3 Produkter jeg ikke kan leve uten

Vi har alle noen ting i sminkepungen som vi nesten ikke kunne levd uten. Jeg har mange slike produkter, og nå skal jeg vise dere tre av mine must-have favoritter! Fortell meg gjerne hvilke produkter som er dine must-have produkter i kommentarfeltet! 

Real Techniques – Duo fiber face brush

Denne er min nye favoritt foundation kost. Den påfører flytende foundation på en måte jeg aldri har opplevd før. Tidligere brukte jeg en pensel, men den etterlot alltid striper og gjorde at foundationen ikke dekket like bra. Men denne kosten her, den gjør jobben! Den gjør at foundationen legger seg helt perfekt på huden! Sett med duo fiber børster kan kjøpes HER 

Glo Minerals – Blotting paper

Disse papirene er helt geniale om du har fet og oljete hud. Min hud blir alltid litt oljete utover dagen, og ser man ofte litt svett ut i ansiktet. Hver gang jeg blir litt oljete i ansiktet tar jeg ut et blotting paper og tørker i ansiktet, og frisker opp med litt pudder på toppen. Papiret suger virkelig opp oljen, og man får en matt finish. Kan kjøpes HER

Ardell Natural lashes – Demi Wispies Black

Disse vippene er mine favoritt vipper. De passer perfekt til hverdags, og hvis man slenger på litt ekstra maskara passer de til fest også. Nesten hver gang jeg bruker vipper, så er det disse jeg bruker! Kan kjøpes HER.

 

Oppskrift: Papaya Smoothie

Siden jeg er i påskehjørnet i dag, ble det en smoothie i påskefarger som ble lunsjen. Selv om det kun er en smoothie, metter den veldig godt! Testet ut en helt ny oppskrift med papaya, og det ble så godt! Har ikke spise papaya noe mye før, så jeg ble veldig positivt overrasket. Denne oppskriften må dere teste ut i påsken. Skikkelig sunn guilty pleasure! 

Dette trenger du:

1 papaya

2 appelsiner

1-2 lime. Smak deg til

1 banan

 

Skjær papayaen i to og skrap ut frøene. Skrap ut innmaten og ha i blenderen. Skvis saften ut av limen og hell oppi blenderen. Skrell og skjær opp appelsiner og banan og ha i blenderen. Tips: legg appelsinene i fryseren litt før du skal lage smoothien så slipper du å ha oppi isbiter for at det skal bli kaldt. 

Yellow for easter

Siden det nærmer seg påske, var jeg i humør for litt gult i antrekket i dag. Så da ble det mine gule blazer som jeg kjøpte på Zara i London for nesten et år siden. Det begynner endelig å bli så varmt ute at man kan gå med litt mindre klær. Deilig å slippe og måtte pakke seg inn i fem lag med klær bare for å gå ut døra. 

Zara – Blazer

H&M – Skinnbukse 

Bik Bok – Genser og kjede

Ukjent – Armbånd og sko

Var oppe til ganske sent i natt, så ligger litt etter skjema nå. Så jeg får nesten løpe. Vi blogges senere ♥

Stina tester: Maskara

Å finne den perfekte maskara er veldig vanskelig. Noen maskaraer ser veldig bra ut på reklamene som går på tv, men da man tester de selv, er de ikke alltid like imponerende. For meg er det viktig at maskaraen gir både lengde og tykkelse på vippene. Også er det viktig at maskaraen heller ikke klumper seg, og at den legger seg jevnt over hele vippen. Jeg har nettopp testet ut tre forskjellige maskaraer, og her er resultatet!

 

– Artdeco, Angel Eyes Mascara – 

Denne gir fin lengde på vippene. Den etterlater en clean look, og er perfekt hvis man ønsker en er hverdagslig maskara. Stort pluss at den er tykkere innerst på kosten, sånn at man får lagt maskara helt i ytterkant av øyet.

 

– Urban Decay, Perversion – 

Denne er min absolutt favoritt! Den gir maksimal lengde og tykkelse, uten klumper! Den tar godt tak i alle vippene og sprer de godt, sånn at man får volum uten at det blir klumpete. Denne er perfekt til fest, men også hvis du vil være ekstra fin til hverdags!

 

– Loreal Paris, False Lash telescopic – 

Denne maskaraen skuffet. Den lover lengde så det skal se ut som om man har falske vipper, men den ga hverken lengde eller tykkelse. Den fordelte seg heller ikke jevnt. Det meste av maskaraen havnet innerst ved roten av vippene. Vippene føltes også veldig tørre etter at jeg hadde lagt den. 

