Bryllup, Toppbloggere, Frykt, Dumping av dyr i søppelkasser ++ Ukens spørsmål #224

annonse – annonselenker nelly

Tenker du å sminke deg selv til bryllupet eller vil du få det gjort profesjonelt?
– Jeg er faktisk ikke sikker enda. Vet om kun en makeupartist jeg ville vært komfortabel med. Har hatt så mange skrekkerfaringer med makeup artister, så kommer til å være ekstremt nøye med hvem jeg velger. Men det kan godt hende jeg kommer til å gjøre sminken selv. Det må jeg nesten bare se ann!

Når er bryllupet, og hva skjedde med den opprinnelige ringen Pelle skulle fri til deg med? 
– Bryllupet blir 3 august 2019. Ringen han opprinnelig skulle fri med ble aldri ferdig til den tiden firmaet hadde lovt, og han fikk etter mye diskusjoner med de, pengene tilbake. Firmaet skulle egentlig levere ringen ukesvis før frieriet, så de tabbet seg jo skikkelig ut. Kan bare tenke meg hvor stressende det må ha vært for Per Fredrik når han en time før frieriet i New York måtte ut og kjøpe ring, hehe! Dere kan forresten se hele frieriet og hva som skjedde i forkant på Bloggerne i episode 8 HER

 

Hvilke blogger er det du selv leser mest?
– Jeg er som regel innom de fleste på topplista som jeg kjenner godt og liker bloggen til. Leser noen utenlandske også men det er ikke like ofte. 

TOPPHER
BUKSEHER

 

Hva er din største frykt utenom fugler?
– Å miste en av de som står meg aller nærmeste. Om jeg hadde mistet Per Fredrik vet jeg faktisk ikke hva jeg ville gjort. Uff, vil ikke tenke på det engang!

 

Hva er ditt favoritt godteri?
– Jeg er veldig glad i melkesjokolade sammen med noe sprøtt og salt. I det siste har jeg fått helt dilla på edamame bønner og melkesjokolade. Herreguuud det er godt. 

JUMPSUITHER

 

Har du noen tips til meg som er ny blogger?
– Blogg om det som interesserer deg, vær ærlig og vær deg selv. Det kommer man langt med. Også er det smart å legge tid i å lære seg å ta fine bilder, ha et bra design på bloggen og blogge ofte. 

 

Hvor mange år er du?
– Jeg er 25 år. Ble det 5 februar. 

 

Hva bruker du på brynene dine? De er alltid helt on fleek!
– Hehe, jeg har et produkt som jeg har brukt i flere år og det er mitt ride or die øyebrynsprodukt. Har prøvd masse annet og ingenting funker som dette. Produktet jeg bruker finner du HER

Hvor mange år har du jobbet som blogger?
– Jeg begynte å blogge i april 2010, og siden 2014 har jeg levd 100% av bloggen. 

 

Kanskje litt rart spørsmål, men lurer på om dere merker når Chloe har løpetid? Blir det ikke litt blodflekker rundt omkring da?
– Man ser det som regel på hunden om den har løpetid. Men Chloe pleier å være flink til å vaske seg. Vi har til og med lært henne kommandoen “vaske seg nå”, så hun vasker seg de gangene hun blir så gira at hun glemmer seg. Hehe! I starten gikk hun med sånn hunde bind/bleie. Men det ble bare stress og ikke noe behagelig for henne, så vi bruker nesten aldri det lengre. 

Hva er tenker du om at folk dumper dyrene sine i søppelkasser osv før de drar på ferie?
– Jeg tenker det at det er ikke alle mennesker som burde vært født, og hatt retten til å leve.

 

Hvor er buksa fra?
– Den finner du HER til 60% rabatt! Elsker den! Har matchende topp også som du finner HER til 60% rabatt! 

BUKSEHER
TOPPHER

Hvilken selvbruning bruker du?
– Jeg har prøvd mange forskjellige selvbruninger og kommet frem til en favoritt, som både er ekstremt billig også gir den er dødsfin brunfarge som varer i 5-7 dager. Det beste er at man kun trenger å ha den på i 1-3 timer alt ettersom hvor brun man vil bli. Jeg får alltid sykt gyllen og mørk brunfarge av den, og den er virkelig å anbefale. Har heller aldri blitt skjoldete eller oransj av den slik man ofte kan bli av selvbruning. Du finner selvbruningen jeg bruker HER

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 💗

Derfor har jeg ikke blogget

Nå føles det rart å skrive her inne igjen. Jeg har ikke blogget på nesten en uke. Det var egentlig ikke meningen å ikke blogge, men det har skjedd så mye dritt denne uken at hver gang jeg har skullet blogge har jeg ikke taklet det.

