Helt hekta!

I kveld skal jeg ta det helt med ro. Skal se på serien Bones på Netflix og bare slappe helt av. Trenger ekstra energi til i morgen. For da skal jeg ut! Men ikke bare på byen eller noe sånt. Skal på et stort event. Kan fortelle dere mer om det i morgen eller på søndag. Det kommer nok til å gå i ett i morgen. Så vet ikke hvor mye blogging jeg rekker. Men gleder meg til å fortelle dere om det og vise bilder! Men nå er det tilbake til Bones igjen. Er helt hekta! Flere enn meg som tar det rolig i kveld?

Dagens antrekk

Da var endelig norsk og nynorsk eksamen unnagjort, og deilig er det! Hadde nynorsken i dag, og norsken på tirsdag. FIkk heldigvis ikke diktanalyse. Takk gud! Skjønner ikke hvorfor vi har måttet gå så sykt nøye igjennom noe vi ikke fikk på eksamen engang. Men men, da var det ikke så nøye at jeg ikke fulgte så godt med på det! Jeg følte at norsken gikk ganske greit. Der klarte jeg å reflektere godt, og dra inn en del fakta. Nynorsken gikk sånn helt passe. Men så lenge jeg får en 3 i hver av de er jeg mer enn fornøyd! 

Men nok skolesnakk! Bloggingen de siste dagene har ikke vært helt på topp. Har vært litt sliten kan man si. Sov i 12 (!) timer i går! Lenge siden jeg har gjort det. Men det var utrolig deilig! Nå føler jeg meg klar for sommer og bedre blogging. Så bare å følge med ♥

Skjorte – Cubus // Shorts – Bik Bok // Sko – HER 

Ukens spørsmål #19

Hvilken parfyme er din favoritt? Hvem bruker du mest?
– Min absolutte favoritt er Lady Million fra Paco Rabanne. Elsker gutteversjonen (one million) så derfor begynte jeg med jenteversjonen. Gutteversjonen lukter så godt at jeg nesten dåner hvis en gutt bruker den, haha! Jenteparfymen er veldig god også sånn forresten.
 

Hvilken tørrshampoo bruker du?
– Jeg bruker Define sin. Har brukt den lenge og er veldig fornøyd med den. Den er heller ikke så dyr, tror det koster sånn 60,- kr. Så det er et stort pluss!


Hva heter lepomaden/leppestiften du bruker på bildet?
– Leppestiften min er fra Maybelline New York i fargen 715 choco cream. Er den jeg alltid bruker, med mindre jeg har en veldig annerledes farge på leppene. Har brukt samme leppestiften i 3 år nå, så er rimelig avhengig! 

 

Trener du mye?
– Nå i det siste har jeg nettopp startet treningen igjen. Har hatt en litt for lang pause på grunn av russetiden og diverse. Men nå er jeg tilbake igjen! Pleier å trene sånn ca. hver 3. dag. For da kan jeg trene styrke i hele kroppen på en økt. Siden kroppen trenger 48 timer hvile i de musklene man har trent. Så det er grunnen til at det blir hver 3. dag.

 

Kan du ha 5 skjønnhetstips ukentlig?
– Det tar jo mye tid å skrive slike innlegg, hvis man skal gi gode tips. Men kan prøve å få det til! Er det noe stemning for det?? 
 

Kan du lage flere i innlegg om innredning av rom? Tips osv? 
– Nå er ikke jeg veldig flink med innredning. Liker som regel bare å ha ting lyst og minimalistisk. Er nok søsteren min som har fått det meste av innrednings skillz. Hun er veldig flink!

 

Får du extentions sponset? 
– Det gjør jeg. Har hatt samarbeid med Locks and Bonds i snart 2 år nå. Elsker håret dems, så er ikke uten grunn at jeg anbefaler de til alle. 
 

Hvor er blomsterkransen på bildet ditt fra? og hvor mye kostet den?
– Den er fra Bik Bok og kostet 100,- kr om jeg husker riktig. Men tror ikke Bik Bok har de lengre. De gikk unna ganske fort!

Hvorfor liker du ikke gå uten extentions?*
– Fordi jeg hater mitt naturlig hår. Syns ikke jeg er fin med kort hår i det hele tatt. Kjenner jeg faktisk blir kvalm bare tanken på å skulle hatt skulderkort hår. Er veldig mange som er fine med å ha det. Men jeg kunne aldri gått tilbake til å ha det. 

 

Hvilken rettetang og varmebeskyttende bruker du?
– Jeg bruker GHD eclipse styler. Dette er den nyeste rettetangen fra GHD. Er sykt fornyød med den!  Tror rettetangen koster sånn ca. 2700,- kr. Så er ganske dyrt. Men de varer lenge og er veldig bra, så det er jo en trøst! 
Bruker varmebeskyttende fra GHD også.

 

hvor er trenings BHen fra? 
– Den er kjøpt hos H&M. Det er ganske tykt stoff i den. Så man slipper sånn klein stiv nippel på treningsstudioet. Haha..

 

Hva er snittet ditt? Har du noen gode studieteknikker å lære bort?
– Er litt usikker på hva det blir i år. Ligger vel mellom 3 og 4. Ikke noe å hoppe i taket av glede for. Men påbygg er sykt vanskelig. Så er noenlunde fornøyd. Telte hvor mange prøver/fremføringer/innleveringer vi har hatt siden slutten av januar i år. Var 27 stykker!! Hvor sykt mange er ikke det? Er ikke rart karakterene blir så som så. Rekker nesten ikke øve til prøvene. Når det kommer til studietekninkker er jeg ikke noe flink. Pleier alltid å øve til prøven dagen før. Og fremføringer lager jeg som regel dagen før også. Rekker nesten ikke noe annet!  


Når du bruker fjernkontrollen, fokuserer kameraet på deg av seg selv da.. Eller må du stille inn fokuset?

– Hvis du har det på auto fokus fokuserer kameraet av seg selv.  Hadde vært umulig å tatt bilder på den måten jeg gjør uten at det var på auto fokus. Men husker jeg lurte på det samme før jeg kjøpe fjernkontroll. Så skjønner fortvilelsen! 

 

 

– Noe du lurer på til neste uke?

 

Det er alltid noen som vil hate deg

Uansett hva man gjør her i livet er det alltid noen som vil hate deg. Enten fordi de er misunnelig på noe du har eller er, eller så liker de deg rett og slett bare ikke. Men skal vi bry oss om disse menneskene? Disse menneskene som ikke vil at du skal ha det godt? De som kun vil trykke deg ned? Nei det skal vi ikke. Vi skal gjøre det vi selv vil. Vi skal leve ut de drømmene vi ønsker å leve ut. Vi skal tørre å være oss selv. Og om noen har et problem med det, så er det de som har et problem. Ikke du!

Som blogger får jeg en gang iblant frekke kommentarer, og selvfølgelig er de skrevet anonymt. De som skriver kommentarer som: “herregud du ser ut som en hore”, “gå å spis a anorektier”, “jævla dverg”. Kan ikke ha det veldig godt med seg selv. Når prøver så hardt å trykke noen ned, kan man ikke være langt oppe selv. De personene som skriver slike slemme ting kan ikke eie et fnugg av selvtillit.

For hvis man faktisk har det bra med seg selv trenger man ikke å trykke andre ned. Man trenger ikke se stygt på jenta på bussen som kanskje veier litt mer enn hva andre gjør. Man trenger ikke å skule stygt bort på den populære og pene jenta. Men føler ikke behovet for å være slem.


Man blir ikke penere av å trykke andre ned. 

