10 Ting jeg vil gjøre i April

I morgen er det 1 april. Når jeg i januar sa at januar hadde vart lenge, hadde jeg null peiling om hvordan mars kom til å føles. Haha! Det meste i samfunnet er stengt en god stund til. Det er uvisst om når ting blir åpnet opp igjen, så jeg planlegger utifra at ting fortsetter likt hele april. Så her er 10 ting jeg vil gjøre i april!

 

Trening og sunn mat – Den første uken etter at alt ble stengt ned ga jeg ganske blaffen i sunn mat og trening. Jeg har allerede skjerpet inn ganske mye, men i april skal jeg virkelig trene mye mer og spise mye mer sunt! Det har både kropp og sjel godt av! Har jo treningsrom hjemme, i tillegg til at det endelig er varmt nok til å trene utendørs, så jeg har null unnskyldninger!

Walk in closet – Jeg har allerede lagt vekk nesten alle strikkegenserne mine, men jeg skal gå over og ta vekk alt som ikke passer til vår / sommer, også skal jeg hente ned sommerklærne mine. Gleder meg så mye til det blir varmere!

 

Shine opp hage – Jeg har fortsatt igjen en god del vasking av veranda. Så det må jeg få gjort ila måneden. Også skal jeg gjøre hagen klar for alt som skal skje i den i sommer.

 

Mur rundt huset – Muren som er rundt huset skal males hvit / grå (klarer ikke bestemme meg, hehe). Før den skal males må jeg gå over alle hull som er i muren med redirep som er en spesialmørtel for å fikse betong. Blir skikkelig kjedelig drittjobb, men deilig å komme et steg nærmere en lekker mur.

Bake – Jeg spurte nettopp Molle (mormoren min) om oppskriften til brødet Bias (morfar) alltid lagde. Det brødet spiste jeg så mye i løpet av oppveksten, og det er seriøst det beste brødet noensinne. Ingenting slår det, hehe! Så jeg skal virkelig bake både det og masse annet digg, og fylle opp fryseren, hehe!

 

Tur – Jeg skal masse ut og gå turer i april. Tursekken skal pakkes med kvikklunsj, kakao og pinnebrød, og nå er det bare rett ut og oppleve den fine naturen Norge har å by på!

Starte cut flower garden – Jeg skal fylle opp en eller to pallekarmer i hagen med masse sommerblomst frø, og prøve å få det til og bli en liten cut flower garden. Har funnet den perfekte plassen til det, som egentlig bare er et tomrom i planene mine. Så der passer det perfekt å teste ut og se hva jeg kan få til!

 

Påske-egg-jakt – Hver påskeaften lager jeg påske-egg-jakt til Per Fredrik og i år er intet unntak. Jeg lager ledetråder og legger i forskjellige egg, også må han løse de for å finne neste egg og til slutt egget med noe digg i!

Grille – Vi har allerede rukket å grille et par ganger på verandaen, og det skal det bli mer av i april. Jeg elsker å ta en grillpause midt på dagen mens jeg holder på i hagen. Det er få ting som slår en grillpølse med bbq saus og en orange breezer i vårsola!

 

Vinkveld med jentene – Vi har allerede hatt en runde med vinkveld på facebook videochat, og flere må det bli! Så utrolig koselig og sosialt!

 

Hva skal du i april?

 

Slik fikser jeg neglene mine

annonse – lindex

Nå som alle beauty salonger er stengt, er det mange som stresser over hvordan de skal fikse neglene sine. Selv har jeg fikset mine egne negler i flere år. Jeg gikk til negleteknikker i mange år, men jeg ble til slutt så utrolig lei av å sitte rett opp og ned på en stol og glane ut i lufta i 2 timer, hver gang jeg skulle fikse neglene mine. For ikke å snakke om hvor lang tid jeg brukte på å kjøre til salonger i Oslo.. Og kostnadene…

Så ja, jeg begynte rett og slett å fikse mine egne negler. Det er superlett, jeg bruker maks 10 minutter på å sette de på, og de sitter som regel i en 7-10 dager avhengig av om jeg har vært veldig hardhendt med de, hehe!

Siden så mange av dere lurer på hvordan jeg fikser neglene mine, kommer det en liten tutorial nå. Jeg har også funnet frem noen dødslekre og billige negler dere kan få tak i på nett, som ligger lengre ned i innlegget.

Steg 1: Jeg bruker alltid en slik neglfil som på under bildet, til å file vekk gammelt neglelim og gjøre neglene litt mer ru, sånn at neglene sitter bedre. Trenger ikke å file mye, men bittelitt.

Steg 2: Deretter former jeg neglene. På sidene av neglene filer jeg sånn at selve neglen blir litt smalere. Jeg filer også lengden og gjør de jevne. Jeg liker ikke at mine naturlige negler har noe særlig lengde, da det synes på undersiden av de falske neglene, så jeg filer mine egne korte.

Steg 3: Jeg bruker den øverste delen av redskapet på bildet under, til å dytte tilbake neglebåndene mine. Også går jeg over neglebåndene forsiktig med den første filen for å jevne ut hakk i neglebåndet. Du kan gjerne smøre lotion på neglebåndene først, om du vil mykne de opp.

Steg 4: Vask hendene godt og få vekk alt av pussestøv fra neglene.

Steg 5: Legg frem neglene du skal bruke. Prøv de på før du tar på neglelim. Er de litt for brede, kan du bare bruke en fil for å justere.

Steg 6: Påfør neglelim og sett på en negl. Hold i 20 sekunder. Gjenta på alle neglene. Liker å ta tomlene til sist så de ikke er i veien mens jeg setter på resten av neglene.

Jeg pleier å vente minst en time før jeg får neglene våte, sånn at neglelimet kan tørke skikkelig. Er ikke sikker på om det er nødvendig, men det er i alle fall noe jeg pleier å gjøre, hehe!  

GULL NEGLER – HER
HVIT NEGLER – HER
RØDE NEGLER – HER

HVITE MARMOR NEGLER – HER
SVARTE MARMOR NEGLER – HER
ROSA MARMOR NEGLER – HER

 

Slik har jeg pyntet til påske!

I går vasket jeg over huset og hentet frem påskepynten. Dere fikk jo se all påskepynten i gårsdagens innlegg (HER). Det var jo mildt sagt en del pynt. Hehe!

Så i går kveld begynte jeg pyntingen. Jeg startet med å plante alle stemorsblomstene og påskeliljene i forskjellige potter også lagde jeg en stor oppsats i champagne kjøleren. Det ble så lekkert! Selv om stemorsblomstene ikke holder seg såå godt innendørs, så er det ikke så nøye. De er superbillige å kjøpe uansett. Hehe! Påskeliljene skal jeg plante ut i hagen når de har avblomstret, så får jeg masse påskeliljer i årene fremover. Fantastisk!

Det tok sin tid å pynte hele stua og kjøkkenet, men i dag ble jeg endelig ferdig. Det har blitt så fint! Elsker alle de lyse påskefargene og hvor vårlig alt føles. Det gir meg mye glede, spesielt i en tid som dette.

Gjør dere klar for et stort bildedryss. Vil vise dere all påskepynten, så 23 bilder here we go!

Elsker disse små prinsesse kyllingene. Har de i tre forskjellige størrelser rundt i hele stua. Så fine!

Elsker å bruke champagnekjøleren til å lage en stor oppsats. Tips: Ha det som er høyest i midten, og plasser stemorsblomstene før du planter de så alle blir plantet med riktig mellomrom.

Selv om jeg har et eget rom til kontor, liker jeg å sitte ute i stua. Så her er det pyntet opp!

Elsker å ha påskepynt i vinduskarmen. Så koselig! Liker å holde det unna selve benken, så den er lett å holde ren og det ikke blir masse rot i veien når jeg skal lage mat.

 

Håper du fikk litt inspirasjon til å pynte opp hjemmet ditt! Jeg syns i alle fall det er superkoselig å pynte opp skikkelig til påske. Vi alle er jo så mye hjemme om dagen, og da er det ekstra koselig å ha det fint rundt seg!

 

 

Farmen Kjendis Finale, Gul Hudfarge, Korona, Usunn mat ++ Ukens spørsmål #276

annonse – kicks, nelly, bubbleroom

Hvorfor kom det ikke noe video forrige onsdag?
– Jeg satt i nesten 4 timer og prøvde å redigere videoen. Men hver gang jeg begynte klikket mac’en min, og det samme skjedde på begge mac’ene. Satt masse på torsdag og fredag for å finne ut av problemet, så ja ikke alltid så lett når det er tekniske problemer.

KJOLEHER 30% RABATT NÅ!

 

Hva er ditt neste designer kjøp?
– Det er det siste jeg tenker på nå om dagen for å være ærlig. Så det aner jeg faktisk ikke.

 

Lever du mer usunt nå som vi må holde oss inne?
– Jeg gjorde definitivt det de den første uka, også har jeg blitt litt fedd up av drittmat så nå prøver jeg å spise mer sunt og balansert. Litt godteri blir det her og der, a girl gotta live, men nå er det en god balanse hehe!

 

Hvorfor stemte du på Mia under farmen kjendis finalen?
– Dagen før finalen sjekket jeg inn på hotell sammen med alle flere av deltagerne, og da fikk jeg vite at Erik Alfred hadde gått rundt og spredd usanne rykter om at Per hadde manipulert meg. Selv om Erik Alfred og jeg er venner nå, så ble jeg ganske forbanna over det han hadde sagt, så derfor ønsket jeg ikke å stemme på han.

Mia er jo også en dame som jeg alltid har hatt godt inntrykk av, og jeg syns hun virket som en oppriktig og flott dame inne på gården da jeg møtte henne. Har møtt henne i etterkant, og hun er bare så skjønn <3

 

Hva gjorde du den måneden når du kom hjem fra farmen og frem til finalen?
– Jeg gikk masse turer, hadde besøk av mamma og fetteren min, besøkte Susanne i Kristiansand og skrev masse blogginnlegg så jeg skulle ha de klare når jeg kunne begynne å blogge igjen. Det var sååå rart å være hjemme en hel måned uten å være på sosiale medier eller veldig i offentligheten, hehe!

 

Favoritt foundation?
– Jeg har lenge brukt DENNE, men nå nylig prøvde jeg DENNE som er på 26% salg i dag! Ble helt overrasket over hvor bra den var, spesielt med tanke på at den er sykt billig. Den har god dekkevne samtidig som at huder blir dewy og fin. Love it! Bruker forresten farge 220.

 

Hvem stilte du spørsmål til, og hva var spørsmålet du stilte på farmen finalen?
– Jeg spurte Erik Alfred om hvorfor han mente at Per hadde manipulert meg, og sa klart ifra til han at det bare var oppspinn. Men TV2 klippet det vekk siden det sikkert ble litt for “hardt” og direkte spørsmål.

 

Hva skjedde med sminken du på farmen?
– Haha. Har fått en del bemerkninger på dette, og fikk også en del bemerkningen den uka jeg var inne på gården uten sminke (om at jeg så veldig gul ut). Jeg er veldig gul i huden og har alltid vært det. Det syns halvveis godt til vanlig, men jeg tror de drar opp gulfargen når de fargejusterer klipp inne på farmen, for alle deltagerne så veeeeldig freshe og fine ut i hudtonen når man ser de på tv, men når man ser pressebildene ser man hvordan folk “egentlig” ser ut. Så ja, det er en blanding av at jeg er gul i huden, både med og uten sminke, og at de justerer gulfargen opp veldig i redigeringen, og da blir det ganske ekstremt på meg siden jeg allerede er gul i huden.

Man ser også stor forskjell på fargen i huden min på klippene fra inne på gården og fra tvekampen. Så det er tydelig at noe har blitt gjort i redigeringen, for jeg hadde bokstavelig talt samme sminke hele dagen, hehe!

Stina Simpson på bildet over. Haha! Legg også merke til hvor utrolig godt de gule tonene i Per sitt hår er. Ingen tvil om at de har dratt opp gul-fargen, hehe!

Her ser dere jo at det er stooooor forskjell. Her er jo mye mer sånn hudfargen min faktisk er.

 

Siden du jobber hjemmeifra til vanlig, merker du forskjell nå som det er korona?
– Hehe, jeg så en meme som jeg føler at passer meg perfekt. when you find out your normal daily life is called quarantine

Så nei, merker ikke så veldig stor forskjell på det dagligdagse med jobb og sånt akkurat. Men jeg uroer meg mye for hvordan det skal gå med Norge både med helsen og økonomien, og jeg merker jo stor forskjell på når det kommer til det sosiale selvfølgelig.

 

 

Hva syns du om plastisk kirurgi?
– Jeg tenker at folk får gjøre det de selv vil, men personlig syns jeg at det er litt two thousand and late å snakke åpenlyst om hva man gjør og lage tv eller noe ut av det.