Jeg har så lyst til å være her åpen og ærlig med dere om hva som skjer. Men det er dessverre mye business-messig som gjør at jeg ikke kan snakke om det.

Men for å si det sånn; det har vært den ene etter den andre som har ført meg bak lyset og kastet meg rett under bussen så fort de har kunne dra inn noen likes på det. Jeg burde nesten blitt vant med det etter så mange år i denne bransjen. Men jeg blir like satt ut hver gang noen jeg tror er en venn, viser seg å bare være falsk. For ikke så lenge siden var det en “venn” som la igjen en lang stygg kommentar om meg i det offentlige rom, der personen går til personangrep på meg og håner hele min bransje. 

Jeg blir oppriktig kvalm av mennesker som dette. Legger de fra seg alt av medmenneskelighet det sekundet de bestemmer seg for å bli kjente? Vel, jeg har bare en ting å si om slike folk. De kommer aldri noen vei, og karma slår dem rett i trynet. Dette er en liten bransje, og alle vet alt om alle. Backstabber du noen på den måten lukker dørene seg for deg rimelig kjapt.

Uansett. Nok om søppelmennesker som ikke har noen betydning. Den siste uken har vært ganske dritt for meg, men jeg har også lært mye. Anne Brith er en blogger som jeg snakker med nesten hver dag, og jeg får så mye oppløftende råd av henne om hvordan jeg skal takle alt dette. Hun er så inspirerende og jobber hardt, og det er det jeg også bør gjøre. Drite i alle de som ikke gjør noe positivt, fokusere på dere som leser bloggen min og som klikker dere inn her hver dag, år etter år og som alltid er ved min side. Det er faktisk dere som betyr noe, og jeg setter så stor pris på at dere er her, til tross for at jeg har vært mye frem og tilbake i år, og har mitt å stri med. 

Fremover kommer jeg til å luke vekk mange ting fra livet mitt, så jeg kun sitter igjen med det gode. Jeg har satt meg noen skikkelig hårete mål, og de skal jeg jobbe beinhardt mot. To av målene mine er å blogge fast og mye mer slik som jeg gjorde før, og på YouTube har jeg lyst til at det skal komme to nye videoer hver uke. Jeg vil produsere mye innhold for dere, og i kulissene kommer jeg til å jobbe mot store mål som jeg ikke tørr å fortelle om helt enda.

Jeg har så mange drømmer og store ambisjoner om hva jeg vil få til her i livet, og da kan jeg ikke la søppelmennesker stoppe meg. Det bør ikke dere heller. Uansett om det er familie, “venner” eller noen på skolen / jobben som gir dere dritt; ikke ta det imot. Ikke la noen pushe deg ned, og få deg til å føle at du ikke kan få til noe. Vi mennesker kan få til så ekstremt mye amazing om vi bare har den rette innstillingen. 

👊🏼💗

Trosset frykten vår!

annonse – libresse

I går trosset jeg en stor frykt sammen med Victoria. Vi dro i klatrepark, fløy på liner mellom trærne og balanserte på trepinner mange meter over bakken. Det var både gøy, nerverpirrende og veldig spennede! Grunnen til at vi reiste til klatreparken er fordi jeg hadde fått en challenge av Libresse.

De har nemlig nettopp oppgradert alle bindene sine med “fresh protect”, som gjør at bindene sitter som et skudd, og de har fått et pustende topplag som gjør at man både er fresh og beskyttet samtidig. Så mensen ikke skal stoppe deg fra å gjøre akkurat det du ønsker. For å virkelig understreke dette dro vi i klatreparken, og slengte oss mellom trærne. Hvordan det gikk, og enda mer om Libresse kan du se i videoen under!

 

Sjekk ut Libresse på facebook!

@libresse_norge #bloodnormal

7 Life hacks for jenter

– Hvis en gutt ikke behandler deg bra, dump han. Det er ekstremt mange gutter der ute som faktisk kommer til å behandle deg bra, så aldri finn deg i å være sammen med noen som er en drittsekk mot deg.

– Bruk en kam med store tagger før å børste håret når du har krøllet det. Da holder krøllene seg fine, samtidig som du får fjernet alle floker. Bruker du en vanlig hårbørste derimot, blir krøllene ofte veldig borte og håret blir bare fluffy.

– Lakker knapper som er festet med tråd, men et klar neglelakk. Da holder trådene seg på plass, og man slipper å miste knapper. 

– Alltid skriv ned frister for innleveringer på skolepapirer, møter, osv på kalenderen på iPhonen din. Sjansen for at du har med deg en kalenderbok overalt er liten, men iPhonen din derimot, den er alltid med. Så da unngår du å glemme innleveringer og møter. Og du har sjansen til å skrive opp avtalene med en gang du får beskjed om de.

– Oppbevar et ekstra sett med husnøkler i nærheten av huset. Bare pass på å gjem det veldig godt. Det kommer til å redde deg den dagen du har glemt igjen nøklene på jobben / skolen.

– Alltid ha 2-3 tamponger / bind i alle veskene du bruker. Hvis du eller en venninne plutselig får mensen er du sikret. Og hvis du får mensen hjemme, og er tom for tamponger / bind, vet du at du alltid har et par ekstra i veskene dine. Bare pass på å fylle opp veskene regelmessig!

– Vil du at rommet ditt skal se større ut? Mal det hvitt og sett opp speil. 

 

Slik kan du tjene penger til Russetiden!

annonse – fellesinnsatsen

Nå er det hele 5 år siden jeg var russ. Wow, som tiden har flydd avgårde! Russetiden var utrolig morsom, og jeg mimrer tilbake på russedåp, Tryvann, kjøre drive through på Mc Donalds med hele klassen i handlevogner og natt til 17 mai der vi festet til langt på natt.

Det eneste jeg angrer på med russetiden er at jeg ikke var med på enda flere ting. Det er jo ikke å stikke under en stol at russetiden er dyr. Man må ha russeklær, billetter til både Tryvann og landstreffet i Lillehammer, og en hel haug andre arrangementer. Også er det jo ekstra gøy om man har en russebuss / russevan sammen, så man kan rulle sammen og gjøre det meste ut av russetiden.

Selv hadde jeg ikke forberedt meg så altfor godt til russetiden, så jeg hadde ikke penger nok til å være med på alle tingene jeg ønsket. Ganske kjipt!

Om du vil være hakket mer forberedt til russetiden enn jeg var, har jeg et tips til deg. Nå har høsten startet, og fremover brennes det ekstremt mye lys rundt i norske hjem. Faktisk brennes det hele 175 millioner telys i Norge hvert år. Så det er litt av at marked!

Fellesinnsatsen har nå gjort det mulig for deg å tjene penger på dette. De har laget pakker med hele 200 telys, som er perfekt å selge nå som det er høst og vinteren som snart kommer. Et lite eksempel på hva du kan tjene:

En gruppe på 25 stk kan tjene opp til kr 60 000,- på én enkel runde

Uansett om du er russ i 2019, 2020 eller 2021 er det smart å starte med og tjene penger, og spare opp til russetiden nå. For å komme i kontakt med fellesinnsatsen, så screenshotter du denne posten og sender den til Fellesinnsatsen på Facebook for å motta et spesielt tilbud. PS! Samarbeidet garanterer en ekstra arbeidsdugnad for de som ønsker det.

 

Skal du være russ snart? 🇳🇴

7 Måter å gjenbruke gammel sminke på!

Har du mye sminke liggende hjemme, som enten er brukt opp eller har gått ut på dato? Da bør du lese disse metodene for å gjenbruke den gamle sminken, før den går i søpla!

Jeg har ingen tvil om at jeg ikke er den eneste som har litt for mye gammel sminke liggende rundt hjemme, og nå skal jeg gi dere noen triks til hvordan dere kan gjenbruke den gamle sminken!

Før vi starter: visste dere at sminke kan gå ut på dato? Vel, det kan den! Fra du åpner den løper holdbarhetstiden. Her er cirka hvor lang holdbarhetstid sminke har: 

Mascara: 3-6 mnd

Leppestift, lipgloss, rouge, øyenskygge, solpudder: 2-3 år.

Foundation: 6-12 mnd.

 

Øyenskygge + klarlakk
– Har du en gammel øyenskygge som kanskje er knust, gått ut på dato eller liker du rett og slett ikke liker fargen sammen med øynene dine? Knus opp skyggen og bland den sammen med en klar neglelakk, og vips; du har din egendesignede neglelakk!

Parfyme
– Har du mange parfymeprøver eller nesten tomme parfymer liggende rundt? Bland litt parfyme sammen med en krem som ikke har lukt, og vips så har du en egen krem med parfyme!

 

Nesten tom leppestift
– Er favoritt leppestiften din nesten tom? Vel, ofte er det mye mer leppestift igjen, som man faktisk ikke får tak i. Det du kan gjøre da er rett og slett å bruke enden på en skje eller gall, og skrape ut resten av leppestiften, og putte det i en liten boks (gjerne et etui til linser). Bruk en leppepensel til å påføre produktet.  

 

Gammel maskara
– Har du brukt opp maskaraen din, eller har den gått ut på dato? Før du kaster den bør du ta vare på kosten. Kosten kan du nemlig bruke til å temme babyhår, børste øyenbryn på plass, eller til vippe extensions. Bare pass på å rense kosten godt med varmt vann + maskarafjerner. 

 

Utbrukt sminkekost
– Har du en foundationkost som ikke lenger gjør jobben så bra? Vel, istedenfor å kaste den kan du bruke den neste gang du skal påføre ansiktsmaske. 

Altfor mørk foundation
– Nå som det er høst tror jeg nok de fleste av oss har en foundation eller to liggende i skuffen, som er altfor mørke. Istedenfor å kaste de, kan du heller bruke de til konturering. 

 

Gammel blush?
– Om du har en gammel blush som enten er knust eller bare brukt opp har du flere valg. Om den er helt brukt opp kan du bruke den som et ekstra speil som du lar ligge i vesken din (det er alltid kjekt å ha!). Men om den er knust kan du blande den med litt klar lipgloss, og plutselig har du en ny leppeglans!

Håper disse triksene var nyttige for dere! Si gjerne ifra i kommentarfeltet om dere vil ha flere slike blogginnlegg, så skal jeg lage det

 

Kjærlighet, Bloggerne, Barn, Skjult talent, Chloe ++ Ukens spørsmål #223

annonse – nelly

Bruker du treningsrommet i huset ditt ofte?
– Ja, jeg bruker det en god del! Det er jo så deilig å ha både tredemølle, vekter og treningsbenk der inne. Også er det deilig å slippe kjøreturen til treningssenteret. Hehe!

HVIT BLUSE – HER
BEIGE BUKSE – 
HER
 

Hva er forventningene dine for høsten?
– Denne høsten tror jeg det blir ekstremt mye jobb. Så langt har det i alle fall vært veldig mye jobb, så jeg håper det roer seg litt ned. Jeg har jo lyst til å sette bloggen foran, og ha energi til den. Så ja, fremover håper jeg det blir mer rolig og at jeg kan kose meg med høsten og blogge masse for dere!

 

Hva savner du mest med å være liten?
– Å ha null bekymringer. Voksenlivet gir mange bekymringer og man er så ansvarlig for alt som skjer i livet. Når jeg var barn tok foreldrene mine av seg alt, og det var så herlig. Dere som er unge nok til at foreldrene deres gjør alt for dere; NYT det.

BUKSEHER

TOPP HER

Hvor mange barn vil du ha, og hvilke kjønn?
– Jeg har veldig lyst på to barn. Føler det er det perfekte antallet for meg. Når det kommer til kjønn håper jeg enten at det blir to jenter eller en jente og en gutt. Men det viktigste for meg er at barna er friske.

 

Har du et skjult talent?
– Jeg er faktisk ekstremt flink til å synge. Bedre enn Per Fredrik. Neida, nå bare tuller jeg! Kan ikke synge for fem flate øre. Det som kanskje mange ikke tror er at jeg er veldig flink på iq tester. Har iq som er godt over gjennomsnittet. Men vet ikke om det er noe skjult talent akkurat. Men er sikkert noe ikke så mange hadde trodd. Haha!

JAKKE HER

Hvordan klarer du å motivere deg selv til å blogge hver dag?
– Akkurat nå for tiden klarer jeg ikke det dessverre. Jeg sitter med tidenes dårligste samvittighet fordi jeg ikke oppdaterer hver dag. Jeg har jo så lyst, men energien min er virkelig på bunn..

