like mye tid til å være med venner. Så da er det viktig å slå til når man kan!


Pus ville også være med!

 

 

Film fra Isadora – mote med mening

Var blogger for Isadora når mote med mening arrangementet var i februar. Når jeg var innom Cubus i går så jeg i Isadora magasinet at filmen fra mote med mening hadde kommet ut. Jeg er med i filmen i flere scener. Herre, så sur jeg så ut! Ble sminket av Isadora så hadde veldig annerledes sminke på meg enn jeg bruker til vanlig. Kos dere med filmen!

Dagens innkjøp

Stakk innom en tur på Buskerud Storsenter i stad. Fant endelig bukser som passet ordentlig! De var ikke for lange på bena og de satt stramt. Wii! Er så glad nå! Fant også en highwaist shorts som er svart. Har lett etter en slik en stund. Men har ikke funnet noen i min strl. Men i dag fant jeg endelig en. Lykke! Alle klærne er fra Cubus, bortsett fra buksen på første bildet. Den er fra H&M. Den svarte toppen på andre bildet er fra Bik Bok, men kjøpt for lenge siden.

Meld deg på ukens blogg!

Meld deg på HER. Det går ikke ann å melde seg på i dette innlegget. 

Sleeping beauty

I dag har jeg hatt verdens mest kjedelige-blogg dag. Begynte dagen med å dra på skolen. Hadde en del teori der og fikk bøker. Fikk også vite at vi skal på tur til Haglebu 10-11 september. Gleder meg veldig til den turen! Kom hjem rundt halv fem og spiste egentlig bare middag før jeg gikk for å legge meg. Har sovet i 3-4 timer nå. Så har endelig tatt igjen litt savnet søvn. Er helt ødelagt etter jeg jobbet på lørdag. Var nok altfor hardt for kroppen min. Heldigvis skal jeg ikke jobbe igjen på en stund. Så da rekker jeg å hente meg inn igjen.

Har også funnet ut en merkelig ting. Jeg får helt sykt vondt i halsen etter jeg har spist melkesjokolade non stop. Det gjør vondt i flere dager etterpå. Noen som vet hvorfor dette skjer? Er ikke allergisk mot noe (som jeg vet om).

Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på onsdag eller torsdag.

For å bli ukens blogg må du:
– Like facebooksiden min HER
– Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet.