Nelly wants!

// reklamelinker

Ah, de har så mye fint på Nelly nå, at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre! Får lyst til å bestille hjem en hel haug med nye klær! Etter å ha sett igjennom masse av de fine tingene dems, tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter. Så dere kan bli litt inspirert! Kommer definitivt til å klikke hjem noen nye kjoler og litt topper etter jeg har skrevet ferdig dette innlegget. Hehe!

HER //  HER  //  HER

 

HER //  HER 

HER //  HER  //  HER

 

HER //  HER  //  HER

 

Hvilke likte du best?

Da jeg var 13 visste jeg ikke hvor sjuke folk kan være

Woho! Endelig Halloween! Dagen veldig mange barn har gledet seg til. Nå er det på tide å ta på kostymer og gå knask eller knep.

Husker selv hvor mye jeg gledet meg til Halloween da jeg var liten. Husker alltid hele venninnegjengen min samlet seg hos meg også sminket vi oss super skumle før vi gikk ut i mørket.

Selv har jeg ikke feiret Halloween så mye i år. På lørdag var jeg ikke akkurat i Party humør så jeg dro heller ut med en venninne i Drammen og spiste masse god mat og koste oss skikkelig!

I dag skal jeg derimot spise masse godteri (i Halloween ånd) og kaaaanskje se en skummel film. Vi får se om jeg tørr! Har blitt så ekstremt pyse etter at jeg ble voksen. Klarer liksom ikke å se de skumle filmene hvor mennesker er onde mot hverandre.

Får så noia for at det skal skje i virkeligheten. Men det kan hende at er fordi jeg har sett så mye syke mennesker, at jeg vet at sånt finnes utenfor skumle filmer.

Da jeg var 13 visste jeg jo ikke akkurat hvor sjuke folk kan være, og da tenkte jeg at bare sånt var på TV. Guess i was wrong there. Haha! Herregud, dette ble brått skikkelig mørkt. Men er jeg heldig finner jeg noen episoder av American Dad eller Modern Family med Halloween spesial. Hehe!

Beauty hack #1

Som mange av dere vet, så elsker jeg å skrive om skjønnhetstips. Så derfor tenkte jeg å begynne med en ny “serie” av blogginnlegg, som skal hete “beauty hack #(også tallet i rekkefølgen det er)”. For hvert innlegg skal jeg gi et genialt skjønnhetstriks, som jeg også skal vise og forklare med bilder. På denne måten får dere tips, samtidig som at dere ser hvordan det gjøres også.

Har jo lagt ut beauty hacks tidligere, men da har jeg aldri vist hvordan tingene gjøres, og da er det ofte vanskelig å forstå og huske trikset. Så om du har lyst til å få flere tips og triks innen skjønnhet er det bare å følge med på disse innleggene fremover. Kommer til å legge ut 1-2 ganger i uka! 

Beauty hack #1 triks er å bruke en blending børste til å blende ut øyenskyggen. Før jeg fikk meg en slik kost, fikk jeg ofte veldig harde kanter på øyenskyggen, og det er sjeldent fint på en hverdags look. 

På bildet under til venstre kan du se før, hvor det ikke er blendet ut. Der er det ganske hard linje, og det ser ikke så “fint” ut. 

På bildet under til høyre er det blendet ut, og øyenskyggen ser mer ut som en skygge, og ikke bare en fargeklatt på øyelokket. 

Måten jeg blender ut på, er at jeg bruker kosten (se hvordan den ser ut øverst i innlegget), og børster frem og tilbake der kanten hvor øyenskyggen slutter går. 

Enkelt og kult triks, eller hva?

Ukens spørsmål #133

Hva er din største frykt?
– Oi. Min største frykt er at det skulle skjedd noe med noen av mine aller nærmeste. Vet virkelig ikke hva jeg hadde gjort om det hadde skjedd Per Fredrik, Chloe eller noen i familien min noe.

Men sånn av “hverdagsfrykter” er nok fugler min verste frykt. Jeg hater de, og er livredd for at de skal komme i nærheten av meg. Er så redd for at de er smittebringere av noen skikkelig nasty sjukdommer. For meg er fugler rotter med vinger. Usj! Med mindre det er sånne bittesmå søte fugler, som holder seg 10 meter unna meg. Haha! 

Leser du andre sine blogger? Isåfall hvilke?
– Det gjør jeg! Jeg syns det er veldig gøy å følge med på andre blogger både fra Norge og Sverige, og også USA. I Norge er jeg som regel innom de som ligger fast på topplista, og fra Sverige leser jeg blant annet Kissie sin blogg. Fra USA er jeg veldig glad i å lese “The sweetest thing”. 

 

Er på utkikk etter ringlight, og lurer på hvor du har kjøpt ditt?
– Jeg fikk min av kjæresten min, så jeg vet ikke hvor han kjøpte den. Men vet at det er flere som selger på ebay. Så det er bare å søke opp “diva ring light” og kjøpe av noen som har over 95% fornøyd prosent, så de ikke lurer deg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal dere etter hvert henge opp gardiner og bilder og ha tepper eller liker dere å ha det såpass kleent som dere har det nå?
– Vi kommer ikke til å ha noen tepper før Chloe har blitt 100% stueren. Men vi kommer sikkert til å få noen tepper eller noe etterhvert. Gardiner kommer vi ikke til å ha på de svære vinduene ut mot vannet, rett og slett fordi vi elsker utsikten, og da vil vi ikke dekke over den.

Men vi har jo satt opp solskjermere (gardiner) på den de små vinduene over sofaen, så det ikke blir så mye innsyn og sol. Men når det kommer til bilder er det litt vanskelig, fordi vi vil ha noe som er litt spesielt, og som ikke bare kan kjøpes på IKEA. Så da er det litt vanskelig å finne. Men så langt er vi veldig glade i å ha en clean stil, uten for mye dill dall overalt. Jeg hater rot, og føler det fort kan se veldig rotete ut og man stapper inn masse stæsj overalt. 

Har du og Per Fredrik feiret jul sammen før? Hvordan får du ordentlig julestemning?
– I fjor feiret vi julen sammen. Da var vi hos min familie lille julaften, og feiret sammen. På julaften var vi hos hver vår familie, og andre juledag var vi hos familien til Per Fredrik. Så det var veldig koselig! I tillegg kjøpte vi juletre og pyntet det sammen, der Per Fredrik bodde før.

I år skal vi være med hverandre alle dagene, og vi har lagt masse planer for hvordan vi vil feire julen. Per Fredrik elsker julen, og det syns jeg er så koselig! Så vi kommer nok til å starte pyntingen ganske tidlig, og har skikkelig julestemning hele desember.

 

Skal du aldri klippe håret veldig kort igjen?
– Nei. Jeg hater å ha håret kort, og følte meg ikke som meg selv. Det er mange som liker å ha kort hår, og kler det. Men personlig kunne jeg ikke hatet det mer på meg selv. Kjenner jeg får helt panikk bare tanken på det. Målet mitt er derimot å la mitt eget hår vokse så langt at jeg ikke trenger så mye extensions lengre, og jeg er allerede godt på vei!


 

Hvordan monterte du sminkelysene? Jeg aner ikke hvordan jeg skal gjøre det
– Vi fikk en elektrikker til å montere de, så alt ble riktig, og han la også inn en lysbryter til de. Anbefaler deg å få en elektriker til å gjøre det, så det ikke blir noe galt. For det er ganske vanskelig å gjøre det selv!

Kan du ha en video av første gang chloe møter med snøen? det er så søt å se på <33
– Å herregud! Jaaa! Det må jeg filme! Hun kommer nok ikke til å skjønne noenting, og sikkert bli helt vill og leke. Så det må jeg virkelig filme!

Er du allergisk?
– Jeg er veldig heldig med at jeg kun er allergisk mot hvitløk. Jeg tåler alt annet, og det er jeg skikkelig glad for! Hvitløk tåler jeg når det er pulver, og ikke ferskt. Og jeg dør heller ikke om jeg får i meg litt hvitløk. Jeg får av en eller annen rar grunn bare veldig vondt i leddene i kroppen. Veldig rar reaksjon. Men sånn er det! 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

Ny hårfarge!

Herregud så oransj håret mitt hadde blitt nå! Det er jo bare 3 uker siden jeg tok avfarging og farget det, men det hadde lysnet og blitt mye mer oransj/rødt så sykt fort! Det er veldig mye fordi vi tok avfarging og farging samme dag. Da sitter ikke fargen så godt.

Så i går var jeg frisøren igjen, og farget håret en del mørkere og mye kaldere. Så nå er det endelig slik jeg vil at det skal være! Nå føler jeg at håret er skikkelig meg, og det er helt perfekt! 

Så nå er endelig håret fint igjen. Nå er det liksom brunt og mørkt, uten at det blir for mørkt, i tillegg kommer det til å lysne bittelitt etter et par hårvask. Så nå er jeg veldig fornøyd! Legg forresten merke til Chloe øverst til høyre. Hun skal alltid leke rundt meg når jeg tar bilder. Hehe! 

Se så søt hun er! 

Wow, i dag har jeg hatt tidenes løvblåser-dag! Der vi har innkjørselen vår er det en haug med trær, så det har jo kommet litt løv på bakken, og jeg som har støv (og løv) på hjernen, klarte ikke å se på det ligge lengre. Så da holdt jeg på i sånn 1,5 time og det ble 2,5 stappfulle søppelsekker med løv. Herregud så mye det ble! Men, på den positive siden trenger jeg ikke å ta det opp senere. Så det er jo kjekt!

Foreldre nekter barna å feire Halloween

Da jeg gikk inn på vg.no i dag, ble jeg møtt av flere artikler, der det ble skrevet om facebookgrupper som ønsket at barn ikke skulle feire Halloween. En av gruppene har over 120’000 medlemmer. De ønsker at man slutter å feire Halloween «fordi det ikke er en norsk tradisjon, og det skaper kjøpepress», også vil de helle at barn skal gå julebukk. 

Jeg kjenner jeg blir rimelig matt. Altså. Hvilket år er det vi lever i? Sist jeg sjekket var det 2016, og ikke 1950. Da jeg var liten var jeg i den første generasjonen som gikk Halloween. Det var ingen som hadde gått julebukk på mange år, og det var for lengst en tradisjon som hadde dødd ut. Halloween kom til Norge, og jeg har elsket det fra første sekund. Tenk; en dag i året kan man kle seg ut som det skumleste man vet om, gå rundt med venner om kvelden, og få godteri. Hvor fantastisk er ikke det? 

Jeg gikk «knask og knep» helt til jeg var 14/15 fordi jeg syntes det var så gøy. Om vi hadde glemt å kjøpe inn veldig mye Halloween stæsj, var det bare å gå i sminkepungen og finne masse svart eyeliner og øyeskygge, og være litt kreative med sminken. Slenge på en topp jeg ikke lengre brukte, og gjøre den ganske skummel. 

Jeg tenkte aldri over at det ikke var en norsk tradisjon, eller at det skapte kjøpepress. Vet du hvem som tenker på sånt? Foreldre som ikke lar barna sine ha det gøy. Skal man seriøst være så gammeldags og redd for nye ting at man ikke skal la barna ha det gøy? Nei vet du hva. Det blir for dumt. Har man lite penger er det faktisk bare å dra på steder som europris eller nille. De har alltid masse billig godteri og kostymer. 