JUMPSUITHER

 

Favoritt ansiktsmaske for kviser?
– Jeg bruker en skikkelig budsjettvennlig maske som virkelig gjør at kvisene sier bye-bye. Denne bruker jeg alltid på de områdene i ansiktet hvor jeg har kviser under kviseutbrudd, og den gjør at kvisene roer seg skikkelig ned og blir borte etter 1-2 behandlinger. Anbefales virkelig! Du finner masken HER.

 

Har Per Fredrik sett deg uten full glam og sminke noengang?
– Jaja, selvfølgelig. Typ hver eneste dag. Haha! Han har også sett meg uten hair extensions, uten negler, uten sminke og alt det. Han liker som regel når jeg har minst mulig sminke på meg, hehe!

 

Hva har du plantet i hagen?
– I selve hagen er det roser, kaprifol, klatrehortensia og spirea. På verandaen har jeg masse stemor, påskeliljer, tulipaner, krokus, syrin, arkitektens trøst, druer, blodbøk, forsynthia, rhododendron og spirea. Planen er å plante veldig mye av det som har vokst seg stort ut i hagen når den er klar til å bli plantet i. Også kommer jeg til å handle mye mer blomster uti slutten av april / mai. Har også masse jeg har sådd innendørs, som skal plantes ut så fort det kan plantes ut.

Hvor lang tid tok det å spille inn Farmen finalen?
– Det tok sykt lang tid. Vi satt der fra cirka 15-16 tiden til sånn 00-01 på natten (om jeg husker rett). Det er mye som skal settes opp og ned til hver ting i konkurransen, så ting tar lang tid. Var helt gåen innen vi dro på festen som var rett etter finalen var ferdig.

 

Syns du farmen vinneren var en verdig vinner?
– Jeg syns Erik Alfred kunne spart seg for alt det han sa om Per. Det var veldig unødvendig, selv om jeg forstår at konflikter skjer når man lever så oppå hverandre. Utenom det syns jeg at Erik Alfred stod på skikkelig og var flink under hele oppholdet, så han er virkelig en verdig vinner.

BUKSEHER 40% rabatt NÅ!
GENSERHER

 

Farger du bryn eller vipper?
– Jeg begynte å farge brynene mine i sommer, siden de ble bleket i solen, også har jeg bare fortsatt med det. Jeg farger de hjemme med DENNE fargen fra depend. Funker sykt bra og er virkelig å anbefale! Spesielt nå som man må fikse ting selv.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

I disse Korona tider..

På lørdag fikk jeg endelig sett igjen litt flere av Drammensjentene! Vi hadde vinkveld på Skype på fredag for litt over en uke siden, og det var så koselig med hele gjengen samlet.

Nå var det skikkelig lenge siden vi alle hadde samlet oss ansikt til ansikt. Det er jo ikke bare-bare å finne på noe sammen nå. Men fire av oss fikk samlet oss på lørdag, og vi fikk en skikkelig fin gåtur med grilling. Så koselig!

Vi startet på “Drafns hus” og gikk opp til “Blektjernstua”. Liten men koselig gåtur! Var gøy å se skikkelig utsikt utover Drammen fra starten av løypa!

Det er jo litt merkelige tider nå med alt som skjer med Korona. På turen var vi supernøye med å holde god avstand til hverandre  og det ble mye antibac, spesielt når vi grillet.

Når vi skulle spise satt vi langt ifra hverandre. Godt vi fant en plass i skogen der vi kunne sitte for oss selv, for man må ha litt høyere lydnivå, så ikke alle hørte gossip’en, heheh!

Ingen skogstur uten kvikk lunsj!

 

Håper dere alle tar vare på dere selv om dagen og holder dere trygge. Å gå turer er supert for å holde seg sosial, så lenge man er maks 5 personer og holder god avstand til hverandre. Jeg skal uten tvil ta med meg Chloe og utforske enda mer av Sandefjord i denne tiden!

Klar for å pynte til påske!

Dere som har lest bloggen min en stund, vet at jeg elsker å pynte opp tidlig, og pynte mye til høytider. Jeg pynter som regel huset fullt opp til jul med juletre og alt rundt 20 november. Så jeg liker å starte tidlig.. Hehe!

I år har jeg prøvd å holde litt igjen, så jeg ikke skulle starte altfor tidlig. Men i dag våknet jeg og tenkte “nå er det jaggu på tide å pynte til påske”. Påsken blir jo ganske annerledes i år, siden man kun er hjemme, men da er det bare å gjøre det beste ut av det.