Og gud hvor sant er ikke det? Det er så sant som det går ann å bli. Hvis en hyggelig jente eller gutt begynner å baksnakke andre til deg, hvor utrolig lite sjarmerende blir ikke vedkommende da? Hvor lyst har du til å være venn med vedkommende da? Kanskje h*n snakker dritt bak ryggen din også? Jeg har selv hatt venniner som har baksnakket andre til den store gullmedaljen. Men de jentene har som regel hatt en hard oppvekst, og ikke hatt det så godt med seg selv. For selv om det ser ut som de har veldig høy selvtillit, sliter de også med noe. Som resulterte i at de snakka mye dritt om andre.

Poenget mitt er: hvis man faktisk klarer å forstå hvordan personen som snakker dritt til deg har det. Blir man ikke såret. For da skjønner man fort at offeret her er mobberen selv. Det er mobberen som har et dårlig liv. Det er mobberen som mister venner og blir upopulær. Bare vent å se. Ingen orker å henge med negative personer i lengden. 

Så istedet for å slenge dritt til hverandre. Kan vi ikke heller bare være snille mot hverandre? Derfor oppfordrer jeg alle som leser dette innlegget til å si en positiv ting til noen andre hver eneste dag. Så kjenner du fort at du selv vil føle deg mye bedre, enn hvis du skulle sagt noe slemt. 

 

Spread the love ♥

Dagens antrekk

Genser – sheinside.com // Bukse – Gina Tricot // Sko – nelly.com // Veske – modekungen.no

5 skjønnhetstips

1. Et lag med blank neglelakk på toppen gir ikke bare ekstra glans, det styrker også manikyren slik at den holder seg lengre. 

2. Du kan lage din egen skrubbekrem med  vanlig bodylotion eller dusjsåpe som du blander med sukker eller salt.

3. Hvis du vil ha skinnende vakre legger som ikke er fettete, kan du blande inn litt babyolje i body lotionen din for ekstra glans.

4. Dersom du skulle komme utfor uhellet og få striper av selvbruningskremen, så kan du ta bakepulver på en svamp og skrubbe det vekk. Smør så inn med en god krem.

5. Ta bilder med mobilen din av forskjellige måter du kan sette sammen yndlingsplaggene din på, så slipper du å bruke tid på det hver morgen.

Hvorfor jeg ikke blogget i går

I går stod jeg opp 7:30. Veldig tidlig med tanke på at det var lørdag! Jeg og fetteren min Magnus skulle nemlig på ikea. Jeg kjøpte meg to store og hvite bokhyller og 36(!) bokser. Så når vi kom tilbake fra ikea satt jeg opp hyllene og boksene. Noe som tok en evighet. Tiden fløy og plutselig måtte jeg opp å fikse meg før Susanne og Christina kom for å vorse. Det ble fort mye stress. Men fikk roet meg ned igjen. Hehe!  

Vi stakk på klubbteatret i Drammen. Syns det alltid er bra der,  og mange fine mennesker. Jeg feilberegnet veldig på alkoholen så når klokken var 02:00 ble jeg hentet for å dra hjem. Skikkelig full! Våknet i dag og var rimelig sliten. Men nå må jeg bli ferdig med å ordne på rommet. Så da blogges vi senere!

That wonderful summerfeeling

Endelig nytt design!

Da var headeren og bildet i sidemenyen endelig endret! Ble skikkelig fornøyd med den nye looken på bloggen. Mye mer sommerlig! Skulle egentlig ha et annet bilde i sidemenyen, men syns det bildet jeg endte opp med var finere. Det er jo tross alt brukt av Bik Bok på instagram. Så fint må det vel være! På headeren valgte jeg å holde den veldig enkel uten masse dill dall. Syns alt dill dallet fort kan bli litt barnslig. Så nå gleder jeg meg til å høre deres meninger! 🙂 

Utkast til nytt design!

Nå har jeg netopp vært ute og tatt bilder til ny header og bilde til sidemenyen. Syns det ble veldig fint og sommerlig. Skal redigere bildene litt ordentlig nå og få satt på litt tekst. Gleder meg til det er ferdig! Er så lei headeren jeg har nå. Den skriker vinter. Og jeg kunne ikke vært mer ferdig mer vinteren! 

Hva syns dere om designet så langt?