Sporty?

I dag har jeg faktisk vært litt sporty. Jeg og søsteren min, pluss datteren hennes har gått en ganske lang tur. Tror det ble en time til sammen. Var deilig å endelig gå litt ute. Nå er det ikke så iskaldt heller, så da går det ann uten å fryse seg halvt ihjel. Har vært altfor lat i det siste når det kommer til treningen. Men skal prøve å skjerpe meg nå! Sommerkroppen 2013 må jo ikke bli ødelagt – Tross alt. Haha. Har også latt huden min få helt fri i dag. Ingen sminke! Veldig deilig egentlig. Viktig å la huden få litt fri iblant. Da bilr den mye finere også. 

 

Nå skal jeg sette meg ned i sengen min og lese det nyeste bladet av Costume. Elsker virkelig det bladet, kan med handa på hjertet si at det er favoritten. De har alltid så mye bra motetips. Herlig avslapning er det også! Flere enn meg som har fått helt dilla på Snjo forresten? Det er så godt!

Romvideo

Nå er endelig romvideoen ferdig. Mange av dere som har spurt etter en ny en ganske lenge. Når jeg endelig fikk den nye sengen kunne jeg lage ny video. Gleder meg til å høre hva dere syns! Husk å stille kvaliteten til 1080p!! 

Filmet med: Canon EOS 650D // Redigert i: Windows movie maker

I just ride

Ah, endelig ferdig med å filme. Har lagd to nye videoer i dag. En hvor jeg viser hvordan man setter på falske øyevipper, og en “room-tour”. Er så kjekt nå som jeg har ferie. Da rekker jeg å gjøre litt ting jeg vanligvis aldri har tid til. Så nå skal jeg starte med redigeringen av den ene videoen. Skal prøve å få den ferdig til i kveld. Men lover ingenting! Samarbeider med verdens tregeste nett, så ting går ikke så kjapt. Men sånn er det å bo på landet. Happy – Happy! 

Har forresten filmet med det nye kameraet. Så det blir spennende å se resultatet! 

For dere som ikke kan få nok

For dere som ikke får nok av å følge meg via bloggen – kan også følge meg på instagram. Der legger jeg ut en del bilder av hva slags mat jeg spiser, ting jeg inspireres av, bilder av meg, osv. Masse jente-ting! Tar som regel alltid bildene selv, så dere slipper å se masse kopierte bilder som allerede har blitt reblogget 96843 ganger.

Heter stinablogg på instagram ♥

Trenger noen nye å følge, så skriv gjerne ned din instagram – Skriv også ned hva slags bilder du har på den.

Endelig er rommet klart!

Endelig er den nye sengen helt på plass. Jeg fikk hengt opp “himmelen” over sengen i stad. Syns det ble skikkelig fint og veldig jentete! Kanskje ikke så voksent. Men who cares? Skal prøve å lage en romvideo i morgen da lyset er litt bedre. Sengen og himmelen er forresten kjøpt på IKEA. Sengen er i modellen “Brimnes” i tilfelle noen skulle lure. 

Kurs med Ole Henriksen

I går var jeg på kurs med de andre jentene som var nominert til Vixen blog awards, innenfor “årets skjønnhetsblogg” kategorien. Vi fikk lære om hudpleieserien til Ole Henriksen, mens vi drakk musserende og spiste herlig tapas. I tillegg fikk vi noen produkter vi kan prøve ut. Syns det virket som at produktene fra O.H var veldig bra. De er helt rene, altså ikke tilsatt masse ekstra dill-dall man ikke trenger og de er parfymefrie. I tillegg er de ikke testet på dyr. Noe jeg syns er veldig viktig! Gleder meg veldig til å prøve ut produktene. Kommer med litt produkt anmeldelser etterhvert som jeg får prøvd de ut. 

Video – Fest sminke

Da er endelig videoen hvor jeg viser fest sminke ferdig opplastet. Lagde en look som passer perfekt til fest. Den passer til de fleste øye farger. Håper dere liker den!  Husk å stille kvaliteten (trykk på tannhjulet nederst til høyre) til 1080p!!

Sang i intro:  Chris Crocker – Second to none

 

Dagens antrekk

Nå skal jeg straks dra til Oslo. Skal på kurs hos Ole Henriksen i samarbeid med mybeauty.no. Jeg og de andre som ble nominert til årets skjønnhetsblogger er invitert, så dette blir gøy! Skal prøve å få tatt litt bilder, og skrivd ned noen tips fra kurset til dere! Fikk også beskjed om at det nye kameraet mitt mest sannsynlig kommer i morgen. Kunne ikke gledet meg mer! Er så sykt lei av det jeg har nå. Trenger virkelig nytt! 

Skjorte – Cubus // Tights – Bik Bok // Kjede – H&M // Solbriller – Ukjent // Sko – Nelly // Veske – Louis Vuitton // Shorts – Gina Tricot