Alle maskaraene er lagt med to lag, og er påført med samme teknikk for at det skal være lettest å sammenligne

Hvilken maskara er din must-have maskara?

Slik blir du aktiv i hverdagen!

Hvor aktiv er du i hverdagen? De aller fleste av oss er på trening et par ganger i uka. Men hva gjør vi de andre 5 dagene? Vi kjører buss/bil frem og tilbake til skole/jobb og sitter stille i 8 timer. Når vi endelig kommer hjem slapper vi av på sofaen resten av kvelden, fordi vi er slitne etter jobb. Kjente du deg igjen? Jeg har som mange andre en veldig stillestittende jobb. Derfor er det kjempe viktig å være aktiv så ofte man kan. Jeg merker det så fort i nakken hvis jeg har sittet stille altfor lenge, i tillegg blir jeg super trøtt! 

Men hvordan holder du deg aktiv i hverdagen? Her har du noen enkle tips! 

– Alltid ta trappa istedenfor heisen

– Hopp av bussen noen stopp før du egentlig skal av, så du kan gå resten av veien

– Hvis det ikke er altfor langt; gå frem og tilbake til butikken. Da får du litt trening i armene på vei hjem, med tunge matvarer også!

– Er det helg og fint vær ute? Ta med deg nistepakke og en venn ut på tur! 

– Bruk friminuttene og pausene på skolen/jobben til å strekke på deg. Strekk ut armer og ben skikkelig, så kroppen ikke stivner helt i løpet av dagen! Har du tid og mulighet bør du ta deg en tur ut og få frisk luft også! 

– Gå / sykle til og fra jobb/skole minst en gang i uken!

– Gjør noen enkle treningsøvelser som knebøy, planken, utfall, osv før morgendusjen!

– Få deg en hund. Da må du plutselig ut på tur tre ganger hver dag.

– Gjør husarbeid oftere. Å dra med seg en støvsuger i hele huset kan være god trim!

– Parker lengst borte på parkeringsplassen, så må du gå noen ekstra meter, og du får litt frisk luft! 

Klarer du det?

Har dere hatt en bra helg? Jeg har tatt det veldig med ro i helgen, og jeg er veldig klar for en ny uke. Den siste tiden har jeg vært skikkelig negativ og deppa, men nå er det virkelig på tide å komme seg ut av den tåken. Jeg må virkelig slutte å la andres handlinger gjøre meg trist. Hva andre mennesker gjør, har man ingen makt over. Det eneste man kan gjøre er å bestemme hvordan man selv vil håndtere det. Så denne uken skal jeg prøve å virkelig tenke positivt, og ikke klage så mye.Livet er så altfor kort, og hvorfor skal jeg bruke opp den tiden jeg har på å være trist?

Jeg tror vi mennesker er altfor glad i å klage. Det er så mye lettere å være sur og lei seg, enn å ta seg selv i nakkeskinnet og faktisk slutte å sutre. Vi må sette mer pris på hva vi har. Det jeg prøver på en litt rotete måte å si, er at vi må slutte å klage så mye! Hvis det er noe i livet ditt du ikke liker, gjør noe med det, eller lær å like det. 

Denne uken gir jeg dere en utfordring. Prøv å gå en hel uke der dere ikke klager over noe, og kun tenker positivt. Se hvordan det forandrer livet deres. Lykke til ♥ 

Tar du utfordringen?

Slik velger du antall repetisjoner!

Når det kommer til styrketrening er det mange av dere som har spurt meg, om hvor mange repetisjoner man burde gjøre. Hvor lang pause man bør ha mellom hvert sett, osv. Det skal jeg svare på nå!

For å velge antall repetisjoner må du først finne ut hva som er målet med styrketreningen. Hvis målet ditt er å løfte så tungt som mulig, må du løfte helt annerledes antall repetisjoner enn hvis du ønsker å ha utholdende muskler. For å gjøre det så enkelt som mulig har jeg delt inn i tre grupper:

– Økt Maksstyrke –
Dersom du vil øke din maksstyrke bør repetisjonene ligge på 1-5. Her tar du pauser så lenge du tror du trenger, og når du føler du er klar, venter du enda et minutt. 

– Større muskler –
Dersom du vil at musklene skal bli større, og øke selve volumet i musklene bør antall repetisjoner ligge mellom 6-10. Mellom hvert sett tar du 1-2 minutters pause. 

– Økt utholdenhet i muskler –
Dersom du vil at musklene skal bli mer utholdende bør du ligge på mer enn 15 repetisjoner. Mellom hvert sett tar du 30 sekunders pause. 

