Hvordan få flere lesere på bloggen – Tips!

– Ha først og fremst en god blogg. 
Les hvordan HER

– Kommenter andres blogger
Legg gjerne igjen en koselig kommentar på andres innlegg. Men for Gud skyld, ikke skriv “kommenter gjerne tilbake”. Det er sykt irriterende for bloggeren du skriver det til. I tillegg blir kommentaren din mest sannsynligvis slettet. Hvis du vil reklamere for din egen blogg ved bruk av kommentarer, kan det være smartere å endre navnet ditt (dette gjør du på profil->rediger profil->navn) til noe som beskriver bloggen din. For eksempel: “Stina – en blogg om skjønnhet og tabu”. 

– Blogg minst 1-2 ganger hver dag. 
Leser liker at bloggeren oppdaterer ofte. Hvis du blogger en gang i uken kan du ikke forvente at leserne strømmer inn. Men ikke legg ut mer enn maks 4 innlegg per dag. Legger du ut innlegg oftere enn det rekker ikke lesere å følge med. 


-Del innleggene
Når du deler innlegget ditt på facebook får venner og familie med seg at du blogger. Da går de gjerne innom bloggen din, siden de kjenner deg blir det ekstra stas for dem å lese bloggen din. Kanskje de deler den videre til sine venner også?

 – Ha en
like knapp under hvert innlegg.
Har du en blogg på blogg.no kan du endre dette under “oppsett – “vis lik knapp…”. Denne er viktig at du har så folk lett kan dele innleggene dine. Ikke tenk at ingen gidder å dele innleggene dine, eller at folk selv kan kopiere og lime inn linken hvis de absolutt vil dele det. Tro på innleggene dine og gjør det lett for leserne dine. 


– Ha konkurranser
Lesere elsker konkurranser. Hvis du ikke har så mange lesere selv er det kanskje best å lodde ut en faktisk premie. Men hvis du har rundt 1000 unike hver dag kan du ha konkurranser som ukens blogg og lignende. Oppfordre leserne dine til å like Facebook siden din for å kunne være med i konkurransen. 

 

– Opprett en fanside på Facebook og bloglovin.
Når du har blogget en liten stund, og fått litt lesere kan det være smart å opprette en facebookside. Da kan leserne dine følge bloggen din, i tillegg får de med seg hver gang du legger ut noe nytt på bloggen. 

– Vær aktiv på instagram og Twitter. 
Det er viktig for leserne at de kan følge deg på andre steder enn kun bloggen din. Derfor kan det være lurt å oppdatere Twitter og instagram ganske ofte. Kall deg noe som ligner på navnet eller er likt om bloggnavnet ditt så de lett kan finne deg. 

– Blogg om noe interessant
Ingen gidder å følge en blogg hvor bloggeren skriver totalt kjedelige innlegg, med dårlig eller ingen bilder. Pass på å skrive om noe du interesserer deg for, og husk gode bilder! Husk også å skrive teksten så den blir morsom og spennende. Husk at alt kan gjøres spennende. Gå bare inn på vg.no eller dagbladet.no hvis du ikke tror meg. 

 

Gjerne del dette innlegget om du likte tipsene! 

For mye å gjøre!

Ah, de siste to ukene har jeg hatt så altfor mye å gjøre. Har hatt flere prøver, innleveringer og lekser. Og det er ikke over enda! I morgen har vi matteprøve, søndag må vi levere inn en sykt viktig tekst i media, og mandag skal vi ha skrevet en artikkel i norsk. Stress! Er så sliten om dagen at jeg faktisk drømte for et par dager siden at jeg var på fest, og måtte dra hjem klokka 20 fordi jeg var for trøtt. Da er man sliten da! Hhaha. Sloknet på sofaen i stad og sov i hele 3 timer. Uæh, har ikke tid til sånt nå! Må øve på matteprøve. 

Har forresten laget et innlegg om “Hvordan få flere lesere på bloggen”. Det er veldig mange av dere som har spurt meg om jeg kunne lage et slikt innlegg. Publiserer det litt senere i kveld. Må finpusse det litt først. 

På forsiden av Drammens tidende!