Når energien min er bra er det bare gøy og da er det morsomt å blogge hver dag. Jeg har jo virkelig verdens beste lesere, så det i seg selv er en helt utrolig god motivasjon. Elsker når jeg møter på dere og vi slår av en prat, og jeg virkelig får se hvor gode lesere jeg har ❤️

GENSERHER

Kan Chloe noen triks?
– Ja! Hun kan veldig mange. Kan jo ramse opp noen; sitt, ligg (chill), gå og hente teppet / bamse / ballen / namme-nammen, danse, bli, gå bortover på to ben, legg deg i buret, gå på tur, dra på biltur, gå tisse ute, bloggassistent, osv.

Hun skjønner også navn, så hun kan mamma, pappa, bestemor, konrad (en hund hun er venn med). Er en hel haug til av ting hun kan som jeg ikke kommer på akkurat nå. Men dere skjønner tegningen. Papillon rasen er den smarteste av små hunder, og hun er veldig smart så hun plukker opp kommandoer hele tiden. 

Hva er din favorittfarge?
– Rosa. Elsker rosa, hvitt og svart. 

 

Hvordan er det å være med på bloggerne?
– Det er veldig gøy, og jeg utfordrer meg selv utrolig mye. Jeg deler jo veldig mye av meg selv, som dere kommer til å få se fremover på denne sesongen. Må bare si tusen takk for alle de gode kommentarene og meldingene som har tikket inn fra dere siden Bloggerne startet. På Bloggerne får dere jo se den ekte meg, og det er skikkelig koselig å høre at dere har fått mye bedre inntrykk av meg etter at dere har sett Bloggerne.

Også er det ekstra koselig å høre at dere syns at Per Fredrik og jeg har så godt forhold. Vi har det jo helt fantastisk sammen, og jeg syns det er så koselig at det skinner igjennom. Jeg vet jo hvor mange der ute som er i vonde forhold, selv var jeg i et helt grusomt og psykisk voldelig forhold før jeg møtte Per Fredrik, og det er jo ikke sånn det skal være. Så jeg håper vi inspirerer dere som ser på til hvor godt er forhold faktisk kan være ❤️

Hvilken bil har du alltid ønsket deg?
– En Lamborghini. De er så sykt fine! Blir nok en stund til jeg kjøper meg en, for jeg har lyst til å kjøpe en del andre ting først. Men en gang i livet skal jeg ha en!

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

I kveld kan du se frieriet!

I kveld kommer endelig frieriet på tv! Dette er en episode av Bloggerne vi alle har ventet spent på siden 3 februar. Klokken 21:30 blir det sendt på tv2 livsstil, og allerede nå er det tilgjengelig på TV2sumo. Har allerede fått mange kommentarer fra dere som leser bloggen min, at dere har sett det, og det er så koselig å lese meldingene deres!

Selv så jeg episoden for tredje gang på morgenen i dag – og jeg gråt skikkelig da han fridde. Jeg blir så rørt, og det er så nydelig å se på! Det Per Fredrik sier før han skal fri er også så utrolig koselig å høre på, og ja, jeg bare blir så rørt!

Nå har jeg nettopp sjekket inn på hotell i Oslo, og bestilt mat via Foodora. Så snart blir det tacosalat. Mmm! Grunnen til at jeg har sjekket inn på hotell er fordi jeg skal være med på et frokost seminar i morgen, der jeg skal snakke til mediebyråer og kunder fra hele Norge.

Jeg skal snakke om det å reklamere på blogg og youtube. Var med på dette en gang før for en stund siden, og det er veldig gøy! Influencer marketing er jo fortsatt ganske nytt, og det er mye jeg gjerne vil lære bort for å forbedre bransjen. Så det blir gøy!

10 Tabber som gir deg bad hair day!

Vi har alle opplevd det – en bad hair day. Uansett om du er jente eller gutt kan du kjenne deg igjen i den kjipe og frustrerende følelsen når håret nekter å være slik du ønsker det. Jeg har satt sammen noen punkter jeg selv har erfart at kan gi en skikkelig dårlig hårdag. Fortell gjerne hvilke ting du får en dårlig hårdag av, i kommentarfeltet!

Vask håret om kvelden – Da kan håret ditt lufttørke, og om du må tørke det med en hårføner rekker det av frizz som kommer fra føneren, å legge seg ned så håret blir glatt igjen.

Kaldføn håret – På de fleste gode hårfønere har man muligheten til å velge hvor varmt luft den skal bruke. Det er super fristende å sette den på supervarm, så man blir fort ferdig. Detter bør du aldri gjøre. Varmen med føningen gjør at man kan få super frizzy og flokete hår. Føn med kaldluft og du vil få mye mer glansfullt og glatt hår. 

