Favoritt deksel

Reklame – Ideal of Sweden

 

Gull deksel med marmor HER

Rosa deksel med marmor HER

PORTEFØLJE

Her er litt av modellporteføljen min. 

 


Fotograf: Remi Salievski


Fotograf: Remi Salievski


Fotograf: Madeleine Bakken 


Fotograf: Rolf-Ørjan Høgseth 


Fotograf: Cat Raven


Fotograf: Rodrigo Reyes


Fotograf bilde t.v: Remi Salievski // Fotograf bilde t.h: Cat Raven
 

Fotograf: Remi Salievski


Fotograf: Rodrigo Reyes

 

 Hva syns du om bildene?

 

Love Stina <3

5 RARE FAKTA OM MEG

1. Det beste jeg vet er å tasle rundt i leiligheten min iført singlet, en stor silkeboxer og de tøflene som er på bildet under. Avslappet og deilig! 

 

2. Jeg hater kroppshår. Har egentlig helt angst for det. Når jeg sier kroppshår mener jeg hår under armer, skjegg, nedentil, bryst, rygg. Leggene og lårene er det greit med hår, så lenge det ikke ser ut som en ape. Ja, dette gjelder både jenter og gutter. Hår er ekkelt. Kun øyebryn og på hodet som er greit. Der må man faktisk ha hår. Liker ikke skallede mennesker. Ser rart ut. Nei takk! Til han til venstre. Ekkel og hårete. Han til høyre derimot. Ja takk! Null hår på kroppen. 

 

3. Jeg drikker kun vann. Jeg drikker ikke brus, juice, melk, kaffe, energidrikker. Jeg synes rett og slett ikke at det er godt lenger. Det er heller ikke bra med så mye sukker og syre på tennene heller, derfor drikker jeg vann til alt (bortsett fra fylla da, haha). Til og med når jeg spiser godteri drikker jeg kun vann. Selvfølgelig det kan hende en sjelden gang i blant at jeg drikker noe annet enn vann og alkohol, men det er sjeldent.

 

4.  Jeg må bruke foundation hver dag, hvis ikke får jeg kviser. Hvis jeg går ett par dager uten foundation får jeg masse kviser. Skikkelig rart at det er sånn, med tanke på at det burde vært omvendt. Gikk uten foundation i ett år. Brukte det kun en gang i blant, og da fjernet jeg den alltid på kvelden. Da hadde jeg faktisk utrolig mye kviser og dårlig hud. Så jeg konkluderer med at jeg har rar hud. Hmm..

5. Gjennom hele 2. vgs og halvparten av 1.vgs sov jeg kun 3-4 timer per natt. Hadde en fast sovedag i uken, som var onsdager. Var ekstremt hyperaktiv på skolen hvis jeg sov like mye som andre mennesker. Så jeg måtte være dødstrøtt hele tiden for å ikke fly i taket. Haha. Trygt. 

 


♥ Har du noen rare vaner/meninger?

 

Love Stina <3

Svart bluse

Reklame

BluseHER

Fra Gina Tricot

AFTER PHOTOSHOOT

Som jeg sa i går, var jeg på photoshoot hos Rolf-Ørjan Høgseth i går. Vi hadde en bikini shoot. Det var jeg og en modell til som byttet på å bli tatt bilder av. Den andre modellen var Caroline fra samme byrå som jeg er i (starlet). Jeg syns shooten gikk veldig bra. Tror det kun ble svart-hvitt bilder. Så gleder meg virkelig til å se bildene fra shooten! 

 

Etter jeg var ferdig på shooten gikk jeg bort til jobben til Isabella (bestevennen min). Hun jobber på Glass i Drammen, som kokkelærling. Vi ser hverandre så sjeldent for tiden så det er utrolig koselig når jeg får møtt henne! Når hun var ferdig på jobb bestemte vi oss for å gå ut å ta en pils. Sjokkerende nok var det faktisk bare ett sted som var oppe lengre enn 23. Så vi endte opp på Henriks. Nesten bare gamle mennesker, så følte jeg meget ung der! Haha. Møtte igjen en venninde jeg gikk på ungdomsskolen med også faktisk, så det var koselig. 

♥ Hva gjorde du i går?

 

Love Stina <3

PÅ VEI TIL PHOTOSHOOT!

Nå sitter jeg på toget på vei til Drammen. Klarte faktisk å prestere å ta bussen til Sandvika en time for tidlig, litt usikker på hvordan jeg klarte det. Så jeg stakk bort på Sandvika senteret og kjøpte en ny klokke. Men orket ikke gå rundt, så jeg satt meg ned på en krakk og var litt forever alone. Haha, jeg er alt for mye på artige.no

Uansett, I dag skal jeg shoot hos Rolf-Ørjan Høgseth. Han skal ta noen bilder av meg i studioet. Looken i dag er veldig naturlig. Nesten ikke noe sminke og rett hår. Siden det er bikini shoot er det viktig at det ikke er for mye glitter og stas, for da kan det fort bli glamour. Og det har jeg ikke veldig lyst til at det skal bli.

Jeg gleder meg skikkelig til shooten i dag! Tror det kan bli morsomt og krevende.

– Har du vært på photoshoot før?

Love Stina <3

ENDRINGER PÅ BLOGGEN

Nå har jeg endret fargene litt. Endret bakgrunn, overskrift fargen og innleggsskrift-fargen. Likte ikke så godt rosa. Syns ikke det er helt meg, hehe. 

 

♥ Hva syns du om endringene?

 

Love Stina <3

ENDELIG HJEMME!

I dag har det bare vært rush. Jeg ble vekket 8:30 og måtte hoppe rett i dusjen, for så å spise frokost og fikse meg. Når klokken var 10:20 dro vi til kirken for en barnedåp som føltes ut som varte i mange timer. Presten Ble aldri ferdig med å preke! Å synge måtte vi også! Selv om jeg droppet den delen med glede!

Når vi var ferdig i kirken dro vi videre til selskapslokalet. Vi spiste rømmegrøt, spekemat og masse an det godt. Etterfulgt av kaker og godteri. Det var utrolig mange fra familien i selskapet. Så var koselig å catche up med alle.

♥ Hva har du gjort i dag?

Love Stina

PÅ VEI TIL DÅP!

Nå sitter jeg i bilen på vei til dåpen til tanteungen min Emmeline. Jeg skal være fadder faktisk. Ikke at jeg vet så mye om hva det å være fadder vil si da men. Fik høre at en av oppgavene til en fadder var å lære barnet om den kristne tro. Som om det kommer til å skje. Jeg har jo ikke peiling på kristendommen engang.

Hvis jeg skal få barn skal de ha navnfest, ikke noe kirke saker her nei.

– Hva syns du om dåp i kirke?

Love Stina <3