Video: Lage YouTube videoer på norsk eller engelsk?

Den siste tiden har jeg tenkt en del på om jeg skal lage videoene mine på engelsk eller norsk. Jeg når jo ut til et mye større publikum hvis jeg snakker på engelsk. Men samtidig vet jeg at mange av dere som leser bloggen min og som ser på videoene er norske. Se videoen og vær med på å bestemme om jeg skal snakke norsk eller engelsk!

1. Advent – Vinn personlig almanakk! AVSLUTTET!

I dag er det første søndag i advent. Hvor sykt er ikke det? Julen er offisielt startet! Er dere like gira på jul som jeg er? Jeg er helt i ekstase! Siden det er første søndag i advent tenkte jeg å ha en liten konkurranse. Jeg har fått lov av personligalmanakk.no til å dele ut hele almanakker til hele 5 heldige lesere! Disse almanakkene har jeg vært stor fan av veldig lenge. Har brukt  de til og holde orden på ting jeg skal huske, og gjøre i flere år. Jeg elsker at man kan velge forside, bakside, hvilket design man vil ha inni, størrelse, og startmåned. Så man kan velge alt selv! Genialt eller hva?

For å bli med i trekningen må du:

– Legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet (i dette innlegget).

 

Vinnere ble: Stine Sørensen, Pia Fjeldstad, Janikke Tettli, Thea Andreassen, Ida Rygnestad


Trekker vinneren 2. søndag i advent.

En liten helgehilsen!

Hei hei dere!

Har dere hatt en fin helg så langt? Jeg ble kjempe dårlig natt til fredag, så jeg har tatt det ekstremt med ro. Formen begynner å bli litt bedre i dag. Men i hele går hadde jeg sikkelig feber. Må virkelig lære å kle meg varmt nok på vinteren. For denne feilen går jeg på hvert eneste år. Hehe! Men men, nok sykdomsprat. Nå må jeg ut en tur og fikse et par. Tenkte bare å titte innom for å ønske dere en fin lørdag!

Dere må forresten huske å melde dere på konkurransen jeg har på bloggen, HER. Hvor du kan vinne smykkesettet jeg har på meg. Er det ikke fint? Jeg elsker det!

Black Friday – 20% rabatt hos Nelly!

Nå kan du få tak i både jule – og nyttårskjolen til en billig penge! Siden det er black friday i dag, får man 20% rabatt på alle ordinære varer hos Nelly.com (med unntak av noen få merkevarer), hvis man handler for over 500 kr. Nelly har også en rekke nydelige sko til kun 200,- Så her kan du gjøre mange kupp! Har du ikke funnet den perfekt jule- eller nyttårskjolen enda? Da har du muligheten nå! Nelly har også masse sminke, treningsklær, hverdagsklær, og mye mer! Så nå kan du gå helt crazy, og kjøpe alt du trenger!

Husk å oppgi koden BLACKFRIDAY når du kommer til kassen for å få 20% rabatt på dine ordinære varer!

Sjekk alle festkjoler HER, og skoene til 200 kr-, HER.


her
  //  her  //  her


her
  //  her  //  her

Min hudpleie rutine!

Den siste tiden har jeg blitt helt forelsket i Ole Henriksen sin hudpleieserie. Den har virkelig forbedret huden min! Jeg har slitt med kviser så lenge jeg kan huske, men denne serien har virkelig hjulpet meg! Huden min er så mye finere, og jeg har mye mindre kviser. Jeg har vært veldig nøye med å rense huden hver eneste morgen og kveld, og gi den nok næring, og det har virkelig gitt resultater! Derfor tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om denne serien, og min hudpleierutine.

Steg 1. Ole Henriksen Aloe Vera Deep Cleanser
– Denne rensen bruker jeg hver morgen og hver kveld. Jeg dobbelrenser alltid, for å først få vekk sminke og bakterier, og en gang til for å dyprense huden. Rensen inneholder kamomillete og aloe vera. Kan kjøpes her.

Steg 2. Ole Henriksen Grease Relief Face Tonic
– Denne bruker jeg rett etter at jeg har renset huden, og tørket huden. Da tar jeg litt produkt på en bomullspad og klapper i hele ansiktet mitt. Dette er et ansiktsvann som beroliger og balanserer fet og uren hud. Kan kjøpes her.

Steg 3. Ole Henriksen Vitamin Plus Balancing Creme
– Etter at ansiktsvannet har trukket godt inn i huden, påfører jeg denne kremen. Den balanserer og regulerer oljet hud og glansfullhet. Aloe veraen gir masse fuktighet og helbreder huden (perfekt hvis du sliter med kviser!). Kan kjøpes her.