Feil produkter – Å bruke feil produkter på håret kan virkelig gi deg tidenes bad hair day, eller bad hair life. Dra til en profesjonell frisør og snakke med de om hvilke produkter du bør bruke til ditt hår. 

Varmt vann – Når du dusjer håret er det smart å avslutte vasken med kaldt vann. Det gjør at skjell-lagene i håret lukker seg sammen, og du unngår frizzy og flokete hår. 

Feil fasong – Alle frisyrer kler ikke alle. Når Nora bobben ble inn klippet jenter i hele Norge seg kort og bleket håret. Mens noen kledde dette, var ikke den beste looken for alle. Det er viktig å ha en sveis som kler deg, din stil og din hode- og ansiktsform. Her er det bare å google seg frem, så finner du masse veiledning.

Dropper varmebeskyttende – Det å droppe varmebeskyttende er fy-fy! Selv om det kanskje ikke gjør noen forskjell den ene dagen, gjør det en stor forskjell i lengden. Over tid blir håret ditt mer og mer ødelagt, og du kommer til å få det vanskeligere med å style det riktig. 

Børster krøllene dine – Dere som har krøller naturlig vet garantert at man ikke skal bruke en vanlig børste til å børste krøllete hår når det er tørt. Men om du kun krøller håret ditt iblant er det ikke sikkert du har fått det med deg. Om du skal børste håret når du har krøllet det bør du burde en kam med store tagger. Det fjerner flokene, gjør at krøllene beholder den fine formen, og du slipper giga-frizzy volum.

Gemmer hårkur – Hårkur er superviktig for å gi håret ditt ekstra pleie. Selv bruker jeg hårkur cirka 2-3 ganger i måneden for å gi håret ekstra pleie. Hår går igjennom å bli varmet, stylet, sprayet, børstet og alt mulig – så det trenger all den pleien det kan få.

Feil hårspray – Når jeg krøller håret mitt er jeg alltid veldig nøye med hva slags hårspray jeg bruker for å “sette” krøllene. Enkelte hårsprayer er altfor sterke og gjør at håret blir limt sammen. Derfor er det viktig å velge en som er ganske lett og som ikke limer sammen håret. GHD sin “final fix hair spray” er en av mine favoritter. 

Strikker – Om du har høye stramme hestehaler, kan det gi deg en skikkelig merkelig sveis. Prøv å heller ha håret i en løs flette om du trenger å ha det bort fra ansiktet. Den bulken man får med stramme hestehaler er som regel aldri fin. Hehe!

 

Planlegger våren allerede!

Nå har jeg startet med å forberede hagen for vinteren. Sommeren synger på siste vers og sommerblomstene har virkelig sett bedre dager. Jeg har allerede fjernet en god del av sommerblomstene fra verandaen, og kommer til å fjerne de ettersom de slutter å være fine. 

I hagen har jeg allerede begynt å se mot våren. I dag kjøpte jeg inn en hel haug med blomsterløker som jeg skal plante nå i september / oktober. Jeg kjøpte krokus, tulipaner, muskat, narcissus / vårløker. Så fra mars til mai kommer det til å blomstre så fint i hagen med disse. Det er jo så koselig når mars kommer, snøen begynner å bli helt borte, også hopper det frem vårblomster rundt i hagen. Det gir virkelig vårfølelse!

I fjor plantet jeg en del tulipaner og det var så gøy å se når de blomstret! Det var første gangen jeg plantet vårløker, og jeg lærte en god del ting av det. Først og fremst; ikke velg lilla tulipaner. Jeg er et rosa menneske, ikke lilla. Haha! Så de lille tulipan løkene ble fjernet for å si det sånn.

Også er det smart å plante de strategisk til ettersom når de blomstrer. Sett de som blomstrer først foran, og de som blomstrer senere lengre bak i blomsterbedet. Og noe som er superviktig, som jeg ikke visste; sett alle løkene med spissen opp. Også er det superfint å plante de i klynger sånn at det blir en fin oppsats sammen. 

Skal prøve å få plantet de så fort som mulig, så de rekker å sette skikkelig røtter før vinteren kommer. Gir dere en oppdatering på hvor jeg planter og litt flere tips og triks, så det er bare å følge med for å se på det!