Så i dag tidlig vasket jeg over hele huset, så alt er skikkelig på stell. Gikk opp på loftet og hentet ned all påskepynten. La den utover for å se hva jeg hadde og hva jeg manglet, også dro jeg ut for å handle påskeblomster og litt påskepynt.

Nå krysser jeg fingrene for at jeg i det minste har nok påskepynt. Hehe! Ser i alle fall sånn ut. Så etterpå skal jeg pynte opp hele huset og gjøre det skikkelig påske-koselig her. Det blir fint!

Tenkte siden all pynten lå ute på gulvet, at jeg kunne vise dere alt jeg skal bruke til å pynte. Kanskje du får noen idéer til ting du selv kan pynte med?

Hvert år lager jeg en påske-egg jakt til Per Fredrik, så derfor har jeg masse egg som jeg bruker til å legge ledetråder i, som han må gjette på for å finne neste egg, til han til slutt finner egget med masse godsaker i!

Kjøpte meg en gul termos. Perfekt til å ha kakao oppi når jeg er ute og går på turer i skogen!

Chloe sååå nysgjerrig på all pynten. Kjøpte en ting jeg skal gi Per Fredrik på påskeaften, og det stjal hun med en gang. Haha! Så nå er den godt gjemt. Chloe har allerede 100 leker, så hun trengte ikke akkurat en ny en, hehe!

Åh, påske er så koselig! Jeg elsker å pynte opp med gult og vårlige farger. Etter en grå vinter og spesielt i den perioden vi er i nå med Corona, trenger vi virkelig noen friske vårfarger og litt koselig påskepynt som kan gi oss litt glede i hjemmet!

 

Quinoa salat med fetaost og edamame!

I går da jeg gikk på tur med Trine ble jeg inspirert til å teste ut litt nye salater. Jeg smakte quinoa for første gang da pressedagen med Farmen Kjendis, og syntes det var sykt godt. Men jeg har ikke fått laget noe med det enda, så i går kom vi i snakk om couscous og derfra ballet det på seg, hehe!

Så i går dro jeg innom butikken på vei hjem og kjøpte inn både Quinoa, lime og fetaost, og i dag lagde jeg en salat utifra det og hva jeg hadde i matskapet. Det ble en superdigg frisk salat, som dere virkelig må prøve. Denne er vegetarisk, så det er supert om du vil kutte ned på kjøttinntaket!

Det jeg brukte i salaten var:

– 0,5 dl tørr guinoa
– 70 gram edamame (jeg kjøper i frysedisken på Meny)
– Liten bunt med koriander
– 35 gram fetaost
– 1/2 lime
– 1-2 ts av oljen som fetaosten ligger i

Slik gjør du:

– Kok quinoaen som anvist på pakken.
– Når den er ferdigkokt sprer jeg den utover et bakepapir på en rist og setter kaldt til det har avkjølt seg.
– Edamamen har jeg i mikro ovnen i cirka 1 minutt, så den blir lunken.
– Kutt opp koriander
– Ha alt oppi en bolle, skvis lime over og rør godt sammen

Håper du fikk lyst til å prøve denne salaten! Denne kommer jeg til å lage mye fremover. Så utrolig friskt og godt, også så sunt og bra for kroppen!

Endelig er grønnsakshagen klar!

I dag fikk jeg endelig rensket og gjort klar hele grønnsakshagen jeg har på verandaen min. Den har ikke sett ut på en god stund nå, på grunn av at fuglene har hatt fuglemat kasse rett over pallekarmene. Kanskje ikke akkurat det smarteste stedet å sette fuglemat.. Men det var først i år at det ble et skikkelig problem. Så da har jeg i alle fall lært at jeg ikke skal sette fuglematen rett over pallekarmene, hehe!

Så i dag har jeg endelig fått rensket og ordnet opp i alle pallekarmene. Det var sinnsykt mye gamle planter som lå der med masse røtter. Gamle jordbærplanter, mynte, sitronmelisse, og generelt bare masse gamle røtter fra grønnsaker og urter jeg hatt det tidligere, som måtte fjernes.

Så nå har jeg gått over med spade og har fått spadd ut alt av gammel jord, alt av gamle røtter og jeg har fått flyttet det som var i gang med å vokse opp i en egen kasse sånn at de kan fortsette å vokse.

Chloe er alltid med når jeg holder på med hagejobbing, og hun snuser rundt overalt og er super nysgjerrig!