Steg 4. Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub
– Denne skrubben bruker jeg 2 ganger i uken. Da skrubber jeg hele ansiktet godt. Det hjelper til å skrubbe vekk døde hudceller, og hjelper huden med å fornye seg. I tillegg blir huden babymyk etter at man har skrubbet den, og man får en nydelig glød i ansiktet fordi man har fjernet det ekstra hudlaget med døde hudceller! Dette er virkelig et av de viktigste stegene for å få en bedre hud! Kan kjøpes her.

//sponsede produkter

“Søtt og farlig”

I dag startet jeg dagen på pressefrokost hos Gina Tricot. Vi fikk se vår- og sommerkolleksjonen dems, og den var så fin! Tok litt bilder som dere skal få se etterpå! Men tenkte å vise dere dagens antrekk først. Etter pressefrokosten gikk jeg, Andrea og Stephen bort til Akershusfestning og tok litt antrekksbilder. Syns de ble skikkelig fine, og veldig høst-aktig. Er dere ikke enige?

Sheinside.com – Jakke

WOW – Bukse

Jeffrey Campbell – Sko

Bik Bok – Vest

Ukjent – Smykker

H&M – Genser

Senere i dag skal jeg til kiropraktoren en tur. Også står egentlig trening på planen. Men tror kanskje jeg dropper treningen, siden jeg fortsatt ikke er helt frisk enda. Det hjalp veldig å ta det helt med ro i går. Så lurer på om jeg skal ta det med ro i dag også, for å bli helt frisk igjen! Kanskje jeg får lest litt i en bok jeg har leid på biblioketek. Har allerede rukket å lese litt i den, og den er så spennende! Den heter “Søtt og farlig” og handler om hvordan sukker påvirker helsen til oss mennesker. Veldig lærerik!

 

Video: Sminke og hår til Juleballet!

Siden en god del av dere som leser bloggen min går på ungdomsskolen, og snart har juleball. Har jeg laget en liten sminke- og hårtutorial til dere. Denne looken er også veldig fin til julebordet og nyttår. Så dere som ikke skal på juleball, kan godt bruke den til en av disse anledningene. Håper dere liker videoen! 🙂

Krølltangen er dessverre utsolgt hos Herstyler!  //  Kjole, HER  // Øyenskyggepallett: Isadora Eyeshadow Quartet #96 Coffee & Poetry

New in from VILA

I dag tidlig dro jeg, Andrea og Marie til nyåpningen av VILA på Metrosenteret på Lørenskog. De har nettopp åpnet en ny butikk der, så da måtte vi sjekke den ut! Inredningen var nesten like fin som alle klærne. Så hvis dere er i nærheten av Lørenskog bør dere ta turen innom! Vi fikk velge ut litt nye klær, så da ble det en ny jakke, bukse og et skjørt på meg.

(Alle klærne, bortsett fra den hvite genseren er fra VILA. Genseren er fra Gina Tricot)

Akkurat nå kjenner jeg at jeg skal ta det med ro resten av dagen. Tror det er en liten sykdom (feber) på gang her. Har vanvittig vondt i halsen, hodet og hele kroppen verker. Trooooor det kan ha noe med at jeg gikk i kjole på byen på fredag. Tåler virkelig ikke å gå for tynt kledd. Da blir jeg syk med en gang! Note to myself: ta på boblejakke og skidress neste gang jeg drar på byen! Haha! Heldigvis er jeg ferdig med videoen som skal opp senere i dag. *Onsdagsvideo, wiii*. Så da kan jeg faktisk ta det med ro resten av dagen. Det skal bli godt! Får prøve å bli frisk som en fisk igjen. For jeg har virkelig ikke tid til å bli syk nå!

Hvordan få lengre hår! Tips og triks!

Jeg har vært en ivrig fan av hair extensions i mange år. Mye fordi mitt eget hår alltid har vært veldig skjørt, og har vokst så sakte. Jeg husker når jeg hadde farget håret mitt svart for et par år tilbake. Da trengte jeg kun å ta etterveksten hver 3. måned. Det sier litt om hvor sakte håret mitt vokste!

Men de siste månedene har håret mitt virkelig begynt å vokse. Det er mye sunnere og det blir ikke slitt sånn som det ble før. Jeg tror mye av grunnen til dette er fordi jeg har blitt flinkere til å spise nok proteiner. Tidligere har jeg ikke vært så flink med det, men siden jeg trener mye styrke for tiden må jeg spise mye proteiner. Og da har håret og neglene mine virkelig begynte å vokse. Altså, det er jo ikke så rart at håret mitt har begynt å vokse mer nå som jeg spiser mer proteiner. Siden hår og negler faktisk er bygd opp av proteiner.