 

Selv pleier jeg å ligge på 8 repetisjoner per øvelse og 3 sett. Da øker jeg både volumet i musklene, og jeg blir sterkere. Lykke til med treningen! Og husk jenter: ikke vær redd for å trene styrke. Det gjør under for kropp og helse ♥

Lots of Leather

Hvordan har lørdagen deres vært? Min har vært veldig koselig! Jeg har nettopp kommet hjem etter en liten jentedate med Maria. Vi gikk bort til Frognerparken og knipset litt antrekksbilder av hverandre. Kjekt å ha venninner som er bloggere, for da er det litt lettere å ta bilder av hverandre! Etter bildene var tatt stakk vi bort til Espresso House hvor vi satt i flere timer og snakket om alt mellom himmel og jord. Selv om vi møtes relativt ofte, er det alltid masse nytt som skjer mellom hver gang vi møtes. Dere vet jo sikkert hvordan det er? Viktig å catche up med jentevenninner! 

Nå skal jeg kaste i meg litt mat, også blir det full avslapping forran tv’en resten av kvelden. Fikk nok fest og morro på Side2 festen på torsdag. Hehe! 🙂

SheinsideJakke

H&M – Bukse

Michael Kors – Veske

Ukjent – Sko og kjede

Bik Bok – Topp 

CMYK – Klokke

Truet med vold på åpen gate!

Jeg må bare begynne dette innlegget med å fortelle dere om noe som skjedde, da jeg hadde gått av tbanen og var på vei til side 2 vorset i går. Jeg hadde nettopp gått av tbanen, og var på vei opp mot grensen, der vorset var. Siden jeg skulle på fest hadde jeg allerede på meg kjole og høye hæler, og var i godt humør. Plutselig går det en jente forbi meg, som hadde på seg en knæsj rosa canada goose jakke, tynnslitt bleika hår, og ganske merkelige øyenbryn. Jeg ble veldig fascinert av jenta så jeg stirret antagelig et eller to sekunder mer enn hva som er sosialt akseptabelt. Idet hun går forbi meg skriker hun “hore” oppi ansiktet mitt.

Jeg ble helt satt ut og fortsatte å gå mot utgangen av tbanen. Plutselig hører jeg typen hennes rope navnet hennes og at hun ikke skulle løpe etter meg. Jeg snur meg rundt og ser at hun løper sint mot meg. Siden jeg hadde på meg 13 cm høye hæler hadde jeg ikke akkurat mulighet til å løpe vekk fra henne, men jeg begynte å gå fortere og fortere. Hun kom nærmere og nærmere, helt til hun stod rett forran meg og begynte å skrike “Hvorfor så du på typen min a, jævla hore?”. Jeg hadde ikke engang lagt merke til at hun gikk med typen sin, før han ropte til henne, så jeg ble mildt sagt ganske satt ut. Jeg prøvde å ro meg unna ved å si at jeg hadde sett på hun, fordi jakken hennes var så fin og rosa, mens jeg viste frem at jeg hadde på meg rosa kjole, for at det skulle virke mer troverdig.

Hun fortsatte å skrike masse stygt til meg, og var helt ekstremt truende. Jeg var helt sikker på at jeg kom til å komme på festen med en blåveis og litt blod i ansiktet. Heldigvis klarte jeg å komme meg unna, ved å si at jeg virkelig ikke var ute etter bråk og at jeg ikke prøvde meg på typen hennes i det hele tatt. Jeg kom heldigvis unna hendelsen uten noen skader, men jeg ble ganske redd etterpå. Hun jenta må jo ha vært rusa på et eller annet, for å reagere sånn har jeg aldri sett et normalt menneske gjøre. Rett etter at jeg hadde unnslippet henne, var det et par eldre damer som hadde sett hendelsen som kom bort til meg, og spurte om det gikk bra, og som også mente at denne jenta ikke kunne være ved sine fulle fem. 

Så ja, det var en veldig ubehagelig opplevelse. Jeg håper virkelig hun jenta skammer seg over sin egen oppførsel. For sånt er virkelig ikke akseptabelt! Har dere opplevd noe sånt før? Og har dere noen råd til hva man skal gjøre i slike situasjoner? 

Da jeg kom frem til vorset var jeg ganske skjelven, og jeg ble veldig glad for at jeg fikk et glass champagne i hånda med en gang, og var rundt mennesker som var helskjønne! Både vorset og festen var veldig fabulous og det var fullstappet med alle mulige folk fra mote og blogg bransjen. Jeg tok ikke med meg kameraet mitt i går. Men på festen hadde de en photobooth, så jeg fikk knipset litt bilder der med Heidi og Chioma

Og et bilde som søteste Chioma sendte til meg, av meg og Heidi!

bilde tatt av Tommy Larsen