Gressløken har allerede vokst masse og jeg kan allerede begynne å ta gressløk derfra og bruke til matlaging. Et lite tips for å få gressløken til å vokse fortere, er å sette en osteklokke (i glass) eller noe annet i glass som kan lage et lite drivhus over den.

Det er også noen blader fra noe jeg plantet i fjor, som jeg ikke husker hva er. Kanskje noen av dere husker/vet hva det her er for noe?

Oreganoen har også begynt å vokse opp og det er gøy å se. Dette er tredje året som den er i pallekarmen, og det er alltid gøy å se den vokse opp hvert år, og bruke oreganoen til pizza, pasta sauser og masse annet digg.

Løpstikke er noe jeg plantet.. Var det i fjor mon tro? Den er genial å bruke i supper for å gi masse grønnsak-smak. Så den vokser opp med full fart og kommer til å bli ganske stor. Det kan hende jeg flytter den tilbake i den kassen den stod i først, så den får masse plass til røttene sine. Men akkurat nå får den stå i den lavere kassen inntil videre.

Jeg må også få dratt på plantasjen/Maxbo og kjøpe masse jord og fylle opp alle pallekarmene igjen. Siden jeg fjernet så mye jord mangler det ganske mye der nå. Så når det er gjort, er pallekarmene offisielt helt klare for å plantes fulle av godsaker. Det er deilig å ha de helt klare sånn at jeg ikke trenger å gjøre den drittjobben her når jeg står i mai med masse urter og grønnsaker som skal plantes ut.

Pallekarmen med stemorsblomster er i alle fall ferdigplantet. Gleder meg til de vokser og fyller ut hele pallekarmen i løpet av sesongen!

I blomsterkassene på verandaen har det også begynt å blomstre mye mer. Jeg plantet masse løk-blomster i januar, som jeg hadde glemt bort i en pose på verandaen. Så nå begynner tulipanene å stikke opp og det er gøy å se, og krokusen har allerede begynt å blomstre. Det er så gøy å se at våren virkelig er her. De små blomstene gir så mye glede og håp for varmere og lysere tider som kommer fremover.

Kjenner virkelig at hagejobbing er noe som spesielt nå om dagen er bra for psyken. Jeg har sådd så ekstremt mye forskjellig i år, som jeg pusler med innendørs, og det er så gøy og koselig å se hvor mye det vokser hver eneste dag.

Hver eneste morgen går jeg og ser over alle blomstene og grønnsakene, og ser hvor mye de har vokst i løpet av den forrige dagen.

Så om du vil ha en liten ekstra glede i den tiden her, bør du virkelig så noe innendørs nå. Som du kan stelle med og kose deg med frem til det skal plantes ut, og som du får glede av resten av sesongen.

Sosial for første gang på 3 uker..!

I går var jeg sosial face to face for første gang på tre uker. Til nå har jeg vært hyppig på facetime og telefonen med venner og familie, men det er kun kjæresten jeg har vært sosial med ansikt til ansikt.

Så i går gikk Trine og jeg en much needed tur sammen. Hehe! Vi startet gåturen nede i sentrum av Drammen, og gikk hele turen opp til Spiraltoppen.

Litt morsomt, i dag er det akkurat 3 år siden vi gikk samme turen for første gang! Hehe. Hva er oddsen for det? Det er i alle fall en utrolig sprek tur, for hele turen opp er det bare bratte oppoverbakker. Men vi tok oss god tid og stoppet for å skravle masse underveis. Kjenner jeg er støl i hoftene i dag, så ingen tvil om at det er god trening!

Da vi kom til toppen holdt de på med bygging, så vi gikk et godt stykke inn i skogen og fant oss en plass med god utsikt, som vi kunne nyte hver vår Kvikklunsj med godt mellomrom mellom hverandre, hehe!

Hadde tatt med en pose med hundegodt til Chloe, og på bildet under hadde hun nettopp fått seg en stor godtebit som hun holder skikkelig godt fast!

Det var så koselig å se alle blåveisene, hestehovene og alle de små blomstene titte opp. Både Trine og jeg ble helt overlykkelige av å se det, og hun er en av de få venninnene mine som jeg faktisk kan skravle litt hage med, så det er så gøy!

Utsikten fra Spiraltoppen er helt nydelig. Man kan se utover hele Drammen og enda lengre, og det var så rart å se hvor stille det var på veiene..

Ah, slike turer som dette er balsam for sjelen. Skal uten tvil gå flere turer med Trine fremover. Neste gang skal vi nok ta med engangsgrill og pølser. Det er tur-kos det!