Men jeg tenkte fortsatt å tipse dere litt om det. For nesten uansett hvor jeg søker etter tips til hvordan man kan få lengre hår. Kommer det kun opp veldig ekstreme tips som: drikk ølgjær, spis masse b-vitamin piller, ta hestepiller, osv. Det er så mye rart av tips der ute, så man kan bli helt forvirret. Jeg må ærlig innrømme at jeg selv har blitt veldig forvirret over alle disse rådene selv. Og jeg har prøvd å ta b-vitamin piller før. Uten at det ga noe spesielt virkning/forskjell. Mulig det er fordi jeg faktisk fikk i meg nok b-vitaminer igjennom vanlig kosthold. Ikke vet jeg!

Men det jeg i alle fall vet er at det har hjulpet veldig på hårveksten å spise masse proteiner. Jeg spiser ca 1,5-2 g. protein per kilo kroppsvekt hver dag. Så det ender som regel på ca 80. gram protein hver dag. Mye av grunnen til at jeg spiser så mye protein er fordi jeg trener veldig tung styrke. Så dere som trener “vanlig” trenger ikke like mye proteiner 🙂

Vil også tipse dere om at det er veldig viktig å faktisk ta vare på håret sitt. Plei det godt og du vil se forbedringer! Noen tips:

♥ Vask håret maks annenhver dag, helst hver tredje dag. Siden vasking er ganske skadelig for håret, siden du vasker vekk en del fett og oljer bør hårvasken ikke gjøres så altfor ofte. Hvis du er vandt med å vaske håret hver dag, kan du begynne å vaske det annenhver dag og bruke litt tørrshampo de dagene du ikke vasker håret ditt.

♥ Ikke varmebehandle håret mer enn nødvendig. Bruk kun rettetang/krølltang når du trenger det. Hvis du vasker håret på kvelden kan du la det lufttørke før du legger deg, så slipper du å utsette det for skadelig føning. Bare pass på at håret er tørt før du legger deg.

♥ Når du skal varmebehandle håret ditt er det kjempe viktig å bruke en god varmebeskyttende før du starter. Jeg har prøvd en god del forskjellige opp igjennom tidende, og min favoritt er ghd style heat protect. Det gjør at håret blit silkemykt og glansfullt, samtidig som den beskytter håret. ghd sin heat protect spray kan kjøpes HER.

♥ Hvis håret ditt har lett for å splitte seg i tuppene anbefaler jeg deg å bruke en anti-snap leave-in kur. Jeg bruker Redken sin alltid rett etter at jeg har dusjet, når håret mitt har blitt håndkletørt. Da fordeler jeg ca. 3 pump i hele håret (jeg bruker veldig mye produkt siden jeg har såpass langt og tykt hår). Den forsterker håret, så det ikke brekker like lett. Redken anti-snap leave-in kur kan kjøpes HER.

♥ Bruk en hårkur som passer din hårtype, og ha i hårkuren 2 ganger i uken. Jeg pleier å ha i hårkuren mens jeg skrubber huden og barberer meg, så da får den vært i, i ca. 15 minutter. Det er selvfølgelig forskjellig fra hårkur til hårkur hvor lenge de skal være i. Men finn en rutine som passer deg, sånn at du får kuret håret ofte nok. Jeg liker veldig godt Redken sin extreme hårkur, har brukt den lenge og kan virkelig anbefale den! Den kan du kjøpe HER.

 

Håper du likte tipsene!

Klarer du å gjette..?

I dag var det så fint vær ute at jeg bare måtte ut og ta litt antrekksbilder. Har jo blitt altfor få av de den siste tiden. Siden det har regnet og vært så grått ute. Men sånn var det ikke i dag! Så da tok jeg turen til Vigelandsparken for å ta litt bilder. Ble de ikke fine? Jeg elsker lyset på de! Ble så fornøyd med de *stolt*

Nå skal jeg begynne å redigere videoen som kommer ut i morgen. Lagde en video til dere på søndag. Men har ikke fått til å redigere den enda. Er så treg med sånne ting! Det tar jo evigheter å redigere sånne videoer. Blæææh. Men håper den blir bra! Vil ikke røpe hva videoen handler om. Men dere som er venn med meg på snapchat (stinablogg) har allerede fått en liten sneakpeak. Klarer dere andre å gjette hva videoen handler om?

Nelly.comJakke (denne er på 50% avslag nå!)

Junkyard.no – Bukse

Jeffrey Campbell – Sko

Ukjent – Kjede