Hvis et argument skal være at man føler på kjøpepress, så er vel kanskje ikke julen noe for deg heller da? Julen er vel den tiden i året der flest bruker mest penger, og der alle kjøper gaver til hverandre. Det er et vanvittig kjøpepress. Men du hører aldri noen sutre over det. Vel, det er fordi julen er koselig. Det vet alle, i alle aldre. Sånn er det med Halloween også. Bare mest for barna da. De får endelig en dag i året der de kan ha det skikkelig gøy, og føle seg litt rampete, uten at de egentlig er det. 

Så foreldre som er imot Halloween, og som mener at vi skal dra frem en gammel tradisjon med å gå julebukk; slutt. Slutt å ødelegg morroa for barna deres, og slutt å klage. Om så folk har lyst til å gå julebukk når den tid kommer, så er det ingenting i veien for at man kan gjøre det. Herregud, det er jo bare å gjøre begge deler. Men ikke ødelegg en så morsom og kul dag for barn som gleder seg skikkelig til å kle seg ut som små hekser og monstre. 

Bloggen kræsjet!

Klokken 08:50 i dag morres prøvde jeg å logge meg inn på bloggen som vanlig for å legge ut dette innlegget, men da fant  jeg ut av hele blogg. no var nede. Ikke bare var blogg.no nede, men nettavisen, side2 og side3 var nede. Akkurat hvorfor dette har skjedd har jeg ikke fått noen annen beskjed enn at det er strømbrudd der serverne står, så da er alt nede.

Så da skriver jeg heller dette på notater på mac?en, også får jeg publisere det på bloggen når blogg.no er oppe og går igjen. Det er jo faktisk ganske utrolig hvor sjeldent det skjer noe galt hos de. Ser jo andre bloggplattformer og andre nettsteder sliter med serverfeil i hytt og pine. Så Nettavisen skal ha skryt for at de nærmest aldri har problemer. 

 

Edit: nå har bloggen min var oppe i noen timer. Men først nå har blogg.no åpnet igjen og jeg kan blogge! 

Men uansett. I dag klarte jeg å stå opp litt tidligere enn i går. I dag ble det 07:40. Hey! Det begynner å bli ganske bra eller hva? Målet er å komme inn i rytme så jeg fint klarer å stå opp 07:00 hver eneste morgen. Det hadde vært så deilig det! Merker hvor utrolig mye mer jeg får ut av dagen, og hvor mye mer motivert jeg blir når jeg står opp tidlig. Så det skal jeg absolutt fortsette med!

 

Også kan jeg jo ikke akkurat klage på den fantastisk fine soloppgangen som titter frem over vannet. I dag fikk jeg endelig tatt skikkelig bilde av den, mens jeg var på ute på terrassen og luftet Chloe litt. Se så fint!

Men dere, se så stor og søt Chloe er! Hun vokser som et lyn, og nå veier hun litt over 2500 gram. Da vi fikk henne veide hun bare 1000 gram. Så hun har virkelig vokst! Gleder meg så utrolig til å se hvordan hun kommer til å bli seende ut da hun blir voksen!

Nå er nettopp havregrøt frokosten inntatt, og Chloe har sovnet på sin faste plass på kontoret mitt. Nemlig på et stort teppe under sminkebordet. Der elsker hun å ligge! 

I dag skal jeg til Hokksund til frisøren og farge håret. Det er jo bare 3 uker siden sist jeg farget det, men håret mitt har blitt ekstremt rødlig og «varmt», så det må fikses på. Er det én ting jeg ikke kler, med min gule hud, så er det varme hårfarger. Så nå er jeg veldig spent på hvordan det blir med litt farge touch-up. Skal holde dere oppdatert med hvordan det blir seende ut!

 

Et tips for å bli effektiv

// reklamelinker

Woho! I dag har jeg virkelig vært effektiv! Jeg klarte å stå opp ganske tidlig i dag, og det er jeg så glad for! Som dere kanskje har sett på snapchatten min (stinablogg) la jeg ut bilde av den utrolig fine soloppgangen som var jeg kunne se utenfor huset. Det så jo helt magisk ut, og gjorde det ekstra koselig å stå opp tidlig. Nå skal det sies at jeg stod opp rett før 8. Så det var ikke ekstremt tidlig. Men for meg er det ganske tidlig. Hehe! 

Det er helt utrolig hvor mye jeg har rukket siden jeg stod opp. Jeg har allerede rukket å gå igjennom typ 120 mailer, svare en hel haug og slette en hel haug random reklame mailer. I tillegg fikk jeg endelig tatt litt antrekksbilder! Testet ut det nye kameraet mitt til dette for første gang, og syns det fungerte ganske greit, spesielt med tanke på hvor dårlig lys det er ute om dagen!

Etter at jeg hadde tatt litt antrekksbilder fikk jeg også tatt bilder til resten av dagens innlegg, som kommer senere i dag. Så nå skal jeg straks ta meg en god pause, og se på litt kardashians før jeg begynner å jobbe igjen! 

Tenkte det er mer inspirerende for dere å se bilder av tingene, og enkelt finne hvor dere kan kjøpe de. Enn at jeg bare skriver butikkene, også må dere lete dere ihjel. Hehe! Så da er det bare å klikke på bildene av tingene, for å finne der produktene er fra. Obs; reklamelinker! 

     

Dagene bare forsvinner

Kombinasjonen av dårlig døgnrytme og høst er virkelig ikke bra. I dag stod jeg opp rett før 11, etter at jeg måtte sitte våken med Chloe til langt på natt. Oh yes, den bærta nekter å sove før klokken er sånn 02. Og jeg har ikke akkurat som en god vane å legge meg tidlig heller. Så da ble det en sen start på dagen. Når det er sommer gjør det liksom ikke noe om man har litt dårlig døgnrytme. For da går ikke solen ned før sånn 22 tiden, og man føler man har en eviglang dag.

Mens om høsten blir det jo mørkt mye tidligere. Allerede klokken 15 fikk jeg følelsen av at det var sent på kvelden. Og jeg er sånn type person som ikke orker å gå ut når jeg føler det er kveld. Jeg ser på det tonnet av løv som en i gårsplassen, og tenker jeg burde gjort noe med det. Men så er det sent på kvelden, så da tenker jeg heller at jeg gjør det en annen dag. Selv om klokken egentlig bare er 16. 

Jeg har alltid vært et sommermenneske, og hvert år gruer jeg meg til høsten. Om sommeren er alt så fint og fantastisk, og alt er så mye lettere å gjøre. Mens om høsten blir dørstokkmila ekstra lang, uansett hva man skal. Og det er så demotiverende! 

Er det noen andre som føler det sånn? Eller er det bare jeg som faktisk ikke liker høsten, og som allerede har planlagt hvordan jeg skal innrede uteterrassen ned til hver minste lille detalj så fort våren kommer? 

Altså, jeg tror nok det kan hjelpe ekstremt å stå opp tidligere på dagen. Så jeg må nok tvinge meg opp tidligere, selv om jeg hater det. Jeg har liksom aldri vært sånn opp-og-hopp klokka 6 om morgenen person. Men det er trist å si det. Men jeg tror jeg må bli det. Eller. Faktisk. Om jeg står opp da kommer jeg sikkert til å føle at jeg står opp på natta. Så da er det jo like ille da. Blæh. Fuck høsten

Video: Q&A – Ofte stilte spørsmål!

Veldig ofte får jeg mange av de samme spørsmålene fra dere i kommentarfeltet. Så derfor har jeg laget en video der jeg svarer på de 10 mest stilte spørsmålene. Håper du liker videoen! Og husk at du kan abonnere gratis på youtube kanalen min HER.