Har helt glemt å fortelle dere at jeg er på forsiden av Drammens Tidende i dag. Ble ringt for et par dager siden av DT angående innlegget jeg skrev om falske profiler. Derfor ønsket de å lage en sak om det. Så det var veldig gøy å se at budskapet mitt kom ut til enda flere enn bare de som leser bloggen. Hvis du ikke har mulighet til å kjøpe papirutgaven så kan du lese det på nett HER.

I finalen i Vixen blog awards!

Fikk endelig vite hvem som gikk videre til hoved finalen i Vixen blog awards. Og jeg var blant de 5 heldige i kategorien “Årets skjønnhetsblogg”. Ble så ufattelig glad da jeg så at jeg var i hoved finalen. Denne prisen betyr så utrolig mye for meg. Så håper alle kan stemme på meg. Det tar kun to minutter å stemme. 

Slik stemmer du:
– Gå inn på DENNE siden.
– Trykk på “stem her” ved siden av bildet av meg.
– Skriv deretter inn e-mailen (du får ikke masse spam i mailen din, de trenger den kun for å se antall stemmer) din og trykk stem.   

På forhånd, tusen takk ♥ ♥

Nye innkjøp

Lovte dere litt bilder av den nye genseren min. Så tok noen i stad. Var sykt vanskelig å ta bilder ute siden den er helt hvit, og det er jo snø overalt! Men fikk til å ta et forran utgangsdøren, så det ordnet seg. Var også innom Glitter og kjøpte noen nye øredobber i stad. De hadde salg så fikk tak i 3 par til 65 kr. Sykt billig!  

Satt forresten på nytt hår i går. Akkurat samme som sist. Locks and bonds tape extensions. Denne gangen ble det i farge #2 dark brown. Kunne ikke vært mer fornøyd med tape håret. Hadde det forrige i hele 5 måneder. Så kvaliteten på det er så utrolig bra, spesielt med tanke på at det satt på hele tiden! Du kan få tak i det på locksandbonds.com 


Genser – Bik Bok 

Vil du være VIP blogger på moteshow?

I fjor var jeg så heldig å bli valgt ut som blogger for Isadora på arrangementet “Mote med mening”. Jeg ble sminket, kunne gå backstage, fikk møtt modellene og artistene, i tillegg fikk jeg sitte på første rad på moteshowet. Det var veldig gøy å være med en hel dag og se hva som skjer på et slikt event og møte folkene “bak” eventet. I år velger blogg.no ut to nye bloggere som får oppleve dette også. Anbefaler alle jenter (og gutter) som er interessert i mote å melde seg på. Dette er en morsom opplevelse!

Selve eventet  er på Rockefeller i Oslo, 1 februar. Så her må man være kjapp med å melde seg på! Meld deg på HER.

Her er også en liten video fra fjorårets show. 

Nora, shopping og nye vipper!

Nå sitter jeg på toget fra Oslo. Har hatt en litt fabolous dag. Først kaffe med Nora, så påsetting av øyevipper, etterfulgt av litt shopping. Var så utrolig koselig å se igjen Nora. Siden hun bor på Frogner får vi ikke sett hverandre så ofte. Men når vi først er sammen er det så koselig!

Skal vise dere bilder med de nye vippene enten senere i dag, eller i morgen. De ble så sykt fine! Gleder meg til å se hvordan de ser ut med mascara på. Kommer til å få skikkelig bambie øyne. Kjøpte en genser på Bik Bok også. Har lett etter den kjempe lenge, men de har den aldri i min strl. Men i dag hadde de den endelig. Jentelykke!


Ny kjole fra Nelly

Her er litt flere bilder av kjolen jeg viste en liten sneakpeek på i stad. Tenkte å bruke den på Vixen blog awards, og kanskje russeballet. Syns den var veldig fin i alle fall! Dyr var den heller ikke, kostet bare 499,- Nå er jeg spent på å høre hva dere syns om den!

Har kjøpt den HER.

Sneakpeak på ny kjole!

Fikk en helt nydelig kjole i posten i dag, fra nelly.com. Bestilte den bare for et par dager siden. De var også veldig kjappe med frakten da jeg kjøpte sølv paljettskoene for ikke så lenge siden. Gøy når butikker lever opp til forventningene. Syns kjolen var veldig fin på. Skal vise dere enda bedre bilder etterpå! 

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK