One day your life will flash before your eyes. Make sure it’s worth watching!

♥ Hva er ditt motto for dagen?

 

Love Stina <3

OUTFIT – GATEMOTE

Jakke – Zara // Topp – Zara // Bukse – Bik Bok // Sko – Converse

♥ Hva syns du om outfiten?


Love Stina <3 

JEG ER TILBAKE! VIDEOBLOGG!

Etter en pause fra bloggen er jeg tilbake igjen! Har lagd en video til dere som forklarer hvorfor jeg har vært borte. 

Sykt snasent det startbildet på videoen!

 

Tusen takk for alle de søte kommentarene og meldingene jeg har fått mens jeg har vært borte ♥
♥ Hva syns du om at jeg er tilbake?
Love Stina <3

BLOGGPAUSE

Den siste tiden har dere sikkert merket at bloggen har dalt litt ned, når det kommer til antall innlegg per dag. Har nesten ikke orket noe den siste tiden. Kjenner jeg kun har energi til å jobbe for dagen. Og jobbing er det mer enn nok av. Ikke får jeg gjort noe interessant for dagen heller. Kombinasjonen av senvakter og få fridager, blir null liv. Føler at de innleggene jeg legger ut nå for dagen er fordi jeg, ikke fordi jeg har lyst. 

Så derfor velger jeg å ta meg en liten pause. Er ikke helt sikker på hvor lang pausen blir. Men den blir nok en måned, eller noe. Er usikker. Kan hende jeg kommer med et innlegg en gang i blant, hvis lysten er der. 

 

♥ Hva syns du om at jeg tar bloggpause?

 

Love Stina<3

PRODUKT TIPS!

Her om dagens prøvde jeg ut denne body scrub’en. Først hadde jeg egentlig ikke noe tro på den, siden jeg aldri har funnet en bra body scrub før. Men når jeg prøvde den her ble jeg faktisk utrolig sjokkert! Huden min ble utrolig myk. Den tok virkelig vekk all død hud. Kornene på den var utrolig store, men man kjente de faktisk ikke! Den lukter utrolig fruktig og godt også! 

 

♥ Har du prøvd den før?

 

Love Stina <3

ESCAPE MED DE BESTE JENTENE!

 I går var jeg ute med de beste jentene. Isabella, Nora og Lisa Marie. Vi vorcet og sminket oss hjemme hos meg før vi dro til Escape. Når vi ankom Escape var det en kjempe lang kø, og det var rett før de åpnet. Men heldigvis hadde Isabella sørget for at vi stod på VIP listen. Så vi slapp å stå i køen, hvilket var utrolig deilig! Vi danset og koste oss hele kvelden. Jeg møtte også på mange venner jeg ikke har sett på kjempe lenge! Jeg vet i alle fall at jeg hadde en utrolig bra kveld, og det tror jeg de fleste som var på Escape hadde også! 

♥ Var du ute og festet i går?

 

Love Stina <3

SHOPPING OG TRENING!

I kveld skal jeg ut med en gjeng med herlige jenter! Vi skal først vorce litt hos meg. Så drar vi ut på byen etterhvert. Gleder meg veldig! Har ikke dratt på byen ordentlig med flere av jentene før! Så dette kan bli bra!

Men først må jeg finne en kjole eller noe jeg kan ha på meg. Så sitter på bussen på vei til Sandvika senteret nå. Håper jeg finner noe fint!

Denne uken har treningsplanen min blitt helt forskjøvet. Måtte ta onsdagsprogrammet på torsdag. Og i dag må jeg ta fredagsprogrammet. Så i dag blir det først 10 min warm-up på tredemøllen. Styrke på armer og mage. Etterfulgt av tøying til slutt.

– Hva er dine planer for helgen?

Love Stina <3

HERLIG FREDAGSKVELD

I dag sluttet jeg på jobben utrolig tidlig. Vanligvis slutter jeg ca 23:30. Men i dag sluttet jeg 22:15 ca. Så det var utrolig deilig å kunne komme hjem tidligere! Nå sitter jeg og koser meg i sofaen med en bolle med is. Skal se en skrekkfilm nå, som jeg ble anbefalt av en på jobben. Som skulle være veldig skummel og bra. Dead Silence heter den <trailer her>. Litt usikker på om det er smart av meg å se den alene på kvelden. Kommer sikkert til å ligge helt paranoid under dynen etterpå! 

♥ Hva liker du å gjøre på fredagskvelder?

 

Love Stina <3

LADY GAGA LANSERER EGEN DUFT SOM ER LAGET AV BLOD OG SÆD!

Denne høsten er det duket for mange nye kjendisdufter. Blant annet Dita Von Teese, Kanye West, Taylor Swift og Lady Gaga kommer med hver sin duft denne høsten. Tidligere har Paris Hilton, Beyonce og Britney Spears tjent millioner på å selge sin egen parfyme. 

Lady Gaga er godt kjent for å stikke seg ut i mengden, både i klesstilen og musikken sin. Så hvem ville trodd at hennes parfyme kom til å bli normal? Hun har ikke røpet mye enda. Men det hun har røpet er at noen av ingrediensene i parfymen hennes er blod og sæd. Blodet er fra artisten selv. Hun tok en porsjon av sitt eget blod, tok ut molekylstrukturen og injiserte det i parfymen. Slik at man skal føle og lukte som Lady Gaga. 

Jeg personlig gleder meg til å prøve ut parfymen, selv om jeg tviler på at den blir noe favoritt. Med tanke på ingrediensene. Men hvem vet, kanskje den blir like fantastisk som artisten selv?

Hun har også uttalt at parfymen ikke kommer til å lukte hverken blod eller sær, til tross for at det er noen av ingrediensene. Derimot kommer den til å lukte som en dyr hore. 

 

♥ Hva syns du om Lady Gaga’s lansering av parfymen?

♥ Kommer du til å kjøpe den?

 

Love Stina <3